Het waren weer goede maanden voor de zelf-islamisering

Screenshot_95

(Door: Syp Wynia)

Nederlandse autoriteiten zijn de islam die via immigratie naar Nederland is gekomen over het algemeen zeer toegenegen. De islam wordt bijvoorbeeld als bij uitstek vredelievend voorgesteld, als middel van integratie, of als een bijdrage aan een veelkleurig Nederland.

Een islamitische uiting als de hoofddoek voor vrouwen, wordt wel voorgesteld als een teken van emancipatie, of althans als een mogelijkheid voor vrouwen en meisjes voor een vrijer optreden dan zonder hoofddoek.

Langs dergelijke lijnen wordt er al decennia mee gebogen met moslims. Ongetwijfeld ook uit angst, al wordt dat zelden gezegd. Uit doorgedreven inschikkelijkheid. En in het algemeen met verbazend weinig zelfrespect. Volgens sommigen uit zelfhaat.

Lees verder>>>
(h/t H.P.)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Het waren weer goede maanden voor de zelf-islamisering

 1. Jean zegt:

  Die vuilniszakken moeten naar het containerpark want daar horen die thuis en niet in ONS straatbeeld.

  Like

 2. tippelaar zegt:

  De lafheid ten top. Nederland en zijn politieke bestuur maar ook de bevolking, kan als verloren worden beschouwd. Dank zij het binnenhofgespuis.

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Een lijst met achterlijkheden! Maar ja, Nederland slaapt verder en denkt of is van mening dat het allemaal zo’n vaart niet zal lopen. Persoonlijk zie ik de vaart er goed inzitten, zeker het afgelopen decennia. Stapje voor stapje word je iedere keer weer een bak ellende door de strot geduwd! Is het niet linksom, dan is het wel rechtsom; het maakt geen flikker uit.

  Ik heb nooit kinderloos willen blijven, maar wat ben ik nu blij dat ze niet heb! Ik had het ze ook niet uit kunnen leggen.

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Claudia
   Wij hebben er 4.
   En recentelijk ook een kleinzoontje.
   Maar onze 3 grote kerels (32, 30, 27) zijn bepaald geen linkse gutmenschen, onze jongste, een dochter (22), is dat al evenmin. En onze schoondochter is een ex sociaal werkster uit Edinburg, die bij de kinderbescherming heeft gewerkt. Zij heeft daar alles wat met feminisme, de islam en linkse politiek te maken heeft grondig leren haten en is heel blij nu op het Nederlandse platteland en in de Bible Belt te wonen, waar er van dit alles verhoudingsgewijs (nog) maar heel weinig te zien en te merken is.

   Zij heeft hier de ”traditional conservative Christian values” fanatiek omarmd en heeft daar ruzie met haar policor/femsoc moeder door gekregen. Dat mens geeft mij hier de schuld van, maar heb haar er fijntjes op gewezen dat haar dochter een volwassen vrouw is, die bepaald wel in staat is om voor zichzelf te denken.

   En gezien het feit dat onze oudste zoon uit hetzelfde hout gesneden is hoef ik mij geen zorgen te maken over de opvoeding van ons kleinzoontje. Hij heeft bij het Korps Mariniers gediend en in Afghanistan gevochten. Kortom; ons nageslacht is nogal weerbaar en zij zullen zich ongetwijfeld niet zomaar laten islamiseren. En er zijn hier duizenden van het soort jonge kerels als mijn zoons.

   Liked by 1 persoon

 4. HP zegt:

  Door onze vrijheid, verliezen we onze vrijheid.

  Like

 5. Anna zegt:

  Vredelievend wordt hier genoemd…..
  VREDE LIEVEND ;;; OP DE VOORWAARDE VAN DE ISLAM…… ALLES ONDERWORPEN AAN HUN VREDE…… Dus de hele wereld islam dan is het pas vrede……
  Dat wordt;;;; een walgelijke dictatuur…… met koppensnellen…..

  EN WIJ MAAR GELOVEN DAT HET VREDELIEVEND IS……. KLINKKLARE ONZIN…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s