PVV: STOP MET HET OMVORMEN VAN NEDERLAND TOT VRIJHAVEN VAN CRIMINELE VREEMDELINGEN

PVV Tweede Kamerfractie

Vragen van de leden Fritsma, Markuszower en Wilders (allen PVV) aan de demissionair staatssecretaris van Veiligheid en Justitie over de berichtgeving dat criminele vreemdelingen zelden worden uitgezet (*):

1.) Hoe kan het dat criminele vreemdelingen hun verblijfsvergunning vaak kunnen behouden en hoe vaak gebeurt dit precies? Waarom heeft u dit niet eerder aan de Kamer gemeld en waarom heeft u daar niks aan gedaan?

2.) Realiseert u zich dat Nederland op deze manier inmiddels een vrijhaven is voor criminele vreemdelingen? Wat gaat u nu eindelijk doen om alle criminele vreemdelingen na het uitzitten van hun straf onmiddellijk uit ons land te verwijderen?

3.) Bent u eindelijk bereid de Nederlandse grenzen te sluiten voor alle asielzoekers en migranten uit islamitische landen, mede teneinde ons land te behoeden voor de import van nog meer aanhangers van de gewelddadige en criminele ideologie genaamd islam? Zo nee, waarom niet?

(*) VK, 13 juli 2017

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Westbank", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, PvdA, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op PVV: STOP MET HET OMVORMEN VAN NEDERLAND TOT VRIJHAVEN VAN CRIMINELE VREEMDELINGEN

 1. Marijke zegt:

  Nederland is al lang verloren. Als je jouw zorgen uitspreekt over de islamisering word je aangevallen. Verbaal nog wel, maar straks ook lijfelijk.

  Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Overal in W-Eu breidt de Pislam zich uit. ‘Ze’ weten het en denken zoiets als; ‘over 30 jaar krijgen we jullie wel, stelletje Lamlullen als jullie zijn’! En ze hebben gelijk; het volk van W-Eu is uitgeblust, de rek is er uit. “Geniet” nog maar even van de Verzorgingsmaatschappij in je loungeset!

  Like

 3. Flo zegt:

  Als je ziet dat ze overal de uitgerangeerde PVDA leden nog aan topfuncties helpen,zegt dit genoeg over bestuurlijk Nederland ,links nessteld zich vaster dan ooit in het zadel,het zijn teken,Rutte wil met groen links,D66, allemaal partijen waar je als je iets wil veranderen ,helemaal geen moer aan hebt .

  Like

 4. Jade zegt:

  PVV, de enige normale partij van Nederland, is gelukkig
  aanspreekbaar. De rest is te druk, en is afgestemd op live
  beelden vanuit de Bohemian Grove, waar weer eens een baby
  wordt geofferd (de zoveelste) ten behoeve van de NWO.
  Vandaag mensen, vandaag!

  Like

 5. BertG. zegt:

  Zonder die vreemdelingen was het dat al.
  Dat is nou precies de reden dat ze hier heen komen, met een pakkans van 0,0000000%

  Like

 6. Er is geen verschil tussen communisme en socialisme, behalve het middel om hetzelfde ultieme doel te bereiken: communisme stelt voor om mensen met geweld te knechten, socialisme – door middel van stemming. Het is alleen het verschil tussen moord en zelfmoord.

  -Ann Rand

  Geliked door 1 persoon

 7. BertG. zegt:

  Veertig jaar in Nederland en bijna de helft daarvan sleet hij achter tralies. Toch is een 47-jarige als zeer gewelddadig te boek staande Marokkaan nu pas zijn verblijfsvergunning kwijt. Het roept de vraag op waarom er niet eerder is ingegrepen en hoe vaak dit soort situaties zich voordoen.
  https://ejbron.wordpress.com/2016/06/21/verblijfsvergunning-criminele-marokkaan-ingetrokken-maar-hij-is-nog-niet-weg-vrijwel-niemand-het-land-uit/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Op de ‘overheid’ te rekenen of te hopen is het stomste wat ’n mens kan doen.
   Die ‘overheid’ bestaat namelijk uit mensen die niet uit roeping of idealisme hun werk hebben gekozen, maar om puur materiële redenen…

   Like

 8. BertG. zegt:

  Uitzetting van criminele vreemdelingen: al 24 jaar in Nederland, maar nu moet Ibrahim terug naar Marokko
  Ibrahim: ‘Ik hou van Holland, maar Holland niet van mij’
  https://www.volkskrant.nl/binnenland/uitzetting-van-criminele-vreemdelingen-al-24-jaar-in-nederland-maar-nu-moet-ibrahim-terug-naar-marokko~a4506012/

  Like

 9. tippelaar zegt:

  Dijkhof doet niets. zoals gewoonlijk. Hij is er alleen maar. Meer niet.

  Geliked door 1 persoon

 10. Republikein zegt:

  Voor zover de supporters van deze en andere ons goedgezinde info nog geen kennis hebben van
  alles en nog wat:https://drimble.nl/

  Like

 11. Anton Haksteeg zegt:

  Dat komt mede ook omdat wij D’666 rec hters hebben. Het Nederlands recht systeem deugt al jaren niet meer en het kabinet? Wel daarover weten we genoeg die hebben nog niets gepresteerd onder rutte en consorten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s