Activiste Miriam Shaded zegt wat elke Pool vindt: “Islam past niet in onze manier van leven”

Screenshot_7

(Door: Sietske Bergsma)

‘In Polen draait het om God, eer en de natie’

Miriam Shaded (foto, ze wil haar geboortedatum niet vertellen) is geboren en getogen in Warschau, Polen. Haar moeder is Poolse, haar vader een Syrische presbyteriaans-christelijke priester. Ze studeerde theologie, werkte daarna in het bedrijfsleven als manager (en deed IT-projecten) maar liet alles vallen om in 2014 de Stichting Esther op te richten nadat een priester uit Syrië haar vader had benaderd om 300 christelijke gezinnen te helpen aan opvang. Haar vader kon de hoeveelheid werk niet aan, vertelt ze.

Lees verder>>>
(h/t “Witte raaf”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", burgermoed, Christendom, gezond realisme, Islam, Islamkritiek, Patriottisme, Polen, Verzet. Bookmark de permalink .

12 reacties op Activiste Miriam Shaded zegt wat elke Pool vindt: “Islam past niet in onze manier van leven”

 1. ildiko zegt:

  ZIJ HEEFT GROOT GELIJK ! WEG MET DEZE PERVERSITEIT WAT ISLAM HEET.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Deze vrouw heeft volkomen gelijk, de gemiddelde Europeaan is een willoos slachtoffer van de islam gehersenspoeld door de media en leugenachtige politici ! Geef de islam één vinger en ze verslinden je ! Het is een door en door verrotte ideologie !

  Like

 3. Cathja zegt:

  Deze mevrouw heeft helemaal gelijk. De islam past niet in onze cultuur. Het geeft keer op keer botsingen, en dat komt voornamelijk door de eisen die zij aan ons stellen. Wat hebben we al niet moeten doen en laten sinds de moslims Europa hebben ontdekt als prettig werelddeel om te leven? We moeten eens ophouden met hen in alles ter wille te zijn, én we moeten eens ophouden met onze royale uitkeringen aan dat volk! Zelfs als ze terugkeren naar hun landen van herkomst, dan nóg profiteren ze van onze centen!
  Zeer onterecht!

  Like

 4. kampersrene zegt:

  ze wil haar geboortedatum niet vertellen… Ik vertel de mijne ook niet, anders maak ik geen kans

  Geliked door 1 persoon

 5. Theresa Geissler zegt:

  Nu, interviewster Sietske Bergsma laat aanvankelijk wèl doorschemeren, dat ze de indruk heeft dat deze Miriam mentaal en qua ordening nog wat volwassener kan worden, maar qua gezonde inzichten is er aan deze jongedame in ieder geval niets mis! Het ware te wensen dat hier in het westen méér jonge mensen deze mentaliteit aan de dag legden!
  (Alleen zul je zien, dat goedmenselijke types júist deze inzichten als een teken van “onrijpheid” beoordelen! LOL!

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Er komt nog eens een tijd dat Polen, en van de weinige anti Islam landen in de wereld, vluchtelingen gaat opnemen uit Nederland, Belgie, Duitsland, noem maar op. Die gevlucht zijn voor de….Islam. Europa verloedert met de dag. De Islam wint gestaag steeds meer terrein, zodat we eens de keus krijgen opgelegd; Islamiet worden, vermoord worden, of weg vluchten naar een vrijhaven zoals Polen of een ander Oostblok land. En Israel voor de Joden natuurlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s