Amadeau-Antonio-Stichting van de STASI-verklikster Kahane klaagt Dr. Alice Weidel (AfD) aan

Screenshot_17

Anetta Kahane: het levende bewijs dat de DDR niet ten onder gegaan is, maar levendiger is dan ooit tevoren.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Anetta Kahane alias IM “Viktoria”: zij mag weer datgene doen wat ze ook het liefst in de DDR deed – jacht maken op burgers die hun mening vrij uiten.

De door de STASI-aanbrengster Kahane aangeklaagde AfD-politica Dr. Alice Weidel vroeg met welk recht werpt een ex-Stasi medewerkster zichzelf op, die in het verleden gespioneerd heeft voor een dictatuur, om nu opnieuw impopulaire meningsuitingen te willen censureren?

Michael Mannheimer Blog

Welnu, deze vraag kun je snel beantwoorden: Het is het recht van de machthebbers.

Dat Merkel via haar minister van Propaganda, Heiko Maas, persoonlijk met Kahane (die door Wikipedia een “mensenrechtenactiviste” wordt genoemd!) samenwerkt, weten maar heel weinig Duitsers.

Dat een Maas zich inlaat met deze professionele DDR-verklikster, dat een Duitse minister met haar dubieuze “Amadeus-Antonio”-vereniging gezamenlijk maatregelen bespreekt en opstart hoe men ook nog de laatste resten van de vrijheid van meningsuiting in Duitsland uit de weg kan ruimen:

Alleen dit al zou in een vrij en democratisch land het einde moeten betekenen van iedere zittende regering.

Want: “met het aanstellen van iemand met als hoofdbetrekking Stasi-medewerkster om meningen te controleren, heeft het regime Merkel alle rode lijnen overschreden. Ieder vreedzaam verzet en elke burgerlijke ongehoorzaamheid tegen zulke antidemocratische handelwijzen zijn legitiem. Verzet! (Bron)

Niet echter in Duitsland. De media verzwijgen wijselijk deze oude/nieuwe samenwerking tussen de regering-Merkel en de uiterst actieve Stasi-netwerken (welke Duitser weet per slot van rekening dat Merkel een vooraanstaand medewerkster van de Stasi was?)

Zij, de engel des doods van Duitsland, wordt op dit moment door de media als de “Moeder Theresa van Duitsland” opgeklopt: en een ongelooflijke 35% van de Duitsers trapt in deze propaganda en is volgens de nieuwste peilingen “enthousiast” van Merkel (als je aan zulke peilingen überhaupt nog geloof wil schenken).

De dodelijke fout van vreedzame revoluties

Een Kahane, een Merkel, een Gysi – en duizenden andere voormalige onderdrukkers zouden de vreedzame revolutie politiek nooit hebben mogen overleven.

“Het begrip ´vreedzame revolutie´ is al een tegenstrijdigheid op zich. Bij een echte revolutie rollen in de regel oppen, en wel die van de voormalige onderdrukkers, uitbuiters en verklikkers. Wellicht is dat hier werkelijk verzuimd.

Zo was het ook – alleen onder omgekeerde voortekens – bij de zogenaamde 68´er-´revolutie´. De ´revolutionairen´, allemaal burgerzoontjes en – dochtertjes, werkten zich daarna op wonderbaarlijke wijze op tot burgemeesters, afgevaardigden, ondernemingsadviseurs en reclamebobo´s, maar beweerden nog altijd ´op de een of andere manier links´ te zijn.

De Duitsers zijn gewoon een tragikomisch volkje!”

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Amadeau-Antonio-Stichting van de STASI-verklikster Kahane klaagt Dr. Alice Weidel (AfD) aan

 1. Tistochwat zegt:

  Verdomd als het niet waar is, die rooien hebben allemaal een rotkop! Het kwaad en de chagrijn straalt van hun zure smoel af! Gevaarlijke psychopaten zijn het, ik heb er geen andere verklaring voor.

  Geliked door 1 persoon

 2. De Stasi is hier ook in Nederland volop actief. Denk daar maar eens over na. !

  Geliked door 2 people

 3. Theresa Geissler zegt:

  Het is nu eenmaal volkomen koffiedik kijken door welke koekenbakker dit of dat artikel in de Wikipedia is aangebracht, maar…..
  Wie het bestaat om deze Kahane een “mensenrechten-activiste te noemen is óf het prototype van een die-hard extreem-linksmens, óf een onnozele meeloper-wereldverbeteraar.
  In beide gevallen is hij blind voor wat de DDR allemaal heeft geflikt op het gebied van de mensenrechtenschendingen.
  Maar ja, dat geldt even zo goed voor al dat volk, dat Merkel maar blijft bejubelen. Of dat misschien allemaal nostalgische DDR-klanten zijn….

  Geliked door 2 people

 4. Petra DeBoer zegt:

  Vooral bij “die Linke” zitten aanhangers en politici van het voormalige DDR regiem. Gezellige extremistische club wat doorlopend in de gaten word gehouden door de Duitse inlichtingendiensten. Opheffen die club en snel ook. Aanhangers daarvan zijn vreselijk te keer gegaan in Hamburg.
  En dat zooitje heeft ook nog eens veel zetels in het Europees parlement. Die Stasi figuren hadden ze allemaal levenslang achter de tralies moeten zetten.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Ooit heb ik naar deze indringende film zitten kijken toen we nog in een betrekkelijk ‘veilige’ maatschappij leefden, maar nu dit realiteit is geworden, hoef ik hem niet meer te zien.

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Deze film geeft je een goede inkijk in de werkwijze van de Stasi (Staats Sicherheit Dienst)

  https://fmovies.is/film/the-lives-of-others.m258/9o946n

  Geliked door 1 persoon

 7. fleckie zegt:

  ‘KERNWAPENS en ..MENINGSUITING…van ..een..ADVOCAAT’. ( PRocesnieuws nr.112/ juli 2017
  van Stichting TRIBUNAAL voor de VREDE, (advocaten etc. tegen kernwapens) , van MEINDERT STELLING, VOORMALIG ..VOORZITTER ……: ‘ In 1980 schreef ik als kapitein van de luchtmacht dat iedere militair ..wettelijk verplicht..was om opdrachten tot het gebruik van kernwapens naast zich neer te leggen. De minister van Defensie reageerde met het oordeel dat ik geen goed officer was,omdat mij no opvatting afweek van die van de regering en ik die afwijkende opvatting uitdroeg in woord en geschrift.Anno 2017 gaat het in een advocatuurlijke tuchtzaak tegen mijn om een soortgelijke redactie.Het verschil is dat ik nu als advocaat een afwijkende opvatting uitdraag en dat de redactie daarop komt van de deken.Wat gebleven is,is het VOORWENDSEL van de GRENSOVERSCHRIJDENDE..MENINGSUITING…………….De AANLEIDING voor een TUCHTZAAK…..In .2013 ..verdedigde ik een ..vredesactivist die..samen met anderen de vliegbasis VOLKEL had betreden ,als daad van verzet tegen de Kernwapens. He j werd gecontroleerd met een strafrechter v.d.rechtbank Oost-Brabant ,die zich een par maanden daar voor had gebaseerd op het Kernwapens- arrest van de Hoge RAAD uit 2001. In dat arrest werd gezegd dat…DE ..NUCLEAIRE..VERNIETIGING ..VAN..STEDEN….RECHTMATIG..KON..ZIJN..
  Niet kon worden verwacht dat de betrokken strafrechter het internationaal humanitarian recht opeens zou respecteren en het Kernwapenarrest terzijde zou schuiven omdat men de burgerbevolking nooit mag aan Allen. Daarom werd een wrakingsverzoek ingediend. De wrakingskamer ging echter volkomen voor bij aan de aangegeven redenen voor de wraking en weeks deze af………..In een brief aan de president van de recht bank Oost-Brabant protesteerde ik scherp tegen de VOORINGENOMEN. HANDELWIJZE van de wraking skater. De recht bank president meende daarop dat ik niet de vereiste eerbied voor rechterlijke authorities toonde.zij beklaagde zich daar over bij de denken van de ..Haagse orde van advocaten van welke orde ik deel uitmaak.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  Like

  • fleckie zegt:

   Vervolg op Bij de DEKEN van de Haagse orde van advocaten van welke orde ik uitmaak …………………… DE..VRIJHEID..VAN..MENINGSUITING..IN..GEDING……………..De deken verlangde ..dat..ik..mij..tegenover ..hem..zou..verantwoorden ..over..mijn brief ..aan..de..rechtbankpresident .Vanwege mijn vroeger betrokkenheid als WETGEVIINGSJURIST bij wetgeving inzake ..de..grondrechten ..wist..ik..echter..dat..de..deken niet bevoegd was om zich te bemoeien met meningsuitingen van advocaten.. De Grondwet en de opvattingen van de grondwet gever houden namelijk in dat voor iedere beperking v.d.meningsuiting een duidelijk geformuleerde wettelijke grondslag is vereist. En er is behoudens een specifieke geheimhoudensverplichting ,geen wettelijke be paling die de meningsuiting ..van..advocaten..verder gaande beperkingen oplegt dan die Welkom voor iedere burger gelden. Dus verlangde ik van de..deken.. dat deze zijn bevoegdheid aantoonde. De deken weigerde dat ,zodat ik geen verantwoording aflegde omtrent mijn meningsuiting. …..De deken diende daarom een bezwaarschrift tegen mijn in bij de RAAD van Discipline.Dit leidde tot een tuchtzaak waarin ik in hoofdzaak twee kwesties aan de oude waren. In de eerste plaats de vraag of de deken en tuchtrechter bevoegd waren om te oordelen..over..meningsuitingen…Dit gezien de Grondwet ..en..de..opvattingen..van..de..grondwetgever…En Indien deze vraag be vestige de zou worden be antwoord,was er de vervolg vraag of mijn meningsuitingen gerechtvaardigd waren. Dit gelet op de baste jurisprudentie van het
   EUROPESE HOF..VOOR..DE..RECHTEN..VAN..DE..MENS , die inhield dat advocaten rechters mogen bekritiseren voor zover die kritiek steun vindt in de werkelijkheid. …..De RAAD van Discipline ging op geen enkel punt in op mijn argumentatie. En na een procedure waar in de RAAD de waarheid en het recht geweld aandeed,werd mij een schorsing van view weken opgelegd. In hoger beroep sauveerde het Hof van Discipline de..corrupte..handelwijze.In een bedrieglijke en misleidende beslissing van 19 januarie 2015 werd de schorsing bevestigd. Daar tegen richter..zich..mijn..open ..brief..aan het Hof van Discipline ,die in maart 2015 in PROCESNIEUWS 105 werd gepubliceerd………..
   …..EEN…DOORGEZETTE…AANVAL…TEGEN…VRIJHEID…VAN…MENINGSUITING……
   De deken ..wenste..na..de..beslissing..van..het..HOF ..Van ..DISCIPLINE ..een gesprek ..over..de..schorsing..in..mijn..kantoor, maar er viel mijns inziens ..niets..te..bespreken…Bovendien ..had..de..deken..,.wetende..dat..nooit..een..klacht..tegen..mij..was..ingediend..,de laster ..verspreid dat..ik..mij..structureel zou ..misdragen in de rechtszaal. Daarom wilde ik hem niet ontvangen. Toen ik enige tijd daarna weer weigerde de deken te informeren over mijn uitingen ,diende hij weer een be zwaar tegen mij in bij de RAAD van Discipline. …..Opnieuw ..maakte..de..deken..mij..verwijderd..over..mijn ..uitlatingen ,waar onder..opvattingen..die..ik..in..mijn..open..brief..aan..het ..Hof van Discipline had geuit. Hoewel daar toe verplicht ,gaf hij niet precies ..aan..om..welke..uitlatingen ..het .ging en lichtte hij een en ander ..niet..toe. En opnieuw ..koos de RAAD ..van..Discipline voor..een. .handelwijze ..die..een…bespotting…inhield. ..van de…waarheid…en het recht .Bij beslissing van 21 maart 2016 ledge de RAAD ..mij.een..beroepsverbod op: SCHRAPPING..VAN..HET..TABLEAU……..In mijn beroepsschrift tegen die beslissing zette ik mijn bezwaren gemotiveerd uit een…Zo hadden gewraakte leden van de RAAD van Discipline zelf over hun wraking geoordeeld.Een en ander ..hield..in..dat het beroepsverbod via ..een.. ONJUISTE..PROCEDURE…was opgelegd ..en zodoende nietig was. Ook overigens was de beslissing van de RAAD…onrechtmatig. Iedere motivering ontbrak,..er was geen opsomming gegeven van verwijtbaar geoordeelde uitlatingen en evenmin was uitgelegd waarom die uitlatingen onvoldoende steun zouden vinden in de werkelijkheid .De handelwijze van de RAAD van Discipline was uitgemond .in een ..Kafkaanse..SITUATIE.: als ..justitiabele wist ik niet waar tegen ..ik..mij..moest..verdedigen..en..op..welke..manier ..ik..dat..zou..kunnen……………..Ter zitting van het Hof van Discipline van 18 November 2016 …ging..Het..Hof..voor bij..aan de..onmisbare ..nietigheid ..van het beroepsverbod ……Het Hof weigerde ..om eerst..uitsluitend te .oordelen..over..de..preliminaire ..kwesties , dat wil zeggen..over zowel de nietigheid ..van..het..beroepsverbod..als de ..onbevoegdheid ..van …deken,..en..tuchtrechters..om te oordelen over meningsuitingen. Deze weigering vormde voor mij een zodanige blijk..van..VOORINGENOMENHEID en..GEBREK aan INTEGRITEIT , dat de hele Kamer werd gewraakt. ……….>>>>>>>>>>>>>>>>

   Like

   • fleckie zegt:

    Vervolg op ‘even zodanige blijk van vooringenomenheid en gebrek aan integriteit dat de gehele Kamer werd Gewraakt’…………DE..WRAKINGSBESLISSING ..van..10 April 2017.
    …..Reeds de samenstelling v.d.wrakingskamer bearded zorgen. ..De voorzitter..en..een lid daarvan hadden ..eerder..de..bedrieglijke beslissing van 19 January 2015 voor hun verantwoordelijkheid genomen. Hoewel die beslissing in de wrakingsprocedure niet direct aan de orde was ,speelden deze op de achtergrond wel degelijk een rol. Er kon zodoende twijfel rijzen ..over..de..onpartijdigheid van de..wrakingskamer. Maar het Hof van Discipline ging niet in op de suggestie om andere leden voor de wrakingskamer aan te wijzen. ……….Ter zitting v.d.wrakingskamer zette mr.Willem Jebbink ,als mijn RAAD San,zorgvuldig uit een waarom de opstelling van de behandelende Kamer duidde op..VOORINGENOMENHEID.Hij weer op de onmiskenbare nietigheid. van het beroepsverbod en op,tegenstriijdigheden in verklaringen van de voorzitter van de gewraakte Kamer. ..zo had die voorzitter op 18 November 2016 ,op de vraag ..van..Jebbink waarom wij ..geen..beslissing..hadden..ontvangen..op..ons..schriftelijke verzoek om die zitting uitsluitend te wijden aan de ..preliminaire..verweren, gesteld dat die beslissing toen en ten overstaan van ..ons..was..genomen. .Jebbink betwijfelde dit en weeks erop dat we de behandelende Kamer geen overleg hadden ..zijn..voeren….IN…HET..VERWEER .. dat de gewraakte voorzitter ..toezond aan..de..wrakingskamer,werd vervolgens..erkend..dat..de..vorenbedoelde beslissing ..REEDS… VOORAFGAAND..AAN..DE…ZITTING……..WAS…GENOMEN………..DE wrakingsbeslissing van 10 April 2017 is een toonbeeld van …MISLEIDING..en…BEDROG…Met geen woord is ingegaan op de argumentative van Jebbink waarom de weigering om eerst te beslissen op de preliminaries verweren weeks op VOORINGENOMENHEID . De wrakingskamer stelt slechts dat en recht er niet verplicht is om eerst ..te..oordelen..over..een..preliminar verweer. Met dit zuivere juridische standpuntn suggereert de wrakingskamer valselijkmeen antwoord te hebben gegeven op de vraag, of een onpartijdige rechter Oost zou voor bij gaan aan de ..onmiskenbare ..nietigheid ..van een beslissing ..van..een..lagers..richter. De..wrakingskamer pass eerst even eens ..op..arglistige..wijze …..de…tegenstrijdigheden …in…de…verklaringen..van..de .gewraakte ..voorzitter. Dit door te stellen dat door ons ..niet..was.. betwist,dat de behandelende Kamer reeds…voorafgaand…aan de zitting 18 November 2016 had besloten .om niet..eerst uitsluitend de preliminare verweren ..te..behandeling. .Alsof daar mee de vraag was beantwoord..of..een.eerlijke..rechter..ooit tegenstrijdige verklaringen zou afleggen. ………
    Rond uit bedrieglijk is de bewering van de wrakingskamer dat door mijn all eerder vruchteloos was gewraakt..op grond van een rechterlijke weigering om eerst uitsluitend de preliminaries verweren te behandelen en te beoordelen. Een dergelijke wrakingsgrond ..is…nooit…eerder..door..mij..aan gevoerd. Een beslissing .over een dergelijke wraking..kan..de.. wrakingskamer dan ook niet aanduiden .En op basis van deze alerted ..ONWAARHEID.. heeftbde wrakingskamer ..mij..Het ..WRAKINGSRECHT…ONTNOMEN. : een volgende wreaking wordt niet in behandeling genomen, .Zodoende heeft de wrakingskamer ..mij…BEROOFD…van de..MOGELIJKHEID om VERZET te bieden TEGEN ..EEN..ONEERLIJKE..en ..PARTIJDIGE..BEHANDELING van de voorliggende tuchtzaak………..SLOTSOM…………
    MET de bedrieglijke wrakingsbeslissing van 10 April 2017 is de cirkel rond. De oorsprong van de huidige tuchtzaak is gelegen in de bedrieglijke wrakingsbeslissing van de recht bank…OOST-BRABANT… Mijn kritiek daarop leidde tot de indiening van. een dekenbezwaar. Dat Leiden tot ..de..beslissing.. van het Hof van Discipline van 19 January 2015 ,waar in het Hof de waarheid en het recht..bespotte…Toen ik daarop kritiek uitte,leidde dat opnieuw ..tot…een .dekenbezwaar. En..Nu..ben..ik..opnieuw.. geconfronteerd ..met..een.wrakingsbeslissing die ..niet…anders…dan…als…bedrieglijk…kan..worden..gekwalificeerd . …..In de strafzaak die zich afspeelde voor de rechtbank…OOST-BRABANT …werd het openbaar ministerie uiteindelijk toch niet-ontvankelijk verklaard. Mijn client ging dus ..vrijuit. .er lijkt echter weinig kans op te bestaan dat de onderhavige tuchtzaak zal uitmonden .in de ..niet-ontvankelijkheid van de deken in zijn dekenbezwaar……DAARMEE STAAT..DE..VRIJHEID..VAN..MENINGSUITING..VAN..ADVOCATEN..ONDRR..GROTE..DRUK…EN..WORDT..DE..MOGELIJKHEID..OM..AFWIJKENDE..STANDPUNTEN..TE..
    VERDEDIGEN ..BEPERKT,..TOT….SCHADE ..VAN…DE..RECHTSSTAAT.<<<<<<<<<<<<

    Like

 8. Marian zegt:

  Dat wijf heeft precies de kop van een kampbeul.

  Like

 9. fleckie zegt:

  OPROEP:..2.000..KERNWAPENS ..STAAN..OP..SCHERP…..: DOE..IETS’……(PROCESNIEUWS nr.112/ juli 2017, v.d.Stichting ‘TRIBUNAAL VOOR DE VREDE’, advocaten e.d.TEGEN KERNWAPENS). …..’ Tegen de zijn van de NAVO onderhandelt ..NEDERLAND over een kernwapenverbod. De nieuwe regering moet de druk,opvoeren, Betogen Peter Buijs,Ko Colijnn ,Geert Mak, Ben Feringa cum suis. ………………..Nucleair wapengekletter is weer..verontrustend..actueel,: NOORD-KOREA versus VS, Pakistan versus. INDIA!..RUSLAND ..bij de KRIM-OVERNAME. ..De VS en RUSLAND-goed voor 90% van alle atoomwapens -sluiten….FIRST-USE…..NIET uit. Experts achten .de huidige situate veel gevaarlijker dan in de KOUDE ..OORLOG? ..Toch is er hoop op een wereld zonder kernwapens – een wens van 85% van de bevolking van vorige kabinetten, van de VN in hun eerste,unanimously aanvaard e resolutie in…1946, en ook van de NAVO. ………….IN ..VN-verband onderhandelen 132 landen dit jaar over een verbod als NIEUW drukmiddel op de kernwapenstaten om hun bel often na te komen ..uit..Het..NON-proliferatieverdrag ( NPV) , door bijna alle landen in 1970 ondertekend. Artikel Vl daar uit verplicht elk land zich in te zetten voor algehele nucleaire ONTWAPENING onder effective en strikte internationale controle. ..In 1996 prediseerde het internationaal Gerechtshof in Den Haag dit als een resultaat-verplichting voor alle ( kernwapen) -STATEN. .. Tegen grote druk van de ..NAVO..in besloten het kabinet RUTTE-ll in 2016 op voor stel v.h.parlement deel te nemen aan genoemde ..VN-onderhandelingen ,als enig NAVO-lid. Ondergetekenden reopen een NIEUW kabinet op deze gedurende ,constructieve ..NEDERLANDSE rol uit te bouwen ..en politieke,publieke..en..diplomatieke drukmte ontwikkelen , binnen en buiten de VN om kernwapens –het enige nog toegestaan MASSAVERNIETIGINGSWAPEN ..verder uit te bannen. ……….Er zijn wereldwijd nog zo’n …15.000 kernwapens, tot ..1.000 keer sterker dan die op Hiroshima en..Nagasaki vernietigden. Zo’n …2.000 ..STAAN ..OP..SCHERP..en angstwekkend ..vaak..zijn..onbedoelde ..lancers gen maar net voorkomen. ..In strijd met het .humanitair oorlogsrecht maken kernwapens geen onderscheid tussen burgers en militairen. En dan is er nog het risico op…CYBERCRIME ..en TERRORISME . Burgemeesters, Medici..en..hulporganisaties wij zen op de onaanvaardbare risico’ en op de illusie van adequate MEDISCH – humanitaire hulp. Er zal slechts onbeschrijfelijk lijden zijn., in de…GETROFFEN REGIO…EN…VER..DAARBUITEN. ..zelfs een beperkte kernoorlog zal zo veel root in de dampkring opleveren ,dat het zo lucht geblokkeerd wordt, met als gevolg force DALING van TEMPERATUUR, enorme misoogsten ,…ONGEKENDE VLUCHTELINGENSTROMEN en tot twee MILJARD hongerdoden wereldwijd. En bij escalating dreigt een NUCLEAIRE WINTER., en daarmee Het einde van de Mensheid. ……….Het is Dus hoog tijd dat de wereld zich bevrijdt van dit nucleaire zwaard van Damocles. Dat kan, blijkt uit de redactie van ..70.000 naar 15.000 kernwapens na de top in REYKJAVIK tussen REAGAN en GORBATSJOV in 1986. .Maar verdergaand ontwapeningsoverleg stagneert al jaren en inmiddels is alom een uiterst kostbare nucleaire modernisering gaande,alleen al in de ..VS..voor …1000 MILJARD dollar………..Een kernwapenverbod kan deze..stagnate..doorbreken ..en..ons land kan een cruciale rol spelen als bruggenbouwer tussen de 132 onderhandelende ..VN-landen en de kernwapenstaten met hun bondgenoten. Die rol past ons land ook om te komen tot multilateral onderhandelingen MET..de nucleaire machten over een alomvattende ,verifieerbare uitbanning van kernwapens, conform artikel Vl NPV. ………..Wij roeien dan ook de NEDERLANDSE POLITIEK op: GRIJZE deze kans om de wereld te verlossen van een levensgevaarlijke erfenis van de KOUDE OORLOG,waarmee we ons nageslacht niet mogen opzadelen. ………………De BALLEGROEP: Karin van den Broeke, predikant, bestuurslid Wereldraad van Kerken, Hans Clevers,hoogleraar ..genetica,oud-president KNAW, Ko Colin, oud-directeur ..CLINGENDAEL, Christa Kompas,directeur Humanistisch Verbond, Adrian van Dis,Auteur. ben Feringa,hoogleraar chemie. Nobelprijswinnaar Louise Gunning, universiteits-hoogleraar, Jan Hoekema,voorzitter Burgemeesters voor VREDE, Marli Huijer, filosoof, was Denver des Vaderlands, Astrid Joosten, programmamaker , Andre Knottnerus, hoogleraar huisarts geneeskunde, Gerard de Korte,bisschop van Den Bosch , contact person KERKTORENS en Samenleving , Marcel Levi, hoogleraar interne geneeskunde, chair University College London..Hospitals, Geert Mak, auteur. Pauline Meurs,hoogleraar bestuur v.d. Gezondheidszorg, Erik Scherder,hoogleraar klinische neuropsychological, Gijs Scholten van Aschat, acteur, Gerri van der was,toezichthouder -adviseur, ,voormalig inspecteur-generaal gezondheidszorg. Herman Wijffels,oud-voorzitter Sociaal-Economische RAAD , Jaap van Zweden , van after 2018 chef- dirigent New York Philharmonic Orchestra.– initiatiefnemer : Peter Buijs, voorzitter NVMP, Gezondheidszorg en Vredesvraagstukken. …..NRC.08-05-17.. <<<<<<<<<<<<<<<<<<NVMP- : NEDERLANDSE VERENIGING MEDISCHE POLEMOLOGIE–: ARTSEN e.d. tegen kernwapens. <<<<<<<<<<<<<

  Like

 10. Jan zegt:

  Die Patriotenverfolgung läuft jetzt auf Hochtouren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s