De “vluchtelingen” van Italië vallen niet onder de EU-herverdelingsregels – Oostenrijk bereidt 750 man van het leger voor

Screenshot_25

(Door: Kathrin Sumpf – Vertaling: E.J. Bron)

VN-vluchtelingenraad: “We openen de havens en sturen het grootste deel van onze vluchtelingen in treinen en bussen naar de Brennerpas.” Maar 70 tot 90% van deze mensen vallen niet onder de EU-herverdelingsregels en maken helemaal geen kans op asiel.

epoch times

De Oostenrijkse minister van Defensie, Hans Peter Doskozil (SPÖ), meent het serieus – hij bereidt het Oostenrijkse leger op een crisis aan de grens op de Brennerpas voor, schrijft “Krone.at”.

De directeur van de met hulp van de VN opgerichte Italiaanse Vluchtelingenraad (Consiglio Italiano per I Refugiati, CIR), Christopher Hein, dreigt: “We openen de havens en sturen het grootste deel van onze vluchtelingen in treinen en bussen naar de Brennerpas.” Hiermee moet bereikt worden dat “Europa” eindelijk reageert.

Ook in de ARD-Tagesthemen dreigde hij: “Laten we alle schepen binnenlaten, laten we onze havens voor vluchtelingen openstellen. Laten we treinen en bussen ter beschikking stellen en laten we een groot deel van de mensen naar de Brennerpas en naar Ventimiglia naar de Franse grens, naar Como naar de grens met Zwitserland brengen – dan zal Europa reageren.”

En verder: “In Duitsland, in België, in Nederland staan honderden opname-instellingen leeg. En in Italië is alles boordevol – dat is toch paradoxaal.”

Officieel bereidt het Oostenrijkse leger 750 man voor om de grens in Tirol te bewaken.

Inofficieel: deze immigranten vallen helemaal niet onder de EU-herverdelingsregels

Inofficieel wordt zelfs in Rome gezegd: “70 tot 90% van deze immigranten uit Nigeria, Ivoorkust, Senegal of Guinea maken helemaal geen kans op asiel. Ze vallen ook niet onder de door de EU besloten herverdelingsregels.”

De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken observeert de situatie nauwkeurig. Binnen 12 tot 24 uur kan de Brenner worden afgesloten.

En: “Duidelijk is echter ook dat de sluiting van de Middellandse Zeeroute met het oog op de ontwikkelingen aan de Italiaanse kusten geen optie, maar een noodzaak is. De eis van minister van Buitenlandse Zaken Sebastian Kurz om een einde te maken aan het scheepvaartverkeer voor illegale migranten naar het Europese vasteland beschouw ik in dit verband als essentieel.”

Bron:
www.epochtimes.de
Door: Karthrin Sumpf

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

32 reacties op De “vluchtelingen” van Italië vallen niet onder de EU-herverdelingsregels – Oostenrijk bereidt 750 man van het leger voor

 1. Cognitieve-Dissonant zegt:

  Het zijn ook nog vaak zieke smerige schurftdobfucknegerts die het hele Europese continent overspoelen met ziektes die hier al een eeuw niet meer zijn!!!!
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/07/schokkend-nieuws-uit-duitsland-massa-immigratie-betekende-ook-massale-import-van-besmettelijke-ziektes/

  Like

  • Alex Delarge zegt:

   Ook de inteelt wordt hier geimporteerd.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Al ’n tijd geleden is Oostenrijk begonnen met de bouw van tactische versterkingen om het mogelijk te maken de toegang via de Brennerpas hermetisch af te sluiten.
    Als het inderdaad zo is dat er door de VNmet medewerking van Italië duizenden vluchtelingen richting “Der Brenner” worden gestuurd kunnen wij (de Oostenrijkers kennende) er absoluut zeker rekening mee houden dat hier ernstige calamiteiten zullen plaatsvinden.
    Een ding moge duidelijk zijn, de Oostenrijkse regering zal nimmer haar soevereiniteit over de toegang naar Italië via de Brennerpas in gevaar laten komen, laat staan opgeven…
    Dit ligt namelijk héél gevoelig bij Oostenrijk, en stamt nog uit de eindsituatie van WOI.
    Ze lusten die Italianen nog altijd rauw en zullen in dit geval nooit toelaten dat Oostenrijk zal moeten dienen als doorvoerstation, dit om Italië te ontlasten…

    Dan zou Italië bijvoorbeeld eerst bereid moeten zijn om Zuid-Tirol prijs te geven…
    Bijvoorbeeld!

    Like

 2. Mirjam zegt:

  Yes! Goed zo, Oostenrijkse grens bewaken en nu ook de Middellandse zee transporten stoppen. Alles afsluiten. Als Italië hun eigen grens niet wil dichtmaken uit onderwerping en vrije keuze, dan moeten ze het zelf weten. De rest van de landen binnen Europa moeten voor zichzelf kiezen en zorgen, dus niemand meer binnenlaten.

  Quote: ‘In Nederland staan honderden opname instelling leeg’
  So what? Nederland is misschien het kleinste land van Europa, is overvol en heeft al genoeg van deze gelukzoekers/verkrachters binnengehaald en daar heeft deze ‘meneer’ Christopher Hein geen bal mee te maken en nota over te zeggen. Ze staan leeg, ja, en als het aan de Nederlanders ligt dan blijven ze leegstaan tot afbraak.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   In NL staat nog veel meer leeg.
   De gevangenissen staan ook al leeg.
   De kerken staan leeg.
   Duizenden grote kantoorgebouwen langs de snelwegen staan ook al leeg.
   Nederland is overvol en toch staat heel veel leeg.
   Ze zijn gewoon jaloers dat wij dat hebben.

   Die totale leegte…

   Like

 3. Johan zegt:

  Waar wachten die idioten nog op ? Stuur de marine naar de Middellandse Zee. Het Australische model, om de ‘vluchtelingen’bootjes terug te slepen naar het land van herkomst, moet onmiddellijk in gang gezet worden.

  Like

 4. Saskia Dubbeldam zegt:

  Nou, als dat geen start is van een oorlog dan weet ik het niet meer.

  Geliked door 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  Belangrijke mededeling ! Na al onze kritiek op onze getaande broeders , mogen we niet vergeten !
  “”””EEN GOEIE ASIELZOEKER IS GENE SLECHTE”””

  Like

 6. BertG. zegt:

  Of topic.
  Misschien kan dit even door de vertaal afdeling gehaald worden.
  Pizzaria München moet dicht omdat Pegida-lui over de vloer kwamen.

  https://www.tz.de/muenchen/stadt/sendling-ort43335/brauerei-kuendigt-casa-mia-in-sendling-pachtvertrag-8488765.html

  Like

  • Elisah zegt:

   Ik heb het gelezen, het is een grof schandaal hoe deze man kapot gemaakt is, omdat hij mensen die zich normaal gedragen niet zomaar, vanwege hun politieke voorkeur, uit zijn zaak kan/wil zetten.

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik had al zo’n idee dat het daar over ging.
    Je had wat mij betreft, wel even de vertaling er onder mogen plakken.
    Mijn Duits is zeer beroerd.

    Like

 7. Misschien moeten er maar eens wat NGO-praktijken gefilmd worden en medewerkers aan de taxidiensten die een forse aanslag op het vrij besteedbare inkomen voor jaren betekenen met naam en toenaam worden verspreid. Breng de Sorosconnecties maar in beeld.

  Oh ja:

  Like

 8. In deze er ook maar even achteraan om bagatellisering tegen te gaan:

  Like

 9. De Zwitsers gaan vandaag opeens bommen uit de 2e WO ruimen in diezelfde pas. Toeval?

  Like

 10. ildiko zegt:

  Italie is schuldig aan alles ze lieten gewoon hun land open voor deze parasieten. Wanneer is de maat dan vol????tot een oorlog zal zeker uitbreken???

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Italië hinkt op twee gedachten. Ze hebben zich financieel afhankelijk laten maken van de EU en daarom tolereren ze deze eindeloze asielstroom, de burgers van Italië zijn het echter zat en hebben er meer dan genoeg van. Zij willen dit net zo min als de rest van de burgers van Europa. De EU heeft slaven gemaakt van de landen binnen Europa, vandaar ook hun initiatief om een Europees leger te vormen. Waarom? Niet ter beveiliging van Europa, maar om deze stroom in de hand te houden, zodat ze zelf kunnen bepalen of, wanneer en hoe het leger wordt ingezet. Ze willen gewoon de totale controle om hun plannen te kunnen doorvoeren, zonder tegenwerking.

   Daarom de Europese landen daar ook niet mee akkoord gaan. Ik weet één ding en dat is dat Visegrad landen zich daarin niet zullen laten manipuleren en daar ben ik heel blij om.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Die Italianen zijn niet te vertrouwen, jammer genoeg.
   In WOII stonden ze zij aan zij met Hitler en op het end keerden ze 180 o.
   Het zit ze in hun genen.
   Verder maken ze mooie auto’s en mooie vrouwen, daar niet van natuurlijk.
   Maar wat die Brenner betreft… daar gaan ze ’n enorme verschutting halen.
   En dan maar uithuilen bij die vervloekte EU…
   Ik zie het al voor me.

   Like

 11. Mary zegt:

  In Nederland staan honderden instellingen leeg, ja en dat houden we graag zo, hadden jullie ze er maar niet in moeten laten net zoals de Oost Europese landen, nee een burgemeester die voor Soros werkte etc. en ze met scheepsladingen tegelijk binnen loodste en nu janken dat je ze niet kwijt kunt, ik zou zeggen direct weer op een boot en daar afzetten waar je ze “opgehaald” hebt, of veel plezier er mee!!!!

  Like

 12. Marian zegt:

  Laat Italië zelf zorgen dat die parasieten niet bij hun binnen kunnen komen. Weiger dan die veerdienst, maar scheep niet andere landen met JOUW PROBLEEM op.

  Like

 13. Sabeltant zegt:

  Achterlijk Europa, verdedig uw land!

  Like

 14. H Blomsteel zegt:

  Het is toch van de gekke , dat wij al die zgn vluchters moeten dulden in ons land ons huis ons bed Enz. Wie zijn ze dan wel dat ze dit denken ! En wie zijn ze in den Haag dan wel om ze ons in de maag te splitsen !

  Like

 15. Benesha zegt:

  Ze kunnen allemaal lullen wat ze willen. De elite, de EU wil deze migratie niet stoppen anders was dit al lang gebeurd. In Sicilië waar ik gisteren uit terugkeerde loopt het vol luitjes uit Bangladesh en van die hele grote (1m 80-1m 90) vervaarlijk uitziende Afrikanen. Deze hebben geen recht op asiel maar zullen nooit teruggestuurd worden. Behalve een paar ongelukkigen voor de schijn. Het ziet er niet goed uit voor de toekomst en voor de culturen en aanschijn van onze landen. Ofwel zal er nu heel dringend massaal protest moeten komen. Maar de EU is goed georganiseerd in het kaltstellen van de groepen die dit zouden kunnen bewerkstelligen. Het is een systeem, een machinatie, deze migratie.

  Geliked door 1 persoon

 16. Republikein zegt:

  Er zullen hier inderdaad gebouwen leeg staan, ongetwijfeld.
  Of het gevuld moet worden?
  Jazeker, maar niet met de azieligen omdat vol is vol, echter wel me onze vertegenwoordigers, die zijn zo gek als een deur, maar als voorbeeld:bestemming bereikt want te Bloemendaal staat het gekkenhuis al jaren leeg dus wat let ons.
  Het spookt er ook nog eens want:https://www.theghosthunter.nl/santpoort.htm

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s