Doorlaten naar het noorden: Italië dreigt met het verstrekken van nood-visa aan 200.000 “migranten”

Screenshot_24

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Eerst dreigde Italië ermee om het binnenlopen van veel “redding”schepen (vooral NGO-schepen) voor “migranten” in zijn havens te verbieden, nu dreigen Italiaanse regeringsleden de EU-landen in Noord-Europa om aan 200.000 “migranten” reisdocumenten te verstrekken om andere EU-landen binnen te kunnen komen. Italië is dus overbelast door de onderbrenging en verzorging van 200.000 “migranten”? Die 200.000 zijn het aantal dat over de Middellandse Zee is gekomen en zich in Italië bevinden.

politikstube

Vroeger wuifden Italiaanse beambten veel “migranten” verder richting Midden-Europa, men drukte hen voor de reis zelfs zakgeld in de hand, nu moeten nood-visa ervoor zorgen de last af te dragen aan de Europese partners. Waar zullen de 200.000 “migranten” vroeger of later terechtkomen? En hoe zal de Duitse regering op de dreiging uit Italië reageren, vooral met het oog op de komende parlementsverkiezingen?

[…] Vooraanstaande Italiaanse regeringsleden dreigen de EU-landen in Noord-Europa ermee aan 200.000 “migranten” reisdocumenten te verstrekken. Deze dienen het voor de “migranten” mogelijk te maken te vertrekken naar andere EU-landen. Zoals “The Times” in Londen bericht, wil de Italiaanse regering voor deze maatregel gebruikmaken van een niet zo bekende EU-richtlijn. Italië kampt met de gevolgen van een enorme migratiebeweging uit Noord-Afrika en heeft de afgelopen jaren vergeefs geprobeerd een solidair gedrag van de andere EU-landen te bereiken.

Paolo Gentiloni, de Italiaanse minister-president, is volgens “The Times” woedend dat de rest van Europa weigerde om zijn eerlijke aandeel aan “migranten” op te nemen. Zo zouden andere landen hun havens hebben gesloten, nadat het aantal uit Libië komende “migranten” de afgelopen maanden significant zou zijn toegenomen. […]

Lees verder op de “Deutsche Wirtschafts Nachrichten”.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, Libië, Multiculti, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Doorlaten naar het noorden: Italië dreigt met het verstrekken van nood-visa aan 200.000 “migranten”

 1. Geert zegt:

  Hahahaha, Duitsland is een groot en rijk land, mooi ga daar maar heen.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Nee, Geert, ze moeten gewoon uit heel Europa wegblijven. Wat er niet in komt, hoeft er ook niet uit.

   Geliked door 1 persoon

   • Geert zegt:

    Lieve Mirjam, het is er en het blijft er, dit gaat gewoon door hoe erg ik het ook vind. We zijn verneukt allemaal.

    Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   Duitsland?
   Met een paar uiterwaarden waaronder Nederland bij een overvloed aan ………
   Nee Geert, kwestie van tijd dan is Nederland aan de beurt met Wir ………… nicht.

   Like

 2. Teun zegt:

  Waar halen die maffe maffioso crminele italianen het lef vandaan? Tijd om het leger naar de grenzen te sturen.

  Like

 3. Mirjam zegt:

  Italië moet gewoon de grenzen sluiten en niet het probleem doorschuiven naar de rest van de Europese landen. Net al de visegrad landen gewoon niemand meer binnen laten, ondanks dat de EU hen dat probeert op te leggen. Wij, de rest van Europa, hoeven niet de dupe te worden van het faalbeleid van de EU en de slaafse volgzaamheid van Italië. Italie moet ook aan hun eigen soevereiniteit denken en zich niet laten misbruiken voor de Merkel strategie. En ik hoop als ze die visa gaan verstrekken dat alle landen die aansluiten op Italië maatregelen nemen en echt hun grenzen sluiten en bewaken.

  Dat zij het nog altijd tolereren dat duizenden migranten onze landen willen binnendringen, is hun eigen zaak, maar het heeft lang genoeg geduurd en het is tijd voor de stop. De oorlog in Syrië loopt op zijn einde en we kunnen niet de hele wereld opnemen, omdat ze oorlog voeren. Genoeg is genoeg.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Ook al loopt de oorlog op zijn einde ik vrees dat de meesten niet terug gaan,ze zouden wel gek zijn om hun gratis leventje op te geven
   En als Italië ze door stuurt komen ze ook naar ons land helaas

   Like

   • Mirjam zegt:

    Ja, en daar moeten de regeringen toch voor zorgen. Ze willen zo graag dat we ze zien als ‘vluchtelingen’, dan zijn ze maar voor die ene keer vluchtelingen, maar vluchtelingen moeten naar huis zodra de oorlog voorbij is.

    Like

   • Zina zegt:

    Is te gek voor woorden terug naar hun eigen land brengen allemaal daar horen ze anders raak je er nooit vanaf er is al genoeg criminaliteit door die gelukzoekers weg ermee

    Like

  • Benesha zegt:

   Zo denk ik er ook over Mirjam. Maar weinigen onder de bevolkingen stellen zich vragen waarom men deze simpele oplossing niet toepast. Dat is ons probleem.

   Like

 4. wouteenhoorn zegt:

  Het zou bst een opezet spelletje van de EU kunnen zijn. Ze zijn voor geen cent te vertrouwen.

  Geliked door 1 persoon

  • Statler & Waldorf zegt:

   Best een opgezet spelletje kunnen zijn?
   Uit jouw woordkeus klinkt een twijfel.
   Het zou niet, het is een plan en al van voor WO II.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Precies wout.
   De NWO club , waaronder de EU, paus, Soros enz,enz. willen onze volkeren vermengen zodat ze ze beter kunnen manipuleren.
   Het zal ze uiteindlijk niet lukken omdat straks niemand meer gaat werken en er dus geen bestaan meer mogelijk is.
   Het is die NWO-club die in Trump hun ergste vijand ziet.
   Daarom zijn ze ook zo verbeten op hem.

   Like

 5. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4699210/Italy-EU-visas-200-000-migrants-send-north.html

  Italy plots ‘nuclear option’ to migrant crisis by giving EU visas to 200,000 incomers and sending them north as the country struggles with ‘human warehouse’

  European Council Directive 2001/55 was developed after the Balkans conflict to give temporary European entry permits to a large number of displaced people
  Now some Italian officials say that they may use it to issue visas to migrants
  The country is struggling to absorb the numbers seeking refuge on its shores
  More than 86,000 migrants have crossed the Mediterranean to Italy this year

  Like

 6. Golden Girl zegt:

  Trouwens moet je die onbenullen zien staan in de rij voor eten en de blanken waar ze de schurft aan hebben mogen het koken en opscheppen, is in Spanje ook sta je met zijn allen voor de deur tot het restaurant open gaat, en na bepaalde tijd weg wezen dan mag de volgende ploeg aanschuiven
  Het enige verschil is dat wij ervoor betalen en erna na de vakantie weer netjes naar huis gaan

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Bijna een derde van de “immigranten” komen uit Nigaria, Guinée en de Ivoorkust.
  Een onderzoek heeft aangetoond dat 40% van de Nigerianen naar Europa zouden willen emigreren als ze de kans hadden.
  Nigeria heeft 190 miljen inwoners, dus 76 miljoen uit één enkel land uit Afrika, willen naar Europa komen.

  Euronews

  Like

  • Johan zegt:

   De verwachting is dat de bevolking van Afrika 4 keer zo groot gaat worden in de komende 70 jaar. We kunnen ons dat niet voorstellen, maar het gaat wél gebeuren. Als Nigeria nu 190 miljoen inwoners heeft, gaat dat dus naar bijna 800 miljoen. Onvoorstelbaar.
   Bijna de helft daarvan, 400 miljoen , zal dus naar Europa komen. Goedschiks of kwaadschiks, want daar in Nigeria is natuurlijk niks te eten.
   Dan hebben we het nog niet eens gehad over de rest van Afrika. Daar is het hetzelfde probleem. Men zal het land willen verlaten en naar Europa willen.
   Europa moet absoluut zijn grenzen sluiten en verdedigen en de tijd daarvoor is nu.
   We kunnen hier geen jaar meer mee wachten. Zo niet, dan dreigt onze totale ondergang, want een invasie van tientallen miljoenen Afrikanen betekent de doodsteek voor alles wat we hier opgebouwd hebben.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik denk dat ze vóór die tijd wel ’n nucleaire oplossing voor dat komende grote probleem zullen zoeken… want bijna een miljard mensen die niet willen werken… alleen boven op een zwarte vrouw… en bovendien ook nog zwart zijn, zodat ze moeilijk te zien zijn in het donker, nee dat gaat niet.
    Enfin, ons probleem zal het niet zijn.

    Like

  • Heniusz zegt:

   Bijna alle “migranten” dit jaar komt uit die streken, allemaal op zoek naar een beter bestaan…. Een gratis beter bestaan op kosten van de belastingbetalende burger, want je hoeft echt niet het idee te gaan hebben dat deze parasieten en sprinkhanen ooit voor hun eigen onderhoud gaan zorgen, dat deden ze in eigen land immers ook al niet.

   Like

 8. kampersrene zegt:

  Ocharme mijn emoties krijgen weer een flinke deuk als ik die arme sukkelaars zie ! Ze zijn gekleed in lompen . De doodsangt staat nog in hun ogen . Ze zijn blijkbaar uitgehongerd , zo mager als een graat. Ze hunkeren naar liefde en begrip Ze dringen zich helemaal niet op maar staan mooi in de rij te wachten op wat komen gaat , geduldig en met dicipline . Hun meisjes en vrouwen hebben ze moeten achterlaten , ze waren niet in staat om zulke gevaarlijke reis te ondernemen . Hun grootste droom is zo spoedig mogelijk herrenigd te worden en samen verder te leven in een huis met een tuintje , een autootje , een goede job , maar nog liever een gulle werkloosuitkering Dat allemaal dank zij Allah , de meest barmhartige , geholpen door NGO’S en correcte politiekers …..en de Europeanen , ze keken niet om en ploegde voort

  Like

 9. Jean zegt:

  Die 200.000 toekomstige terroristen met dezelfde boten waarmee ze gekomen zijn terugsturen naar Afrikaans kust, probleem opgelost. Dat éénmaal doen met de nodige media zal anderen ervan weerhouden nog te vertrekken uit Afrika.
  Afrika is veel groter dan Europa en er is veel meer plaats en vooral ‘ze vallen er niet op’ omdat ze allemaal hetzelfde zijn qua barbaars gedrag.
  Laat het duidelijk zijn: “wij willen ze niet in onze samenleving” puur uit veiligheid voor onze kinderen & vrouwen én onze gemeenschap.

  Like

 10. Elisah zegt:

  De Italianen zijn zelf zo dom geweest om ze binnen te laten en zo de barmhartige Samaritaan uit te hangen, nu schuiven ze hun zelfgecreëerde probleem af op de rest van Europa.
  Het grootste gedeelte van deze mensen is geen vluchteling, dus ze kunnen gewoon uitgezet worden, want het is onverantwoord en gevaarlijk om andere werelddelen leeg te laten lopen in Europa.

  Like

 11. Henk.V zegt:

  In deze toenemende chaops die immigratie heet is één alleszeggende constante:factor de EU zwijgt.
  De EU zwijgt in alle talen nadat een paar weken geleden de vice-voorzitter van de Europese Commisiie, Timmermans, de lidstaten in het vooruitzicht heeft gesteld dat men moest rekenen op een voortgaande immigratie geduirende een zeer lange tijd..
  De conclusie is duidelijk : de EU WIL deze immigratie die ”Europa” zal onderdompelen in vloedgolven van alles ontwrichtende mensen massa’s van niet-westerse origine die niets heel zullen laten van de cultuur van de landen, ende verworvenheden van debetreffende llidstaten en de raciale kenmerken van dioe staten..
  Dit alles onder de vlag van verrijkiende multiculturalisme.
  De blanke identiteiot zal worden uitgehold, de joods-christelijke basis van de landen zal worden ondermijnd en vervangen door een voedingsbasis voor de dan geldende nieuwe samenleving waarin het gedachtegoed van de islaM ALLES BEPALEND WORDT.. er zal niet zoiets ontstaan als een mengvorm van joods-christelijk-humanistisch- islamitisch denken!
  Nee, de islam zal allesbepalend worden. De zogenaamde harmonie van tegengestelde opvattingen ,die de EU steeds als verrijking aanprijst, bestaat helemaal niet: het is de westerse samenleving dir de ene concessie na de andere aan de islam doet.:
  Scholen moeten islamitrisch onderwijs toestaan, schoolkindren bezoeken moskeeën en leren daar zelfs de shahada ! Dat is de islamitische geloofsbelijkdenenis die IEDEREEN die deze belijdenis uitspreekt automatisch tot moslim maakt!. Vieringen van christelijke feestdagen worden gemaskeerd en aangepast, om de mioslims niet te ergeren.
  Agenten wonen islamitische feesten bij \”uit solidariteit.”
  Deze vormen van dienstbaarheid heeft het westen nooit vertoond tegenover andere religies die in het Westen een plaats hebben verworven.
  Tegenover deze westerse kruiperigheid staat van de kant van de islam geen enkelvergelijkbaar tegengebaar..

  Wij moeten dus concluderen dat dank zij deze krankzinnige club in Brussel, het einde van de westerse beschaving snel naderbij komt..
  Nu zou men kunnen zeggen dat daar niets meer iets tegen te doen. Maar waar leert de geschiedenis ons dat défaitisame ooit tot bevrijding heeft geleid??
  Wie de moed heeft opgegeven die moet gewoon dan maar een islamitisch bidkleedje kopen of een boerka om zich voor te bereifden op het heil dat ons wacht.
  Beter lijkt het mij, dat aan de overheden als volk massaal wordt duidelijk wordt gemaakt5 dat de EU moet ophouden te bestaan, dat de EU top moet worden gearresteerd wegens misdaden die tegen de bevolkingen van de lidstaten worden begaan..
  Het volk moet beslist massal gaan beseffen dat het politiek correcte denken niet slechts een politieke dwaling is, maar een aantoonbaar misdrijf die de EU-gewzinde overheden begaan tegen het eigen volk.
  Burgersdie genoeg liefde voor de eigen identiteit hebben moeten zich ontdoen van lieden die ons systematisch in de uitverkoop doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s