EEN SCHIP MET UITVRETERS . . .

Screenshot_4

Een nieuwe lading “aanwinsten” is gearriveerd.

Zojuist lees ik in één onzer couranten dat er de afgelopen dagen zevenduizend Afrikanen uit de Middellandse zee zijn gered. Welnu, dat zijn er knap veel. Dat is een heel dorp. Waar moeten we al dien negroïde klaplopers in hemelsnaam laten? Zijn ze nou werkelijk helemaal van den pot gerukt om al dat donker gekleurde volk maar te verwelkomen? Edoch, gelukkig zijn er de ‘Bekende Nederlanders’ die nu al staan te trappelen om een paar van dien welbespraakte goed opgeleide vaklieden in huis te nemen.

Vroeger, lang geleden, toen menschen nog niet den gansche dag als gehypnotiseerd op hun schermpje staarden en meisjes nog leuke jurken droegen in plaats van dien eeuwige spijkerbroek, toen, het was in de jaren zeventig, dat ik verscheidene keren dat wonderschone eiland Sicilië heb mogen bezoeken. Ik denk dat het daar nu de hel op aarde wordt met al dien gelukszoekers. Alleen al op vrijdag bracht het schip Diciotti van de kustwacht bijna 1500 geredde vluchtelingen naar de haven van Catania op Sicilië.

Ook voor particuliere hulporganisaties waren de afgelopen dagen weer een uitdaging omdat veel migranten hun weg uit Libië naar Europa hadden gemaakt. Een schip van Artsen zonder Grenzen kwam met bijna negenhonderd mensen aan boord in Italië aan, onder wie een aantal baby’s. De Italiaanse kustwacht gaf vrijdag een video vrij van een dramatische redding van vluchtelingen op de Middellandse Zee. Daarop is te zien hoe de migranten afgelopen woensdag in paniek van een houten boot in het water springen.

Volgens de Internationale Organisatie voor Migratie kwamen dit jaar meer dan 2300 mensen hun vlucht over de Middellandse Zee om het leven. De meeste migranten komen in Italië aan.

Jawel, spitse lezer van “E.J. Bron”, dat is natuurlijk allemaal reuze zielig, maar dat is nu eenmaal het risico der zeevaart. Oude varensgezellen met zeemansloop  kunnen daar verhalen over vertellen waarvan de rillingen je over de rug lopen. Doch dan moet je maar niet in een gammele boot plaatsnemen om te varen naar een land waar je op je lauweren kan rusten en waar al je tanden en kiezen gratis worden gerepareerd. Ze komen mij de strot uit. Die negroïde parasieten. Ik wil dat hier toch even nadrukkelijk gezegd hebben.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

49 reacties op EEN SCHIP MET UITVRETERS . . .

  1. kampersrene zegt:

    Hier het bewijs van mijn slecht karakter…….Kunnen die boot-fluchtelingen niet gewoon “aanspoelen”

    Geliked door 5 people

    • Elena zegt:

      Ik wil sommige schrijfsels graag liken.
      Helaas password vergeten.
      Of hoe dat ook heten mag, ben nu eenmaal digibeet en daarbij ook nog eens oud en blond. :-))

      Like

      • Cathja zegt:

        @ Elena

        Ik ben ook mijn password kwijt. Daarom ‘like’ ik ook niemand hier, terwijl ik dat wel graag zou willen.
        We kunnen misschien als reactie *like* geven?
        De bedoeling is hetzelfde.

        Like

      • Elisah zegt:

        Ik kan helaas ook niet liken.

        Like

      • BertG. zegt:

        En ik ga het ook niet nog een keer hier vermelden hoe je dat wel kan doen.
        Ik heb dat zeker al 10x hier vermeld, zonder dat ooit iemand het leest.
        Vraag dan ook iets niet, als het je toch niet boeit.
        Iedereen had het allang kunnen weten. als je ook maar een klein beetje opgelet had.

        Niets zo ergerlijk om een antwoord te geven op een vraag, die iemand eigenlijk niet wil weten, maar gewoon maar wat vraagt ergens over.

        Geliked door 1 persoon

      • paulzwueste zegt:

        Rare gewoonte om steeds maar die monitor af te likken.
        Doe het niet, vraag gewoon ’n nieuw wachtwoord aan.
        Je kunt je ook afmelden en weer aanmelden met ’n iets andere naam.
        Dan kun je een ander wachtwoord gebruiken.
        Koop daarna ’n klein boekje en noteer daarin alle wachtwoorden.
        Nog even het belangrijkste.
        Vergeet vooral niet om mij daarna zoveel mogelijk te liken.
        Ik ben daar héél gevoelig voor.

        Geliked door 1 persoon

  2. Die #dobberbabies die in het artikel worden genoemd en meestal mondjesmaat aan boord zijn van zo’n wrak worden ingehuurd van de Internationale Crisisacteurs BV te Amsterdam [belastingparadijs], een dochteronderneming van die bekende huurlingenkoppelbaas Blackwater die ze voor de zoveelste keer een andere naam hebben gegeven. Nu is ’t Academi of zoiets, zodat iedereen weet dat het gehuurde een hoog academisch gehalte heeft. Ook de couveusebabies die zich toendertijd persoonlijk door Saddam Hoesein in Koeweit tegen de muur lieten gooien waren stunthuurbabies en kwamen uit hetzelfde bedrijf. Dat mannetje aan het strand met dat dobberbeentje was een iets oudere uitvoering met een stilligbrevet. Laat je niks wijs maken mense, allemaal komedie wat je ziet en allemaal voor de kwijlcijfers. O, en diezelfde negers die zo mooi zielig op zo’n bootje zitteren te doen worden weer teruggebracht voor de take van morgen, meestal met dezelfde boot en dezelfde fotografen, filmers en fakenews schrijvers..

    Geliked door 3 people

    • Toevoeging: De echte #dobbernegers die krijg je niet te zien omdat die er heel erg eng uitzien. Beetje zoals Herman Brusselmans maar dan met peniskokers en botten door de neus. Als ze die lieten zien was de tent te klein dus vandaar de schoongepoetste academici die ze ons op de televisie laten zien. Ik snap trouwens niet dat ze die figuranten geen roze kutmutsje op de kop zetten, dan ziet ’t er nóg bekender, ongevaarlijker en liever uit.

      Geliked door 2 people

      • Elena zegt:

        Nu, Breinbrouwsel, met zo’n roze kudtmuts op je kop, wordt men meteen gearresteerd door de SSlinkse politieman.
        Zo’n roze kudtvarkensmuts ziet er levensgevaarlijk uit.
        Voorbeelden in overvloed van Edwin tijdens een Pegida demo.
        Wellicht dat een roze kopvod wel toegestaan IS IS? :-))

        Geliked door 1 persoon

      • paulzwueste zegt:

        Tip.
        “Dobbernegers” kun je gewoon bij de viswinkel kopen hoor.
        Ze worden gebruikt voor vissen op groot waterwild zoals haaien of vissen op krabben.
        Je hebt levende en dooie dobbernegers.
        Met de levende vissen is het ’t leukste natuurlijk, maar die zijn niet goedkoop.
        Ze blijven namelijk aan de oppervlakte zodat je kunt zien wat er gebeurt en je de lijn nog ’n beetje op tijd kunt inhalen, want ze willen nog wel ’s beschadigen
        en dan is de lol er natuurlijk snel af.

        Geliked door 1 persoon

    • Republikein zegt:

      Parijs is nog ver.

      Geliked door 1 persoon

    • Mirjam zegt:

      @Breinbrouwsels

      Bedoelt u dat het poppen zijn? Attributen?

      Geliked door 1 persoon

      • Je kunt crisisacteurs huren die ervoor zorgen dat je crisis, aanslag of bombardement weer gelikt op de televisie en de foto komt. Je kunt ook hele legers huren die bestaan uit acteurs, of beter figuranten. Die brengen dan bordkartonnen vliegtuigen en opblaasbare tanks mee. Er zijn bedrijven die acteurs verhuren die al ledematen kwijt zijn. Paar emmers bloed en varkenspeutjes en je weet niet wat je ziet., Maar inderdaad, misschien is het verhuren van poppen nog niet zo’n gek idee, veel goedkoper omdat ze bij de meeste takes toch alleen maar stil moeten liggen.

        Like

    • Mirjam zegt:

      @ Breinbrouwsels

      Maar die stunthuurbabies kunnen toch geen echte babies zijn, maar poppen of zo, want een baby die met volle kracht tegen een muur wordt gegooid is dood.

      Geliked door 1 persoon

      • Stuntbabies waren ’t met vuurvaste pakken aan. En de wanden waren natuurlijk van dat spul dat je ook vaak in isoleercellen ziet. Soort rubbertegelwanden, daar zijn babies en kleuters sowieso op gebouwd en daarom zie je ze ook vaak in speeltuintjes. Babies hebben trouwens heel soepele botten, je kunt er rustig een knoop in leggen. En ze zijn nog harder dan de commando’s of Seals. Hoe vaak valt er niet eentje van een commode terwijl ze geen kik laten? Bij ernstige beschadigingen blijven ze gewoon lachen. Kusje van mamma d’r op en een koekje voor het bloeden en ze gaan gewoon verder met electrisch figuurzagen.

        Like

  3. Thoth zegt:

    (..)Artsen zonder Grenzen kwam met bijna negenhonderd mensen aan boord in Italië aan.

    Dat zijn ze, de ‘Artsen zonder Grenzen’, ze transporteren de bevolking gewoon naar Europa toe.

    Geliked door 3 people

    • paulzwueste zegt:

      Die artsen deden vroeger goed werk, maar nu kennen ze geen grenzen meer.
      Wordt tijd dat die organisatie op gepaste wijze wordt gereorganiseerd aangezien ze helemaal van ’t padje af zijn…

      Like

  4. Cathja zegt:

    Ze komen mij ook de strot uit, Driek! En ik kan het inmiddels niet meer horen, dat ze opnieuw mensen uit zee hebben ‘gered’. Ze hébben ze niet gered, ze hebben hen een gratis overtocht aangeboden naar Italië.
    Wanneer stopt deze verschrikking eens?

    Geliked door 1 persoon

    • Joshua zegt:

      @Cathja,
      Door Brussel met het eu.geteizem op te blazen is het misschien te stoppen.

      Geliked door 1 persoon

    • Theresa Geissler zegt:

      Nóóit. Die lui-zelf zouden wel gek zijn om van zó ’n lucratieve komedie af te zien, en zolang men zich in de Europese landen nog niet eens wenst af te vragen, waarom het eigenlijk allemaal mánnen zijn, laat staan de rest, kun je het immers wel schúdden!
      Trouwens, al wáren het oorlogsvluchtelingen: De vraag is nog steeds gerechtvaardigd waarom die dan de halve wereld af moeten reizen, eer ze veilig zijn! (Daarom wordt daar door de policor dan ook niet bij stilgestaan; willens en wetens, begrijp je wel…..)

      Like

      • Golden Girl zegt:

        idd waar zijn hun gezinnen? niemand stopt deze invasie en ze nemen ook ziektes mee die in Europa niet meer voorkwamen, het zijn jonge kerels die geen zin hebben om te werken, waren pas een stel die op straat waren gaan liggen in Italie omdat ze een smart phone en wiffi wilden, schandalig dat ze dat niet gelijk op de boot hebben gekregen

        Like

      • paulzwueste zegt:

        Gewoon ’n boot er op flikkeren.
        Houden ze wel op met dat gejank om ’n Samsung S8+ !

        Like

  5. Marokko, Tunesie en Qatar heten asielzoekers van harte welkom

    Like

  6. Artsen zonder Grenzen hebben niet voor niets die naam en bovendien hebben ze al die gelukszoekers tot patiënt uitgeroepen waardoor ze als arts verplicht zijn om ze niet onnodig te laten lijden. Ze hebben dus 2 opties en dan kiezen ze voor de verkeerde omdat deze patiënten a. niks mankeren, en b. toch niet te redden zijn.

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Je blijft wel lekker bezig als arts zonder grenzen.
      Bovendien ben je vaak van huis wat ook zo z’n voordelen heeft.
      Vluchtelingen zijn goedkoop en er zitten best hele leuke tussen.
      Als dokter klem je gewoon ’n aspirientje tussen je knieën.
      Dan kun je er heel wat hebben en je hoeft ook niet op zwart zaad te zitten.

      Geliked door 1 persoon

      • Ingewikkeld beroep, dokter, en zeker in Afrika en ommelanden of ommezeeën want daar zijn ze tegenwoordig ook bezig. Ter land ter zee en in de lucht. Wie had dat gedacht dat als je voor dokter ging leren je ook nog eens vliegles moest nemen, een stoomschip moest leren besturen, de cursus mensensmokkelen 1 en subsidiejagen 1 en 2 moest doen en zandbakken moest leren afgrazen om je eigen patienten bij elkaar te sprokkelen.

        Geliked door 1 persoon

  7. Politieke bewegingen zoals de PvdA (Diederik Samson) willen die killers op gaan halen uit Afrika met vliegtuig en al…

    Like

  8. Beschouwer zegt:

    Vele van die dobbernegers zullen de criminaliteit ingaan zie Parijs en Brussel en de jungle van Calais. Waarschijnlijk zaten er veel dobbernegers in de thuislanden al in de criminaliteit. De overbevolkte thuislanden zijn blij ze kwijt te zijn.

    Like

    • Mirjam zegt:

      Het is algemeen bekend dat Afrikaanse landen van hun criminelen afwillen en ze klakkeloos naar Europa laten vertrekken. Zelfs die al in de gevangenis zaten, zij vrijgelaten en op weg hiernaartoe.

      Erdogan heeft dit ook gedaan, maar in een andere context, door vluchtelingen uit Syrië te selecteren en daarvan de uit onderontwikkelde gebieden afstammende arme moslims, naar Europa te laten vertrekken en de hoger opgeleide personen in Turkije te houden en ze asiel aan te bieden.

      Geliked door 1 persoon

  9. Marian zegt:

    Het lijkt wel of het onze schuld is als verdrinken. Wij verplichten ze toch niet op die boot te stappen. Dat is hun eigen risico, door hun parasieten gedrag en niets anders. Hoeveel echte slachtoffers zijn er al inmiddels in Europa gemaakt door deze pareltjes. En zijn er al inmiddels getallen van bekend?

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Alles is altijd onze schuld.
      Het is onze schuld dat ze zo arm zijn en als ze dan ook nog verdrinken hebben wij het óók gedaan.
      Natuurlijk allemaal “indirect” want anders werkt het niet.
      Indirect moeten wij dus ook schadeloosstellingen betalen voor dat slavernij-gedoe van onze voorouders.
      Nou, ik heb nog nooit één slaaf in Nederland zien rondlopen.
      Wel in Suriname en die ABC-eilanden natuurlijk, maar dat kwam omdat die zwarten daar zèlf graag naar toe zijn gegaan.
      Ze kwamen op vakantie en zijn nooit meer weggegaan.
      En dan, ze kunnen daar nu toch elke dag weer weg.
      Terug naar hun donkere oerwouden in zwart Afrika.
      Maar dàt willen ze ook al niet.

      Ik begrijp er helemaal niks meer van.

      Like

  10. Sabeltant zegt:

    Parasieten zijn het, allemaal.

    Like

  11. tjonge zegt:

    we kunnen ons een “ons” argumenteren maar is totaal zinloos want het kalergi-plan blijft gewoon door gaan zolang ze niet gestopt worden.
    zolang wij het schorem in respectievelijk den haag en brussel niet op het schavot zetten zal die agenda uitgevoerd blijven worden…..

    Like

  12. Lot zegt:

    Kent iemand nog het verhaal in (begin) jaren 90, dat aan Italiaanse vrouwen foto’s lieten zien van zwarte mannen of baby’s. Hoe zat het ook al weer. Dit is het toekomstige volk. Dit is jaarrrren van te voren gepland en word gewoon uitgevoerd. Wat steekt er toch achter.
    Gaat het zwarte volk vechten als leger tegen de islamieten of zijn ze gewoon een cynische vervanging. En waarom niet gewoon atoombommen afgooien op Arabië. Op Arabische televisie hebben ze het er wel over gehad rond 2000 en ze zeiden dat 1) god je niet redden kan, dat iedereen dood gaat, de goede worden niet gered. 2) dat zij denken dat een atoombom niet bestaat.
    Hoe kan het dat wij onszelf zo slecht bewapenen, we hebben het toch niet voor niets uitgevonden. Of laten we ons zo onder gaan. Kan iemand vertellen wat nu het verhaal is dat hier achter steekt.

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Het verhaal dat hier achter steekt is het verhaal van het massaal geld verdienen aan “wederopbouw”.
      Waarom denk je dat oorlogen eigenlijk gevoerd worden?
      Vroeger voerden de Europese landen oorlogen tegen andere Europese landen.
      Dat is met de komst van de EU afgelopen.
      Daarom moet Europa van binnen uit verwoest worden zodat er weer gigantische kapitalen verdiend kunnen worden aan de “wederopbouw” door de machthebbers boven de machthebbers.
      Die machthebbers zijn de Wereldbank en miljardairs zoals Soros en anderen.
      Maar daarvoor zal Europa dus eerst in puin moeten liggen.
      Natuurlijk is het NIET de bedoeling om Europa te vergeven met een nieuwe bevolking van zwart en gekleurd gespuis.
      Ieder weldenkend mens weet dat ze niet kunnen en willen werken.
      Dat ze te dom zijn om uit hun ogen te kijken, primitief en onderontwikkeld.
      Zij zullen uitsluitend moeten dienen als dè aanleiding om die oorlog te kunnen voeren.
      Ze zijn paria’s, niets waard.
      Wij wel.
      Wij zullen die paria’s moeten vernietigen en uit Europa gooien.
      Daardoor zal héél Europa grotendeels vernietigd worden.
      Daarna moet Europa weer worden opgebouwd… wat honderden miljarden zal opleveren.

      Like

  13. Mirjam zegt:

    Allemaal mannen die, als ze al vrouwen hebben met kinderen, die hun families achterlaten in ‘oorlogsgebieden’. Om zichzelf te redden van diezelfde oorlog en of hun families worden afgeslacht, daar denken ze nog geen moment over na.Wie zou dat als ‘echte’ man doen? Niemand toch?! Ik zou mijn familie nooit alleen laten. Bovendien laten ze ook hun land in de steek op die manier. ALS het allemaal waar zou zijn! Maar dat is het niet.

    Inderdaad, als je uit een oorlogsgebied vlucht, laat je je familie niet achter, maar vlucht je samen. En het eerst volgende veilige land, wat jou en je gezin wilt opnemen en veiligheid biedt, is dan je doel. Maar alles is met voorbedachte rade opgezet. De vlucht alleen door mannen, het divers doorkruisen van landen tot je het land hebt gevonden dat je de beste sociale voorzieningen biedt, het zogenaamd gered worden op de internationale wateren, en dan ook nog de boel op stelten zetten door vrouwen te verkrachten, mensen te beroven en te doden en ‘je’ geld eisen dat Europa jouw ‘verschuldigd’ is. Het is gewoon een vuile smeerlapperij en de EU is diegene die Europa heeft gestort door de grenzen open te zetten en mee te werken aan deze smeerlapperij.

    Gisteren of eergisteren – het maakt eigenlijk niet uit, want elke dag is het hetzelfde – zag ik weer reddingsboot op de zee met allemaal Afrikanen die zogenaamd in nood waren. Ze waren helemaal in paniek toen ze ‘gered’ werden en sommige sprongen in het water. Wat me opviel was het feit dat ze allemaal oranje veiligheidsvesten droegen, overhandigd door de NGO’s die de wateren doorkruisen. Deze krijg je niet aan het begin van je reis aangemeten, maar pas als je door hen ‘gered’ wordt. Het leek er echter in de film op, alsof ze nu pas hun redders tegemoet kwamen. Allemaal in scene gezet om de kijkers te ontroeren en te misleiden. Maar wat ik helemaal belachelijk vindt, is dat ze denken, dat ze de ‘gewone’ man nog steeds met zulke leugens kunnen misleiden. En ik wordt helemaal misselijk van het feit dat de regeringen, Brussel etc. dit ook zien, maar gewoon doorgaan met hun achterlijke leugens.
    Er moet gewoon echt een eind aan gebreid worden aan deze vuile oplichterij. Ik ben blij dat de visegrad landen hun been stijf houden ten opzichte van de tirannie van Brussel. Ik heb bewondering voor hun doorzettingsvermogen en eerlijkheid. En ook voor het identaire verzet. Prachtig wat die mensen doen. Dat is nou eerlijkheid. Thumbs up!

    Geliked door 2 people

    • Elisah zegt:

      De meesten komen helemaal niet uit oorlogsgebied en ze worden door hun familie vooruit gestuurd, zodat de rest later kan nakomen, of om wekelijks geld te sturen om hen daar te onderhouden.

      Geliked door 1 persoon

  14. Mirjam zegt:

    Correctie: en de EU is diegene die Europa in de afgrond heeft gestort.

    Like

  15. Teun zegt:

    Deze problemen stoppen alleen als mensen zelf actie gaan ondernemen. Vooral remigratie en het tegenhouden van die mensen. Vertrouw niet op autoriteiten. Wie dat doet loop op modder.

    Like

  16. delamontagne zegt:

    Dag-in, dag-uit gaat het door………..

    Italie, vendredi 14 juillet : 4400 migrants en un jo


    Euronews

    Like

  17. RonenMar zegt:

    Niet zo gek toch. In Afrika is het loon 150 a 200 euro per mnd. Met werken. Hier krijgen ze 350 euro met niets doen en na 2 jr. Bijstand a 960 euro per mnd. Hoe dom sn ziek kunnen ze u toch in Brussel zijn dit niet door te hebben .?
    Leegvreters van onze verzorgingsstaat !! Binnenkort is al.ons geld op en is er voor ONS NL ook geen cent meer te halen.

    Like

    • Heniusz zegt:

      Klopt, dat is ook het grootste probleem met socialisten: Op een gegeven moment is andermans geld op. Zie wat dat betreft Venezuela.

      Like

  18. Tistochwat zegt:

    Stel dat het ‘alleen maar’ zou gaan om echte vluchtelingen, dan nóg kunnen wij niet elke zielige figuur aan het vreten houden! Dit gaat altijd ten koste van de eigen bevolking die straks letterlijk dood kan vallen! Die negers hebben in de afgelopen 70 jaar (of zo) geld genoeg gekregen. Het feit dat ze nu nog steeds hun eigen peniskoker niet op kunnen houden, is niet onze schuld.

    Like

    • Mirjam zegt:

      Tis, dat is nooit zo geweest. Jaren geleden had men ook derde wereldlanden de eeuwige arme bevolkingen, maar nooit voelde ze zich geroepen om naar Europa te komen, dat was helemaal geen optie toen. Maar Merkel en de linkse idioten hebben de wereld op hun kop gezet met de open-grenzen-politiek en toen was het hek van de dam.
      Dit kan alleen worden teruggedraaid als alle grenzen dichtgaan en het zooitje eruit wordt gezet dat hier niet hoort.
      Derde wereld landen zijn bodemloze putten, en zolang we ze blijven helpen, zullen ze zichzelf niet helpen. Het paternalisme heeft de wereld kapot gemaakt. Ze zijn tot op het bot lui gemaakt en gehouden en we zijn het zelf schuld dat het luizen in ons pels geworden zijn, die van ons bloed vegeteren. Gewoon streng worden en doorzetten. Als dat links gedachtegoed moet kapot. Niet meer toegeven aan dwang, maar laten zien dat Europa van de Europeanen is en van niemand anders.

      Geliked door 1 persoon

  19. Mirjam zegt:

    En dit vinden de Italianen zelf van de invasie van moslims in hun land:

    Like

Plaats een reactie