Islamschool paait jongere

Screenshot_8

(Door: Mike Muller en Wouter de Winther)

Gratis laptop of elektrische fiets bij inschrijving

AMSTERDAM – In een ultieme poging om een islamitische middelbare school te openen, haalt de Stichting Islamitisch Onderwijs Amsterdam (SIO) alles uit de kast om leerlingen te ronselen.

Het ministerie van Onderwijs en de stad Amsterdam maken zich zorgen over de stichting, die al jaren procedeert om les te mogen geven. De stad en het ministerie proberen dat te voorkomen. Een oud-bestuurslid van de school sympathiseerde met terreurorganisatie Islamitische Staat.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Amsterdam, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

11 reacties op Islamschool paait jongere

 1. het beste is om nooit islamitisch onderwijs te faciliteren

  Geliked door 1 persoon

 2. Sabeltant zegt:

  Het gaat die stichting alleen maar om een dekmantel voor de illegale activiteiten die ze vanuit die “school” kunnen ontplooien. Het gaat ze om de ruimte en de “gratis” centen.
  Uiteindelijk wordt het een islamitisch bolwerk wat net als de rest van de islamitische stichtingen op onze belastingcenten parasiteert.

  Daar zitten we in ons land niet op te wachten.
  Knettergek als die nep-school er komt.

  Like

 3. kampersrene zegt:

  die al jaren procedeert om les te mogen geven. De stad en het ministerie proberen dat te voorkomen. Dat begrijp ik niet als dat ministerie neen zegt dan is het toch “neen” moslim oof geen moslim

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  En…, de financiering komt van? Dit kan en mag maar zo?

  Onderwijs zou van ieder geloof gespeend moeten blijven! Onderwijs gaat erom kinderen die kennis bij te brengen die zij hier in het westen nodig hebben om straks overeind te blijven.

  Om te beginnen met begrijpend Nederlands! Het taalgebruik is abominabel! Informatie wordt niet gelezen en dan ook jou nog de schuld van… geven!

  Het wordt nu echt tijd om ieder geloof en daarmee veelal gesubsidieerd onderwijs te scheiden. Geloven doen we thuis en als ouders daaraan hechten sturen ze kindlief maar weer naar zondagsschool of “whatever”! Geloof & Staat gescheiden moet nu echt gaan gelden en wel overal en helemaal als het van belastinggeld betaald wordt

  Geliked door 1 persoon

 5. Marian zegt:

  Dat ze dit niet kunnen verbieden, dit is echt ronselen!!!!

  Like

 6. tjonge zegt:

  “de stad Amsterdam maken zich zorgen over de stichting,”
  .
  pvda en alle andere linkse partijen regeren amsterdam 40 jaar, importeren al het schorem uit m-o en afrika voor nieuw stemvee al 40 jaar.
  de stad amsterdam maakt zich nu zorgen ??? goh….

  Geliked door 2 people

 7. Republikein zegt:

  Het lijkt me een heel bijzondere school, soort Steiner of Montessori.

  Like

 8. tippelaar zegt:

  Van islamitisch onderwijs worden leerlingen alleen maar achterlijker van. Stop met subsidieeren van dit woestijnonderwijs. (Ik had eigenlijk iets anders willen schrijven zoiets als “geitenneukersonderwijs”, maar ja nu wacht ik af tot de politie op mijn stoep staat om mij te arresteren want ze kijken al het emailverkeer na op zoek naar discriminatie-overtredingen en die zijn gevonden). In plaats van een nieuwe fiets was misschien een dood schaap beter geweest.

  Like

 9. Frans Brassens zegt:

  Amsterdam?
  Nou dan weten we toch wel hoe dit afloopt?

  Like

 10. Pieter zegt:

  Ik stuur mn zoon er heen. Als de schoolfotograaf dan komt op biddag voor gewas en arbeid, levert me dat mooi 500 piek op!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s