Londen – ex-moslims op homoparade: “Allah is gay!”

Screenshot_12

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

In Londen regent het weer eens islamitische klachten. Deze keer met het oog op een groep ex-moslims, die aan een homoparade deelnamen en borden in de hoogte hielden die voor koran-gelovigen heel duidelijk “islamofoob” waren.

journalistenwatch

“Allah is gay”, “Fuck islamitische homofobie” en “Ex-moslim en er trots op” stond er op de borden te lezen. Voor de Allah-aanbidders een duidelijk geval van “islamhaat”.

Dat zorgde er onmiddellijk voor dat de woordvoerder van de East London Mosque kwam opdraven, een van de grootste moskeeën in de stad. “Onze religie bevordert noch haat noch homofobie”, beweert Salman Farsi.

De East London Mosque wordt er vooral door gay-activisten steeds opnieuw van beschuldigd haat-imams uit te nodigen die tegen homoseksualiteit prediken en harde straffen voor homofielen eisen. De moskee is een centrum van de Bangladesh Jamal-e-Islami UK.

De groep van de ex-moslims CEMB is ondanks overijverige politieagenten tevreden over zijn deelname aan de Gay-Pride Parade: “De politie heeft geprobeerd om de “Allah is gay”-borden van ons af te pakken. Zulke homo-demo´s stikken van borden waarop staat ´God is gay´ of ´Jezus had twee vaders´. Daarover windt niemand zich op, maar wanneer wij zeggen ´Allah is gay´, dan komt onmiddellijk de politie om in te grijpen”, vertelt de woordvoerster Maryam Namazie van de organisatie van ex-moslims CEMB.

De kritiek van de islamitische gemeenschap op hun afvallige gelovigen komt slechts korte tijd nadat het eerste homofiele islamitische paar elkaar officieel het jawoord had gegeven. De beide mannen, Jahed Choudhury (24), en Sean Rogan (19), trouwden op 22 juni en hebben sindsdien te maken met doodsbedreigingen.

“Ik weet dat de islam nooit homoseksuelen zal accepteren. Het staat zwart op wit geschreven. Maar ik heb besloten zo te leven. Ik scheid in mijn hoofd het homo zijn van het moslim zijn. Ik ben gay en ik bid dat dit altijd zo zal blijven”, verklaart de bruidegom op de Britse televisie.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Desinformatie, Groot-Brittannië, homofobie, Islam, islamofascisme, Rotzakken, Taqiyya. Bookmark de permalink .

12 reacties op Londen – ex-moslims op homoparade: “Allah is gay!”

 1. Marian zegt:

  Daar kan gewoon maar een simpel antwoord op gegeven worden. NIET IN EEN WESTERS LAND GAAN WONEN EN PROBEREN JE WIL AAN ONS OP TE GAAN LEGGEN. GEWOON OPFLIKKEREN NAAR JE ZANDBAK.!!!!!!!!!!!

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Wij hebben geen enkele behoefte om praktisch naakte kerels te bekijken die denken dat ze interessant zijn met hun provocerend optreden!
   Als je zo nodig homo moet zijn doe dan tenminste normaal en maak er geen spektakel van.
   Ga anders eens met je club blote idioten in de binnenstad van Amsterdam of in het Spijkerkwartier in Den Haag provoceren door reclame te maken voor je afwijking.

   Overigens met alle respect voor homo’s die zich niet overgeven aan dit soort activiteiten.

   Geliked door 2 people

 2. kampersrene zegt:

  Mohhamed is een janet , waarom niet , hij is tenminste in de mode

  Like

 3. tjonge zegt:

  alle islamietjes lopen tegenwoordig in een jurk met sandalen, vooral tijdens rammeldan.
  als dat niet allemaal latente homo,s zijn……

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Al die smeerlappen die hier zo nodig moeten lopen te demonstreren dat ze ons als vijanden zien door zo’n jurk te dragen, hun klotebaard te laten groeien, op sandalen te lopen en niet te willen werken, moeten nu, vandaag nog, het land uit of tegen de muur om afgeschoten te worden.

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Maar wèl de goede houding van die homofiele ex-moslms: Dat kan menige westerse homo, die toch per sé het goede in de islam wil blijven zien, in z’n zak steken!
  Zo zie je maar weer, dat die laatsten doodgewoon niet weten, waarover ze praten! Was dat wèl zo, dan zouden ze heel anders kikken.

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Q; “Onze religie bevordert noch haat noch homofobie”

  Het is ook geen religie! Het is een uitermate gevaarlijke politieke indoctrinatie, verpakt in een sausje, van wat zij noemen, religie. Het een doodscultus! (Zie ook hier, de directe bedreigingen en intimidatie!)

  Dood, verderf en afschuwelijke onderdrukking al ruim 1400 jaar lang.

  Niet één, zal ooit dit geloof met wat voor fatsoen dan ook, kunnen bedrijven. Je kunt en zult het nooit goed genoeg doen in de ogen van een ander, wat je onmiddellijk je kop kost. Er hoeft er maar eentje naar je te wijzen en ze sturen je onherroepelijk naar je zogenaamde maker. Wat een droefenis!

  Als dit naar wereldvrede moet leiden, sla ik graag even over!

  Like

 6. Lilith zegt:

  Ik word zo moe van die homo pride!!! Nu komen r van dat soort ‘mannen’ uit moslimlanden. Voor vrouwen wordt t leven niet leuker zo. Een homo zal nooit n vrouw verdedigen. Ze zijn vooral op zichzelf gericht. Je bent echt geen beter mens als je homo bent dan n normaal mens. In NL is n normaal mens tegenwoordig boring. Je moet zoveel mogelijk gekte laten zien…das pas kreatief…

  Like

 7. Erik zegt:

  Nou de feministen nog de straat op. Allah met z’n dikke pedolul, waar vrouw zijn een baarleven is.

  Like

 8. Jean zegt:

  Laten we samen een blok maken in Europa en gezamenlijk de strijd aanbinden TEGEN die achterlijke ‘perverse’ gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam en laten we in heel Europa die mosselketen slopen of gebruiken voor zwijnen in te kweken dan hebben ze tenminste een positief doel. Liever wat stankoverlast dan islamietenoverlast.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s