Roubaix in de jaren-70 en nu . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Roubaix in de jaren-70 en nu . . .

  1. delamontagne zegt:

    Er was ook een videootje hoe het er nu uitziet.
    (het lijkt een beetje op ,t “Bos-enLommerplein” in Amsterdam.

    Geliked door 1 persoon

  2. Cathja zegt:

    Wát een afgang…!!

    Geliked door 1 persoon

  3. Doornroosje zegt:

    Had niet gedacht dat ik het zou zeggen, maar geef mij de Linkse maar. 🙂

    Like

  4. Jean zegt:

    Dat ze maar snel die vuilniszakken van straat halen, die horen thuis in een afgesloten containerpark.

    Like

    • daiyu-ninja zegt:

      Jean zegt:
      15 juli 2017 om 10:12
      ————————————————————————————————————————
      Van mij mogen ze meteen naar de vuilverbranding worden gebracht.
      Het gaat zo stinken als ze te lang staan.

      Like

  5. Marian zegt:

    Het zag er toen heel wat fleuriger en vrolijker uit. Jammer.

    Like

  6. BigLJohn zegt:

    Op deze foto geen Men in black, maar Women in black. De religie van de dood draagt kleren die bij de dood horen. Vrouwen in het zwart. Gesluierd of in een boerka. Als wij zwarte kleren dragen hebben wij rouw, maar Islamitische vrouwen dragen altijd zwart. Niet omdat ze rouw hebben, maar omdat ze door hun mannen verplicht worden om met zo’n voddenbaal rond te lopen, en het symbool van de dood moeten uitstralen.

    Geliked door 1 persoon

  7. tippelaar zegt:

    weg met de moslims en hun dodelijke islam

    Like

  8. kraftavilqa zegt:

    Vreselijk die vervoddebaling (is dat wel een woord?) Niet alleen is het lelijk maar ook verontrustend want we weten dat het doel is de Europese witmensch uit te roeien en het middeleeuwsevoddebaalvolk moet ons vervangen ’t zal ze nog tegenvallen omdat slechts het vernuft en de bereidgeid tot aanpakken van de witmensch dat alles draaiende houdt. Het is ook alleen de witmensch die dmv de belastingafpersing alles betaalt, zonder de witmensch zal het resterend gespuis zelf aan de slag moeten en dat zal niet gemakkelijk zijn in de alsdan niet meer bestaande economie nou dan kunnen ze opvreten wat er nog staat en daarna is Europa een kale en door achterlijkheid geteisterde woestijn net als het huidige M.O. m.u.v. Israel. Zo gaat ’t altijd en overal waar de witmensch verdwijnt denk maar aan Rhodesië en Zuid-Afrika eens bakens van licht en vooruitgang op het donkere continent doch thans totaal vernikkerde hell-holes waar ze niet te vreten hebben. Nog nooit zijn nikkertjes in staat gebleken een economie/ een natie draaiende te houden, Liberia was ook al zo’n succes; je zou er haast uiterst politiek incorrecte conclusies uit trekken. Tja die stoute realiteit toch die zich maar niet aan de policor conformeert.

    Like

Plaats een reactie