Spiegelland

Screenshot_10

(Door: Petra de Geus)

De integratie van moslims is volkomen mislukt. In Nederland, in de andere West- Europese landen en overal ter wereld. Wat we zien is onaangepast gedrag, variërend van parallelle samenlevingen en beledigende opmerkingen tot criminaliteit en aanslagen. En hoewel ze ons dagelijks beledigen, gedragen ze zich zelf als de beledigde. Zelfs als er aanslagen gepleegd worden en onschuldige Europeanen worden gedood, roepen ze nog om het hardst dat zij de ware slachtoffers zijn, terwijl ze ondertussen smileys op de foto’s van de slachtoffers plaatsen. Er is veel haatspeech bij moslims en zelfs reguliere preken bevatten gewelddadige passages. Helaas wordt dit door de overheid nauwelijks aangepakt. In dit artikel wil ik laten zien hoe het klinkt als in de teksten de slachtoffers van de islam: de Joden, christenen, afgodendienaren (Hindoes), hypocrieten en afvalligen, worden vervangen door moslims.

Naar aanleiding van de ramadan las ik een bericht op het forum van maroc.nl, een zekere Azulay zegt: “Ik heb nog geen jaar geleden in een moskee in Nador gebeden en het ging er ook hetzelfde aan toe (zaken zoals: Allah, roei de Joden en christenen uit en maak van hun vrouwen onze prooien “Gharizat una” en van kinderen wezen), etc. Sterker nog, zo eindigen de meeste (zo niet alle) vrijdagredes. Zelfs Wilders gaat niet zover in zijn haat zaaiende en racistische uitspraken.” . Zo komen onze medelanders dus uit de moskee. Dit soort teksten gaan er daar rond. Stel je eens voor dat een Europeaan een identieke tekst zou verkondigen over moslims. Wat zou men daar van vinden? Vandaar dus maar eens een poging, een voorstel voor een gebed: “God, roei de moslims uit en maak van hun vrouwen prooien en van hun kinderen wezen.”

Om het een beetje overzichtelijk te houden, heb ik 10 verzen uit de Koran genomen en daar de Joden en christenen of andere doelgroepen vervangen door moslims. Ik heb geen geweldig systeem om 10 verzen te selecteren – er zijn zoveel gewelddadige verzen dat de greep willekeurig is. Wie de originele verzen wil lezen, kan ze even op zoeken op internet, ik geef hier alleen de gesubstitueerde versies weer in volgorde van de hoofdstukken. Helaas moet ik afgaan op de Nederlandse vertaling – het is bekend dat Koran vertalingen soms wat zoeter zijn gemaakt voor de westerse oortjes. Voor de goede orde: ik roep niet op tot geweld, ik wil laten horen hoe het klinkt.

2.191 En doodt de moslims, waar gij hen ook ontmoet en drijft hen uit, vanwaar zij u hebben uitgedreven; want vervolging is erger dan doden.

5:33 Doch de straf voor hen die God en Zijn boodschapper bestrijden en de islam brengen in het land, is dat zij gedood worden of gekruisigd, dat hun beide handen of voeten afgehakt worden, of dat zij verbannen worden.

8.12 Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: “Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten van de moslims. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af (wordt ook vertaald als: verminkt hen in alle ledematen).”

9:5 Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de moslims waar gij hen ook vinden kan en grijpt hen, belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag.

9:12 Maar indien zij hun eed breken en zich vijandig gedragen tegenover jullie godsdienst: dood dan de leiders van de moslims.

9:14 Bestrijdt de moslims, God zal hen door uw handen straffen en vernederen en u naar de overwinning helpen.

9:68 God heeft de moslims het vuur van de hel beloofd, daarin zullen zij verblijven.

9:73 Voert oorlog tegen de moslims en die met hen samenwerken en pakt hen hard aan.

9:79 Degenen die niet moslims bespotten zullen door God bespot worden en zij moeten een pijnlijke straf krijgen.

47:4 Wanneer gij de moslims tegenkomt, houwt dan in op hun nek en wanneer gij onder hen een bloedbad aangericht hebt, bind de overlevenden dan in de boeien.

Als je er van uit gaat dat de Koran het woord van God is en dit zijn de teksten, dan hoef je je ook niet te verbazen dat de integratie niet lukt. Met betrekking tot integratie kun je vers 9:123 aanhalen: “Strijd tegen de ongelovigen in uw omgeving, en laat hen hardheid in u vinden.” Of deze 25:52: “Luistert niet naar de ongelovigen en bestrijd hen met grote ijver. Je moet vrezen voor de toekomst als je ziet dat je zo veel moslims in je land hebt toegelaten.”

Ik hoor vaak het tegen argument dat de Bijbel ook gewelddadig is. Daar wil ik drie dingen op zeggen. Ten eerste zijn dat maar enkele passages die samen slechts een heel klein deel van de Bijbel uit maken. Ten tweede staan er in de Bijbel veel mooie verhalen en spirituele gedachten en in de Koran nauwelijks. In de Koran vormen de gewelddadige verzen een groot percentage van het geheel en is er verder weinig spiritueels te vinden. De Koran roept op tot moord en doodslag tegen niet-moslims. Volgens de DDS staan er in de Koran 349 haatverzen tegen niet- moslims. En volgens de site “E.J. Bron” staan er 493 passages in de Koran die of geweld ondersteunen of van de haat van Allah tegen ongelovigen, alle niet-moslims, berichten. Daarnaast zijn er nog de Soenna en de Hadith die ook vol met gewelddadige teksten staan. Tenslotte, bijna alle aanslagen in de wereld worden door moslims gepleegd en meestal roepen ze Allah aan als ze dat doen, dus hun daden zijn religieus geïnspireerd.

Naast de hate speech in moskeeën is er in veel islamitische landen ook sprake van hate speech op de staatszenders. En er is de vorming tot haat op scholen.  Op de zogenaamde “Westbank” worden straten en pleinen naar terroristen genoemd. Dat is ook een manier om geweld te verheerlijken en te institutionaliseren. En wat doet onze regering er aan? Nauwelijks iets. Schandalig!

Door:
Petra de Geus (juli 2017)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, koran. Bookmark de permalink .

40 reacties op Spiegelland

 1. En onze minister-president Mark Rutte zegt op tv dat terroristische aanslagen niks met de ware islam te maken hebben… want de islam is liefde. Zo begin je weer van voren af aan!

  Geliked door 1 persoon

 2. Marlies zegt:

  Prachtig, duidelijk artikel, waarvoor dank. .

  Geliked door 1 persoon

 3. Statler & Waldorf zegt:

  De gemiddelde Nederlander is bezig met zijn/haar werk, hypotheek, vakantie en kinderen.
  De gemiddelde Nederlander is volkomen blasé aangaande de toekomst.
  De gemiddelde Nederlander denkt dat het allemaal zo’n vaart niet zal lopen.
  De gemiddelde Nederlander zal nog een stevig poepie gaan ruiken binnen 10/20 jaar.
  De gemiddelde Nederlander heeft niet door dat het 5 over 12 is in plaats van 5 voor 12.

  Geliked door 6 people

  • BertG. zegt:

   De gemiddelde Nederlander kan je alles vertellen over wie wie is in GTST, of wie nou weer met wie gaat, in BzV.
   Maar heeft geen flauw idee wat er zich buiten afspeelt, of hoe ze buren heten.

   Geliked door 3 people

   • Geertrui Schlagwein zegt:

    Hoe ze heten ? Dat kun je aan de naam zien als er een naambordje bij de brievenbus is! Of de vieze Lappen voor de ramen. Wat er afspeelt maken we op straat wel mee.

    Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @ BertG.

    Ze WILLEN het niet horen! Stel je voor dat hun ‘fijne’ leventje overhoop gegooid wordt. Nee, liever de koppen in het zand.
    Ik heb op verjaardagen ook al tal van keren het onderwerp ‘islamisering van Nederland/Europa’ ter sprake gebracht, maar in plaats van benieuwd naar wat ik daarover te vertellen had, zeiden ze dat ik last van onderbuikgevoelens had.

    Er komt een tijd dat zij daar ook beslist last van gaan krijgen, maar dan op een uiterst vervelende manier, en dan is er geen uitweg meer!

    Geliked door 3 people

   • Erik zegt:

    De gemiddelde nederlander zijn de tweede partij in dit land en kijken geen staats tv.
    Pas op waar de macht van de minderheid u van overtuigd, het is juist de meerderheid onder de knoet van de linkse en moslim minderheid.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Persoonlijk heb ik graag van die onderbuikgevoelens.
    Wat is er mooier dan ’n hangbuikzwijn te zijn dat de hele dag van die lekkere jeukende onderbuikgevoels loopt te hebben.
    Ik schurk ook overal tegen aan.
    Speciaal verjaardagen zijn daarvoor het beste.
    Ik word nooit uitgenodigd, ik ga er gewoon heen.
    Eenmaal binnen pak ik eerst de gastvrouw in de gang.
    Daarna de jongste dochter op het toilet.
    Om weer aan te sterken ledig ik binnen alle schaaltjes met chips onder het uitroepen van ‘is er niks beters…, nou nou, het moest weer van de armen zeker.’
    Tegen die tijd zijn ze blij dat ze over ’n ander onderwerp kunnen praten, bijvoorbeeld
    Wilders of welk ras heeft het laagste IQ en de langste peniskoker.

    Zo moet je dat doen dan wordt het toch nog gezellig.

    Like

 4. AEO zegt:

  Tja, Rutte heeft natuurlijk wel gelijk als hij dat zegt, want Ajax en PSV hebben ook helemaal niet met voetbal te maken en Tom du Moulin heeft ook echt helemaal niets met wielrennen te maken.

  Like

 5. Gert Jan Reitsma zegt:

  Goed artikel Petra.Mijn complimenten. Laten we doorgaan met het verschaffen van zulke achtergronden. Kleine aanvulling: In het onderwijs van Jezus is NERGENS een aanmoediging te vinden aan Zijn volgelingen om geweld te gebruiken tegen andersdenkenden. Hij heeft altijd gezegd dat we het oordeel aan God moeten overlaten.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Jawel, wie het zwaard heft, zal door het zwaard sterven.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Wie met het zwaard omgaat, zal door het zwaard sterven.
    Zo staat het er.
    Zelf heb ik al jaren ’n zwaard maar er is nooit niks gebeurt hoor.
    Ik had zelfs ’n schip met twee zwaarden.
    Hetzelfde liedje, nooit niks gemerkt van afsterfverschijnselen of zoiets.
    Ach weet je, ook in die tijden al waren ze tegen wapenbezit door Christenen.
    Zal hier dood blijven als het niet waar is.

    Like

   • BertG. zegt:

    Paul, ik denk niet dat ze daarmee tegen wapen bezit waren, maar dat je je moet verdedigen, als er 1 voor je staat te zwaaien met een zwaard.
    Dat wordt er volgens mij mee bedoeld.
    Ze zijn het alleen vergeten al die christenen, om zich te verdedigen.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Bert.
    Je hebt helemaal gelijk.
    Het gaat inderdaad om het verdedigen.
    Waar ze toen al de mensen mee indoctrineerden was het “de andere wang toekeren”.
    Nou, daar maakte die ander natuurlijk direct misbruik van.
    Hup, die hele wang er af.

    Like

   • BertG. zegt:

    Soms kan iets zo simpel zijn.

    Like

 6. Sabeltant zegt:

  Nog maar een keer…. een boek uit 2010!!! We zijn inmiddels zowat 7 jaar verder.
  Martin Bosma, Schijn-Elite Van De Valsemunters.
  Een must read! Gratis te lezen met dank aan Geen Stijl.

  Klik om toegang te krijgen tot deschijnelitevandevalsemunters.pdf

  Geliked door 2 people

 7. N.E. Derlander zegt:

  @Petra de Geus

  “En wat doet onze regering er aan? Nauwelijks iets”.

  Sterker nog: Mark Rutte stond te janken, dat de moslims dubbel slachtoffer zijn……………..

  Geliked door 2 people

  • N.E. Derlander zegt:

   @Cathja

   Sorry Cathja, ik zie nu pas, dat u ook al gewezen had op de uitspraak van Mark Rutte.

   Like

  • N.E. Derlander zegt:

   Het OM heeft geen aangifte nodig om de heer Wilders volhardend te vervolgen voor zijn uitspraak minder, minder minder. De uit elk verband gerukte context was de rechters onmiddellijk duidelijk (????). Maar het OM ziet hier geen aanleiding om op vrijdag eens poolshoogte te nemen naar deze in het openbaar uitgesproken de Nederlandse wetten overtredende oproepen………….

   Arm rechtsstatelijk Nederland.

   Geliked door 3 people

 8. Beschouwer zegt:

  En dan noemen ze heel huichelachtig en schijnheilig de islam de religie van de vrede. Maar zulke huichelachtige omdraaiingen zijn we gewend van satanisten. Satanisten draaien alles om. OMDRAAIINGEN ZIJN HET KENMERK VAN SATANISME !

  Geliked door 3 people

 9. Wim zegt:

  Compliment voor de vorm van dit artikel! Komt heftig binnen zo. En dat is maar goed ook.Veel duidelijker kan niet weergegeven worden dat we te maken hebben met een ideologie van haat, dood en verderf en helemaal niet (voor wie islam een religie wil noemen) met een religie van vrede.

  Geliked door 2 people

 10. Marian zegt:

  Ach, straks draaien ze alles om en dan opperen ze dat wij niet in de islamitische samenleving passen en dat we dan maar beter kunnen oprotten.

  Geliked door 3 people

  • Golden Girl zegt:

   dat heeft een snot jong (moslim) in Duitsland al lopen brullen, als de Duitsers een hekel aan moslims hadden moesten ze oprotten, zij komen onze landen binnen en wij moeten het veld ruimen, maar als de Europeanen oprotten is er geen geld meer om ze te onderhouden

   Like

 11. Massa-immigratie en behoud van onze verzorgingsstaat is een onmogelijke combinatie!

  Geliked door 1 persoon

 12. Republikein zegt:

  De integratie van moslims is volkomen mislukt.
  Ga meedoen met een loterij, altijd 100% kans, en dus 50% winstkans.
  Met islam 0% kans en dus ook 0% winstkans, wel 100% verlies.
  Soort poedelprijs zeg maar,

  Like

 13. Charles Martel zegt:

  Ik hoor vaak …… dat de Bijbel ook gewelddadig is: uit onweerstaanbare politiek correcte drang is men wel zeer ver gaan zoeken om die gewelddadige passages te vinden. Van de meeste van die passages heeft 99% van de christenen nooit gehoord; ooit gehoord van Pinhas? Bovendien zal geen enkele christen zich op die passages beroepen om eventueel geweld of moord te verantwoorden. Dat tegenargument is daarom absolute nonsens.

  Like

 14. Henk der Niederlànder zegt:

  Onze eigen halve zool heeft ook weer een mening.
  Moet die dagdwaas mij eens uitleggen hoe het komt dat de Turken en Marrokanen hier wel met twee paspoorten rondlopen.
  Of is dat een foute vraag en ben Ik nou een fascist

  https://www.google.nl/amp/s/www.volkskrant.nl/buitenland/brits-paspoort-na-brexit-rutte-prima-maar-dan-wel-nederlands-paspoort-inleveren~a4506441/amp#ampshare=https://www.volkskrant.nl/buitenland/brits-paspoort-na-brexit-rutte-prima-maar-dan-wel-nederlands-paspoort-inleveren~a4506441/

  Like

 15. Erik zegt:

  Goed stuk Petra, komt met een smak aan, reflectie is waar dit volk slecht tegen kan daarom top!

  Like

 16. hendrikush zegt:

  Petra bedankt; je hebt de goede insteek gevonden.
  Moslims erkennen de gouden regel niet; wat U geschiedt doet dat ook een ander niet.
  Zodra je gaat “spiegelen”; hun uitspraken over anderen toepassen op henzelf; blijkt hoe verdorven de islamitische leer is. Fascistisch tot op het bot; een Herrenvolk van mohammedanen met hun Führer Mohammed als hun idool en de Koran als Mein Kampf.

  Geliked door 1 persoon

 17. Bob Fleumer zegt:

  Dank Petra voor her verwoorden van onze vrees voor totale submission van ons land door laffe leiders.

  Like

 18. zina zegt:

  Die man is zwaar gestoord weg erme

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s