Aanhoudingen na demonstratie Eritrea Holland Festival

Screenshot_37

RIJSWIJK – Na afloop van een demonstratie tegen het Eritrese regime zijn zaterdag drie demonstranten aangehouden bij station Rijswijk. De demonstratie vond plaats bij Event Plaza in Rijswijk, waar het Eritrea Holland Festival werd gehouden.

Het festival is een jaarlijks feest ter ere van de Eritrese cultuur. Volgens critici wordt het festival echter door de dictatuur misbruikt voor het verspreiden van propaganda. Ze waren bang dat omstreden hoge politieke functionarissen uit Eritrea aanwezig zouden zijn om hun ideologie over te brengen. ‘Dat hele festival heeft niets met onze cultuur te maken’, zei de in Eritrea geboren Kiros eerder tegen Omroep West.

De gemeente Rijswijk benadrukte dat de bijeenkomst een ‘cultureel evenement’ is en dat er geen hoogwaardigheidsbekleders zouden zijn. Toch werd er zaterdag gedemonstreerd.

Lees verder>>>
(h/t L. v.d. S.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

11 reacties op Aanhoudingen na demonstratie Eritrea Holland Festival

 1. Marian zegt:

  Natuurlijk, toppunt van schijnheiligheid.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Wij hebben hier onze eigen cultuur, tieft op met die onzin.

  Geliked door 1 persoon

 3. Petra DeBoer zegt:

  Wat een cultuurverrijking voor Nederland en zoveel jonge mannen die allemaal hun steentje bijdragen aan ons land, volgens de verantwoordelijke politici die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt. Het mag weer eens wat kosten als je ziet hoeveel politie er weer op de been is om conflicten uit andere landen in goede banen te leiden en de meerderheid uit Eritrea zit in de bijstand.

  Like

 4. hslot4 zegt:

  Ga ffe lekker in je eigen rimboe demonstreren jullie cultuur intreseert ons Hollanders echt geen ene fuck .
  Het enigste wat ik zie is een parasitaire cultuur

  Like

 5. Kan het zijn dat je door het leuke, vriendelijke en zeer soepele binnenwaaiersbeleid niet alleen de criminelen en de ziektes maar ook de oorlogen uit die contreien door onze strot ramt, Rutte?

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Net binnen of ze gaan al stennis lopen maken. Dat belooft wat voor de toekomst, maar ja, dat krijg je met een ‘vergaarbak’ cultuur. die ons land geworden is dankzij de politiek.
  Wat de Eritreers betreft : Hun leven liep helemaal geen direct gevaar, hooguit hadden zij het moeilijk onder een soort van dictatuur, maar heel veel mensen leven wel ergens onder een dictatuur, moeten wij die allemaal asiel geven ? Het is zo door en door schijnheilig dat hele asiel-gebeuren.

  Zelfs wij Europeanen leven onder een dictatuur van EU politici en not least politici in eigen land !

  Like

 7. Als provincie van Ethiopië was het land vast beter af. Nu zitten Eritreeërs die niet zuchten onder de rode dictatuur van Isaias Afewerki hier…

  Like

 8. Avidia zegt:

  Het valt me op dat je altijd alleen maar rijen mannelijke z.g. vluchtelingen ziet, waar zijn de vrouwen???

  Like

 9. Flo zegt:

  Een jaarlijks feest van de Eritrese “cultuur” ?
  Als ik die neger koppen zie, dan is de “cultuur” duidelijk.

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  Als er 2 van dat Zooitje “werken” dan houdt het wel op! Het Qudtvolk dat dit hier naar binnen sleept, kan van mij ook doodneervallen! Een land verkloot en afgegleden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s