Brandenburg: Door moslim aangevallen “goedmensch” zoekt fout bij zichzelf

Screenshot_41

(Vertaling: E.J. Bron)

Mohammad Hussain Rashwani (kleine foto) is een Syrische VIP-gast van de bondskanselier en viel eind juni zijn cheffin (foto) Ilona Fugmann met een mes aan, de eigenaresse van een kapsalon in Herzberg in de deelstaat Brandenburg, waarbij hij haar zwaar aan haar hals verwondde. De kapster had de moslim uit Damascus, die in zijn thuisland ook als kapper had gewerkt, niet alleen een baan gegeven, maar hem ook waar mogelijk ondersteund. Mevrouw Fugmann heeft heel duidelijk het “goedmenschen”-defect, dat ook, zoals nu blijkt, zelfs na een aanval op lijf en leden sterker is dan het gezonde mensenverstand.

PI News (2)

De kapster is nog niet helemaal van de aanval hersteld en zoekt naar de fout, naar de oorzaken van de daad. Tot de aanval zou Mohammad een sympathieke man geweest zijn, zegt Ilona Fugmann. Haar kwelt een mogelijke eigen “schuld” aan de daad van de door de koran verziekte halsafsnijder.

De “Lausitzer Rundschau” bericht:

“Heb ik me er teveel mee bemoeid? Was ik te sterk voor hem? Hebben wij, dus mijn man en ik, teveel voor hem geregeld?” – deze en gelijksoortige gedachten spoken constant in haar hoofd. Maar er zouden geen signalen geweest zijn dat de uit Damascus afkomstige Syriër wellicht andere plannen gehad zou kunnen hebben. […] “Ik heb geen enkel signaal opgemerkt dat iets dergelijks zou kunnen gebeuren”, kijkt de 64-jarige terug. Maar, geeft ze toe, hij zou de afgelopen maanden veranderd zijn. Ilona Fugmann vertelt: “We hadden na een super start veel tijd in hem geïnvesteerd en hebben hem overal mee geholpen. We hadden wel degelijk plannen. Hij is een klasse kapper. De klanten waren heel tevreden over hem. Ik heb er tot het laatste moment in geloofd dat het allemaal goed komt.”

De islam laat zich niet verdringen

Plotseling zou de zogenaamd zo aangepaste moslim steeds vaker over “Allah” gesproken hebben en ook niet meer zo vaak bij zijn cheffin en haar man op bezoek zijn gekomen. Duits leren vond hij ook niet meer zo belangrijk en hij kwam steeds vaker te laat, herinnert de kapster zich. Ook weigerde hij op het laatst aanwijzingen van zijn cheffin op te volgen. Daarna kreeg hij trammelant met klanten:

Na trammelant in de kapsalon in Herzberg, omdat een klant niet tevreden geweest zou zijn met het resultaat van de Syrische kapper, zou ze tegen hem gezegd hebben dat ze met elkaar moeten praten. “Ik wist dat het zo niet verder kon gaan. Maar onmiddellijk drong de vraag zich bij me op wat er van hem terecht moet komen als ik hem eruit gooi. Per slot van rekening geloofde ik immers nog steeds in hem. […] Dat ik me zo vergist kan hebben in een mens”, schudt ze ongelovig met haar hoofd. “Ik vind hem eigenlijk alleen maar zielig.”

Maar dat is nog niet alles. Niet alleen heeft deze vrouw blijkbaar niets bijgeleerd, zich waarschijnlijk intussen ook niet geïnformeerd over de islam en zijn aanhangers – of de informatie gewoon niet kon verwerken met haar “goedmenschen”-verstand – ze heeft ook al een nieuwe oogappel die haar zieke wereldbeeld bevestigt:

Des te blijer was ik hoeveel meegevoel ze de afgelopen weken zou hebben ervaren, hoeveel groeten ze ontvangen zou hebben – “deels van mensen die ik helemaal niet ken”. Onder hen ook Syriërs, die haar bloemen gebracht zouden hebben, zich in een brief voor de daad van hun landgenoot verontschuldigd en zich ervan gedistantieerd hadden. “Ik heb geen haat op Syriërs”, zegt Ilona Fugmann. “De integratie zou hebben kunnen lukken, ook vanwege de vele ondersteuning die ik heb gekregen.”

Zo´n gedrag kan alleen maar pathologisch gemotiveerd zijn. De doorsnee “goedmensch” gedraagt zich overeenkomstig schizofrene ziektebeelden. Hij houdt tegen iedere rede aan zijn wereldbeeld en kijk op de dingen vast. Het maakt niet uit of dit ideaalbeeld een persoon of een wereldbeschouwing, een ideologie is, de “goedmensch” is er ziekelijk op gefixeerd en volgt hem zonder beperkingen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Religie van de vrede", asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Brandenburg: Door moslim aangevallen “goedmensch” zoekt fout bij zichzelf

 1. Mary zegt:

  Nu die fout moet ze ook bij zichzelf zoeken, ze liet een Islamiet binnen, het ergste is nog met deze achterlijke “goedmensen” dat ze daarmee iedereen in gevaar brengen.

  Geliked door 3 people

 2. fleckie zegt:

  Misschien mag een volgende ( moslem) SYRIER haar de ogen openen, door nog een ‘beetje meer agressie’ te tonen.

  Geliked door 1 persoon

  • tippelaar zegt:

   Ik denk dat een volgende syriër niet haar ogen zal openen maar ze voorgoed doen sluiten. Ze verdient niet beter. Wie niet horen wil moet voelen. Het zij zo.

   Like

   • fleckie zegt:

    Dan kan dat genoemd worden:…Het…’ .KILLER..INSTINCT’, wat voornamelijk bij moslims na verloop van tijd, …’tevoorschijn komt’!

    Like

   • Lot zegt:

    Ik heb ook vaker gewaarschuwd voor moslims op een werkplek of ergens waar mensen elkaar kennen. Zoals de klant die klaagt. En ik ben altijd afgewimpeld of het werd voor kennis aangenomen en niets mee gedaan. Ik ben wel argwanend. Een deel van de bevolking is dit niet.
    Ik zou denken we hebben nu toch de wapens om onszelf te verdedigen. Amerika kan toch een neutronenbom op syrie gooien dan is assad dood en klaar, wat ze willen, net zoals ze met servië gedaan hebben alleen hoger in de lucht en is daar veel kanker, maar een neutronen waterstof bom dood vooral mensen. In vergelijking met de gewone bom. We wonen in een dichtbevolkte wereld en daar kunnen ze hun mensen niet meer kwijt. Geen land meer om aan zoons te geven.
    En dan een advertentie zetten, de bangladeshi komen naar syrie om dat daar land genoeg is en kijk dan kunnen alle syriers weer terug, omdat er nu land genoeg is. Oorlog betekent nu eenmaal dat mensen dood gaan. En zij voeren oorlog met ons. Waarom gaan zij niet naar kazachstan waar zij vandaan komen, ligt dichterbij hun, en hakken hun eigen bestaan uit de wildernis. En niet onze huizen en samenleving afpakken. Ze mogen dan allemaal erbij gaan lopen als is afghanistan.

    Like

 3. Marian zegt:

  Dat wijf is gewoon KRANKJORUM, meer niet “Het Merkel Syndroom”.

  Geliked door 1 persoon

 4. Peter zegt:

  Jammer dat ze niet ter plekke is gestorven dat onbenul.

  Like

 5. Peter zegt:

  Nu kan ze nog invloed op anderen hebben met die krankzinnige gedachten.

  Like

 6. Mario Schettini zegt:

  terwijl ik dit las, dacht ik aan de fabel van de kikvors en de schorpioen!

  Like

 7. Golden Girl zegt:

  dit keer geen klanten die door deze meneer gestoken zijn, ze brengt ook de levens van klanten in gevaar, denk je goed te doen door iemand met een totaal andere manier van denken en doen aan te nemen, hoe dom kan een mens zijn

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Inderdaad, straks rijgt hij nog klanten aan zijn schaar.
   Deze vrouw probeert zich te verontschuldigen naar de buitenwereld, men zou nl eens links kunnen denken dat ze een gruwelijke bitch is die het verdient heeft.

   Like

 8. Pietersen zegt:

  Hij was gewend in Syrie alleen mannen te knippen. Misschien werd mevrouw wat onvoorzichtig om de ‘trotse’ moslim met lange tenen op een dag te vragen of hij misschien wegens onderbezetting een dame wilde knippen.

  Like

 9. tippelaar zegt:

  Hij wilde geen dame knippen maar knijpen en de rest. Hij had het verkeerd begrepen. Toen bleek wat hij wel moest doen maar niet doen wilde en toen hij door had dat wat hij wilde niet mocht, werd hij syrisch islamitisch boos met het bekende resultaat.

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  zou ze tegen hem gezegd hebben dat ze met elkaar moeten praten.

  De goedmens begrijpt niet dat de islamitische cultuur geen praat cultuur is. Het is geen cultuur van “we komen er samen wel uit”. Het is een cultuur van intimidatie en geweld. Moslims geven geen fouten toe. Dat is gezichtsverlies en verlies van eer. Door het neersteken van een “varken vretende ongelovige niet gehoofd doekte christen hoer” (je moest weten hoe ze over ons Europeanen praten in hun taal) heeft hij binnen zijn cultuur een daad van eer verricht. In zijn gemeenschap kan hij nu met zijn hoofd omhoog lopen. Had hij overleg gepleegd en zijn fouten toegegeven en beterschap beloofd dan was hij in zijn cultuur afgegaan als een gieter.

  Geliked door 3 people

 11. Eric zegt:

  Als de moslims de gutmenschen gaan uitroeien dan is al één van beide problemen opgelost en zal het nadien makkelijker zijn om ook aan de islamisering van Europa een keurig einde te stellen.

  Like

 12. Golden Girl zegt:

  Mijn tandarts nam in zijn praktijk anderen aan omdat hij ermee ging stoppen
  Ik kreeg een tandarts uit Irak nog lang voor de gestoorde invasie, hij gaf geen hand en was er ook niet blij mee dat hij een vrouw moest behandelen,had hij geen tandarts moeten worden
  Ik ben niet meer naar hem gegaan en zit nu met niet een mond vol tanden maar een mond met amper nog tanden, bedankt tandarts voor het verpesten van mijn tanden,de Hollandse tandarts dus

  Like

 13. tjonge zegt:

  jammer dat de poging tot keel afsnijden niet helemaal gelukt is ….

  Geliked door 1 persoon

 14. Asgard zegt:

  groen linksen en D66 hebben het buitenland ook al geinfecteerd met hun tunnelvisies,..Echt zijn allemaal hopeloos verloren, dat word een trauma voor die lui daar.

  Like

 15. D.DAY zegt:

  Tip voor de gutmenschen: verwacht geen wederkerigheid van een moslim voor alle hulp die je hem biedt. Omdat een moslim geen wederkerigheid naar de ongelovigen kent!!

  Like

 16. Henk der Niederlànder zegt:

  Je kunt zeggen wat je wilt maar mevrouw heeft de overtreffende trap gevonden van het Stockholmsyndroom.
  Veel meer is hier niet over te zeggen.

  Like

 17. kruisridder zegt:

  Zit er niet mee. Next please….

  Like

 18. kampersrene zegt:

  Ze moet die keelkapper , heu haarkapper zo spoedig weer in dienst nemen dan kan hij afmaken waar hij de eerste maal niet in slaagde

  Like

 19. delamontagne zegt:

  Moslima heeft nauwelijk weerwoord op Hamed Abdel-Samad bij TV ZDF.

  Like

 20. Trucker zegt:

  Wel wel wel, een hoop reageerders vind het jammer dat die vrouw niet dood is…
  Wat mezelf betreft, empathie is iets dat de natuur (of God) me niet rijkelijk mee heeft bedeeld en laat ik dat nu net geen gebrek vinden maar integendeel een voordeel (of zegen) want, weinig als geen emotionele ballast is onder alle omstandigheden gemakkelijk.
  Goed dit gezegd zijnde, wat de stompzinnige reageerders kwaken …”jammer dat zij niet dood is…” of debiele uitspraken van gelijke strekking laat ik geheel voor hun rekening.
  Tussen haakjes bewijst wat ik al héél lang weet en dat is dat het beter is op mezelf te vertrouwen voor mijn eigen veiligheid als een zooitje … die maar wat kwaken en te dom zijn om te beseffen dat ze schade toebrengen aan het rechts islamofobe nationalistische denken (én handelen).
  Mijn inziens heeft deze vrouw drie fouten gemaakt, primo : niks kennen over de manual (aka koran voor de dhimmi’s) voor de islam(ieten) jihad, secundo :de islam(ieten)invaders als ongevaarlijk beschouwen en zelf een invader in huis nemen, en de derde fout met een islamiet valt niet te praten, ze kennen maar één taal en dat is dé universele taal die heet geweld.
  Ik denk niet dat de desbetreffende vrouw daarom moet sterven en vraag me af of het zooitje die dat –>kwaakt<– wel goed heeft nagedacht over hun geneuzel, me dunkt van niet maar ja er moet nu éénmaal een verschil van mening zijn in de maatschappij, het jammere is dat het vaak de contraproductieve meningen zijn die het felst oplichten.
  Wat ik met dat laatste bedoel weten de vaste klanten van E.J;'s blog wel ga het dus niet iedere keer herhalen, heeft te maken met revoluties en opstanden en ander wishful thinking.
  Voluit on topic, islam(iet) meenemen naar klein kamertje en dan met een combinatie van metaal en hard plastic en nog enige bestanddelen boem… case solved, next one

  Like

 21. tippelaar zegt:

  Er is maar 1 goede moslim en dat is een moslim die eigener beweging, zonder oprotpremie, vertrekt naar zijn thuisland. Vanuit mijn christelijke achtergrond hou ik mij hevig in door het zo te formuleren. Het kan ook anders. Oproep aan de christenen in nederland. Stop met dat gelul van goedmensen. U bent in oorlog met de islam. Letterlijk staat uw kop op het spel. Begin het eens te snappen en uit een ander vaatje te tappen. Uw god snapt het prima dat u niet ALTIJD uw chrtistelijke principes kan handhaven. U verkeert nu in een noodtoestand. Alle middelen zijn geoorloofd. Laat uw bijbel even thuis en doe wat u moet doen. U kan altijd nog op uw knieen om vergeving vragen en uw god kennende wordt u dat ruimschoots verleend. Dus, doe uw best om de islam nederland uit te krijgen. (Ik vind het zelf een geweldige formulering waar ik mij voor de vooringenomen rechters van Geert Wilders, geen buil aan kan vallen.)

  Like

  • Trucker zegt:

   Ik weet dat ik op het randje zal balanceren als E.J.volgende tekst lees maar het is dan zo.

   volgende ->KWAAKT<– u op 16 juli 2017 om 19:30

   tippelaar zegt:
   16 juli 2017 om 19:30

   "…Ik denk dat een volgende syriër niet haar ogen zal openen maar ze voorgoed doen sluiten. Ze verdient niet beter. Wie niet horen wil moet voelen. Het zij zo…."

   Dan lees ik nog wat bladvullend gewauwel van uw hand en verneem ik om

   tippelaar zegt:
   17 juli 2017 om 17:46

   "…Er is maar 1 goede moslim en dat is een moslim die eigener beweging, zonder oprotpremie, vertrekt naar zijn thuisland. Vanuit mijn christelijke achtergrond hou ik mij hevig in door het zo te formuleren…"

   Ik licht het relevante er uit om uw leugens te doorprikken.
   Ik heb (zoals eerder aangegeven) de pest aan lieden als u, schapen in de wei die eerst kijken hoe de soortgenoten handelen en dan maar meedoen met de grootste groep, ongeacht hoe of wat ze doen.
   Het Joods Christelijke element in u is er niet en gebruikt u enkel omdat het in uw kraam past om weinig coherente proza te pennen.
   Eerlijk gezegd komt mijn nekhaar overeind van uw geneuzel en ik baseer dat enkel nog maar op flarden tekst…

   Like

 22. Pingback: Zweden: 97% van de “migranten” wil niets leren! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s