Brutale aanval van Somalische op inwoonster van Wenen: “Wij willen geen honden, die zijn smerig”

Screenshot_44

(Vertaling: E.J. Bron)

In Wenen is het op klaarlichte dag tot een schokkende overval gekomen: Ingrid T. (54) ligt na een brutale aanval in het ziekenhuis. Motief: haar beide honden! “De dieren zijn onrein”, aldus de motivering van de aanvalster, een Somalische asielgerechtigde.

Kronen Zeitung

Ze had bij het tuinhek met buren gekeuveld – de dove, bijna blinde, slechts driebenige collie-bastaard “Panda” zat er rustig bij, de tien maanden oude “Poco” liep op straat richting het ouderlijk huis van Ingrid T. “Op dat moment zag ik dat er een knappe vrouw met een sluier kwam aanwandelen. Ik wist dat enkele mensen uit deze landen een hekel hebben aan honden, dus ben ik naar ´Poco´gegaan om hem terug te halen”, vertelt Ingrid T. in het ziekenhuisbed.

“Ze sloeg haar armen om me heen, draaide me om en krabde me”

Daarna zou alles razendsnel zijn gegaan, vertelt de Weense: de Somalische (18 jaar oud, officiële verblijfsvergunning in Oostenrijk) zou haar hebben aangevallen. “Ze sloeg haar armen om me heen, draaide me om en krabde me”- totdat beide op de grond terechtkwamen. Pas drie mannen zouden de vrouw van de 54-jarige hebben kunnen af trekken. “Ik heb mijn benen niet meer gevoeld”, herinnert Ingrid T. zich.

“We willen geen honden, die zijn smerig”

Daarna werd ze tweemaal geopereerd in het Wilhelminaziekenhuis – de knie is verbrijzeld, er werden implantaten in gezet. Waarom allemaal? Omdat het hier om cultuur zou gaan, zou de Somalische echtgenoot is het ziekenhuis gezegd hebben toen hij Ingrid T. ter verantwoording wilde roepen: “Wij willen geen honden, die zijn smerig!”

Ingrid T. heeft een lange herstelperiode voor zich. Wie dat allemaal zal betalen? Haar advocaat Manfred Ainedter weet het niet. Wettelijke aansprakelijkheid van de Somalische bestaat er blijkbaar niet: “Dat wordt vermoedelijk een precedentgeval.”

Bron:
www.krone.at
Door: Sandra Ramsauer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op Brutale aanval van Somalische op inwoonster van Wenen: “Wij willen geen honden, die zijn smerig”

 1. Teun zegt:

  En wij willen geen somaliers, vooral waanzinnige vieze moslims in ons mooie Europa. Milieu vervuiling is dat.

  Geliked door 3 people

 2. Mary zegt:

  Nou over smerige honden gesproken…..heb net een stukje hier op E.J. gelezen over de vreselijke smerige ziektes die dit soort Somaliërs met zich meebrengen smeriger kan niet en dan hebben we het nog niet eens over de smerige “mentaliteit” van dit “ras”.

  Geliked door 5 people

 3. john zegt:

  Op het eerste beste bootje van de maffioso , terug meegeven naar Somalië. Simpel toch.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  “Wij willen geen honden, die zijn smerig!”

  Dan donder je toch op naar de woestijn waar je vandaan komt en thuishoort? Ga je daar je grote, brutale muil maar opentrekken!
  En neem meteen je smerige, onreine ziektes en parasieten mee terug!

  Geliked door 1 persoon

 5. Ron Soeverein Mens zegt:

  Kijken of ze dat een volgende keer durft als er iemand staat met Rottweilers of Dobbermans of Mastiff
  Dan de echtgenoot aanklagen dat je honden vergiftigd zijn door het eten van smerig en rottend vlees.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Dat ’s ’n hele goeie Ron,
   maar om eerst het recht z’n loop te laten nemen moet die mevrouw in plaats van haar geld uit te geven aan de een of andere lamlul van ’n advocaat, die toch niks kan bereiken, iemand inhuren die bereid is om de twee knieschijven van die Somalische met ’n hamer te verbrijzelen.
   Kan ze nog eens hartelijk lachen als zij vergezeld van haar twee Rottweilers die Somalische in ’n rolstoel tegen komt…

   Zo zou ik het oplossen.

   Geliked door 1 persoon

 6. leefbarbaar zegt:

  Moslims houden niet van honden en vinden het werk van allah onwaardig. Want honden deugen niet, dieren eigenlijk deugen allemaal niet en vrouwen ook niet. Raar dat ze zo onbeschoft met de schepping van hun allah om kunnen gaan.
  Daarnaast moeten moslims niks hebben van honden, die blaffen en bijten als ze ergens inbreken.
  Als we nou eens ophouden met iedere handophouder geld te geven, dan kunnen ze allemaal terug naar de zandbak, waar ze geen last hebben van ons en van onze huisdieren. Win / win.

  Geliked door 2 people

 7. Golden Girl zegt:

  Wij wonen hier in Europa en zij zullen ons de wet voorschrijven, ik heb een rothekel aan vieze arrogante Somaliërs, hij kwam nog verhaal halen ook, ik wist niet dat een drol kon.lopen
  Wie zorgt er nu voor de honden? Kan de Weense dame die advocaat niet in de arm nemen die door een troetel moslim niet in zijn taxi mocht omdat haar jurk te luchtig was? Wat een volk,ze zijn nog minder als een dier, daar heb je liefde van

  Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   Geen service verlenen met de taxi, en wel in dit land wonen en gebruik maken van de services hier en in een huis wonen, die je zelf niet hebt hoeven bouwen in je eigen land.

   Geliked door 1 persoon

   • Golden Girl zegt:

    die taxi chauffeur was ook in Wenen, de dame die hij niet in zijn taxi wilde ook en nu deze aangevallen dame was ook Wenen, ze krijgen steeds grotere bekken tegen ons Westerlingen

    Geliked door 1 persoon

 8. fleckie zegt:

  En dan te bedenken dat men ..ook..nog ..medelijden.. met moslima’s heeft, vanwege hun ‘
  onderdanige situaties’, fatsoensnormen ten opzichte van hun gastlanden kennen ze ..uberhaupt ..NIET, ( dat moet men altijd in gedachten houden!).

  Geliked door 2 people

  • hendrikush zegt:

   Wantrouw ook de moslima’s. Ze hoeven thuis alleen hun hand op te houden bij hun pasha en dat betalen ze met wat ligwerk. Ze willen helemaal niet geëmancipeerd worden want dan moeten ze zich inspannen en werk gaan zoeken.

   Geliked door 2 people

 9. Antivenin zegt:

  Zoiets moet al meteen een reden zijn om de hele familie meteen uit te zetten.

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Precies! Eerste gedachte trouwens: Is dat loeder dan niet opgepakt, minstens meegenomen naar het bureau? En wat is dat voor apekool, dat die vent zelfs nog in het ziekenhuis wordt toegelaten om Mw. T de maat te komen nemen? Die advocaat lijkt me óók al een slappe, tenminste, zo komt hij over: Hij bepleit toch hopelijk wel hechtenis of zoiets? Hoofdzaak is, dat die lui doorkrijgen, dat ze hier niet de lakens uit te delen hebben, want dat denken ze duidelijk! Schandalig!

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Maar eerst nog even die knieschijven van de hele familie…
   Kunnen ze voortaan op zo’n plank met wieltjes er onder in hun dorp rondkarren.

   Geliked door 1 persoon

 10. Heniusz zegt:

  Simpeler kan ik het niet verwoorden: Verblijfsvergunning van het stel door de papierversnipperaar en direct retour naar hun eigen habitat. Keuze is ook simpel: Heb liever een hond als huisdier dan zo’n stel gestoorden naast de deur.

  Geliked door 1 persoon

 11. Marian zegt:

  Dat smerige Somalische wijf zo zo’n pak op haar donder moeten hebben. Gewoon met een honkbalknuppel haar knieen verbrijzelen. IK HAAT DIERENBEULEN.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Marian 16 juli 2017 om 22:50

   Mag ik dan meedoen?!
   IK HAAT DIERENBEULEN OP EEN NIET TE BESCHRIJVEN MANIER! Ik haat hen zó verschrikkelijk, dat ik er plezier in zou hebben om dierenbeulen dood te martelen!!!
   ONVOORSTELBAAR WREED EN MEEDOGENLOOS ZOU IK ZIJN!
   Nou, dat zegt wat voor iemand met een groot klein hartje zoals ik. Mensen die mij kennen, weten wat ik bedoel.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Tistochwat….., ik ken je..! 😉

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Ik doe mee !
    Ook die somalische rotsmoel moeten we niet ontzien .
    Als ze hun mond dicht hebben , zie je nog hun tanden .
    Ram die boel er maar uit met een zware wilgentak .
    Of een hockey-stick .
    Wat een rotvolk !

    Geliked door 1 persoon

 12. kopjethee zegt:

  Je mag niet vloeken, en zeker niet als reactie op een website, dat snap ik….
  Wij hebben ook een hond, Mechelse Herder, ik moet er niet aan D E N K E N dat daar iets mee gebeurd….Ook hetzelfde als ik dit zou Z I E N gebeuren, bij iemand anders die zijn hond uitlaat
  …dan kan ik je vertellen dat de rapen gaar zijn en mijn stoppen doorslaan, g e e n verschil, bij mij of bij iemand anders……Ze hebben gdv van ONZE DIEREN af te blijven, ik zie de hele film al voor me…..vloekwoorden schieten te kort bij het lezen van dit artikel en mijn bloed borrelt nu al over de rand. Ik weet evenmin als iemand anders, wat ik in de praktijk nog mee ga maken in de nabije toekomst, en of ik iets dergelijks overleef, maar ik vertel je…..er gaan er minimaal 2 MEE naar boven. Om te kotsen wat er allemaal gebeurd !!! Ik ben nu wel toe aan een kopje thee… dan kan ik even afkoelen terwijl ik die zet

  Geliked door 1 persoon

 13. kampersrene zegt:

  Honden zouden onrein zijn , het is in vele gevallen je trouwste en oprechte vriend . Hij komt je kwispelstaartend begroeten met vrolijk geblaf , nooit gezien bij een moslim . Hij is je dankbaar voor alles en nog wat, voor een moslim kan het nooit “genoeg” zijn , hij gaat soms op zijn rug liggen opdat je zijn buikje zou strelen , dat moet je eens proberen met een Somalisch wijf ! Hij waakt ! bij onraad maakt hij je wakker…een moslim steelt heel je kot leeg als hij de kans krijgt ! Ze zijn helemaal niet fanatiek , ik heb ook nog nooit een hond gezien met hoofddoek Wees eerlijk , wie is er nu onrein ?

  Geliked door 1 persoon

 14. ildiko zegt:

  genetisch afval ! iedereen die aan deze soort monsters verblijfsvergunning geven zijn mede verantwoordelijk om alles ! Top van Brussel samen met alle linkse politieke imbecielen

  Geliked door 1 persoon

 15. Jawohl zegt:

  Wij willem geen somaliers die zijn onrein bah en liever ook geen andere doodscultus aanhangers.

  Geliked door 1 persoon

 16. Beschouwer zegt:

  Wij willen geen vieze Somalische uitkeringsparasieten hier die nog nooit een cent hebben bijgedragen als belastingbetaler. Donder op ! Die Somaliërs worden in de watten gelegd door de sociale dienst een autochtone werkloze durft nog niet eens van zo’n vorstelijke behandeling te dromen.

  Geliked door 1 persoon

 17. Dewevoga zegt:

  Moslims kennen de waarheid en daar zijn ze als de dood voor. Lees het Engelse woord voor hond van rechts naar links.

  Like

 18. boorzalf zegt:

  Pluto weet er wel raad mee, laat gewoon zijn mooie witte tandjes zien.

  Geliked door 1 persoon

 19. Claudia M. zegt:

  Wij willen geen mensen met een achterlijke cultuur en wij houden hier nu eenmaal honden. Dus, als van mening, dat honden niet gewenst zijn, kun je gewoon vertrekken naar eigen land alwaar ze er wellicht net zo over denken. Wij denken er hier nu eenmaal anders over en jullie mogen wat mij betreft dan weer vertrekken, want wij willen jullie ook niet!

  Trouwens, ik kom jullie regelmatig en ook nog tot mijn grote spijt op onze rommelmarkten tegen en moet zeggen, jullie ruiken niet fris! Jullie zijn opdringerig, brutaal en uitermate onbeschoft!

  Het is dat ik hele dagen werk, anders kwam er morgen nog een hond! Een goeie!

  Geliked door 1 persoon

 20. Pingback: Honden moeten doodgemaakt worden . . . | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s