Condooms voor Afrika: Denemarken wil “vluchtelingen” voorkómen

Screenshot_32

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

“Vluchtoorzaken uit de weg ruimen” luidt het credo van Duitse en Europese politici als middel tot reductie van het aantal “vluchtelingen”, die vooral uit Afrikaanse islamitische landen Europa en vooral Duitsland binnendringen. De meest zinvolle oplossing wordt door de goedmenschen-regeringen uiteraard bewust genegeerd: de uitkeringen voor “vluchtelingen” en “asielzoekers” drastisch reduceren of beëindigen. Want wie alleen voor zijn pure aanwezigheid geen geld meer achter zich aangegooid krijgt, zal zich wel meer dan één keer bedenken of hij op weg gaat naar het noorden. Of het beëindigen van de gratis veerdienst via de Middellandse Zee. Allemaal eenvoudige, maar effectieve manieren om het aantal “vluchtelingen” dat, ter wille van een beter leven, op weg naar het noorden gaat, te verminderen.

PI News (2)

Maar dat is uiteraard niet gewild. In plaats daarvan wordt aan de potentaten van Accra, Lagos, Freetown en elders geld uitgedeeld. Vele miljoenen, die, net als de ontwikkelingshulp, in de zakken van de heersers terechtkomen, die daarna in de eerste klas naar Europa vliegen om luxe goederen te kopen. Dat dit het aantal “vluchtelingen”, dat naar Europa komt om te plunderen, niet reduceert, wil men natuurlijk niet toegeven. Zo worden er jonge krachtige mannen in de negerkraal uitgekozen om naar Europa te gaan. Het geld, dat de stomme Duitsers hen achterna gooien, en andere inkomsten uit duistere zaakjes, maken ze dan via Western Union over naar het thuisland, zodat het hele dorp ervan kan leven. Daarna wordt ook de hele “familie” gehaald.

Wie niet geboren wordt, kan ook niet “vluchten”

Het kleine Denemarken wil nu een andere weg bewandelen. Ulla Tørnaes (foto), de Deense minister van Ontwikkelingssamenwerking, verklaarde op een conferentie in Londen dat men 91 miljoen Deense Kronen (ongeveer € 12,2 miljoen) beschikbaar zou stellen om daarmee voor Afrikaanse landen voorbehoedmiddelen te kopen. De logica die hierachter zit, is dat diegene die niet bestaat ook geen “vluchteling” kan worden. Daarbij komt volgens Tørnaes nog dat er in de landen sprake zou zijn van enorme sociale kosten door de ongebreidelde bevolkingsreproductie.

Voor de Deense regering zou de reductie van de bevolking van Afrika, die op weg gaat naar Europa, een belangrijk doel zijn in de buitenlandse en veiligheidspolitiek: “Een deel van het indammen van de migratiedruk op de Europese landen is de reductie van de bevolkingsgroei in Afrika”, aldus de minister in Londen. Tørnaes wees erop dat, bij een voortdurende ongebreidelde bevolkingsgroei in Afrika, het aantal mensen op het Afrikaanse continent tot het jaar 2050 meer dan verdubbelen zou.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Afrika, Demografie, Denemarken, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

28 reacties op Condooms voor Afrika: Denemarken wil “vluchtelingen” voorkómen

 1. koddebeier zegt:

  Condooms voor Afrika ???? Daar hadden ze 40 jaar geleden mee moeten beginnen !!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Toen kreeg de Paus de schuld dat ze die niet wilden gebruiken, want hij zou condooms verboden hebben….verder deed men àlles wat God of de Paus verboden heeft, maar die condooms gebruiken, dàt mocht dan ineens zgn niet…

   Like

 2. Heniusz zegt:

  Eindelijk iemand die het snapt, maar dat zal de asiel industrie wel weer niet goed vinden, die zijn juist gebaat bij zo veel mogelijk “zielige vluchtelingen”.

  Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Hieruit blijkt maar weer eens hoe onvoorstelbaar onnozel deze mensen zijn met hun voorstellen.
  In Afrika zijn kinderen een ‘pensioen’.
  Van de acht geboren kinderen gaan er vier jong dood, de andere vier kinderen zijn er dan om voor hun ouders te zorgen.
  Je kan er 80.000 containers met condooms naartoe sturen maar gebruiken zullen ze deze niet.

  Like

 4. Annette/Gerald zegt:

  Hahahahaha! Wat een onnozel vrouwsmens en dat is nog wel minister. Dit gaat natuurlijk nooit en te nimmer werken. Heeft zij wel enig besef hoe Afrikaanse moslimmannen denken…. een condoom is absoluut verboden volgens hun heilige boek. Een beetje vergelijkbaar met hoe de katholieken er vijftig jaar geleden (en sommigen nu nog) over denken. Het is juist de bedoeling om heel veel kinderen op deze wereld te zetten. Hoe meer hoe beter, des te sneller krijgen ze hun wereldkalifaat. Wat een ongelooflijke domme doos. Er is natuurlijk maar een manier: zorgen dat het niet aantrekkelijk is om hier naar Europa te komen, dus minimale opvang en heb je hier niets te zoeken zo snel mogelijk wegwezen. Maar ja, zo denken verstandige mensen en die zitten er niet in de verschillende regeringen in Europa. Helaas!

  Like

 5. tippelaar zegt:

  Wat een achterlijke studeerkamertheorie van wereldvreemde bestuurders die alleen vanonder hun eigen kaasstolp de enge buitenwereld bekijken. Al het geld dat bestemd is voor hun geboortebeperkingsproject komt in de zakken van de corrupte machthebbers en dat zijn ze allemaal in Afrika. Een beter middel om de Afrikaanse overbevolking tegen te gaan is stoppen met ontwikkelingshulp, stoppen met de VN.voedselhulp en gezondheidsprojecten voor Afrika. Resultaat is dat veel Afrikaanders van de honger omkomen en sterven aan ziekten. Ook het absoluut afdichten met de grenzen van het afrikaanse continent is een prima middel om de afrikaanders te laten waar ze zijn. Mijn voorstellen zijn niet asociaal want in 2 wereldoorlogen hebben de duitsers en de russen, massaal van deze methoden gebruik gemaakt en het hielp ook nog hun doel te bereiken. Het probleem van onze verweekte westerse mentaliteit is dat we dat niet durven. Zet uw christelijke bril eens even af en zie de rauwe werkelijkheid. Als u niet achterlijk b ent ziet u direct mijn gelijk.

  Like

  • Beschouwer zegt:

   AIDS maken in een laboratorium was ook een probaat middel voor grotere sterfe onder Afrikanen. Maar toen het bij de elitaire rijke homofielen (satans sodom en gomorranetwerken) terecht kwam toen moest er snel een medicijn komen. Het kon uiteraard niet zo wezen dat de halve nichterige showbussiness op het kerkhof kwam te liggen. Lepra is een armeluiziekte dus dat boeit niet maar als ziekten bij de elitaire sodomietersnetwerken terecht komt dan wordt er alles aan gedaan om een medicijn te vinden waardoor de satanische perversiteiten verder kunnen gaan. De satan moet door sodomie wel vereerd blijven worden.

   Like

 6. kampersrene zegt:

  OK ! Geef ze allemaal een leefloon in eigen land dan denken ze er niet aan om nog naar Europa te komen

  Like

 7. anna zegt:

  geen enkele Afrikaan zal condooms gebruiken .,… dan moet hij eerst 25 km lopen …. dat zal hij niet doen, bovendien als de nood het hoogst is zal hij het vergeten ….

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Ze hebben altijd hoge nood….de hele dag door….en die nood moet de blonde vrouw(en) in het westen nu gaan stillen…
   Maar die doen dat tegenwoordig volgens mij met véél plezier als ik zo in al die kinderwagens kijk….

   Geliked door 1 persoon

 8. M.A.L. Sion zegt:

  De meeste ‘vluchteprofiteurs’ zijn ± tussen de 17 en 25 jaar. Voor een goed resultaat zou Denemarken deze actie uit moeten voeren tussen 1992 en 2000.
  Indien Denemarken besluit om het toch NU (in 2017) te doen dan is het resultaat merkbaar tussen + 2035 en 2042. Dat schiet aardig op, hè.

  Like

 9. Beschouwer zegt:

  Typisch ambtenarendenken. Wereldvreemd en dommig.

  Geliked door 1 persoon

 10. Johan zegt:

  Tot 2050 : Een verdubbeling van het aantal nikkers in Afrika. Daarna, tussen 2050 en 2100 : Opnieuw een verdubbeling van hun aantal.
  Dit gaat gigantische wereldwijde conflicten opleveren : Gevechten om voedsel, water, vruchtbare grond en meer van dat soort essentiële zaken. Ook Europa zal hierin betrokken raken. ( Denk aan de inzet van het Nederlandse leger op dit moment in Mali).
  Daarnaast zal Europa overspoeld worden door ‘migranten’ en ‘vluchtelingen’. Tientallen miljoenen gelukzoekers zullen Italië en Spanje binnendringen. Daarna wordt de rest van noordelijk Europa onder de voet gelopen.
  Het mag duidelijk zijn dat dit onhoudbare toestanden gaat opleveren.
  De mantra van links : “Maar echte vluchtelingen moeten we toch kunnen opvangen hier” wordt hierdoor volledig uitgehold. Opvang van vluchtelingen in ons land kan dan ook niet meer. Hooguit nog opvang in de eigen regio. Maar hoe kun je 4000 miljoen mensen nog helpen ? Dat is dan ook een grote illusie. Ze zullen in Afrika eindelijk eens moeten leren, om zelf orde op zaken te stellen.

  Like

 11. Steven zegt:

  water dragen naar de zee. Je kan ze beter gedwongen het pilletje van D66 in hun keel duwen….

  Geliked door 1 persoon

 12. Fred zegt:

  Zou de grenzen dichtdoen en dichthouden geen beter idee zijn?
  Voor degenen die er aan verdienen niet, nee.
  En wie verdienen er het meeste aan?
  De goedmenschen en hun organisaties. (hoi Paus)

  Like

 13. Saskia Dubbeldam zegt:

  Steriliseren is vermoedelijk een betere optie. Je doet dat dan onder het mom van een veilige besnijdenis in een operatiekamer.

  Like

 14. fleckie zegt:

  Wordt het niet tijd om de binnendringers te vertellen over de ‘-acht-rijkste heersers van AFRIKA, en hun bankrekeningen’. ( op ejbron 3.9.2016.

  Like

 15. Teun zegt:

  Verplichte castratie en een directe einde aan elke vorm van hulp, behalve natuur herstel em permacultuur projecten.

  Like

 16. Pietersen zegt:

  Condooms ? Verplicht steriliseren na 1 of 2 kinderen. Ook voor moslims die fokken evengoed onverantwoordelijk door.

  Like

 17. Niet alleen bombarderen met condooms, maar ook met opblaaspoppen als ze daar nog puffff voor hebben.

  Like

 18. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het probleem is dat je nog zoveel condooms kunt sturen, maar als je die mannetjesbeesten niet zover kunt krijgen dat ze ze ook gaan gebruiken, kost het alleen maar geld en haalt het niks uit.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 19. Henk der Niederlànder zegt:

  Vergis je niet in Torneas.
  Ze is in feite zoals wij zouden zeggen een soort van VVDer.
  Helemaal niet bang om op haar varkensboerderij een illegale Litouwer te laten werken.
  Dus corruptie is ook de liberalen in Denemarken niet vreemd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s