Duitse socioloog: “Het geïmmigreerde rechts-extremisme in Duitsland”

Screenshot_40

Het geïmmigreerde rechts-extremisme in Duitsland. “Grijze Wolven” in Duitsland.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Rechts-radicalisme heeft in dubbele zin vooral met Links te maken: Zij heeft het a) uit de DDR geïmporteerd en importeert het b) thans met behulp van zijn islamitische massa-immigratie.

De hier wonende moslims willen van Duitsland een islamitische staat maken. “Ik zou graag willen dat er ooit meer moslims dan christenen in Duitsland wonen”, zei in 2012 al 46% (!) van de ondervraagden.

Michael Mannheimer Blog

De islam is per se een rechts-radicale ideologie

De islam is per se een extreem patriarchale, anti-emancipatorische en mensenrechten-vijandige ideologie. Hij is, zoals verder alleen het socialisme, gericht op absolute wereldheerschappij.

Ideologisch is de islam een rechts-extremistische ideologie – wat van de kant van het islamofiele politieke establishment natuurlijk nooit tot thema wordt gemaakt. Met de islam kwamen waarden, die men dacht te hebben overwonnen, wederom in onze samenleving:

– De vrouw is ondergeschikt aan de man
– Ze kan het huis alleen verlaten met toestemming van haar man
– Ze heeft geen recht op een eigen bankrekening.
– Ze kan alleen met toestemming van haar man vrienden otmoeten
– De kindren hebben te doen, wat de Heer des huizes gebiedt
– Enkel het woord van de Heer des huizes is wet – des te meer als hij het kan bekrachtigen met citaten uit de koran.

Vooral de “Grijze Wolven” zijn gevaarlijke rechtsen

“Grijze Wolven” noemen zich in Turkije de leden van de rechts-extreme flank der Socialistische Beweging (MHP). Doelstelling van deze in 1961 opgerichte partij, die in de voorgaande jaren van talrijke moorden en terroristische gewelddadigheden werd beticht, is een Groot-turks rijk, dat tot ver over de grenzen van Turkije reikt. Aldus vormen de Grijze Wolven één van de centrale pijlers van de macht van de Turkse dictator Erdoğan.

In Duitsland ageren de aanhangers van de Grijze Wolven, in het Turks Ülkücü genaamd, onder de dekmantel van een vereniging met de pretentieuze naam “Federatie van Turks-democratische idealistische verenigingen in Duitsland”. Volgens actuele schattingen zouden er in het hele Bondsgebied minstens 10.000 aanhangers zijn. Alleen al in Beieren zouden het er 1200 zijn, de zwaartepunten liggen in de stedelijke gebieden München, Neurenberg en Augsburg.

Allang zijn ze niet meer alleen georganiseerd in Turkije, ook in Ditsland zijn er minstens 20.000 Turkse ultra-nationalisten. Vermomd in onschuldig klinkende verenigingsstructuren penetreren ze sinds jaren de Duitse partijpolitiek – bijna ongezien in het openbaar. Voor het nageslacht zorgen jeugdinstellingen, die met koran-onderwijs en vechtoefeningen perspectieven bieden. Ze stimuleren een radicale jeugd, bij wie grenzen vervagen: Zo trokken onlangs enige jonge Wolven uit Dinslaken als “Krijgers van Allah” naar Syrië. (Bron: http://webstory.zdf.de/graue-woelfe/)

Het rechtse gevaar is door Links geïmporteerd. Media, partijen en politici verzwijgen dit systematisch

Als in de media, in de politiek en bij de talloze “strijd -tegen-rechts”-organisaties gewaarschuwd wordt door een toenemend “gevaar van rechts”, wordt altijd de biologische Duitser bedoeld. Wat een dubbele leugen is. Want het zo tantra-achtige bezworen rechtse gevaar uit de gelederen der Duitsers is politieke fictie, die men heeft verzonnen om de aandacht af te leiden van het werkelijke gevaar: dat van links. Met succes, zoals we zien aan de verkiezingsresultaten en aan de de-facto-machtsovername door Links.

Het rechts-extremisme was het grootste interne politieke gevaar in de DDR. Ook dit wordt tot op heden verzwegen

En het “gevaar van rechts” is een grove leugen van de socialisten: Want het rechtse gevaar was typisch DDR-import. Hoyerswerda en andere tegen vluchtelingencentra gevoerde protesten en aanvallen, begin jaren- 90, vonden zonder uitzondering plaats op het grondgebied van de voormalige DDR.

Wat media en politiek zo goed als altijd verzwegen, is het feit dat DDR-interne veiligheidsberichten (bestempeld als “top-secret”) het rechts-radicalisme in de DDR indeelden als zijnde het grootste binnenlandse politieke probleem.

Linkse partijen (eertijds PDS, eertijds SED), SPD, de Groenen en de met hen onder één hoedje spelende media is het vervolgens succesvol gelukt om de indruk te wekken dat het rechts-radicalisme een gezamenlijke Duitse aangelegenheid zou zijn. Wat je reinste leugen is. Het rechts-radicalisme in de DDR werd het westen quasi in de schoenen geschoven: Eén van de succesvolste false-flag-acties van de STASI – afgezien van het bombarderen van hun medewerkster Angela Merkel tot kanselier.

Links waarschuwt voor het gevaar dat ze zèlf importeert en massaal ondersteunt

Rechts-radicalisme heeft aldus in dubbele betekenis vooral met links te maken: Ze heeft het a)  geïmporteerd uit de DDR, en importeert dit b) thans door zijn islamitische massa-immigratie.

De bio-Duitsers krijgen de Zwarte Piet toegeschoven. Dat is puur Volksverraad – en van de kant de socialisten een in elkaar flansen van de geschiedenis die hen ( zoals ook op vele andere punten) op dezelfde gevaarlijke, leugenachtige en imperialistische ideologische lijn stelt als de islam.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Bron oorspronkelijk artikel:
http://www.achgut.com
Auteur: Hartmut Krauss

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Duitse socioloog: “Het geïmmigreerde rechts-extremisme in Duitsland”

 1. Ron zegt:

  Vreemd eigenlijk dat die figuren zich “grijze wolven” noemen.
  Een wolf is een hond-achtige, of moet ik het omgekeerd zeggen, en honden zijn ‘onreine’ dieren volgens de islam.
  Die figuren noemen zichzelf dus naar ‘onreine’ dieren. Dan vinden ze het ook vast niet zo erg als ik ze met een ander ‘onrein’ dier volgens de islam vergelijk. De lezers weten vast wel welk dier daarvoor in aanmerking komt.

  Like

 2. Trucker zegt:

  Polen, het door het de multikulle/islamofiele/linkse (en jawel ook rechtse) landsverraders/schijterds die zichzelf volks”vertegenwoordigers” heten (inclusief de brussel HQ europa ratten) uitgespuwde natie waar men nog weet wat nationaliteit en trots is, wind er geen doekjes rond bij de duiding.
  Mainstream in europa van de ratten en volksverraders duiden bijvoorbeeld de slachtpartij in Nice (die afgelopen dagen herdacht werd) als volgt : “…een camion (jawel zo kwaken/schrijven ze het –>een camion<–) reed in op een mensenmassa.
  Was het niet zo triest kon ik er een grapje over maken dat het een Tesla camion zal geweest zijn, maar alleen al het feit dat wauwelend tuig in de krant/kijkkast of waar dan ook kwaakt dat het een terrorist was doet mijn maag omdraaien, het is een islamitische slachter maar dat is in de Vlaamse media geen éne keer geopperd, GEEN ENE KEER.
  De laatste aanslagen in Israël… geen woord, maar als een palestijn struikelt over een steentje en pakweg zijn vinger breekt is het groot nieuws op de openbare omroep BRT in Vlaanderen, BRT een nest van ambtenaren-journalisten die bijna allemaal antisemitisch zijn.
  De vaste reageerders op Bron's blog kernnen hem wel(want hij is reeds meer als een keer vernoemd) Vrankx arafatsjaaltje Rudi de vriend van de palestijnen (kwaakt hij van zichzelf) dus is hij geen vriend van de Israël, zo een soort bevolkt dus de mainstream en dan krijg je de misselijk makende duiding dat een "camion op mensen inrijd" maar niet bestuurd een islamiet.

  Geliked door 1 persoon

 3. boorzalf zegt:

  De naam “grijze wolven” vind ik een belediging voor de wolf, ik noem ze maar de “zwarte platjes”.

  Like

 4. fleckie zegt:

  De schrijfster STELLA BRAAM, heeft ook al een tijd geleden gewezen op ‘GRIJZE WOLVEN’ …HIER…in NEDERLAND.!

  Like

 5. boorzalf zegt:

  Ajacied Nouri krijgt een hartstilstand heel de week op de tv bij de nos, maar over de vrouwen hoor je bij niets. Bij deze eerbetoon aan deze vrouw.
  http://www.ad.nl/nederlands-voetbal/voormalig-oranje-international-sylvia-nooij-32-overleden-na-epileptische-aanval~a6728f1d/

  Like

 6. tippelaar zegt:

  De knokploegen van Hitlers S.A waren een groot succes. Met een klein aantal mensen en vrije hand, zaaiden ze angst onder de duitse bevolking. Met zulk een systeem zijn alle moslims zo Europa uit. Zeker weten. Doen dus.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  De Geslaagden van het
  lycée-collège Theodor-König de Duisbourg-Beeck

  Like

 8. kruisridder zegt:

  Het ligt echt niet aan mijn ogen, zo met die Grijze Wolven. Die vlaggen zijn toch écht socialistisch rood.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s