Egypte: Moordenaar van Duitse toeristen is ISIS-fan

Screenshot_30

(Vertaling: E.J. Bron)

Nu staat het wel vast. De na het bloedbad op twee Duitse toeristen afgelopen vrijdag in de Egyptische badplaats Hurghada door de autoriteiten aangenomen geestelijke ziekte van de dader heet gewoon islam. De moslim werd geïdentificeerd als de 28-jarige Abdel Rahman (foto) uit de regio Kafr al-Scheich in Noord-Egypte. Volgens informatie van de Egyptische justitie zou Rahman hebben bekend de “ideeën” van de “Islamitische Staat” (ISIS) te ondersteunen.

PI News (2)

De islamitische slachter had vrijdag twee vrouwelijke Duitse toeristen uit de deelstaat Niedersachsen met meerdere messteken in de borst vermoord en vier anderen verwond. Volgens getuigenverklaringen had hij het doelbewust voorzien op toeristen.

Ontsteltenis als business

Steffen Seibert, de tekstballon van Angela Merkel, twitterde een van zijn standaardfrasen voor islamterreur:

Screenshot_31

En minister van Buitenlandse Zaken, Sigmar Gabriel, dreunde opnieuw een “veroordeling van een laffe misdaad” op uit zijn ontstelteniskist.

Wie naar zulke landen toegaat, speelt als niet-moslim met zijn leven. Thuisblijven beschermt echter ook niet echt meer. Want we zijn helaas op een put aangekomen waarop de beide slachtoffers exact hetzelfde hier in Duitsland zou hebben kunnen overkomen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Duitsland, Egypte, Eurabië, gezond realisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad. Bookmark de permalink .

21 reacties op Egypte: Moordenaar van Duitse toeristen is ISIS-fan

 1. Steven zegt:

  Ik snap gewoon niet dat westerlingen nog steeds op vakantie gaan naar dit soort landen die vol zitten met westerlingen haters. Ik kan dan ook niks anders bedenken dan dat de vermoorde vrouwen ook ‘asieleisers welkom’ aanhangers waren.

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Net als die twee meiden Kris en Lisanne verdwenen in Panama hoe triest ook, vele mensen denken dat de hele wereld één grote speeltuin annex veilige Vinex-wijk is en dan van een koude kermis thuiskomen of helemaal niet meer thuiskomen,

  Like

 3. Alex Delarge zegt:

  Je verwacht het ook helemaal niet zoiets.

  Like

 4. tippelaar zegt:

  Men durft het niet en doet het ook niet. Als een moslim een ongelovige doodt. dan dient het oog om oog en tand om tandprincipe te worden ingevoerd, dus ook het doden van de dader dient in het openbaar op dezelfde wijze te geschieden als waarmee de dader zijn slachtoffer(s) heeft omgebracht. Kijk naar Saoedi arabie, waar ons koningshuis zo’n innige band mee heeft. Daar worden mensen in het openbaar terechtgesteld door ze met een zwaard de kop af te slaan. Daar ligt in nederland niemand wakker van en hoor je niemand over, zelfs die linkse clubjes niet die overal met hun bek vooraan staan om te protesteren. Waarom niet? Omdat zaken vóór principes en mensenrechten gaan. Hé Koenders, hoor je dat, valse profeet!.

  Like

  • Trucker zegt:

   “…een moslim een ongelovige doodt…”

   wat zeik jij ???????????
   islam is een >–ideologie<– of snap je nog steeds niet over wat het gaat.
   Met zo reageerders heb ik geen vijanden nodig..

   Like

 5. kampersrene zegt:

  Het is nu wachten op een blijk van medeleven en uiteraard , strenge veroordeling door Merkel van deze laffe daad waarbij twee landgenoten het leven lieten . De bloemindustrie doet goede zaken . Het is nu gewoon wachten op de volgende slachtoffers. Waarom geen automaten plaatsen . Bij inworp van een euro krijg je de stem te horen van Merkel die haar afschuw uitspreekt over de zoveelste laffe moord door de Islam .Verder betoond zij haar medeleven voor de nabestaanden . Beetje verder staat een bloemenautomaat

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De enige oplossing is……..Help de islam Europa uit !!! En tieft hun linkse vriendjes en de gutmenschen er achteraan !!

  Geliked door 1 persoon

 7. Heniusz zegt:

  In Egypte zorgen ze wel dat de dader zijn gerechte straf krijgt, die gaat niemand meer prikken.

  Geliked door 1 persoon

 8. Marian zegt:

  Egypte is een onveilig land. Om nu naar een islamitisch land op vakantie te gaan vind ik een groot risico aan vastzitten.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Marian.
   Het is in de allereerste plaats een principekwestie om NIET naar islamlanden op vakantie te gaan..
   Nèt als het NIET kopen bij allochtonenwinkels.
   En dan inderdaad het risico dat er een aanslag op je wordt gepleegd.
   Kortom, het zijn allemaal wegkijkende volidioten die naar Tunesië, Egypte,en meer van dat soort islamitische apenlanden trekken.
   Ook Turkije is ’n risicoland voor blanken.
   Overal waar de islam het voor het zeggen heeft lopen westerse toeristen ’n bijzonder hoog risico.

   Geliked door 1 persoon

 9. anna zegt:

  deze Duitse vrouwen woonden in Egypte, volgens een vriend van deze moordenaar kenden ze hem ….. het waren dus geen toeristen ……welke normale Duitse vrouwen gaan in Egypte wonen ?????

  Like

 10. Trucker zegt:

  Op vakantie naar een islam(ieten)land gaan is zoveel als je eigen graf delven.
  Die idioten (of hersenloze) soort financiert de islam(ieten) jihad tegen de Vrije Westerse Wereld punt andere lijn.
  Heb zo lui nooit begrepen en confronteer je hun met hun hypocriete gedrag (wil de rechtse islamofoben die naar Egypte of Turkije trekken geen eten geven) –>kwaken<– ze "ja maar het is zo"… (invullen naar keuze goedkoop/mooi/aardige mensen).
  Stupiditeit kent geen grenzen maar idioten die mijn ondergang bespoedigen heb ik geen nanoseconde mededogen voor, dat ze hun eigen (en addergebroed dat ze euh "opvoeden") naar de verdomnis helpen lig ik helemaal niet van wakker, integendeel juich ik toe en had ik de mogelijkheid hielp ik ze nog een handje.

  Geliked door 1 persoon

 11. Marian zegt:

  Westerlingen horen niet in een moslim land en moslims niet in een Westers land.

  Geliked door 1 persoon

 12. Fred zegt:

  Is er al gezegd dat deze moord niets met de islam te maken heeft?
  Nee?
  Bij deze dan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s