“Grande Nation” met schoonheidsfouten: landelijke rellen en verwoeste auto´s op nationale feestdag

Screenshot_39

(Vertaling: E.J. Bron)

Daarover berichtten de Duitse media slechts zijdelings: rondom de Franse nationale feestdag op 14 juli vonden er in veel Franse steden weer onlusten plaats. Volgens informatie van het ministerie van Binnenlandse zaken staken oproerkraaiers in het hele land in totaal 897 auto´s in brand. Er zouden 13 politieagenten en soldaten gewond geraakt zijn, 368 mensen zouden zijn gearresteerd.

Duits - Zuerst

Het ministerie voerde het op de “grote aanwezigheid van veiligheidskrachten” terug dat de balans van de verwoestingen niet nog erger was. Het aantal voorvallen zou echter “nog altijd veel te hoog zijn”, verklaarde het ministerie.

Veiligheidskrachten zouden “het doelwit van onacceptabele aanvallen” zijn geworden. De daders zouden zich voor de rechter moeten verantwoorden.

In Frankrijk is het inmiddels al lang een droevige traditie dat het op de nationale feestdag vooral in sociale en etnische brandpunten in de grotere steden steeds opnieuw tot massale onlusten komt. Vorig jaar werden er 855 auto´s in brand gestoken, de veiligheidskrachten hadden toen 577 mensen opgepakt. De asociale relschoppers bestaan grotendeels uit “migranten” uit Noord-Afrika.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Noord-Afrikanen, Rotzakken. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Grande Nation” met schoonheidsfouten: landelijke rellen en verwoeste auto´s op nationale feestdag

 1. Steven zegt:

  Hoe bestaat het…wie had dat ooit gedacht… UGHH

  Like

 2. Marian zegt:

  Niks aan hand, normaalste zaak van de wereld, niet zo zeuren. Moet gewoon nog even onder het tapijt geschoffeld worden. Ik krijg hier kokhals neigingen van. noem het beestje gewoon eens bij naam.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Als ze dát zouden doen, zouden ze net zo goed ronduit kunnen bekennen, dat het voor alles en iedereen veel beter was geweest als Marine de verkiezingen gewonnen had.
   Het beestje wordt dus NIET bij de naam genoemd.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ja.
    En wat leren wij hiervan…?
    Dat het nog veel erger zal moeten worden.
    Wees gerust, dat zal het ook worden.
    Het gaat nog wat tijd kosten maar het kan ook ineens héél snel gaan.
    De directe aanleiding voor de totale omwenteling is onbekend maar die gaat komen.
    Op ’n gegeven moment zal het het nationaal verschijnsel de kop op steken dat het nu genoeg geweest is en dat we het niet meer pikken en dat het nou maar eens afgelopen zal moeten zijn…et cetera.

    Like

 3. alwine zegt:

  14 Juli, viering van de democratie toch?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Van de bestorming van de Bastille, om precies te zijn. Het startsein van de revolutie, de “liberté, égalité, fraternité. ”
   Democratie lag ergens wel in de bedoeling, maar kwam er niet echt van. Wèl “la Terreur.” LOL!

   Like

 4. dit is allemaal veroorzaakt door de irrationele immigratiekeuze van de EU

  Geliked door 1 persoon

 5. Sabeltant zegt:

  Ook zo verwonderlijk… geen 10 minuten vrijgemaakt in het acht uur hoernaal.
  Hoe moet de bevolking er nou achter komen dat op nationale feestdagen het islamitisch gespuis alles in het werk stelt om de steden te slopen.
  De niet westerse migratie kost MILJARDEN per jaar.

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Uit het Franse Nieuws:
  Mortierschoten in de regio Parijs ?
  ………….
  Behalve de honderden voertuigen die op 14 Juli in brand werden gestoken was er in de regio Parijs iets “nieuws” te bekennen.
  Mortierschoten in de bebouwde kom en dan vooral gericht op woningen waarvan bekend is dat
  er politie [gendarmes] wonen.
  Er werd UITERAARD niemand gearresteerd.
  Het is n.l. BELANGRIJK om de spanningen niet aan te wakkeren.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Denk niet dat dat bericht helemaal juist zal zijn.
   De ontploffing van ’n mortiergranaat is niet iets dat onopgemerkt voorbijgaat, zonder dat dit tot de nodige ongerustheid aanleiding zou geven…
   Als zulke dingen eenmaal gebeuren is er geen houden meer aan, krijg je Syrische toestanden dus erg veel onrust en angst bij de mensen.
   Vooral als die projectielen gericht op woningen van politiemensen gericht zouden zijn…
   Persoonlijk denk ik dus dat dit fake-nieuws is.

   Like

 7. tippelaar zegt:

  Hoewel ik de man persoonlijk niet ken en hem ook geen kwaad hart toe draag, zou het politiek heel goed uitkomen als de franse president door islamitische hand zou sneuvelen. Krijgen we direct een ander plaatje. De politiek wordt bang en grijpt (eindelijk) naar geweldsmiddelen om de moslims te beteugelen. In de aldus ontstane burgeroorlog wordt het voor frankrijk (lees E.U) tp be, are not to be. We gaan het zien.

  Like

 8. ReaGluurder zegt:

  Mogen van mij ook 9000 zijn! Half FR zal eerst in de hens moeten, willen ze daar wakker worden. En dan zijn de rapen écht gaar! Waarschijnlijk wordt het dan net als in Beirut in de burgeroorlog, lukraak op huizen schieten, autobommen, aanslagen etc etc. Mossels hoeven niet meer naar ISIS, maar een paar 100 km verderop om de broeders/zusters bij te staan. Waarschijnlijk gaat FR dan op slot. Ach, heel EU zal branden! Hoef je geen IQ van 140 voor te hebben!

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Wij schijnen of willen het maar niet begrijpen . Die 897 uitgebrande auto.s , dat waren vreugdevuren , want onze getaande vreemdelingen-broeders hebben geen reden om te klagen . De correcte politiek samen met een legertje Gutmenschen staan aan hun kant , dus ze hebben alle reden om te feesten en bovendien helpen ze de auto-industrie in de lift .
  Wanneer gaan die politieke idioten begrijpen dat we in oorlog zijn ! met een bende geweldadig achterlijk crapuul ! 368 “mensen” zouden zijn gearresteerd , Mensen , is dat de naam die men geeft aan uitschot . Volgens Wikipedia is het latijn voor mens ” Homo Sapien ” verwant met ” geest en verstand” Ik zie noch geest en zeker geen verstand bij die feestvierders

  Like

 10. Flo zegt:

  Er komen andere tijden………

  Like

 11. boorzalf zegt:

  Als we de praktische wereldsituatie op dit moment bekijken, is het niet zo moeilijk te constateren dat er een burgeroorlog zal uitbreken in Europa, te beginnen in Frankrijk. De massale immigratie in West-Europa onder de vlag van de islam gaat steeds meer aanleiding geven tot een etnische burgeroorlog.
  http://bijbelsoptiek.weebly.com/islam-betekent-chaos-en-burgeroorlog-in-europa.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s