Met de “vluchtelingen” komen de ziektes

Screenshot_38

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Een nieuwe studie van het Robert Koch Instituut bevestigt nu wat veel Duitse burgers al heel sterk vermoed hebben. Het aantal van buitenaf binnengebrachte ziektes door zogenaamde “vluchtelingen” is sinds het openen van de grens in 2015 enorm toegenomen.

journalistenwatch

Het infectie-epidemiologisch Jaarboek 2016 van het Robert Koch Instituut werd twee dagen geleden voor het publiek toegankelijk gemaakt en niemand schonk er tot nu toe enige aandacht aan, hoewel of omdat de cijfers explosief zijn.

Volgens de studie werden er in het jaar na Merkel´s politiek van open deuren meer dan 50 verschillende infectieziektes bij de “migranten” vastgesteld. Van de veeleer onschuldige bindvliesontsteking tot tyfus zit daar alles bij wat parasieten, bacteriën en Co. zoal te bieden hebben. Daartoe behoren bacteriële levensmiddelenvergiftiging, waterpokken, cholera, cryptosporidiose, dengue, echinokokkose, EHEC, giardiasis, haemophilus influenzae, hantavirus, hepatitis, virale hemorragische koorts, HIV/AIDS, lepra, relapsing fever (LBRF), malaria, mazelen, meningokokkose, de bof, paratyfus, rodehond, dysenterie, syfilis, toxoplasmose, trichinellose, tuberculose, tularemie, tyfus en kinkhoest.

Duitsland is tot nu toe gelukkig aan het Worst Case Scenario ontsnapt, de meeste van de tropische en exotische ziektes kunnen bestreden worden en dus niet overslaan op de rest van de bevolking.

Maar hoe snel deze nieuwe/oude infectieziektes zich kunnen uitbreiden, toont het geval van een “asielzoeker” uit Jemen, die tijdens zijn periode in kerkasiel in het Noord-Duitse Bünsdorf meer dan 50 kinderen, die het gebouw in en uit gingen, met uiterst besmettelijke tuberculose infecteerde.

Dankzij massa-immigratie zijn er meer gebruikelijke en ongebruikelijke ziektes in opmars.

De veelvuldigheid van Hepatitis B is de afgelopen drie jaar met 300% toegenomen, aldus het Robert Koch Instituut in zijn actuele studie. Was er in 2014 nog sprake van 755 gevallen, in 2016 waren dit er al 3006. De oorzaak zijn de ontbrekende inentingen bij immigranten uit Syrië, Irak en Afghanistan.

Mazelen lieten van 2014 tot 2015 een stijging van een fabelachtige 450% zien, ook steeg het aantal zieken dat leed aan waterpokken, meningitis, de bof, rode hond en kinkhoest.

40% van alle nieuwe HIV/AIDS gevallen betreffen zogenaamde “vluchtelingen”.

De nieuwe cijfers zouden slechts het topje van de ijsberg kunnen zijn. Het aantal mensen met tuberculose bijvoorbeeld steeg van 4.488 in het jaar 2014 naar 5.915 in 2016, ruim 305 meer. Maar veel artsen schatten dat de daadwerkelijke cijfers veel hoger liggen en vermoeden dat het Robert Koch Instituut het gevaar bagatelliseert om de stemming tegen “vluchtelingen” niet aan te wakkeren.

Vorig jaar al stelde de geneeskundige Carsten Boos de vraag of het “instituut politiek correct de onaangename realiteit verzwijgt”.

In 2015, op het hoogtepunt van de “vluchtelingencrisis”, verklaarde de chef-arts van de universiteitskliniek Regensburg, Michael Melter, dat hij veel van de “vluchtelingenziektes” in 20 tot 25 jaar niet meer gezien zou hebben. “Veel van mijn jongere collega´s hebben deze ziektes nog nooit onder ogen gekregen”, stelde Melter vast.

En daarom is het voor veel artsen een uitdaging om, met het oog op de vele in Duitsland niet meer of niet voorkomende ziektes, de juiste diagnose te stellen.

Intussen probeert men in Duitsland bijvoorbeeld wanhopig om de mazelen, binnengebracht door Roemenen, onder controle te krijgen. In de eerste zes maanden van dit jaar werd de ziekte bij meer dan 700 immigranten vastgesteld. Het epicentrum met 500 zieken is de deelstaat Nordrhein-Westfalen, de deelstaat met het grootste aantal “vluchtelingen”. De meeste zieken zijn er in de bolwerken Duisburg en Essen, waar in mei een 37-jarige moeder van drie kinderen aan mazelen overleed.

Andere gevallen waren er in Berlijn, Keulen, Dresden, Hamburg, Leipzig, München en Frankfurt.

De politiek doet weer eens net alsof ze druk bezig is en concentreert zich volledig op ouders die hun kinderen niet willen laten inenten, alsof die de oorzaak voor de situatie zouden zijn.

Zo namen onze ijverige politici in juni een nieuwe wet aan, volgens welke het personeel van crèches ouders aan de autoriteiten moeten melden die niet mee willen doen aan geneeskundig inentingsadvies. Deze weigering wordt nu bestraft met tot € 2.500,- boete.

Nu al gaat enkelen de wet niet ver genoeg, zij willen iedere inwoner in het land verplicht inenten. En zo neemt nog een ruzie, veroorzaakt door Angela Merkel´s politiek van open grenzen, de samenleving in beslag.

In de media wordt deze dagen niet graag over nieuwe infectieziektes gesproken, hier blijft men liever het cliché van de “zielige vluchteling” bedienen, zoals in het geval van een 22-jarige Syriër, bij wie de universiteitskliniek Düsseldorf de transplantatie van een nieuwe nier “weigert”.

En voor de hardwerkende burgers resten alleen de horrorverhalen over contant stijgende ziektekostenpremies, een deugniet (of “nazi”) wie daarbij een verband vermoedt.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Auteur: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Met de “vluchtelingen” komen de ziektes

 1. Golden Girl zegt:

  is toch aardig van ze dat ze ook iets meebrengen voor hun gast landen, allerlei ziektes
  ik zou zeggen ga weg en neem je ziektes met je mee
  ik betaal al jaren die achterlijke eigen risico bijdrage omdat ik chronisch ziek ben, ik ben geen auto waarbij als je schade hebt je eigen risico moet betalen, ik ben een mens die er niets aan kan doen dat ik ziek ben

  Like

  • Cognitieve-Dissonant zegt:

   Het hele vluchtelingen gedoe is slechts een afleiding van het hele grote plaatje hetgeen men niet wil dat we zien, let wel een long sit om te luisteren:

   Like

 2. Marian zegt:

  Dat weten wij toch, dat wij met onze hoge zorgpremie parasieten mee verzekeren. Alleen de parasieten krijgen veel meer als er bij ons in basis pakket zit.

  Like

 3. Steven zegt:

  Dit is vast geen NIEUWS.
  Iedereen die een beetje ‘normaal’ is kan wel nagaan dat alle AIDS, SOA’s en al die enge ziektes waar ze daar bijna mee geboren worden, afgegeven gaan worden aan de ‘blonde vrouwen’

  Like

 4. Ron zegt:

  Als de overheid ooit aan verplichte vaccinaties tegen dit soort ziekten wil beginnen zullen er tegen zo’n 25 voor Europa nieuwe ziekten grote hoeveelheden vaccin moeten worden gemaakt.
  De mazelen, de bof en de rode hond zitten al in het ‘standaardpakket’.
  Die nieuwe ziektes geven in een aantal gevallen veel ingewikkeldere manieren van vaccineren. Denk maar eens aan wat voor vaccinaties je moet halen voor een willekeurig reisje naar het tropen, en dat zijn er dan nog maar een paar. Voor die 25 extra ziekten zullen dan heel veel extra vaccinatieprikken moeten worden gehaald, vaak pijnlijke injecties in spieren en zo.
  Ben benieuwd of die “refugees welcome” figuren nog steeds zo staan te juichen als ze gedwongen zijn in een jaar tijd 15 of meer vaccinatieprikken te halen op ongemakkelijke plekken, en hun kinderen die ook moeten krijgen.
  Gaan werkgevers ook allemaal niet leuk vinden. Vaccinaties voor 17 miljoen mensen in NL alleen in de avonden of vroeg in de ochtenden doen gaat immers niet, dus de nodige arbeidstijd gaat ook verloren.

  Like

 5. Anna zegt:

  In de periode 1940/ 1945 gingen de Duitsers op de loop voor TBC….
  Tijden veranderen….. …..

  Like

 6. Mary zegt:

  Dus kunnen we concluderen dat het “ziek” volk is wat niet alleen op geestelijk gebied ziek is (de eeuwige verwarde Islamitische man) maar ook fysiek het meest beroerde wat je kunt bedenken brengt, dat hadden we al geconcludeerd maar nu wordt het ook nog eens door medici bevestigd!!!.

  Like

 7. Qvic zegt:

  De zogenaamde vluchtelingen worden een steeds grotere business model. De politiek misbruikt hen, om allerlei wetten er door heen te drukken, van zogenaamd voor onze eigen veiligheid en privacy en nu voor zogenaamd onze eigen gezondheid. Welke wet wordt de volgende?

  Like

 8. Beschouwer zegt:

  Je hoort niks meer over ebola

  Like

  • Steven zegt:

   Het zal mij niet verbazen dat ook dat straks opduikt in Europa…
   Maar het binnen halen van nog meer asieltuig heft alle andere problemen geheel op.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Massaal Lepra zou ik nog willen toelaten.
    Dan vallen ze vanzelf uit elkaar.
    Als je ze zoekt hoef je alleen maar de onderdelen te volgen.
    Daar ligt ’n vinger, even verder de hele hand.
    Kijk, hier ’n linkeroor.
    Nee, dat is de linkerbalzak.
    Zou je denken?

    Like

 9. tippelaar zegt:

  Misschien wordt er ooit nog eens een antiislam-serum uitgevonden. Er is al wel zoiets maar dan afgeschoten uit een geweer. Schijnt ook te werken. PS. Ik zal mij nooit afgeven met een islamitische vrouyw. Je kan net zo goed een opblaas in de sexshop kopen, daar zit meer leven in.

  Like

 10. Elisah zegt:

  Die 37-jarige moeder is tevens door een foute diagnose en dus te late behandeling overleden.

  Like

 11. Steven zegt:

  Voorheen werden mensen in quarantaine gezet voordat ze werden losgelaten in de samenleving.
  Nu worden ze gewoon toegelaten..AIDS, SOA en alle andere klote ziektes waar je aan dood gaat of niet meer vanaf komt. En we blijven gewoon doorgaan met duizenden per week op te halen.

  Ze moeten natuurlijk opschieten met het binnen halen van 60 miljoen parasieten, want de weerstand van de bevolking wordt steeds groter….

  Like

 12. tippelaar zegt:

  Moslims zijn als vliegen, ze blijven hinderlijk tot je ze dood slaat . Bij vliegen, werkt de electrische vliegenmepper prima. Bij moslims moeten we iets anders verzinnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s