Migrantenoorlog in de Franse straten!

Screenshot_42

(Vertaling: E.J. Bron)

Afgelopen nacht tegen 02.00 uur werd in de Parijse voorstad Sevran een motoragent door circa 30 “migranten” met ijzeren stangen aangevallen en zó brutaal geslagen, dat hij naar zijn wapen greep om in leven te blijven.

journalistenwatch

In de banlieue, 18 kilometer verwijderd van Parijs, was het tot zware onlusten gekomen nadat een motorrijder aan een politiecontrole wilde ontsnappen. Bij de daaropvolgende vlucht verongelukte hij en stierf.

Er vlogen vuilnisemmers en stenen door de lucht, brandweermensen en politieagenten werden aangevallen, er werd versterking geroepen.

Twee toesnellende motoragenten van de eenheid CSI 31 kwamen in de 30 man sterke groep “migranten” terecht. Daarbij kwam één motoragent ten val. Onmiddellijk stortten de mannen zich op hem, sloegen op hem in met ijzeren stangen, sloegen met stenen op zijn helm en probeerden zijn traangas af te pakken.

Er restte de agent geen andere keuze dan zijn wapen te trekken. Hij schoot meerdere keren. Een van de aanvallers werd daarbij in zijn buik geraakt.

De politieagent kon door zijn collega´s gered worden. Hij had wonden in zijn gezicht en verwondingen over zijn hele lichaam. Hij zou zich nog steeds in het ziekenhuis bevinden.

Die nacht vonden geen arrestaties plaats!

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Noord-Afrikanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

45 reacties op Migrantenoorlog in de Franse straten!

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Schieten zou de politie veel eerder moeten doen. Slaan met ijzeren staven of stenen is een regelrechte moordaanslag in groepsverband. Dat geldt ook voor uit de hand gelopen demonstraties zoals die recentelijk in Hamburg plaatsvonden. Eerst schieten, daarna vragen stellen.

  Geliked door 3 people

 2. Marian zegt:

  Het wordt tijd dat ze daar eens met scherp gaan schieten. Kunnen ze het gelijk eens wat uitdunnen.

  Geliked door 1 persoon

 3. paulzwueste zegt:

  Tsja, die Macron is er direct hard ingevlogen…

  Like

 4. tippelaar zegt:

  Ik weet 1 ding heel zeker. Als bij de volgende onlusten, door de politie met een machinepistool 20 relschoppers worden gedood en morgen weer en morgen weer, enz, enz, dan komt het moment dat het doodstil is op de franse straten. Dat franse burgers weer vrij over straat kunnen lopen. Maar…de eerste de beste moslim die zijn hand opheft tegen een franse burger, wordt ter plekke gedood. Dat klinkt absurd, wreed, onmenselijk en onchristelijk. Dat is ook zo en zo bedoel ik dat ook. Schiet ze verrot dat islamitische tuig. Van groot tot klein, van vader, moeder, tot hun kinderen, alles. Zorg dat ze angst voor ons hebben. Dat ze jankend smeken om weer naar hun verrotte thuisland terug te mogen, uiteraard op eigen kosten. Geef ze geen geld, geen eten, geen werk, geen woning. NIETS .Churchill zei het al, : “zorg dat je vijanden bang van je zijn”.
  Churchill is dood maar zijn uitspraak is nog springlevend. Sterker nog, zijn uitspraak is meer waar dan ooit. Maar helaas, onze regering is nog erger dan het moslimtuig. Rutte, c.s. laat ons lachend naar de bliksem helpen.

  Geliked door 6 people

 5. Pietersen zegt:

  Op Quatorze Juillet (14 Juli) zijn in Frankrijk zo’n 800 auto’s in vlammen opgegaan. Gelezen op ’n website. In Nederland geen aandacht aan besteed natuurlijk want men probeert islamitische wandaden niet te benoemen en de bevolking onder narcose te houden.

  Geliked door 3 people

  • john zegt:

   Maar dat heeft niets , maar ook niets met de islam te maken. U schijnt dit soort “godsdienst” niet goed te begrijpen.

   Like

   • Frank zegt:

    Jij zat achterin de klas

    Like

   • hein zegt:

    flikker op met die godsdienst van jouw .wij christenen hebben geen zak te maken met de islam . Wij Europeanen bepalen zelf wel wat we we willen ”begrijpen” over godsdiensten die niet thuis horen in ons continent.

    Like

   • kampersrene zegt:

    Dat is juist john ze willen en kunnen die godsdienst maar niet begrijpen , diegenen die de Islam wel begrijpen zitten in een gesloten instelling , of lopen nog vrij rond en zijn uiterst gevaarlijk vanwege hun laag IQ en geweldadigheid

    Like

   • Beschouwer zegt:

    Ik denk dat u zit te stangen. Het is onderdeel van de agressieve islam om ook door middel van terreur en criminaliteit een niet-moslimland van binnenuit kapot te maken.

    Like

   • Ron zegt:

    Beste lezers, het is sarcastisch bedoeld. Het woord “godsdienst” staat tussen aanhalingstekens.

    Like

  • Moppersmurf zegt:

   Auto’s in de fik steken is een islamitische traditie. Moeten we mee leren leven zou Mark Rutte zeggen.

   Like

 6. wouteenhoorn zegt:

  Ach nog even geduld mensen. Die Macron gaat alles veranderen. Maar waarschijnlijk niet ten voordele van de autochtoon.

  Like

 7. Mary zegt:

  Zal Macron wel snel een wapenverbod voor de politie willen instellen want de Islamisering is zijn top prioriteit en ach een paar politieagenten en burgers meer of minder dat maakt Merkel, Macron de duistere EU club niet uit die halen dat gajes binnen en of ze nu aanslagen plegen mensen aanranden, moorden ze heiligen ze voor hun “hogere” doel.

  Geliked door 1 persoon

 8. Verhaaren zegt:

  Trap die smerige kakkerlakken Europa uit! Ze hebben totaal geen respect!!!!

  Like

  • Alex Delarge zegt:

   Wilt u zo vriendelijk zijn om parasiterende inteelt muSSlims niet te vergelijken met kakkerlakken. Deze laatste hebben in ieder geval nog een functie in de natuur.

   Geliked door 1 persoon

 9. Sabeltant zegt:

  Wijk afgrendelen, totaal, wie eruit vlucht wordt neergeschoten.
  Het leger de wijken in.
  Deur voor deur, woning voor woning, straat voor straat.
  Wie vlucht wordt neergeschoten.
  Elk wapen wat er gevonden wordt, eigenaars uit het huis, denaturaliseren en het land uit.
  Daders 25 jaar in de bak zonder korting.

  Als we de steden willen terugveroveren op het islamitische tuig zullen we hard op moeten treden.

  Het leger er in!

  Geliked door 1 persoon

  • Sjaak zegt:

   De bak in ? Bedoel je de hotelgevangenissen ?
   Laat ze maar met 10 man in een cel op water en brood zitten !
   In hun herkomstlanden is dat namelijk het geval !

   Like

   • Sabeltant zegt:

    Precies, geen links gevangenen hotel maar een strafkamp met private bewaking waar de kostprijs de drijfveer moet zijn.

    Like

 10. Heniusz zegt:

  Noem dat schijtvolk zelfs geen migrant meer, het is tuig dat nergens voor deugt of wil deugen. Als je ze niet kan uitzetten kan je ze toch wel afschieten als ze vervelend doen (zoals in dit geval)

  Like

 11. De elite is voor de omvolking. De burger zal doen wat zij willen. De Europeaan hoeft dus niets te verwachten van welke eliteregering ook.

  Like

 12. Duchesne zegt:

  Wie ooit in de zwarte banlieus is geweest weet dat politieoptreden heel moeilijk is en dat uit ieder raam, uit iedere deuropening en uit iedere steeg een kogel kan komen, of een heel salvo….het is verloren gebied en enkel aan de randen kan de polite nog iets van macht uitoefenen. Wie met een leuke vriendin of een jonge blonde dochter pech krijgt in zo’n gebied en word ingesloten is de vriendin kwijt, die komt misschien twee jaar later ergens boven water, kapot van de drugs of gewoon in een vuilnisbak of een gemeente perkje…en niemand van de politie die haar zal proberen te vinden, ze kunnen het eenvoudig niet.

  Het is op dit moment realiteit in Frankrijk, maar mogelijk al in vele Europeese landen. De overheidheeft de cijfers, de gegevens en de opdracht niets te laten escaleren, al kost het de levens van jou vriendin of dochter. Alles voor het heilige multiculti ideaal en de aanbidding van een geestes zieke sekte.

  Like

 13. wolf zegt:

  het heeft inderdaad niets met Islam te maken. Het is gewoon het tuig die uit die landen komen. Onbekend met de normen hier. Zelf hebben ze geen normen.

  Like

 14. fleckie zegt:

  Arabieren wonen ZEKER al langer dan 40 jaar in een voor stad van PARIJS( ooit ‘ verkeerd ‘ gereden op een zeer Grote rotonde voor PARIJS, kwamen we in zo’n banlieu terecht, ( bijna identiek als de BIJLMER-flats , MEN..zag NATUURLIJK meteen dat het een ‘Buitenlandse auto was, en was …’vOL..BELANGSTELLING’!…begrijpelijk dat we er als een haas vandoor spurtten.)

  Like

 15. R.DB zegt:

  Geen arrestaties?
  En dit mag allemaal, is dit normaal?

  Like

 16. rony stokart zegt:

  Slechte schutter, die politieman.

  Like

 17. Republikein zegt:

  Hij trok zijn wapen, één gewonde.
  Bezuinigingen?

  Like

 18. Beschouwer zegt:

  De migranten zien de autochtonen als prooi. Het was al zo ten tijde van de Surinamers die hier binnen kwamen. Die probeerden zoveel mogelijk blanke Nederlanders en liefst meiden aan de drugs te krijgen zodat die als hoeren voor hun liepen te tippelen. Er zijn nogal wat zwarten willen als een soort wraak voor de slavernijperiode zoveel mogelijk blanken kapot maken. Dit gebeurt ook in Zuid Afrika bij de zogenoemde plaatsmoorde.

  Geliked door 1 persoon

 19. Ivanhoe zegt:

  Gelijk afschieten, daarna waarschuwen.
  Maar eerst een kogel in de knie.
  Worden ze volgzaam van.

  Like

 20. Anne't bakker zegt:

  Stuur dat stelletje tuig terug

  Like

 21. Dolfie zegt:

  Het gehele (Facebook) volk, roept gelijk om meer en betere bewapening voor politie, Is het hier niet allemaal om begonnen?? Kritisch blijven kijken, beste Nederlander!! De wapens liggen al klaar in de magazijnen.

  Like

 22. Theoden zegt:

  Hij schoot niet erg goed.

  Like

 23. Jan zegt:

  jihadisten in Frankrijk slapen in de bossen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s