Collectief schuldig

Screenshot_57

(Door: “Landerdoek”)

Niet zo lang geleden in een Kamerdebat over het probleem van de in Nederland aanwezige Turken die zich niet hebben geassimileerd en hun eigen wereld hebben gebouwd, zei Halbe Zijlstra met zijn zelfvoldane blik: “Deze mensen zijn binnen. Ze zijn hier. Ik heb ze niet binnengelaten, en niemand van diegenen die hier zitten.” Als een kind bij mama neemt Halbe afstand van zijn verantwoordelijkheid, en als een dwaas begrijpt hij niet dat het niet relevant is wie wat heeft gedaan, zolang het hetzelfde zielig links groepje is dat het drukker heeft met zijn imago als “goedmensch” dan met het leed waaronder het eigen volk lijdt en het land dat kapot gaat aan zijn collectieve linkse denkwijze.

Het was de hand van de ziekelijke Mohammad B. wellicht die de keel van Theo afsneed, maar het is het even ziekelijk links dat de omstandigheden heeft gecreëerd door hem binnen te laten. Het doet er niet toe of het Volkert was die Pim neerknalde, Jack van Lieshout was die een aanslag op Janmaat pleegde, het ´t kabinet Den Uyl was dat de Turken en Marokkanen binnenliet, of dat het de Antifa is die Pegida telkens terroriseert. Ze zijn samen de links kliek, wiens verdwaalde denkwijze de problemen heeft gecreëerd, en die het land met trots aan het vernietigen zijn. Het is de eigenaar, niet de hond, die schuldig is wanneer een kind doodgebeten wordt door een pitbull.

Ondertussen, in een ander Kamerdebat, geeft de stakker Rutte duidelijk toe dat er in verband met de aanwezigheid van islam en moslims in Nederland “grote fouten zijn gemaakt” in het verleden. Wel heel slim van Rutte; zo dom is hij dan ook weer niet. In feite, zijn intelligentie is ook door Einstein eens beschreven: “Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.”

Het kabinet Den Uyl maakt dus een blunder door moslims binnen te laten, en nu maakt kabinet Rutte weer dezelfde blunder door nog meer moslims te importeren. Maar deze repetitie doet Merkel ook door in een toespraak toe te geven dat integratie totaal is mislukt, om tevens nog meer moslims binnen te halen. Hallo.

Wilders wordt vandaag precies op dezelfde manier uitgelachen en neergehaald door het Kabinet als Janmaat 25 jaar geleden. En hoe zal het zijn in het jaar 2050, na de burgeroorlog, wanneer Nederland compleet is verwoest? Wat zal het volgende Kabinet weer zeggen?: “Het kabinet-Rutte heeft destijds groot fouten gemaakt.”

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Elite, establishment, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PVV, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Collectief schuldig

 1. N.E. Derlander zegt:

  De victorie begint in Oisterwijk……………….

  Like

 2. delamontagne zegt:

  De toename van moslims
  2017 2057
  Moslims in meerderheid Kosovo, was ooit Servisch = orthodox Christelijk.
  NL zit aan de bovengrens van de middenmoot.
  Duitsland…………….het ERGSTE

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…de ziekelijke Mohammad B.”

  Het vuiligheid heet Bouyeri.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 4. Gerrit zegt:

  2050..? Beste mensen Europa staat VOOR 2023 in vuur en vlam!

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Wat zal het volgende Kabinet weer zeggen?: “Het kabinet-Rutte heeft destijds groot fouten gemaakt.”

  Hangt helemaal af wie de burgeroorlog gaat winnen. Als de linkse kliek wint samen met de binnengehaalde Allah aanbidders dan zal de geschiedenis herschreven worden.

  Like

 6. Alex Delarge zegt:

  Hij gaat de geschiedenis in als een groot zien visionair. Groter dan Fortuijn.

  Geliked door 1 persoon

 7. Beschouwer zegt:

  Het lijken wel de collectivisten van neo communistisch Joepiestan

  Like

 8. ReaGluurder zegt:

  Je hoeft heus geen IQ van 140 te hebben om te kunnen inschatten wat er op NL / EU afkomt. iedereen die vanaf ong. 1970 heeft meegewerkt aan de tsunami van allahtonen in NL, is voor mij een LANDVERRADER! Zeg niet dat er niet gewaarschuwd is!!

  Geliked door 4 people

 9. Fred zegt:

  Victorie, welke victorie?
  We zijn letterlijk voer voor de ratten.

  Geliked door 1 persoon

 10. Gert Jan Reitsma zegt:

  Goed artikel. Bijzonder omdat ook weer eens eindelijk de naam van Joop den Uyl wordt genoemd. Hij die bij de PvdA bijna een heilige is, is wel degene die zp stom was om van alle mensen die naar ons land haalde ook nog eens de minst slimme binnen liet komen. Dit is geen beoordeling. DIT IS EEN CONCLUSIE VAN WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK DOOR NEDERLANDSE DESKUNDIGEN, WAAR NIEMAND MEER OVER SPREEKT. Zijn kinderen zijn allemaal in het LINKSE bed opgevoed en kramen dezelfde onzin uit als hun Joop.

  Geliked door 1 persoon

  • Joop heeft niemand binnen gehaald, dat waren toendertijd dezelfde ratten als nu bezig zijn een cabinet te vormen, nl. CDA & VVD, want de werkgevers hadden goeiekope arbeidskrachten nodig! Wat Joop wel heeft gedaan is gezinshereniging toestaan en zelfs bevorderen en daardoor is er een vloedgolf van familie over ons heen gekomen. Uiteindelijk zijn er maar 37.000 moslim “werknemers” naar binnen gehaald, de rest is familie hereniging. Natuurlijk zag de pvda dat ze een enorm kiezers potentieel konden creëren door al die lui hier binnen te halen.

   Geliked door 1 persoon

 11. Oeps48 zegt:

  De Europese politici, Rutte incluis, negeren nog steeds de gevoelens van het volk. Maar de kruik gaat te water tot ie barst. Koning Louis XVI begreep er in 1789 ook geen snars van, waarom het Franse volk in opstand was gekomen. Zoals het nu gaat, gaat het niet lang meer goedgaan. De geest van revolutie en burgeroorlog waart reeds rond. Er is niet veel meer nodig om het kruitvat te doen ontploffen. De vraag is niet meer OF, maar WANNEER en WAAR het volk de barricaden zal opgaan. Maar laten we wel wezen. revoluties en burgeroorlogen zijn beslist geen sinecures. Meestal duurt de strijd lang, is de schade groot, vallen er veel slachtoffers te betreuren en is de uitkomst ongewis. Pas op, dat ge niet dezelfde fouten maakt, die in de geschiedenis al zo vaak zijn gemaakt. Bezint eer ge begint. Denk nog even goed na en slaap er nog een nachtje over. Dan hoeven onze kinderen en kleinkinderen in 2050 hopelijk niet te zeggen; “Er zijn destijds grote fouten gemaakt”.

  Geliked door 2 people

 12. Pietersen zegt:

  We zijn toch volwassen en geen kleine kinderen ? Fouten met de massa-immigratie moet je corrigeren, net als in een breiwerkje moet je de steek die je hebt laten vallen ophalen. Tegen beter weten in doormodderen zal de maatschappij voor altijd ontwrichten.
  Daarom ook Neurenberg II voor onze laffe politici en hun pavlov-wegkijk-reacties.

  Geliked door 2 people

 13. Trucker zegt:

  islam(ieten) gerelateerd dus als altijd in de context op E.J.’s blog
  de dictators uit europa HQ brussel heben hét middel ontdekt om de islamieteninvaders uit de halve (achterlijke) wereld een halt toe te roepen.
  Ik moet beamen geniaal in zijn eenvoud (voor de minder begaafden op de blog dit is ironie).
  europa HQ brussel bevolkt door een soortement van rechtop lopende wezens (waar verder elke gelijkenis met de mens ophoud) haalt vernietigend uit naar politici die onze Vrije Westerse Wereld willen behouden, knuffelen islam(ieten) en denken dat zij het middelpunt van de aarde zijn…
  Hoelang is het geleden dat ik reeds pende dat europa een reus op lemen voeten is, het brussel HQ zooitje denkt dat ze de oorlog gewonnen hebben door rechts (die ze “populisten” heten) in Nederland en Frankrijk niet aan de macht (hebben kunnen) komen…
  Ze hebben een veldslag gewonnen maar ze beseffen niet dat ze de oorlog reeds (sinds het invoeren van dat euro gedoe) verloren hebben.
  Ach ja de heks Mogherini Federica legt het uit hoe ze de islam(ieten) invasie zal stoppen.

  Like

 14. kruisridder zegt:

  De Nazi’s moesten zich verantwoorden tijdens de processen in Neurenberg. Velen werden opgeknoopt. Ik ben bang dat zij de strop niet zullen krijgen.

  Like

  • fleckie zegt:

   ER zijn ..nog…TALLOZEN… MET.. gulp .van div.instanties kunnen ontsnappen, ( o.a. naar…ARABISCHE ..LANDEN! , …ARGENTINIE, etc…..( KLAUS BARBIE, MENGELE! bijvoorbeeld……ook….naar… de VER.STATEN!!

   Like

 15. Jan zegt:

  Ra-Ra wie trekken aan de touwtjes binnen GroenLinks?; Joost Niemöller met Peter Siebelt

  Sinistra – Politieke maffiosi op Haags, provinciaal en gemeentelijk niveau – Peter Siebelt

  In het najaar van 2003 werd de bekende onderzoeksjournalist Peter Siebelt benaderd door het statenlid Fleur Agema om haar en haar medewerkers te adviseren over een onderzoek naar het subsidiebeleid van de provincie Noord-Holland. Het doel van Agema was om binnen een jaar haar conclusies en aanbevelingen in een rapport aan het provinciale bestuur te overhandigen. Al snel kwam ze er achter dat `gesnuffel’ in de provinciale gelederen ongewenst was en tot de nodige onrust binnen het apparaat leidde. Het werd een moeizame zaak die drie jaar zou gaan duren. Hoe dichter ze bij het vuur kwam hoe heftiger de weerstand werd en hoe meer het begon te stinken. De provinciale toestanden zijn niet uniek maar tekenend voor de handelswijze van andere bestuurslagen in Nederland zoals het Rijk of gemeenten waarop de auteur ook zijn licht laten schijnen.

  Meer van Peter Siebelt: https://www.bol.com/nl/p/de-vierde-wereldoorlog/1001004002381649/

  Geliked door 1 persoon

  • Beschouwer zegt:

   Ik heb het interview bekeken en het geeft welweer aan dat links zo laag gemeen en vals is. En dat links tot in de hoogste regionen zich heeft genesteld. De Fabian Society is de creator van dat linkse communisme en dat streeft puur naar macht.

   Like

 16. koddebeier zegt:

  De gene die nog leven voor een volkstribunaal slepen en veroordelen wegens landverraad, medeplichtig aan moord, verkrachtingen, dood door schuld enz enz.

  Like

 17. Asgard zegt:

  Zit net een boek te lezen over de meidagen van 1940 en hoe de politiek voor die tijd angstwekkend blijft proberen “neutraal” te blijven, de Duitsers niet te schofferen en de pers vooral aan te raden geen vervelende dingen te schriven over Nzi Duitsland.
  l’histoire se répète .. Ander jasje, zelfde verhaal

  Like

 18. Jean zegt:

  Laten we massaal in heel Europa de linkse rotzooi én vooral die islamitische barbarij totaal uitschakelen, komt ergens een linkse rat of islamitische “potentiele” terrorist binnen dan dadelijk de zaal of gelegenheid verlaten, alles zonder geweld maar overduidelijk voor het links & islamitisch gespuis zodat ze weten dat ze niet gewenst worden in ONZE samenleving.

  Like

 19. Williaan zegt:

  “Sociologie is de studie van de sociale relaties tussen mensen” Dat heeft Halbe Zijstra gestudeerd.
  Maar de Sociologen begrijpen blijkbaar niets van het menselijk gedag. “Ik heb ze niet binnengelaten” zwak dom argument, maar zijn “verheven” partij wel, allemaal “hoogbegaafden” net als zij zelf en dat zegt al veel van het kaliber der Kamerleden

  Like

 20. Jan zegt:

  Allen narcisten

  Like

 21. kraftavilqa zegt:

  We hoeven niet op de toekomst te wachten om te constateen dat het komende kabinet rutte Ⅲ ernstige fouten gemaakt zal hebben, zonder enige twijfel zullen we van meet af aan met regelmaat kunnen vaststellen dat dat kabinet ernstige fouten maakt. Ik denk dat we al ras zullen verzuchten het kabinet maakt alweer een ernstige fout.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s