Honden moeten doodgemaakt worden . . .

Screenshot_54

(Door: D.G.M.H)

Selectie ahadeeth overleveringen over het leven van Mohammed: De door Sahih Muslim verzamelde ahadeeth overleveringen worden door moslimgeleerden als zeer betrouwbaar erkend en zijn zo zuiver en betrouwbaar mogelijk in goed Nederlands vertaald om de authentieke inhoud weer te gegeven.

Boek 02:Nr:0551: Ibn Mughaffal deed verslag: De boodschapper gaf opdracht om gewone honden te doden en zei toen: “Hoe zit het met andere honden?” en hij maakte toen de afspraak om jachthonden en waakhonden voor de kudde te behouden en zei: “Als de hond likt aan huishoudelijk gereedschap, was het dan 7x af en wrijf er de 8e keer met wat aarde over. “

Boek 10:Nr:3809 t/m 3812: Ibn Abdullah b. Umar getuigde: De boodschapper gaf mannen opdracht om naar alle hoeken van Medina te gaan en daar alle  honden te doden en er bleef geen enkele hond over, die we niet doodden, zo precies, dat wij ook de hond doodden, die de vrouwelijke kameel begeleidde en die hoorde tot het woestijnvolk. Er werd gezegd tegen Ibn Umar dat Abu Huraira sprak over de uitzondering voor honden die de velden bewaakten.

Boek 10:Nr:3813: Abu Zubair hoorde Jabir b. Abdullah zeggen: “De boodschapper gaf ons opdracht om honden te doden en we voerden deze opdracht zo volledig uit, dat wij ook de hond doodden die samen met een vrouw uit de woestijn was. De profeet zei: “Het is jullie plicht om ook de gitzwarte hond met 2 vlekken op zijn oog te doden, want dat is een duivel.”

Boek 10:Nr:3814: Ibn Mughaffal deed verslag: De boodschapper gaf opdracht om honden te doden en zei: “Wat is er aan de hand met de mensen van Medina? Hoezo zijn honden een overlast voor hen?” Hij stond het toen toe om honden te houden voor de jacht en de bescherming van de kudde. In de hadith overgeleverd op gezag van Yahya stond de profeet het toe om het houden van honden voor de jacht en ter bescherming van de kudde.

Boek 10:Nr:3816: Salim deed verslag op gezag van zijn vader: De apostel zei: “Wie een hond anders houdt dan bedoeld voor de jacht of de kudde te bewaken, verliest elke dag 2 qirat van zijn beloning.”

Boek 10:Nr:3817: Ibn Umar deed verslag, dat de boodschapper zei: “Wie een hond anders houdt, dan bedoeld voor de jacht of om de kudde te bewaken, verliest elke dag iets gelijk aan 2 qirat van zijn goede daden.”

Boek 10:Nr:3818: Salim b. Abdullah deed verslag op gezag van zijn vader: De boodschapper zei: “Wie een hond anders houdt, dan bedoeld voor de bewaking van de kudde of voor de jacht, zal elke dag 2 qirat van zijn goede daden verliezen.” Abdullah en Abu Huraira zeiden ook: “Of de hond, bedoeld om de velden te bewaken.”

Boek 10:Nr:3820: Salim b. Abdullah deed verslag op gezag van zijn vader, dat de boodschapper zei: “Wie van de eigenaars van hun huis ook, die een hond houdt, anders bedoeld dan ter bescherming van de herder of voor de jacht, verliest elke dag 2 qirat van zijn goede daden.”Boek 10:Nr:3822 t/m 3827 Abu Huraira deed verslag, dat de boodschapper zei: “Wie een hond houdt, maar niet bedoeld ter bescherming van herders of voor de jacht, of ter bewaking van velden, verliest elke dag 2 qirat van de beloning.” Zuhri zei: “De woorden van Abu Huraira werden medegedeeld aan Ibn Umar, die zei: “Moge Allah medelijden hebben met Abu Huraira; hij bezat een veld.”

Boek 10:Nr:3828: Sufyan b. Abu Zuhair was iemand horend tot de stam van Shanua en zat bij het gezelschap van de boodschapper en zei: “Ik hoorde de boodschapper zeggen: “Wie een hond houdt, anders dan dat die onmisbaar is ter bewaking van de velden of de dieren, zal elke dag 1 qirat verliezen van zijn goede daden.”   As-Saib b Yazid, een van de vertellers, zei: “Hoorde je dat van de boodschapper ? Hij zei: “Ja, door de heer van deze moskee.”

Boek 24:Nr:5248: Maimuna deed verslag, dat de boodschapper op een ochtend stil was van verdriet. Maimuna zei: “Boodschapper, ik merk een verandering van je stemming vandaag.” Hij zei: “De engel Gabriel had me beloofd dat hij me vanavond zou ontmoeten, maar hij kwam niet.  Bij Allah, hij verbrak nooit zijn beloftes.” Er zat een puppyhond onder hun kinderbedje. Hij gaf opdracht om die buiten te zetten. Hij nam toen wat water in zijn hand en sprenkelde dat op die plek. Toen het avond was, ontmoette de engel Gabriel hem en hij zei tegen hem: “Je beloofde me dat je me de vorige nacht zou ontmoeten.” Hij zei: “Ja, maar we gaan geen huis binnen, waarin er een hond of een afbeelding is.” Toen gaf hij die ochtend opdracht dat honden gedood moesten worden, ook honden, die gehouden worden voor de boomgaarden moesten gedood worden, maar hij spaarde de honden die bedoeld zijn ter bescherming van uitgestrekte velden of grote tuinen.

Waar blijft Marianne Thieme met haar kritiek op de islam? De fans van de Partij voor de Dieren kunnen beter op de PVV stemmen. Dit leert de islam en… dit zijn de gevolgen…

https://ejbron.wordpress.com

Door:
D.G.M.H.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Mohammed, Moslims. Bookmark de permalink .

43 reacties op Honden moeten doodgemaakt worden . . .

 1. Mirjam zegt:

  Ik zie het in Nederland nog gebeuren, dat ze ’s nachts honden gaan afmaken voor dit achterlijke ‘geloof’. En Rutte zal dan zijn bekende lachje opzetten en aangeven dat dit incidentele gevallen betreft.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Mirjam 17 juli 2017 om 20:02

   Wedden dat Rutte en z’n ‘socialistische’ mohammedaanknuffelende vriendjes ons straks verplichten om onze honden en andere huisdieren af te laten slachten? Je moet er toch niet aan denken dat ze je huisdier bij je komen weghalen? Ik weet nog goed hoe ik me voelde toen ik mijn hondje verloor. Ze was pas 2,5 jaar oud en ik ben er drie maanden helemaal kapot van geweest. Dat is trouwens de reden dat ik geen huisdieren meer wil als ze hier ‘op’ zijn.
   OMG en als je dan een dier zou hebben dat uit je handen wordt gerukt omdat de mohammedaan dat wil…
   Daar zou ik niet mee kunnen leven.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Dat zal niet gebeuren, Tis, wees maar niet bang. De reden dat deze ‘gekken’ bang zijn voor honden is juist omdat honden intuïtief weten wie goed is en wie slecht. En een hond beschermd diegene die hij vertrouwt en valt diegene aan waarvan hij weet dat hij kwaad wil. En dat is goed zo.
    Mensen die van dieren houden, kunnen niet slecht zijn, want dieren kiezen voor dat wat goed is.
    In het achterlijke islam ‘geloof’ worden honden als iets slechts en duivels omschreven, en de aanhangers van de islam gaan daarin mee, terwijl ze het zelf zijn. Honden zijn de liefste dieren die er bestaan, het zijn gidsen en beschermers, ze zijn trouw aan je en troosten je als je eenzaam en droevig bent. Nederlanders houden van hun dieren en de hel zal losbreken als dit ‘zooitje’ zich aan dieren gaan vergrijpen. Net zoals zij ons beschermen, beschermen wij hen. Rutte zou zijn leven niet meer zeker zijn, als hij honden zou verbieden, alleen voor die achterlijke islam.

    Geliked door 4 people

   • Japio zegt:

    Weer een gedichtje voor jou Tistochwat. Lieve hond,
    Er zijn duizenden woorden
    Maar geen 1 omschrijft
    Het gevoel van mij
    Niemand die me begrijpt
    Ooh hondje was je nog maar bij mij
    Waarom ging je nou weg
    Ik snap het niet
    Ik weet dat je me geen pijn zou willen doen
    Maar toch…
    Ik heb zo veel pijn
    En dat niemand dat ziet…

    Geliked door 3 people

   • Republikein zegt:

    Mooi gezegd Tis, k [we] heb een magneetje op de deur van de koelkast.

    Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Mensen die van dieren houden, kunnen niet slecht zijn, want dieren kiezen voor dat wat goed is.

   Ik weet niet of dat altijd opgaat Mirjam.

   Adolf Hitler hield heel veel van honden. Liet zich vaak fotograferen met zijn Duitse herder Blondi genaamd.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Adolf Hitler hield van zijn honden, maar hij hield niet van mensen. Zijn honden zijn dus door hem goed behandeld en dat gaven ze hem terug. Onvoorwaardelijke liefde. Hitler was een narcist en gek, daar konden die honden niets aan doen.

    Like

   • Asgard zegt:

    Mirjam,..Klopt Miirjam,…Hitlers vertrouwen in de mens was na de 1e WW en zijn gevangenschap tot het ) punt gedaald, zijn dieren waren hem goed gezind voornamelijk zn honden,..en laten we eerlijk zijn, een hond is ook je beste vriend,..ik zelf heb een paar goeie vrienden die ik voor 200% kan vertrouwen, maar een hond/dier bezit waarden van onvoorwaardelijke liefde die de mens al lang niet meer bezitten, ik ben opgegroied met honden en heb ze nog allen in mn hart gesloten, werkelijk je beste kameraad!!

    Like

  • delamontagne zegt:

   De echt vröme islammers zeggen zelf dat ze meer van de dood houden dan van het leven.
   Ze hebben daarom ook geen enkel respect voor dierlijk leven.
   Ik denk zelf weleens dat een hond meer gevoel heeft dan een muslim.
   Neem nu dit honden verdriet.
   Twee buurhonden troosten elkaar.

   ( p.s het zijn niet onze honden, wij hebben al 7 katten en de 2 honden beschermen die dieren. Dat is grappig te zien soms………….)
   HONDEN VERDRIET

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   De zogenaamde : “Partij voor de Dieren: is de meest frauduleuze partij die Nl heeft kunnen bedenken.
   Ze doen niks voor de dieren.
   Ze doen niks tegen het Halal-slachten.
   Ze doen niks voor de rechten van de vrouw.
   Ze doen niks tegen de overheid als die weer eens mensen bruutweg onteigend in naam van het “Algemeen Belang”…. Kassa voor de wethouders en provincie-ambtenaren…
   Ik weet er alles van..
   Die Marianne Thiemen met haar achterlijke partijtje is het product van de decadentie van deze idiote tijden. Niks meer en niks minder.
   Weg er mee. Volkomen overbodig…

   Like

 2. tippelaar zegt:

  Beter ware het om de volgelingen van Mohammed als honden te zien en als zodanig te behandelen. De hond is de vriend van de mens en heeft de mens al eeuwen lang onschatbare diensten bewezen. Zo niet de moslim die de vijand van de mens is en zwelgt in zijn doodscultuur en die de nietmoslim naar het leven staat. Dus is beter om de moslim te doden dan de hond. De moslim dient nergens toe en vertegenwoordigt het kwaad op aarde.

  Geliked door 4 people

 3. Flo zegt:

  De mislim die mijn hondjes wat aan doet schiet ik overhoop, for sure!

  Geliked door 4 people

 4. Theresa Geissler zegt:

  Knokploegen vormen en voor elke hond waar ze zich aan vergrijpen 10 moslims lynchen, dát lijkt me de methode!

  Geliked door 4 people

 5. Pingback: Viennese Woman Assaulted by Somali — For Owning Dogs – Zeepertje.com – Facts Fun & News on ISLAM, "The religion of peace"

 6. Tistochwat zegt:

  Wat moet die ‘allah’ toch een enorme klootzak zijn!
  Eerst heeft-ie alles geschapen en daarna moet alles doodgemaakt worden.
  In het gunstigste geval hoeft er alleen maar hier en daar iets afgeknipt te worden.
  Geen enkele normale persoon ziet hier de logica toch van in?

  Sterf toch, islamtuig, zonder jullie is er al verdriet en ellende genoeg!

  Geliked door 1 persoon

  • Gert Jan Reitsma zegt:

   Beste Tistochwat, even een kleine correctie: Er staat nergens in de Koran dat allah alles geschapen heeft. Dat staat allen in de Bijbel over de God van Israël..

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Gert Jan Reitsma 17 juli 2017 om 23:29

    Beste Gert Jan, dat beweren die mohammedanen toch zelf dat die gore ‘allah’ de maker is van alles? God deed niet zo raar over Zijn eigen creaties. Hij zag dat ‘alles goed was’.

    Like

   • Mirjam zegt:

    God creëerde al wat goed was. allah, mohammed, islam (ik kan deze woorden nooit met hoofdletter schrijven) vernietigen en doden alleen maar alles. Geen wonder dat ze blij zijn als ze in hun zogenaamde ‘hemel’ aankomen, met hun belachelijke 72 maagden. Hier mogen ze moorden voor hun ‘religie’, in hun hel daarboven mogen ze verkrachten.
    God is wit en puur, allah is zwart en duivels.

    Like

  • Oeps48 zegt:

   @ Tistochwat (17 juli 2017 om 20:53)
   Als die Allah een god is, is het een god met grote beperkingen.
   Hij is niet alwetend, want de mossels weten beter dan Allah zelf, wat Allah wil.
   Hij is ook niet almachtig, want de mossels moeten het vuile werk voor Allah opknappen.
   En kennelijk haat Allah zijn eigen schepping, want die moet in zijn naam door de mossels worden gezuiverd.
   Nee, in zo’n god kan ik niet geloven. Die god is een verzinsel van een imbeciele en perverse profeet.

   Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Wie een van mijn honden dood, wordt gedood en wel door mij persoonlijk. Al gaan daar een aantal dagen aan vooraf in mijn smederij waar niemand ze hoort of ziet.

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Da’s ’n totaal griezelige smederij die jij er op na houdt.
   Heb je ook ’n grote gehaktmachine?
   Met afvoergootjes natuurlijk.

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Veel Middeleeuws handgereedschap Paul. Voor de afwisseling aangevuld met electrische boormachines, slijpschijven en dekopeerzagen. Als je komt helpen schaffen we wel een gehaktmachine aan. Geen enkel probleem. Dan kun je “halal” worsten gaan verkopen in de plaatselijke moskee.

    Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Wat in de titel staat zeg ik vaak over moslims

  Geliked door 3 people

 9. Zie… ik leef al jaren samen met een hond. Bekijk de link maar dan zie je wat voor prachtdier het is. En als er moslims onder aan het balkon lopen en de deur staat open gaat ie blaffen… vreemd volk… dat heb ik hem ingepeperd!!! https://plus.google.com/u/0/105792476709984401449/posts/XKfk33xjLdg

  Geliked door 4 people

 10. kampersrene zegt:

  Dat hondje op de foto toont ons hoe wij best Mohhamed met zijn koranbrochure kunnen eren en aanbidden

  Geliked door 1 persoon

 11. Ron zegt:

  God schiep de dieren en zag dat het goed was.
  Allah wil alle honden dood.
  En dan zijn er nog predikanten en iemand die zich paus noemt die beweren dat de islamitische allah en christenlijke god hetzelfde zijn. Die allah is eerder het tegenovergestelde, maar dat mag in politiek correct NL natuurlijk niet gezegd worden want dat is zo zielig voor al die zo gauw gekwetste mossels.

  Geliked door 3 people

 12. Tistochwat zegt:

  De meest ontroerende film, die ooit over een trouwe hond is gemaakt:

  Geliked door 1 persoon

 13. koddebeier zegt:

  Hij of zij die aan mijn hond komt, zal dat niet lang navertellen !

  Geliked door 2 people

 14. Lap zegt:

  Je moet de term hond eens veranderen in christen of anders gelovige in de boven genoemde teksten.
  Dan weet je wat zij hiermee bedoelen.

  Geliked door 1 persoon

 15. delamontagne zegt:

  Zonnebrillen en winterjassen: de Chileense honden die moeten patrouileren in de ski-resorts
  zijn goed uitgerust voor tochten in de bergen.

  Het centrum voor opleiding van Politiehonden in Chile heeft een speciale opleiding voor honden die in de bergen moeten patrouileren.
  Bij erge koude ook [honden]-wandelschoenen met speciale binnenzolen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s