Kartelocratie: de crisis eindigt, revolutionaire veenbrand smeult door

Screenshot_48

(Door: Sid Lukkassen)

‘Terwijl de recessie eindigt, zwelt de woede aan’

Uit debatten in de Tweede Kamer blijkt dat de tijdelijke crisismaatregelen permanent dreigen te worden. Nu de recessie ten einde komt, verworden heffingen die tijdelijk zouden zijn tot vaste lastenverzwaringen. Zoals destijds het kwartje van Kok. In de Kamer spreekt men eufemistisch van ‘meevallers’. Maar de bevolking trekt dit steeds minder: terwijl de recessie eindigt zwelt de woede aan.

Tekenend is het relaas van een beroepsfotograaf. Een grote gemeente had verzocht om foto’s van een evenement. Nadien vroeg de fotograaf om een loon en werd afgewimpeld door de gemeente: ‘We dachten dat je dit wel gratis zou doen – goed voor je CV. Even goede vrienden verder.”

Zo nu en dan maakte de fotograaf gratis foto’s voor naamsbekendheid en bewijs van kwaliteit. Schokkend is dat gratis diensten normaal worden gevonden; zelfs steeds vaker worden geëist.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Kartelocratie: de crisis eindigt, revolutionaire veenbrand smeult door

 1. Sabeltant zegt:

  Toch een beetje reclame voor het goede doel. 😉
  Voor 25 euro krijg je alle delen uit deze serie thuisgestuurd én je steunt Sid om deze wetenschappelijke uiteenzettingen uit te brengen.

  Doen!

  De linkse staatspropaganda (onderdeel van hetzelfde kartel) weigert dit soort onderzoeken of publicaties in hun uitzendingen op te nemen. (of ze kraken het meteen af)

  Like

 2. Ingepalmd zullen ze worden, al die geweldloze bewegingen en partijtjes die verandering beloven aan de veenbrand. Heel langzaam zal dat gaan omdat ze geen echt dringend te tekkelen gevaar opleveren voor het kartel. Vaak verlenen ze zelfs als quasi oppositie nog hand- en spandiensten. Op de manier zoals ze bijvoorbeeld de PvdA, de VVD en D66 hebben ingepikt.

  En als er eens een keertje een groepje mensen echt aan guillotineren wil slaan en aan massaverhangingen wil gaan doen wordt de toko binnen enkele dagen overgenomen door de reeds aanwezige Trojaanse Paarden van het kartel. En dat allemaal via die democratie waar ze allemaal zo gek op zijn en die daarom dan ook de enige staatsvorm is waarin je dat legaal volgens de geldende paragrafen kunt flikken. Op het moment dat je hier de wapens opneemt wordt je door de hele wereld voor terrorist uitgescholden. Dus vergeet ’t maar.

  Geliked door 1 persoon

 3. Witte raaf zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/07/Italiaanse-overheid-houdt-ebola-uitbraak-door-migranten-achter-voor-publiek

  Zou dit echt waar zijn!?
  aan de andere kant,je kon erop wachten dat dit een keer zou gaan gebeuren!!

  Like

 4. lucky9 zegt:

  Dat alle beroepspolitiekers een feitelijk kartel vormen is onbetwistbaar. Maar ik zou eerder spreken over een ‘particratie’. Elke politieke familie of partij bouwt immers vooral een eigen feestje op kosten van de werkende burgers. De organisatie van onze nationale democratieën is ontwricht door de EU. Dit is de enige multinational met een onbeperkt budget recurrent afgeperst ook weer van dezelfde werkende burgers. Als de commerciële multinationals smeergeld betalen is het voornamelijk via dat EU-kanaal en pas in de tweede plaats via het kanaal van de particratie.

  Like

 5. Thom zegt:

  Het lijkt alsof de schrijver de waarheid vertelt, maar in wezen denkt hij dat degenen die ons lot bepalen daar over nadenken. Ze kunnen niet eens nadenken, hoe kunnen ze dan over ons lot nadenken. Wie ziet hoe Timmermans bezig is tegen Orban, die weet dat Orban toch nooit naar een gek zal luisteren. Het feit dat Timmermans wel bepaalt hoe het er in Europa aan toe gaat maar zelf niet begrijpt dat hij een complete idioot is geeft aan, dat de elite alleen uit is op eigenbelang en voor de rest geen flauw benul heeft.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Timmerfrans is een totale onbenul, maar zit alleen op een plek waar hij veel verziekt en kan verzieken !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s