VIDEO: De straten van Parijs . . .

 

(Door: Lauren Southern)

Ik stapte juist uit mijn appartement en begon 45 minuten te filmen zonder te stoppen. Voor diegenen die in de war zijn betreffende deze video; het punt is dat Frankrijk voorgoed aan het veranderen is dankzij massa-immigratie. De mensen in deze video spraken geen Frans, de vrouwen droegen hun haar niet op de Franse manier, ze hadden hoofddoeken op. Veel van hetgeen u naar kijkt, is geen legale of nette migratie en assimilatie. Frankrijk zal niet lang meer Frankrijk zijn.

 Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op VIDEO: De straten van Parijs . . .

 1. Theresa Geissler zegt:

  Nou, leuk hoor! Alleen: Kon dit niet in een normaal tempo gefilmd worden? Ik werd er na één minuut al tureluurs van! Zó maakt het immers niet de gewenste indruk.
  Té amateuristisch, dit probeersel.

  Like

  • BertG. zegt:

   Anders zou het heel erg saai worden, in de gewone snelheid.
   De filmer zelf loopt nog sneller want hij haalt ook nog eens iedereen in.

   Like

   • A.J. de Koning zegt:

    Als het zo saai zou worden is de film dus veel te lang en had wel ingekort kunnen worden.

    Like

  • A.J. de Koning zegt:

   Theresa, ik begon er ook aan, maar na een paar minuten werd ik er gek van en kon het niet opbrengen langer te kijken, dat iemand dat zelf niet in de gaten heeft, zo schiet het zijn doel voorbij maar het schijnt tegenwoordig mode te zijn voor moderne filmers om zo een reportage te maken. Een volgende keer beter zullen we maar denken.

   Like

  • tjonge zegt:

   moeilijk he om op het knopje “settings” te klikken en dan de “speed” te verlagen naar 0.25 ?
   anders had deze video een half uur geduurd…..

   Like

   • A.J. de Koning zegt:

    Dat is helemaal niet moeilijk maar dat moet toch niet nodig zijn, iemand kan toch normaal doen. En de beelden in de eerste minuten zijn steeds hetzelfde en hadden dus wel ingekort kunnen worden.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @A. J. de Koning: Och, weet je, Ad: Ik neem aan dat hij weer zoiets vindt van: “De filmmaker is er niet voor het publiek, het publiek is er voor de fílmmaker!”
    Dat soort omgekeerde gedachtegangen hanteert hij namelijk wel vaker, ook op het politieke vlak en zo….
    En wie daar niet in meegaat, is een “mol”, dus wees daar maar alvast op voorbereid; Ik kan ervan meepraten.

    Like

   • tjonge zegt:

    ” Och, weet je, Ad:”
    .
    huil, huil, even kijken of ik steun kan vinden bij ad…..

    Like

  • Deze cameraman is volgens mij familie van Daphne Deckers, de Utrechtse wereldkampioen hardlopen of was hij op de vlucht….

   Like

 2. Sabeltant zegt:

  Als je goed oplet zie je het meteen.

  De enigen die je ziet lopen, of werken zijn de Fransen zelf.
  Het importdeel hangt in groepjes op straat rond. Je ziet enkel kerels en niemand werkt!

  Net als in ons land in de (grote) steden. Allemaal hangende import die hier gewoon NIET thuishoort.
  Kijk naar reportages uit de islamitische landen…. overal, in elk land, in elke stad, hangende kerels die NIETS doen. Je ziet hooguit zo nu en dan een spichtige ingepakte troela waggelen.
  NIEMAND werkt, die economie bestaat daar uit ruilhandel van (gejatte) spullen, de verkoop van drugs of anderszins illegale zaken NIEMAND betaald daar belasting.

  In Europa zie je in de grote steden hetzelfde gebeuren.

  Het barst er van de import en NIEMAND maar dan ook écht NIEMAND werkt.
  Alleen maar kerels in groepjes en hier en daar een waggelende voddenbaal.
  Al die nep winkeltjes met groente, satellietschotels, witgoed, betalen geen belasting, werken voornamelijk zwart en betalen zelfs geen BTW omdat hun (opgegeven) inkomen te laag is.
  Verder maken ze natuurlijk geholpen door de linkse kliek gebruik van alle voordelen en subsidies.
  Hoe kan een eigenaar van belwinkel (dit is eigenlijk zwart geld bank) waar je geen hond ziet zo’n Mercedes S klasse rijden van hooguit een jaar oud?

  Onze regering zou helemaal op de schop moeten, de leiders van ons land moeten gestraft worden voor het te grabbel gooien van ons land.
  Onze leiders moeten de burger beschermen maar in plaats daarvan verkwanselen ze ONS land om zichzelf te verrijken.

  Wanneer rekenen we af met Rutte, Buma, Pechtold, Asscher en Klaver?

  Weg met het partijkartel!

  Geliked door 6 people

  • ReaGluurder zegt:

   Geen woord gelogen, TOP!! In de banlieux is het nog eens vele malen erger! Nog even en FR is een 3e-wereldland. Het ooit zo trotse FR is tot een vuilnisbelt afgegleden! Merde!!

   Like

  • Daarom moeten er ook gemeentelijke herindelingen komen waarbij je al dat soort wijken gaat verzelfstandigen. Dus dan mogen die allochtonen wijken hun eigen gemeenteraad kiezen, hun eigen College van B & W, maar ook hun eigen financiën gaan regelen, zodat de burger in de nette wijken daar niet meer financieel voor op hoeft te draaien. Dus al die no go areas afstoten en een muur er omheen. Dan wordt het ook een stuk minder aantrekkelijker voor ‘vluchtelingen’ om daar naar toe te gaan en moeten ze in eigen land met wapens hun eigen have en goed gaan beschermen en ons daar niet meer mee lastig vallen..

   Like

 3. Frankrijk zal niet lang meer Frankrijk zijn……..Hetzelfde geldt voor heel West-Europa w.o. Nederland. Overal dezelfde waardeloze politici, bestuurders en narcisten in de parlementen !

  Like

 4. Peter selie zegt:

  Zou een psychiater nog hulp kunnen bieden?

  Peter Selie

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Je wordt er stil van. De teloorgang van de westerse samenleving. Je moet die import in eerste instantie treffen in hun uitkering, nu hebben zij nergens last van en doen gewoon hun boodschapjes in lange gewaden, gewoon alsof zij nog thuis zijn in Afrika.
  De autochtoon is een geisoleerd wezen geworden die het maar over zich heen moet laten komen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Marlies zegt:

  C’est fini,la France. Ongelofelijk, wat een smerig tuig, die politici. Zelf heeft men er weinig last van: er moet een nieuw, prestigieus “House of Europe” komen voor het Euro Parlement en de Commissie aan de Boulevard Haussmann (niet de minste locatie) à raison van € 6 miljoen huur per jaar Er moet echter eerst voor € 12 miljoen gerenoveerd worden.
  Het is een hopeloze zaak geworden, die EU.

  Geliked door 2 people

 7. BigLJohn zegt:

  Tsjonge, wat een kloten filmpje. Iemand die voor het eerst gaat filmen maakt ook zulke rotzooi. De filmpjes van Charlie Chaplin gaan ook snel, maar zijn veel leuker om naar te kijken. Verder krijg ik de indruk dat twee-derde van Parijs bestaat uit noord Afrikanen. Of het moet zijn dat de filmer slechts in een wijk opnamen maakte. Maar waar zijn de echte Parijzenaars nu gebleven ? Allemaal dood, of vertrokken ? in ieder geval word dit de realiteit voor heel Europa !

  Like

 8. Marian zegt:

  Het is duidelijk een mannenwereld geworden, van donker uitziende mannen. Ik vind dit doodeng.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Ik kreeg de tijd niet om de blanken te tellen. Nou ja, daarvan is toch nog maar een handjevol over.

  Like

 10. Ivan Chapka zegt:

  Moet ik hiervan onder de indruk zijn?
  Dat is niet alleen in Parijs, maar ook in Londen, Berlijn, Frankfurt etc. Heel West Europa is al overspoeld, en dit al enkele jaren
  Alleen komen de plattelanders er nu steeds meer achter wat de stedelingen allang zeggen.
  Ga eens een dagje door Rotterdam Zuid wandelen vanaf de Erasmusbrug naar het Afrikaanderplein.
  Er gaat een moslim wereld voor je open. Of b.v. de wijken Oud Mathenesse, Spangen, Noord, Crooswijk, maar ook Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Capelle, zelfde laken een pak.
  Daarom geloof ik er geen zak van dat er maar 1 miljoen van die zand barbaren hier zijn.
  Ze zijn in den Haag als de dood, dat wij achter het werkelijke aantal barbaren komen, want dan zijn de rapen pas goed gaar.

  Geliked door 2 people

  • Alex Delarge zegt:

   Ik ben blij dat ik in Twente woon.

   Geliked door 1 persoon

   • Ivan Chapka zegt:

    Nog wel, maar dat zal ook niet lang meer duren (zie o.a. Enschede, Almelo). De seniorenflat waar ik woon in de Randstad is in slechts 5 jaar tijd veranderd in een Polen flat, gelukkig Polen, want daar heb ik totaal geen last van. Op een enkele dronkaard na (heb je tussen NL’ers ook) bijzonder vriendelijke en welopgevoede mensen. Dit komt omdat onze appartementen 2 á 3 kamers zijn, dus te klein voor de kinderschare van moslims.

    Like

  • ReaGluurder zegt:

   15 à 20 % hoor!! De Leugenfabriek op Het Binnenhof komt niet verder dan 8% of zo iets. De grotere plaatsen verkleuren ook al in rap tempo! ‘k Heb echt geen hekel aan kleurlingen, wel aan parasieten, criminelen, profiteurs en laffe politici zonder ballen.

   Like

 11. Japio zegt:

  Was zeker een rustige dag in Parijs?

  Like

 12. Wil zegt:

  Waar zijn de Parijzenaars, Fransen,,,
  wellicht opgeblazen of overreden door een vrachtwagen.
  Arm Parijs, eens een mooie stad. Nu totaal naar de kl.te door die………..

  Like

 13. Jan zegt:

  Overal lamlendig zwart volk dat rondhangt en ergens zit en altijd samenklitten. Wat ook opvalt is dat overal waar dat zwarte gespuis en Saracenen bezit nemen van de wijk zware rolluiken komen die steevast ondergesmeerd worden met verf, heet graffiti. Stalletjes worden op trottoirs gezet alsof dat koppensnellersvolk in het Midden Oosten is.

  Geliked door 2 people

 14. Jade zegt:

  Je ziet het wel, we worden totaal onder de voet gelopen…

  Like

 15. Jan zegt:

  Lokale bevolking had genoeg van het gejammer op straat, maar……..

  Blijken dus ook simpeltjes te zijn.

  Like

 16. Wim Vreeswijk zegt:

  In Frankrijk gebeurt exact hetzelfde als in Nederland. Men kopieert elkaar.De oppositie bij monde van Le Pen wordt, net zoals bij ons Wilders, monddood gemaakt met allerlei politieke processen die feitelijk helemaal niks te maken hebben met het strafrecht maar met de uiteindelijke bedoeling om politici via criminalisering èn hun gunfactor als kieskandidaat te vernietigen. Ook met de enorme hoeveelheid bedreigingen richting Wilders wordt niets gedaan, zo blijkt uit de verslaggeving van de media, hetgeen eveneens duidt op een gruwelijk meten met 2 maten door de kromstaat Nederland. Hetzelfde geldt ook voor Frankrijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s