Volksfeest Duits plaatsje: vrouwen aangerand door asielzoekers, rellen, massale inzet Polizei

Screenshot_49

(Door: Marc van Molenbeek)

Polizei moest versterking uit andere gemeenten aanvragen

In het Duitse Schorndorf is een gezellig volksfeest het afgelopen weekend uitgelopen op rellen en chaos. Zeker vier vrouwen maakten melding van aanrandingen. Een 17-jarig meisje werd door drie ‘asielzoekers’ vastgehouden en betast, later maakte een vrouw melding van aanranding door een Irakees. Dit melden onder andere Tag24 en SWR.

Maar liefst 1000 ‘jongeren’ hadden zich verzameld in het park bij een kasteel. Volgens een woordvoerder van de Polizei bestond een groot deel daarvan uit “mensen met een immigratieachtergrond”.

Lees evt. eveneens: www.zvw.de

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres” en Saskia D.)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Volksfeest Duits plaatsje: vrouwen aangerand door asielzoekers, rellen, massale inzet Polizei

 1. Jan zegt:

  Interesseert Merkel niets

  Like

 2. Wachteres zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2017/07/17/ook-reutlingen-dld-vrouw-tijdens-festival-aangerand-donkere-mannen/

  En voor de broodnodige variatie:

  Ook in Reutlingen (DLD) vrouw tijdens festival aangerand door ‘donkere mannen’
  Twee minderjarige festivalbezoekers zonder reden neergestoken
  17-07-2017, 11:15 Tags: aanranding, Duitsland

  Een 23-jarige vrouw is vrijdagavond tijdens het KuRT-Festival in het Duitse Reutlingen op de dansvloer aangerand. Ze werd vastgehouden door twee mannen terwijl een derde man haar van achteren in haar kruis greep. Volgens het slachtoffer ging het om ‘mannen met donkere huidskleur en donkere haren’, zo meldt de Stuttgarter Nachrichten.

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  In het Nederlandse Oisterwijk was het ook raak: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/07/rapefugees_doen_keulentje_in_o.html

  Ik raad vrouwen aan een busje haarlak (dat mag namelijk wel) bij zich te stoppen. Dat is heel naar in de oogjes.

  Like

 4. Steven zegt:

  Zolang je niet discrimineert is dit allemaal goed.
  We moeten er maar aan wennen zal het op het einde wel klinken…

  Like

 5. Sjaak zegt:

  De enige passende muziek op volksfeesten !

  Geliked door 1 persoon

 6. Witte raaf zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2017/07/17/ook-reutlingen-dld-vrouw-tijdens-festival-aangerand-donkere-mannen/

  Op The post online stond ook een stukje over vrouwen die waren lastig gevallen op een kermis hier in Nederland maar stuk is plots verdwenen!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Steven Hartelijk bedankt voor deze belangrijke informatie. Gek genoeg niemand van ons denkt aan dit medisch gevaar die de tsunami van (meestal)nep vluchtelingen met zich meebrengen. Al de meest afschuwelijke ziektes die ze onder hun leden hebben. Laatst heb ik gelezen over een vleesetende bacterie die nu veelvuldig in Syria voorkomt. De Europese leiders (west en noord Europa) en de EU zijn in iets zoals Volksgezondheid niet echt geïnteresseerd. Waarom zouden zij? Anderen mogen de Tyfus krijgen- niet zij en niet hun familie. Tyfus, Tering, Pest en Ebola zijn voor het Europese gepeupel bestemd; niet voor de Grand Signors van de politiek die bij gratie God ons naar de verdoemenis leiden.

   Geliked door 1 persoon

 7. Henk der Niederlànder zegt:

  In Schorndorf ondertussen dus ook veel zongebruinde Finnen dus.
  Tja als een Fin lang in de zon zit of ligt zijn ze totaal onberekenbaar.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Als je dat artikel goed leest, kom je er achter dat de politie van Oisterwijk niet loslaat wie de verdachten zijn, en ook dat ze niet vandaan komen uit het AZC. Met andere woorden, de politie heeft van hogerhand de opdracht gekregen om inwoners van het AZC geheel te ontzien, ook als deze zich crimineel gedragen. Dit gedrag van de Oisterwijkse politie lijkt in alle opzichten op die van de foute politie in de tweede wereldoorlog !

   Like

 8. louis-portugal zegt:

  Die duitsers weten nog niet wat ” gemutlich” is.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Altijd weer: die ‘jongeren’. Noem nu eindelijk toch eens ‘man en paard’, in plaats er steeds politiek correct omheen te draaien. We weten tóch wel met wie we te maken hebben. En is het een onoverkomelijk probleem om te vermelden dat we met Arabieren en Afrikaners te maken hebben als zich incidenten voordoen, leg ze dan uit voorzorg een uitgaansverbod op als er weer eens een feest is. Waarom moet voortaan ieder feest verknald worden door die rotlui?
  Het scheelt de politie bovendien handen vol werk!!

  Like

 10. Thomasson zegt:

  De ongeregeldheden in Schorndorf en het openlijk seksuele geweld tegen vrouwen van de kant van asielzoekers en migranten laten overduidelijk zien hoe de multiculturele samenleving in elkaar zit. Vroeger was het in die Heimat ..een Kind voor Hitler …Tegenwoordig is de slagzin van de beleidsmakers ..Een kut voor de asielzoekers!. Dat is de werkelijkheid in Europa anno nu. In Israël hebben vrijdag drie Palestijnen een aanslag gepleegd. Twee politieagenten van de Grens Politie werden door hen vermoord. Maar de Israëlische politie laat duidelijk zien dat zij van een ander kaliber is. Terroristen krijgen daar geen toestemming om meer zuurstof te gebruiken dan noodzakelijk.

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   De agenten zijn van achteren door de nek geschoten!! Door vies vuil laf allahTuig! En dat nog wel op ook voor allahtonen heilige grond. En dit soort Tuig is in NL / EU decennialang met open ogen/armen binnengehaald. 500 miljard heeft ONS dit gekost en ons land is ook nog eens naar de Kloten geholpen!! Moet je eens zien hoe het hier over 25 jaar toegaat!

   Like

   • Thomasson zegt:

    @ReaGluurder Islamitische en Afrikaanse onderkruipsels doen ALTIJD die soort dingen. Dat hoort bij hun soort en lage ontwikkelingsgraad. Maar wij hebben de laatste 50 jaar een zombie mentaliteit ontwikkeld. Wij zijn zo apathisch geworden, dat wij laten onze politieke leiders met ons alles doen. Het gaat zelfs zo ver als verraad plegen tegenover hun volk, hun land en het alle ergste tegenover ONZE KINDEREN EN KLEINKINDEREN. Te veel van ons hebben een pathologische passieve mentaliteit van een struisvogel ontwikkeld. Wij willen niet de realiteit inzien en vooral niet het gevaar dat deze realiteit met zich meebrengt.

    Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Wird alles unter den Teppisch gekehrt! Merkel wordt Kanzlerin voor de vierde maal en “Duitschland soll und muss verrecken”.

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Al goed dat de politie beschikt over een goede persoonbeschrijving van de daders ” donkere mannen” , of ” getaande huidskleur” met dergelijke beschrijving zullen ze hun straf niet ontlopen . Waarom was Merkel niet op dat volksfeestje . Zij hoeft helemaal geen angst te hebben om te worden aangerand en niet omdat zij het opperhoofd is van Duitsland

  Like

 13. Thoth zegt:

  Merkel z’n Open Borders :

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Dat smerige importvolk wordt onze ondergang. Ze vreten de boel hier uit, plegen allerlei misdrijven, vergrijpen zich als krankzinnigen aan onze vrouwen, hebben een ontzettend grote smoel, en als toetje verspreiden ze de meest smerige ziektes. Je kunt je helemaal uit de naad demonstreren, maar er is geen ontkomen meer aan, omdat het ‘socialistische’ kankergezwel dat de islam faciliteert, zich overal heeft ingevreten en zich tegen ons heeft gekeerd. Ik schat dat we over vijf jaar volledig zijn geïslamiseerd. Als we voor die tijd tenminste niet zijn bezweken aan de een of andere pestkwaal die die mohammedanen hierheen hebben gebracht.
  Dit alles mogelijk gemaakt door de linkse landverraders en hun idiote aanhang.

  “Jij bent wehelkom, welkom in mijn land”

  In WIENS land, dwaze ‘feministen’?!

  Like

  • Wachteres zegt:

   Om je op te vrolijken, @Tistochwat … Lees de reacties eens.

   Binnen een maand werd het AZC gebouw al geruimd, vanwege overlast.

   En er waren nog meer problemen.

   http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2131646/Woede-over-plan-voor-weghalen-christelijke-symbolen-bij-azc

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 18 juli 2017 om 15:59

    We zorgen ervoor dat dit soort symbolen worden afgeschermd. Het azc moet een neutrale omgeving zijn.

    Maar wél met bidkleedjes, boerka’s, kopvodden en korans zeker?
    Smerige onderkruipsels, die rooien!

    Ik dacht even dat je me wilde opvrolijken met die VIDEO. Die lui in Apeldoorn zijn knettergekke masochisten! Ik dacht dat ik erin bleef.
    Vooral nadat ik een belastingaanslag had betaald waarop stond: ‘Het te betalen bedrag moet op (…) op de de rekening van de Belastingdienst staan.’
    MOET!
    Ik had het geld net zo goed meteen op de mesthoop kunnen smijten!
    #$#@!$%^%$#@

    Nu zal ik de reacties even gaan lezen. Hopelijk vrolijken ze me inderdaad op.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    ‘de de’
    moet zijn
    ‘de’

    Like

   • Tistochwat zegt:

    De reacties onder de video zijn inderdaad schitterend. Die onder dat artikeltje zijn afkomstig van dommer volk.

    Like

 15. Cathja zegt:

  Waarom moet een AZC neutraliteit uitstralen? We zijn toch wie we zijn, en ZIJ hebben ons land uitgezocht omdat ze hier het meeste kunnen incasseren! Wij hebben hen niet uitgenodigd, en zijn ze liever kwijt dan rijk (al zou je dat niet zeggen als je dat rotliedje weer hoort…..!).
  Schandalig, dat religieuze symbolen moeten worden afgeschermd. Waarom kiest het COA deze locatie eigenlijk uit? Neem een leegstaande fabriek van mijn part. Die lui mollen toch alles, en dankbaarheid kennen ze niet. Kritiek hebben ze des te meer, zelfs op de beste locaties.

  Inderdaad, @Tistochwat, de bidkleedjes, korans en boerka’s mogen wel. Ik zou zeggen: geen korans hier, geen sluiers en lange jurken voor kerels. We zijn in Nederland en willen geen zichtbare uitingen van welke religie dan ook.

  Maar Nederland is al niet meer van de Nederlanders. We zijn slaafs geworden aan onze bezetters.
  Met ‘we’ bedoel ik iedereen die zich buigt voor de afgod van de moslims.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s