Zeker nog 1000 kansloze asielzoekers in AZC’s

Screenshot_47

Uit landen als Marokko, Algerije, Albanië en Georgië

Ondanks de pogingen van het kabinet om asielzoekers die geen kans maken op een verblijfsvergunning snel uit te zetten, verblijven nog zeker duizend asielzoekers uit ‘veilige landen’ in Nederlandse asielzoekerscentra. Dat blijkt uit cijfers die het AD heeft opgevraagd bij het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).

Van die duizend komen er zo’n zevenhonderd uit landen als Marokko, Algerije, Albanië en Georgië.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Nederland, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zeker nog 1000 kansloze asielzoekers in AZC’s

 1. Karen zegt:

  Al die mensen uit dit soort landen zouden ze de keus moeten geven teruggaan of in Nederland blijven. Maar dan wel onder de voorwaarde, als je in Nederland wenst te blijven dan blijf je permanent in een gesloten opvang/gevangenis waar je dus wel goed te eten krijgt maar verder geen zakgeld of uitkering krijgt. En ook geen vrijheid hebt het terrein te verlaten. Ik gok dat ze terug gaan en in ieder geval dat het geen storm meer zal lopen uit die landen.

  Like

 2. Ik geloof er geen zak van. Propaganda als zou de hele asielzoekerszooi terug zijn gestuurd en het probleem zijn opgelost. Waar zijn die honderdduizenden gebleven waar al die villa’s voor werden gebouwd en onze kinderen weer in de file bij de woningbouw mochten gaan staan?

  Like

 3. Marian zegt:

  Kunnen linia recta retour naar land van herkomst.

  Like

 4. Steven zegt:

  Laat mij raden…geen één land van herkomst wil die criminelen nog terug…dus neemt Nederland het verlies maar en geeft ze alle 1000 een permanente verblijfsvergunning met levenslange uitkering + een brief van de gemeente die zegt dat ze nooit hoeven te solliciteren. (voor Nederlanders gelden de strengste regels immers en wordt je getreiterd en gekleineerd tot op het bot)
  Maar de asielparasiet krijgt overal vrijstelling voor…sterker nog…ze krijgen nog EXTRA geld toe (waar iedere nederlander géén recht op heeft, maar alleen maar mag..opps..MOET…WERKEN!!)

  Like

 5. koddebeier zegt:

  !000 inpakken en weg wezen, pak daarbij ook de kansloze uitkeringsparasieten, dan zit je snel op enkele tienduizenden, zet al deze lieden zo snel mogelijk het land uit.
  Ten minsten als je als overheid nog enige geloofwaardigheid wilt overhouden, want ‘beste’ overheid de bevolking zien jullie meer en meer als onnodige ballast !!

  Like

 6. J.C.Jans zegt:

  En hoeveel uitgeprocedeerde parasieten zwerven er langs de Nederlandse straten,hoeveel van deze ratten bivakkeren in kraakpanden/worden “beschermd” door {s}linkse lieden en hun organisaties?

  En wat aangaande hen die via een ander {veilig} land uit Europa hier zijn gekomen,hoeveel van deze economische parasieten komen daadwerkelijk rechtstreeks aan in Nederland {voor de Zuid Hollandse kust zie ik ze niet dobberen}.

  Deze hele asiel waanzin is door de EU georkestreerd met alle faciliteiten erbij/erom heen,vandaar blij met het initiatief van http://defendeurope.net/en/home-2/ .

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Ik vermoed dat er zich wel heel wat meer dan duizend kansloze asielzoekers in Nederland bevinden.

  Like

 8. Claudia M. zegt:

  Als ze vrijwillig terug gaan, moet zo’n land ze toch gewoon binnen laten? Net zo lang opsluiten tot ze vrijwillig vertrekken. Het overgrote deel loopt hier toch alleen maar de boel te verzieken en te roven!

  Wat is dit voor slappe zooi! Criminelen zouden we opsluiten, dat hebben we met elkaar afgesproken! Als die afspraak verbroken wordt, hoef ik me ook niet langer de wet te houden.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Tóch opmerkelijk:
  Marokkaanse immigranten, en dan met neme die in de politiek, blijven maar verklaren, dat ze wel twee paspoorten móeten hebben, omdat het Marokkaanse paspoort niet ingeleverd kán worden.
  Tegelijkertijd lees je hier dan weer – niet voor het eerst, trouwens- dat Marokko vaak genoeg weigert om uitgewezen asielzoekers weer terug te nemen.
  Moeten die dan levenslang in het buitenland blijven hangen, máár met twee paspoorten, heeft Marokko in hun geval opeens wèl dat paspoort teruggenomen, of hoe zit dat?!
  Schimmig, héél schimmig.

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaar 1000 ?????????????????????

  Like

 11. RonenMar zegt:

  Patasieten gelukszoekerd op zoek naar beter leven en grstis geld. Die onze verzorgstaat leeg komen vreten
  Net zolang tot er voor niemand meer wat is.
  Doodzieknederlsnd.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s