EU betaalt “Clowns zonder Grenzen” voor “asielzoekers” in Zweden

Screenshot_65

(Vertaling: E.J. Bron)

In Zweden doet men zoals bekend heel goed zijn best om aan illegale immigranten een zo mogelijk aangenaam leven te bieden. “Asielzoekers” kunnen daar bijvoorbeeld schietcursussen volgen. Ook in de asielzoekerscentra wordt voor verstrooiing gezorgd: de immigranten worden daar door clowns vermaakt. Deze worden beschikbaar gesteld door de organisatie “Clowns zonder Grenzen”.

ongecensureerd.at

“Clowns zonder Grenzen” vermaken “asielzoekers” al vier jaar lang

De vereniging was in het verleden vooral werkzaam in ontwikkelingslanden zoals Rwanda, Birma of Libanon. In Zweden treden de clowns sinds 2013 op voor illegale immigranten. Er werden meermaals kindervoorstellingen in een groot theater in Stockholm gegeven – uitsluitend voor “vluchtelingenkinderen”.

Sinds 2016 bezochten de clowns ongeveer 70 asielzoekerscentra. In tien daarvan blijven ze tegelijk een hele week. In het vervolg zullen de voorstellingen in asielzoekerscentra door een fonds van de EU gesubsidieerd worden. Op de Facebook-pagina van “Clowns zonder Grenzen” staat hierover:

WE STARTEN EEN NIEUW PROJECT OM ASIELZOEKERS IN ZWEDEN STERKER TE MAKEN

Tot onze vreugde hebben we zojuist groen licht gekregen om een nieuw project voor asielzoekers in Zweden met ondersteuning van het Europese Asiel-, Migratie- en Integratiefonds, AMIF, te organiseren. “Circus voor hoop en kracht” zal eraan werken om de relatie tussen ouders en hun kinderen in de asielprocedure te versterken.

Door lachen, spel en creativiteit kunnen we zorgen en angst de baas worden, die bij velen in onze doelgroep aanwezig zijn. We zullen ons door brutale voorstellingen heen lachen, we kunnen elkaar ontmoeten in het spel en we versterken de relatie en de nabijheid tussen ouders en kinderen door circus- en clownstraining […].

Deze grap wordt tot 75% gefinancierd door de EU, en wel via haar Fonds voor Asiel, Migratie en Integratie (AMIF). Het fonds beschikt voor de periode van 2014 tot 2020 over een budget van € 3,1 miljard. Dit geld is bestemd voor de volgende vier terreinen: ontwikkeling van een gemeenschappelijk Europees asielsysteem, legale migratie en integratie, terugkeerhulp en solidariteit tussen de EU-landen bij migratie en asiel.

Het aan het lachen maken van illegale immigranten door clowns is daar maar moeilijk in te passen. In hoeverre hier sprake is van het voldoen aan de doelen van het fonds, kon niet uitgelegd worden.

Turnen voor “asielzoekers” wordt eveneens gesubsidieerd

Behalve de clowns subsidieert de EU nog drie andere projecten in Zweden via dit fonds. De sportorganisatie Jämtland-Härjedalen krijgt subsidie om “asielzoekers” de mogelijkheid te kunnen geven “zich te ontwikkelen en zich te integreren in een sociaal verband.” Daarbij moeten de immigranten ook Zweeds leren en hun “netwerken uitbreiden”.

De beide andere projecten worden door het Rode Kruis en de gemeente Strömsund afgewikkeld en dienen ter ondersteuning van “asielzoekers” bij de terugkeer naar hun thuisland. De kosten voor alle vier projecten samen bedragen 25 miljoen Zweedse Kronen (ongeveer € 2,6 miljoen).

Bron:
https://www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Brussel, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

15 reacties op EU betaalt “Clowns zonder Grenzen” voor “asielzoekers” in Zweden

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ja, vooruit: Ze hebben daar nog niet genoeg clowns, zullen we zeggen!
  Ik ben er tenminste van overtuigd, dat die asielzoekers zich zonder dat al heimelijk rót lachen: Om de Zweden op zichzelf!

  Like

 2. Mary zegt:

  Artsen zonder grenzen, Clowns zonder grenzen, Europa zonder grenzen, EU club met zijn grenzeloze graaicultuur, belasting betalen daarvoor zonder grenzen, alle grenzen zijn ver te zoeken maar de grens voor de werkelijke slachtoffers, de autochtonen bevolking, die hier aan alle kanten voor mogen opdraaien, getraumatiseerd worden door agressieve, verkrachtende, moordende, stelende en aanslag plegende uitvreters daarvoor is de grens heel kort bij namelijk we horen en zien jullie niet en dat was het wel zo ongeveer dan behalve natuurlijk dat jullie het moeten betalen.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  En Artsen zonder Ethische Grenzen zat er al (met dank aan Koot en Bie).
  Kunnen we Pecfhtold niet sturen als clown??
  Hij is niet leuk, maar ik word er wel vrolijk van als hij negerts in Zweden gaat vermaken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Claudia M. zegt:

  Eigenlijk is het helemaal niet verwonderlijk dat die “asielzoekers” daarna volledig los slaan, die denken met een stel totaal idioten te maken te hebben; waarom niet? Ze zijn toch gestoord.

  En gestoord zijn ze; dit allemaal te bekostigen. Trouwens, hier zijn ze net zo gek! De meeste Nederlanders leven lekker in hun eigen bubbel en zolang die bubbel goed gaat, zal het ze de derrière oxideren.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tom zegt:

  Ik dacht dat het over Rutte en co ging.

  Like

 6. Alles Zonder Grenzen maar wel van afgedwongen belastingcentjes en de professioneel afgeschooide poen van mafklappende welkomstvrouwtjes (m/v/x). Dit weekend stonden ze weer met hun rode jacks met de contouren van Afrika op de rug iedereen bij de winkelcentra gek te maken. Foto’s van hongerbuiknegermeisjes met die vlieg op de neus werden onder de neus van feilloos uitgeselecteerde jankvrouwtjes gedrukt die meteen doneerden.

  Als volleerde hoeren kronkelden de plukmeiden zich om eveneens weerloze geiljannen bij wie via oogcontact de pinpas uit de broek werd gehaald. Ik zeg u: 99,99% van de mensheid is zo gek als een deur, voor 99% zombie en zou net als die arme negertjes al heel lang zijn uitgestorven als ze niet door De Staat werd verteld wat ze moeten doen, moeten denken, moeten vegeteren en hoe ze moeten sterven. Nou ja, ’t kan een procentje minder zijn maar dan houd ’t echt op.

  Geliked door 1 persoon

 7. hslot4 zegt:

  Vooral de tweede zin spreekt me erg aan lol .

  Like

 8. Marian zegt:

  Hebben ze eigenlijk wel clowns nodig daar. Ze lachen zich alleen al rot om ons wat we allemaal wel niet van ze pikken. En.ze hebben zelf een behoorlijk kort lontje en ook dat pikken van ze. Als je daar niet de slappe lach van krijgt.

  Like

 9. Thoth zegt:

  Te gek, joh. Nu mogen de IS-jihadi’s als ‘clown’ de mensen en kinderen afmaken. Gezellig hoor, die Zweden.

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Clowns zonder grenzen is geen succes geworden , integendeel Het was de aanleiding tot verschillende zware betogingen en incidenten ! De reden was omdat ze een clown “Mohhamed” noemden. Stel je voor hun grote profeet voorgesteld als een clown die grapen en grollen maakt en probeert mensen te doen lachen .Nog erger werd het voor de Islamieten omdat Zweedse rechtse symphatisanten er wel hard om lachten .Hun Mohammed een clown , prachtig initiatief ! Trouwens als muziek beluisteren al haram is , moet ge niet vragen ….een clown

  Like

 11. Alex Delarge zegt:

  Als ze nou de goede clowns sturen is het wel ok. Ook met Arabische onderschrift!  Like

 12. Jade zegt:

  Hij was maar een clown
  In ’t wit en in ’t rood
  Hij was maar een clown
  Maar nu is hij dood

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Hier hebben we toch ook clowns?

  Hij was maar een clown, in ’t wit en in ’t rood
  Hij was maar een clown, maar nu is hij dood

  Hij loog elke dag, met liefde voor rood
  Met grijnzende smoel, o ging hij maar dood

  Hij heeft alles gegeven tot de laatste dag

  Hij heeft van ons gestolen, tot zijn laatste dag

  Geliked door 1 persoon

 14. Ik zeg ’t nog maar ’n keer, opdat wij niet vergeten: vroegâh buitelden ze voor de fanfare of de harmonie uit, werden door de jongens op straat als voetbal gebruikt, het varkenshok ingegooid bij een zeug met biggen maar hoe dan ook nooit voor vol aangezien. Ja, van de moeders moesten ze zielug gevonden worden want ze waren niet zoals een ander en desondanks ook kinderen van God. Dat ging dus over de ongevaarlijke lieverds die geen vlieg kwaad deden en dus later naar het Lucifergesticht mochten. (dank Bert_G). De gevaarlijke werden door de jager mee het bos ingenomen of werden op de vlucht erschossen. Talloos zijn de gevallen waarin een brave veldwachter de dood vaststelde als zijnde een duidelijk geval van zelfverminking dan wel definitieve zelfdoding. Op enkele momenten in de geschiedenis gebeurde een en ander geheel door de staat gecontroleerd.

  En moet je nou es kijke Johnnie! Ze zitten godverredomme het land te besturen, de rechter uit te hangen, ze nemen onze soldaten de wapens af, trekken Jan Rap en z’n mallemoer hier naar binnen om geheel verzorgd in de hangmat te komen liggen en ze staan toe dat het hele land wordt leeggeroofd waar ze mogelijk zelf ook driftig aan mee doen. Ik heb ik nu over die gevaarlijke gekken die ze vroeger een definitieve beurt gaven. Nee, die lieve halvezooltjes waar we voor moeten zorgen en waar we vroeger mee voetbalden die komen nu niet meer in de vrolijke verhalen voor. Die laten ze rustig de tiefus krijgen. De Lucifergestichten zijn gesloopt, de zorgverleners definitief opgebruikt en weggegooid, de budgetten weggeroofd en dus lopen de arme lieverds nu eenzaam met treinen te voetballen. Ik zeg u: hang de daders! Maar niet te hoog, zodat iedereen er nog goed bij kan om ze voor de bek te trappen of ze nog eens vol in de bek te schijten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s