Nieuw hoofdstuk ‘1984’ in de Britse praktijk: verbod op ‘seksistische stereotypen in reclames’

Screenshot_68

‘Genderstereotypen kunnen mensen beperken in hun mogelijkheden’, aldus Big Brother

De Britse advertentiewaakhond gaat genderstereotypen in reclames aanpakken. De Advertising Standards Authority (ASA) kondigde dinsdag aan harder te gaan optreden tegen advertenties die seksistische stereotypen bevatten of mensen bespotten die zich niet aan de traditionele rolverdeling tussen mannen en vrouwen houden.

Post online

De ASA zegt dat al wordt gewerkt aan het opstellen van nieuwe richtlijnen, die vermoedelijk volgend jaar van kracht worden. De organisatie kreeg eerder honderden klachten over een reclamecampagne voor gewichtsverliesproducten. Er waren posters opgehangen van een model in bikini met het bijschrift “is je lichaam klaar voor het strand?” (foto)

De reclamewaakhond concludeerde na onderzoek dat sommige stereotypen in reclames kinderen en volwassenen kunnen beperken in hun mogelijkheden. Mensen kunnen volgens de organisatie beïnvloed worden in hun beeld van “wat ze kunnen doen en wat hun rol is in de samenleving”.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

28 reacties op Nieuw hoofdstuk ‘1984’ in de Britse praktijk: verbod op ‘seksistische stereotypen in reclames’

 1. BertG. zegt:

  Wat is er mis met die foto, tenzij je modder vet bent.

  Like

  • Marian zegt:

   Dit is het probleem geworden van deze tijd. De echte mannen en vrouwen mogen lijkt wel in deze tijd niet meer bestaan. We leven in de gender-eeuw, waarin deze zich gauw gekwetst voelen.

   Like

 2. Ik hoop het niet maar ik denk dat op den duur alcohol ook verboden gaat worden. Zogenaamd omdat er zoveel ellende gebeurt door alcohol. Maar de werkelijke reden is dat al die vrome moslims en IS-aanhangers alcohol haten en het Westen islamitisch willen maken.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   Dat heb je goed gezien, @ Jack. Het islamiseren van GB gaat stap voor stap verder, maar ook de achterlijkheid neemt toe. Zo mogen conducteurs in het openbaar vervoer niet langer zeggen: “Goedemorgen dames en heren”, maar er moet gezegd worden: “Goedemorgen iedereen”. Dit omdat sommigen misschien dame noch heer zijn, en ook anderen zich mogelijk buitengesloten voelen.

   De wereld wordt met de dag dwazer. Ik kan er met de pet niet meer bij hoor!

   Geliked door 3 people

  • Alex Delarge zegt:

   Alcohol veroorzaakt hier op het Twentse platteland behoorlijk wat problemen.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Alex Delarge

    Bedoel je dat de overlast door de Twentenaren zelf wordt veroorzaakt, of door immigranten die in AZC’s verblijven?
    Ik woon ook in Twente, alleen niet op het platteland….

    Like

   • Alex Delarge zegt:

    @Cathja De overlast door alcohol werd altijd veroorzaakt door Twentenaren. Het vreemde is dat de zogenaamde “immigranten” deze onwenselijke gewoonte overnemen. Ben al talloze keren stomdronken Eritreeërs, Irakezen etc tegengekomen, zelfs bij dorpsfeesten, waar ze vrolijk meezoepn met de locale boeren. Wat dat betreft kun je wel met enig cynisme vaststellen dat ze wel degelijk bezig zijn met een vorm van “integratie” en het maken van een inhaalslag tov de autochtone Twentenaren.

    Like

 3. Bart zegt:

  Ze zijn knettergek….

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Is deze wel goed?

  Geliked door 1 persoon

  • Tom zegt:

   Prachtige foto van Michelle Obama!

   Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Tom zegt (18 juli 2017 om 23:54)
    Je raakt hier aan een hele subtiele kwestie. Er doen geruchten de ronde, dat mrs. Michelle Obama in werkelijkheid mr. Michael Obama is. Barack Obama zou homo zijn en Michelle/Michael zou een man (transgender of drag queen) zijn en de kinderen zouden geadopteerd zijn. Of dit allemaal waar is, weet ik niet, maar er zijn wel enkele aanwijzingen. (Googelen op “Michelle Obama is a man”.)

    Like

  • Harry zegt:

   Goeie dag zeg !
   Ze fokken speciaal dikbil koeien voor de slacht . Die zien er niet uit , maar je krijgt er wel een hoop biefstuk van .
   Maar dit is nergens goed voor !

   Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Uiteráárd ook islamiserende invloeden:
  Ik las ooit ergens, dat, als moslima’s een poster zagen van een model in gouden bikini, liggend over een motorkap, ze niet van het idee af kwamen, dat dat geen vrije keuze kón zijn en dat àlle westerse vrouwen gedwongen werden, zich zó te laten fotograferen.
  Totaal vastgeroest in het groepsdenken, die lui, vandaar.

  Geliked door 1 persoon

 6. Oeps48 zegt:

  Waar zijn ze in Groot Brittannië mee bezig? Is een advertising poster met een mooie vrouw in bikini momenteel werkelijk het grootste probleem voor de eilandbewoners ??? Ik dacht dat vrouw May thans wel andere zaken aan haar hoofd had, om zich zorgen over te maken. Zij zit momenteel tot ver over haar hoofd in de problematiek van de brexit. Iets waar ze zelf geen voorstander van is, maar wel moet uitvoeren. En bij de laatste verkiezingen heeft ze onvoldoende steun van de Britse bevolking gekregen, om knopen door te kunnen hakken. Gaat ze nu echt haar tijd verdoen met futiliteiten, die niet ter zake doende zijn ??? Het getuigt bepaaldelijk niet van een overdosis aan snuggerheid. Sorry mrs. May, get your priorities in order. First things first !!! Brexit is niet niks. Het heeft nu al jouw aandacht nodig, om het tot een goed einde te kunnen brengen. En dan heb je ook nog eens je handen vol aan het klaarstomen van de Britse economie voor de uitdagingen van ná de Brexit. Verlies jezelf niet in relatief onbelangrijke zaken. Het Britse volk verwacht leiderschap en vastberadenheid van je. Ze hebben nu geen behoefte aan een watje met knikkende knieën, dat toegeeft aan de idioterieën van immigranten en terroristen. Laat ze oppakken en geef ze een rot schop onder hun jeweetwel. Trap ze van je eiland af..Toon het karakter van een ijzervreter !!!

  Like

 7. de Koran beperkt 6 miljard mensen ook ernstig

  Geliked door 2 people

 8. Tistochwat zegt:

  HELP! Ik ‘leef’ in een open inrichting en ik weet niet hoe ik eruit moet komen!

  Geliked door 1 persoon

 9. Jade zegt:

  “Goedemorgen transgenders.”
  Hoe zullen ze op het werk reageren?

  Like

 10. Jean zegt:

  Heel dat gender gezeik begint me de strot uit te komen, ik heb geen enkel probleem met een vent die zich vrouw voelt of omgekeerd maar ze hebben hier NIETS te eisen en zeker NIETS op te leggen.
  Wij moeten onze beschaving redden, mannen en vrouwen zijn GELIJKWAARDIG en mensen met een afwijking moeten zich laten verzorgen want er zit iets fout in het koppeke…. net zoals moslims, de eikels denken dat ze meer zijn dan vrouwen, zeer ziek in het koppeke.

  Like

  • Beschouwer zegt:

   Ik zou geen transgender of zo’n extravagante homofiel als collega willen hebben. Wij werken in een magazijn en hebben zomaar blootfoto’s in de kantine. Of is dat straks ook al illegaal ?

   Like

 11. Kraftavilqa zegt:

  Goede morgen Dames & Heren en verwarde lieden die niet weten wat ze zijn en diegenen die zo ver heen zijn dat ze een eenvoudig biologisch feit niet kunnen accepteren. Namems London Transport heet ik U welkom in dit rijdende gekkenhuis, volgende halte Islington.♪♬

  Geliked door 2 people

 12. Charles Martel zegt:

  Ze hebben gelijk met die transgenders. Ik vind het absoluut ongehoord dat vrouwen kinderen kunnen krijgen en mannen niet. Dat is nu eens discriminatie! En de schuldige moet voor de rechtbank gesleept worden, want hij is verantwoordelijk voor al dat gendergedoe.

  Like

 13. edwin vissers zegt:

  De mens is voortdurend op zoek naar zijn identiteit: ‘Wie zijn wij en waar komen wij vandaan?’. Voor wie niet gelooft in de Schepper is dit een nooit eindigende zoektocht. Maar in plaats van het wetenschappelijk bewijs voor onze oorsprong in de natuurwereld te zoeken, zou onderzoek naar de plaats van de mens, temidden van alle andere wezens, tot een ander resultaat kunnen leiden. Want het valt niet te ontkennen dat de mens uniek is in de natuurwereld. De Bijbel vertelt dat wij hier niet toevallig zijn, als het product van een langzame ontwikkeling uit andere, primitievere wezens, maar dat God de mens naar Zijn plan heeft gemaakt:

  “En God zei: Laat Ons mensen maken naar ons beeld, als onze gelijkenis, opdat zij heersen over de vissen in de zee en over het gevogelte aan de hemel en over het vee en over de gehele aarde en over al het kruipende gedierte dat op de aardbodem kruipt. En God schiep de mens naar zijn beeld; naar Gods beeld schiep Hij hem; man en vrouw schiep Hij hen”. (Genesis 1:26; vergelijk 9:6)
  het zijn occulte satanisten die deze plannen uitbroeden ,bv illuminatie Bilderberg

  Geliked door 1 persoon

 14. Beschouwer zegt:

  Het is zo dat als er hetero-uitingen zijn dan wordt dat door de politiek correcte big brotherachtige moraalpolitie meer en meer de kop ingedrukt. Als je straks zegt als er een mooie meid voorbij komt “Wat een stoot !” (gebruikt men dat woord nog wel ?) dan wordt je aangekeken alsof je al een aanrander bent. Het is steeds meer in de mode en dat is ook psy ops om homofiel of lesbo of bisexueel te zijn en daar wordt heel veel in de media reclame voor gemaakt. Zet de TV aan en jawel weer zo’n ontzettende irritante kwetterende verwijfde rotnicht met zo’n stom hoog nichterig wijvenstemmetje Bah bah. Men wil de hetero meer en meer afschilderen als een vrouwonvriendelijke zielepiet. Poetin heeft gelijk dat hij geen reclame wil voor homopromotie waar kinderen bij zijn. Hier wil men juist homopromotie en ook pedopromotie bevorderen zodat door de perversiteiten allerlei demonen (archonten) opgeroepen kunnen worden die de geheime genootschappen verereren. Demonen (archonten) die leven van de energie van mensen wanneer die vies, ziek, gemeen, raar bezig is.

  Die demonen zijn afwezig wanneer een man en een vrouw elkaar liefdevol beminnen. Dit stel wordt omringt door positieve wezens die we engelen noemen.

  De duistere machthebbers willen dat mooie kapot maken.

  Geliked door 1 persoon

 15. Jan zegt:

  Ontslag voor lerares in de totalitaire staat GB wegens wangedrag tegen lesbo: ‘God houdt van je’

  A teacher at a government-funded pre-apprenticeship academy in Bristol, England, has been given the pink slip for telling a lesbian student “God loves you.”

  According to LifeSiteNews, Svetlana Powell, an educator with 17 years experience, was labeled a “radicalisation threat” when she answered students’ questions regarding her Christian beliefs. The Bristol Employment Tribunal reports that Svetlana shared her Christian views on homosexuality when students inquired during a class discussion.
  ..
  For that, Svetlana was guilty of “gross misconduct.”

  https://www.dailywire.com/news/26804/england-teacher-fired-telling-lesbian-student-god-paul-bois

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s