Politie Saoedi-Arabië maakt jacht op vrouw in minirok

Screenshot_58

De religieuze politie in Saoedi-Arabië onderzoekt een video van een vrouw die een kort rokje en top draagt. Ook heeft ze geen hoofddoek op.

De beelden werden in het weekend gedeeld op Snapchat door een gebruiker die zich Khulood noemt. Later verspreidde de video zich ook via andere sociale media.

De jonge vrouw werd gefilmd terwijl ze door het historische plaatsje Ushaiger wandelde. De politie weet nog niet wie zij is.

Lees verder>>>
(h/t “Japio”)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Rotzakken, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

17 reacties op Politie Saoedi-Arabië maakt jacht op vrouw in minirok

 1. BertG. zegt:

  Die gaan ze nooit vinden.
  Niemand weet hoe je er uit ziet zinder burqa.
  Dat is dan weer het voordeel.

  Like

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  Als zij saoedische is heeft ze een probleem want Ik denk dat deze zelfde religieuze politie alvastwel bezig zal zijn om een gat te graven op een of ander plein waar ze tot haar middel in past.
  Dus laten we maar hopen voor deze vrouw dat ze buitenlandse is en al op het vliegtuig zit

  Like

 3. Elisah zegt:

  Ik kan er wel de humor van inzien, goed gedaan meisje!
  Er is niemand die er last van heeft, maar toch is men beledigd, zet die arabieren maar lekker te kakken, met hun absurde vrouwvijandige denkbeelden.

  Like

 4. Japio zegt:

  Schandalig zo’n korte rok, binnenkort ook in Nederland verboden. De tere moslimzieltjes kunnen het niet aan al dat vrouwelijk schoon.

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Politie Saoedi-Arabië maakt jacht op vrouw in minirok”

  Dat doe ik m’n levenlang al. What else is new?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 6. Mary zegt:

  Hahaha helemaal geweldig, hopelijk krijgen ze haar niet te pakken, gewoon een burka aan en niemand zal je herkennen hierna hahaha, stelletje zielige vrouwenonderdrukkers daar.

  Like

 7. Jean zegt:

  En zeggen dat er westerse idioten naar dergelijke barbaarse “perverse” landen op vakantie gaan??? Hoe achterlijk moet men zijn om dat te doen….
  Ik steun die jonge vrouw voor 1.000%, zij laat zien dat ze ballen heeft en zich van die baardapen in lakens gewikkeld (uiteraard met een blote …) geen bal aantrekt.
  Deden dat maar alle vrouwen dan was die smerige boerkawaanzin ‘verleden tijd’.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Dappere vrouw. Heel wat anders dan de naoorlogse verzetshelden die Nederland rijk is die bovendien ook het Nederlandse media landschap vervuilen met hun politiek correcte verzetsdaden rondom tolerantie van hoofddoeken en andere islamitische symbolen van onderdrukking en overheersing.

  Like

 9. ReaGluurder zegt:

  Off Topic, ook weer niet; Vrijdag wordt een kritieke dag in Yerushalayim. De allahtonen willen de metaaldetectoren bij de Tempelberg slopen. Benieuwd hoe Israel dit aanpakt. Tig10.000en allahtonen willen vrijdag naar het “gebed”. Kan wel weer eens een hete vrijdag worden in Yerushalayim.

  “If the metal detectors are not removed, we will see an explosion here,” said Arar. “People will tear them down with their hands. The number of people who enter al-Aksa every Friday is huge, so the police have three days to reevaluate [the enhanced security measures].” (Jerusalem Post)

  Like

 10. delamontagne zegt:

  De straf zal wel erger zijn dan deze hieronder.
  Maar er zullen best bovengestelden zijn die er iets in zien voor Nederland.

  Like

 11. Fans Brassens zegt:

  Inmiddels opgepakt……

  Like

 12. M.A.L. Sion zegt:

  Wat een gruwelijke dag voor Allah.
  De kledingregels voor vrouwen zijn zeer strikt en nu wordt hij (aangenomen dat Allah mannelijk is??????) in verleiding gebracht door deze ‘slet’.
  Allah is in verlegenheid gebracht. Zijn erotische gevoelens spelen op. Dat kan hij natuurlijk niet over zijn kant laten gaan.
  Zijn verontwaardiging groeit aan als blijkt dat het ondergaan van erotische gevoelens niet zonder gevolgen is gebleven. Nadat hij zich grondig verschoond heeft neemt hij contact op met de geestelijke leiders van het gebied waar de misdaad is gepleegd en beveelt dat het betreffende meisje hard aangepakt moet worden.
  Wij simpele aardbewoners zullen af moeten wachten of het een gat graven wordt voor een steniging of dat een flink houtblok gereserveerd wordt voor de onthoofding. Het is niet zeker of we het ook te weten komen.
  Jammer, want het was toch echt een aardig meisje.

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Inderdaad die moedige vrouw is opgepakt door de “zedenpolitie” dat soort politie bestaat NOG niet bij ons Ze zou behandeld worden met “zweepslagen” vanwege haar onzedig en verwerpelijk gedrag . Ik vernam ook via de media dat doorkijkbloesen of doorkijkboerka ook al verboden zijn! Heb ik onlangs niet gelezen dat Saoudi Arabie door de grote en onfeilbare leiders verkozen werd tot verdedigers van vrouwenrechten of iets in die aard .Achterlijke bende , hun cultuur en geld zit in de grond . Zonder die olie zouden ze nooit vereerd geweest zijn met het bezoek van het NL vorstenhuis , noch van enig ander “voor het zeggen hebber’ Dan liepen ze nog rond met hun geiten en ezels Wie geld heeft , heeft de macht , dan kun je met de kl…spelen van iedereen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s