BOOTJE VAREN . . .

Screenshot_88

(Door: “Driek”)

Toen op 10 mei 1940 de Duitsers plotsklaps ons land binnen vielen om den Nederlander de nationaal-socialistische dwangbuis aan te trekken en de Joodsche bevolking in paniek vluchtte naar de kustplaatsen in de hoop een boot te bemachtigen die hen naar Engeland zoude varen, waren in die benauwende dagen geen schepen genoeg om dien Joodsche vluchtelingen over te varen naar Engeland. Ja, voor het koninklijk huis was dat geen probleem, die hadden meteen een boot, dien Koninklijke menschen gaan voor, die zijn van landsbelang, dat weet den spitse lezer van “E.J. Bron”ook wel, dat hoef ik hier niet te vertellen.

Maar, waar ik mij druk over maak – en niet voor het eerst – dat is omdat dagelijks die vermaledijde ‘artsen zonder scrupules’ dien islamitische Jodenhaters Europa binnen halen zonder dat den ‘Machtigen der aarde’ ingrijpen. En onze regering doet al helemaal niks. Doch we worden overspoeld door zo’n grote getale negroïde mohammedanen die we straks allemaal moeten onderhouden, dat er in de nabije toekomst geen geld meer over is voor dien werkende Nederlanders die zich inmiddels blauw betalen aan belastingen. Op die manier gaat de lol eraf, voor zover dat al niet bij veel Nederlanders het geval is.

En het raadselachtige is dat menschen nog steeds achter lieden als Mark Rutte en Pechtold aanhobbelen. Ze graven daarmee hun eigen graf. Want wat is er nou in hemelsnaam zo bijzonder aan Mark Rutte? De man heeft aan alle kanten de boel zwaar belazerd. En maar lachen, ja, die man lacht ons gewoon uit. Over Alexander Pechtold wil ik het hier niet eens meer hebben. Daar heb ik de kracht niet voor. Waarom komt den Nederlander niet eens tot bezinning en schaart zich achter de partij van Geert Wilders? Nee heb je en ja kan je krijgen. Want dit is toch ook niks?

Die Haagse lieden zijn nu al maanden bezig om een regering te vormen. Welnu, dan weet je toch al dat wij straks allen veroordeeld zijn tot den bedelnap? Want dien onoprechte lieden hebben niet de capaciteiten om een landje als Nederland te besturen. Echt niet. Geloof me nou maar. Ik ben oud en wijs genoeg om dat te weten. Neen, we gaan het schip in. Net als al die bosnegers.

Ik wens  U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Algemeen, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Rutte, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op BOOTJE VAREN . . .

 1. Bob Fleumer zegt:

  Rutte is een zombie die niet van zijn gezond weet!

  Like

 2. T.Troubadour zegt:

  We zitten al in het schip van de politiek korrekte elite,en de politieke kliek hierbij gesteund door de leugenachtige maiin stream media.

  Geliked door 1 persoon

 3. Beschouwer zegt:

  Straks is er weer een bootjesparade van de lgbt gemeenschap. Is er dan ook een “dobbernegerbootje” daar ?

  Like

 4. Jade zegt:

  Georgia Guidestones, regel 1:
  – 6,5 miljard mensen moeten het veld ruimen –
  Wim Lex en Markje Rutte&Co vinden dat wel een puik plan…
  Trots zaten ze dan ook weer vooraan bij de Bilderberg-conferentie.
  Daar ontvangen zij namelijk hun grote geheime orders.
  Nederland en de rest van Europa moeten geislamiseerd worden, opdat
  de oorspronkelijke bewoners worden uitgeroeid door den moslim.
  Zij, Wim Lex en Markje Rutte&Co, zitten straks echter in het vliegtuig,
  en ze laten ons achter in de hel, net als in 1940.

  Geliked door 2 people

 5. Bennie zegt:

  Geweldig goed stuk

  Like

 6. eva110 zegt:

  Rutte moet de zaak rekken want die wil over anderhalf jaar opvolger worden van Donald Tusk. Daarvoor moet alles en iedereen wijken en het interesseert ze niks of Nederland daardoor ten onder gaat.

  Geliked door 2 people

  • Gert v.d. Horst zegt:

   Je zou er bijna blij van worden, deze uitspraak van Netanyahu, te mooi om waar te zijn.
   Het werpt bij mij de vraag op: zitten Jeruzalem en Wall Street (Soros) soms niet meer op een lijn?
   Of doet Netanyahu alleen de PR en gaat Soros gewoon door aan de executieve kant?

   Like

 7. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Wie wordt niet wit van woede ziek zoals hier Driek
  van Machtsmisbruikers als die Rutte met z’n kliek,
  die slappe zetelplakkers die ’t nooit zullen leren ?
  en blijven doorgaan onze Stemmen te negeren
  evenals de enige met moed en rechte schouders
  wat zijn wij toch voor Opvoeders als Nederlandse Ouders ?
  wat hebben onze kinderen straks ooit van ons geleerd ?
  voor Waarheid, Recht en Rede gaan als Geert ?
  .
  Jasterke
  .

  Like

 8. Jean zegt:

  Beste Driek, dat moet je mij toch eens uitleggen wat de toegevoegde waarde betreft van die oranje zakkenvullers? Zou dat hetzelfde zijn voor die in België, Spanje, G.B., Noorwegen, Zweden en Luxemburg??
  Monarchie werkt nooit met Democratie dus…., daar wij kiezen voor Democratie is dat duidelijk wat moet verdwijnen.

  Like

 9. Williaan zegt:

  Jean “Monarchie werkt nooit met Democratie dus…” Wat dus.. ? Democratie heeft ook ernstig gefaald, dat onder vinden we nu aan den lijve. Onze en vele andere waardeloze “regeringen” zijn democratisch gekozen! en dan praat ik niet de corrupte derde wereld en andere landen. De Europeanen wisten waar ze op stemden; Leiders met idiote utopische gedachten die de hele arme wereld uitnodigden hier heen te komen. Je noemt een goed voor beeld van een “top democratie” “Zweden” Democratie is verworden tot een “vloek” Want de vijand heeft de macht van de democratie ook ontdekt en gaat er mee aan de haal. Dus…. er moet snel wat anders komen… als het al niet te laat is.

  Like

 10. De “plotselinge” vlucht van koningin Wilhelmina en haar regering in mei 1940 was al vanaf november 1939 voorbereid.
  Zie artikel plus document uit het Britse archief.
  https://gerard1945.wordpress.com/2015/10/17/de-plotselinge-vlucht-van-koningin-wilhelmina-en-haar-regering-in-mei-1940-was-al-vanaf-november-1939-voorbereid/

  Like

 11. Qvic zegt:

  10-05-1940 is de dag dat Nederland op hield als koninkrijk, want met de vlucht van koningin Wilhelmina naar Engeland betekende ook, dat zij vrijwillig afstand heeft gedaan van haar koningsrecht in Nederland. Want in de grondwet stond dat een koningschap niet in ballingschap mogelijk was.Toen zij terug keerde in Nederland was zij geen koningin meer en dit wordt nu nog steeds verzwegen. Democratie in Nederland is enkel een illusie, waar de meeste onder ons nog massaal intrappen. https://sites.google.com/site/alarmuwordtvergiftigduf/nazi-regime-van-het-hitler-kabinet-vanuit-nederland-voortgezet

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s