Dag van woede

Screenshot_87

(Door: Wim van Schaik)

Verleden week vrijdag openden drie “Palestijnen” het vuur op een groep Israëlische agenten bij de Leeuwenpoort, een van de toegangspoorten van de Tempelberg. De terroristen renden vervolgens in de richting van de islamitische Rotskoepel, waar ze na een achtervolging werden doodgeschoten. Volgens de politie droegen ze behalve (zelfgemaakte) vuurwapens ook messen bij zich.

Op de Tempelberg bevinden zich de, voor de Joden belangrijke, Klaagmuur en de Al Aqsa moskee. Na de laffe moord op de agenten werd het complex direct geëvacueerd en werden alle toegangen afgesloten. Ook ging op last van de politie het vrijdagmiddag gebed niet door.

Zondag mochten moslims weer de Tempelberg op. Maar net als Joden en toeristen dat altijd al moesten, moeten nu ook moslims door de veiligheidspoortjes als zij de berg op willen. Dat zinde de Waqf – islamitische dienst die de Tempelberg beheert – niet. De leiders van de Waqf riepen de moslims op zich te verzetten tegen de nieuwe procedure. Islam moet immers als het maar even kan domineren. Dus, Joden en toeristen wel door detectiepoortjes, maar moslims niet. Ziedaar, het wereldbeeld van de moslim in de praktijk van alle dag!

Vervolgens heeft de Palestijnse Fatah-partij woensdag uitgeroepen tot Dag van Woede. Vast afgekeken van hun Egyptische Moslimbroeders die zoiets al eerder (2013) in Egypte deden. We weten dus uit welke hoek de wind waait.

Ook aan grote woorden geen gebrek. Dat kennen we. Hanan Ashrawi (PLO) noemde de plaatsing van metaaldetectors een „flagrante schending van de rechten en vrijheden van Palestijnse moslims.” Inderdaad. Metaaldetectors om te voorkomen dat terroristen wapens naar binnen smokkelen, knagen aan het ‘recht en de vrijheid van moslims’ om met een beroep op hun terroristische en antisemitische handboek dood en verderf te zaaien. Het is de omgekeerde wereld van de doodscultus van de islam die we zo goed kennen: veiligheidsmaatregelen zijn “opdringende en ontmenselijkende praktijken”. Onschuldigen neerschieten of neersteken moet kunnen, omdat Allah en Mo dat eisen.

Heel goed dat Israël niet aarzelt te laten zien wie er controle uitoefent. Ook als het gaat over de heilige plaatsen in Jeruzalem. En dat zijn dus niet de moslims! Dat is andere koek dan wat in ons land gebeurt. Hier wordt de controle over wijken gewoon in moslimhanden gelegd en trekt de politie zich terug zoals in Amsterdam, waar joodse objecten niet langer fysiek beveiligd worden. Zoiets is terminaal tolerant.

Het weke en tolerante Westen zal Israël wel weer van alles en nog wat verwijten, want de “Palestijnen” zijn immer zielig en Israël is steevast arrogant en treedt altijd disproportioneel op. Een voorproefje kregen we al in Trouw. De laffe moordpartij werd een ‘schietpartij’. Alsof het om een wederzijdse actie ging en niet om een aanval met daaropvolgende reactie. De “Palestijnse” terroristen werden omgetoverd tot ‘aanvallers’. En de lezers kregen ook nog eventjes een vakkundige hersenspoeling met een passage als: ‘De aanslagplegers zouden gedreven worden door frustratie over de Israëlische bezetting’, terwijl het op z’n minst gaat over betwist gebied en historisch gezien over gebieden waarin Joden van oudsher woonden. En natuurlijk geen enkele compassie met de agenten. Nee, bij Trouw heerst alleen ‘de vrees voor toename van geweld’.

Ja, hard geweld, daar moeten de MSM-lezertjes en NOS-kijkertjes niets van hebben, want ze worden zo in beslag genomen door hun goede bedoelingen en hun humanitaire zoetsappigheid, ze zijn zo vervuld van hun parmantige denkbeelden over tolerantie en vrijheid, dat ze blind zijn voor de ongenadige verschillen tussen culturen. Geen wonder dat zij, heel beschaafd  en met een superieure glimlach, graag hun weerbaarheid inleveren. Kijk, daar kan ik woedend over worden. Niet een enkele dag, maar steeds weer en steeds meer.

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Palestijnen", "Religie van de vrede", Barbarisme, demoniseren, Desinformatie, establishment, gezond realisme, Heilige Land, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jihad, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Dag van woede

 1. Ted zegt:

  Spot on Wim en had het niet beter kunnen verwoorden

  Like

 2. Marlies zegt:

  De aanblik van de moskee op de Tempelberg irriteert mij al jaren mateloos. En Dag van de Woede is veel te kort: maak er Eeuw van de Woede van, nadat de glimmende koepel is verdwenen. Donder toch allemaal op naar Jordanië, waar je “thuis” is. En meteen even een andere naam
  voor “Palestijnen” graag. Ik kan die uitdrukking ook niet meer horen! evenals “bezetting”.

  Like

 3. Charles Martel zegt:

  We zullen een dure prijs betalen voor de lafheid van onze politici en onderwerpingsjournaille.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  De Nederlandse media is door en door verrot net als de politiek (uitzonderingen daargelaten).

  Geliked door 1 persoon

 5. Bob Fleumer zegt:

  Botte koppen in Den Haag we zijn in OORLOG met de islam, handel daar g.v.d. eens naar!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Likoed Nederland zegt:

  Dat noemen moslims een heilige plaats, maar daar blijkt niets van. Hoe vaak zijn er geen rellen door moslims daar, waarbij stenen en molotovcocktails worden gegooid?
  Is dat heiligheid? Joden zullen dat nooit bij de Klaagmuur of katholieken bij de Sint Pieter.

  Om nog maar te zwijgen van de oproepen tot genocide vanaf deze ‘islamitische heilige plaats’ worden gedaan:
  https://likud.nl/2015/12/vanaf-de-tempelberg-allah-wil-dat-wij-de-joden-uitroeien/

  Geliked door 1 persoon

 7. Asgard zegt:

  Ik snap er geen ene flikker van,..onder die koepel ligt gewoon alle restanten van Joodse historie, het huis van David,…de Joden moeten dat gewoon gaan opeisen, vroeg of laat klapt de boel daar toch wel,..gewoon buldozer erheen en slopen die koepel!

  Geliked door 1 persoon

 8. boorzalf zegt:

  Het wordt tijd om dat gekke gebouw te verwijderen op de tempelberg. Het hoort daar niet.
  Slopen die hap.

  Like

 9. ReaGluurder zegt:

  Bij de KLaagmuur staan ook detectiepoorten waar iedereen doorheen moet. Natuurlijk ook alleen maar om te voorkomen dat er een nep-jood (lees allahtoon) met een bom naar de Klaagmuur gaat. Bekijk de foto’s van de allahtonen bij de detectoren. De stuitende primitiviteit / domheid, de diepe haat naar Joden, niet moslims. (“If you do not believe our religion is the religion of peace, we will riot and kill you until you do!!”) Dat vrijdagmiddaggebed is niet meer/minder een politiek statement, pure intimidatie. En ze ZITTEN massaal onder ons. Binnengehaald door ook dom, naïef volk/ wereldvreemde “bestuurders”! Er is geen redden meer an!

  Like

 10. Thomasson zegt:

  De krant TROUW begon ergens begin jaren ’40 als een verzetskrant. Helaas werd deze krant, in de loop der jaren, omgetoverd tot een typische NSB “Volk & Vaderland” krant. Een krant voor wie verraad topprioriteit verdient. Het zou NOOIT opkomen voor autochtone Nederlanders die slachtoffers worden van Islamitisch geweld. Moslims zijn altijd zielig en ze worden altijd achtergesteld. Autochtone Nederlanders zijn xenofoben, Islamofoben of zomaar racistische Tokkies. Als zij in elkaar worden geslagen, uit hun huizen worden verjaagd of bespuugt dat is het ALTIJD hen fout!. Het is de straf voor kolonialisme, voor ‘n verkeerde huidskleur of …de Bossa Nova.. Echter er is een verschil tussen de redactie van Volks & Vaderland en TROUW. De NSB had ideologische motieven die gelijk stonden aan die van de NSDAP. Wat zijn de motieven van TROUW om de Islam in Nederland te promoten en zorgvuldig te bedienen? Het is een publiekgeheid dat de redactie van deze krant staat uitsluitend aan de kant van islamitische migranten en de zgn. asielzoekers …al weet men dat deze mensen vuurgevaarlijk zijn voor ons bestaan. Het maakt niets uit waar deze gevaarlijke mensen zich bevinden; in Nederland of toevallig in het verre Israël. De naam TROUW lokt de nodige cynisme uit …Aan wie zijn ze TROUW aan het Nederlandse volk of aan de bazen in Qatar ? (cq. Saudi- Arabië of andere emiraten)

  Like

 11. Henk.V zegt:

  De gebeurtenissen op de Tempelberg maken andermaal duidelijk hoe -onder invloed van de islam- er steevast een omdraaiing van begrippen en feiten plaats vindt.
  De islam tast niet alleen het onafhamkelijke denken aan van de ”gelovigen’ !
  De Koran staat immers de moslims maar één reactie toe op haar boodschap: Volledige, dus kritiekloze (!!)- onderwerping aan de leer en de acceptatie van de voorstelling van zaken die vanuit die leer wordt gegeven.

  Deze zogenaamde bevrijdende ”religie” zal ,overal waar haar invloed groeit, drammen, zeuren en dreigen net zo lang totdat ook niet-moslims murw gebeukt raken en berusten in de islamitiswche interpretatie van de werkelijkheid!

  Het -volgens die methode -afgedwongen schandelijke besluit van de Verenigde Naties om de Tempelberg tot islamtisch, gebied te verklaren is volstrekt in strijd met het historische gegeven dat de Joden VER voordat de islam zelfs maare bestond op die plek al een Joodse tempel hadden ,wat de Israëlische claim op die plek dus rechtstatelijk onaanvechtbaar maakt!

  De verrotting van het denken zien wij ook bij de vetrtegenwoordiger van de PLO, Hannan Ashrawi die iets wauwelt over de schendingen van de rechten van de Palestijnen, daarmee bedoelend dat deze opgejutte types ongegeneerd zich op de Joden zouden mogen uitleven.Deze dame is geen moslima, maar een christen…Ook zij volgt daarmee het islamitische denkpatroon.

  De Israëlische reactie op de islamitische provocaties .is de ene juiste: er korte metten mee maken, iedere keer wanneer het geweld weer oplaait.

  Wanneer wij niet willen dat wij volledig tot dhimmies worden gemaakt,dan rest ons land maar één ding het Israëlische voorbeeld navolgen. Ik denk echter niet dat onze verlinkste, vervrouwelijkte overheden daar uit zichzelf toe in staat zijn .
  Waar de overheid ernstig in gebreke blijft , als het gaat om de handhaving van onz\e westerse rechtsstaat,en haar verworvenheden, dan zullen ontwaakte burgers uiteindelijk zelf in hun eigen bescherming en rechtshandhaving moeten voorzien

  Het mag duidelijk zijn dat er voor de instanties die onze identiteit willen opgeven voor middeleeuws barbarendom eenvoudigweg geen plaats behoort te zijn in de wereld.
  Dat geldt voor de EU en voor alle politiek correcte filialen daarvan die zich in de lidtatelijke hoofdsteden bevinden..
  Alleen de westerse cultuur staat namelijk garant voor een gezonde toekomst.voor ieder mens van goede wil…

  Geliked door 2 people

 12. Republikein zegt:

  Elke dag terminaal tolerant, maar niet willen/kunnen begrijpen.

  Like

 13. jantjeuitnl zegt:

  Jammer dat de Israëliërs zich weigeren te verlagen tot het niveau van de Westbankers en Gazanen, want dan konden ze ook een dag van woede uitroepen en, in een keer, die hele bende de zee in drijven. De aarde zou dan een iets betere plaats zijn om op te leven.

  Like

 14. Thomasson zegt:

  @Henk V.
  Moslims zijn te vergelijken met een criminele organisatie die geleid wordt door een bloeddorstige onsterfelijke Führer; mijnheer Allah. De enige manier ze effectief te bestrijden, is ze niet op ons terrein toe te laten.
  Het schandelijke besluit van de Verenigde Naties om de Tempelberg tot islamitisch gebied te verklaren, is in hun optiek helemaal niet schandelijk. Als men de voltallige vergadering goed observeert, komt men snel tot de conclusie dat de plaats lijkt meer op een dagje Apenheul of een Safaripark dan een vergadering van een organisatie die voor het welzijn en veiligheid van de wereld moet zorgen. De Palestijnen horen bij hun soort van jungle- en woestijnbewoners. Bijna de hele boel hoort daar bij de maffia van Allah. Dus wat is er zo vreemd aan? Vreemd is eigenlijk dat landen die niet in de jungle of de woestijn horen, vinden het noodzakelijk om leden van de club te blijven en hoge contributies te betalen. Wat voor? Het is weggesmeten geld!.
  Hanan Ashrawi probeert, nog steeds, de hielen te likken van de rioolputleiders ;waar ze vandaag komt. Ze hoopt daarmee haar leven en het leven van haar geloofsgenoten te beschermen. Of de tactiek op de lange duur zou werken? Het zwaard van Democles hangt constant boven haar hoofd en het hoofd van haar Christelijke club.

  Geliked door 1 persoon

  • Henk.V zegt:

   Dank voor uw reactie,Thomasson.
   Het karakter van de islam is mij volstrekt duidelijk, Daarom zal ik mijn verzet tegen de (zelf) islamisering van de westerse wereld en ons land in het bijzonder niet opgeven. Integendeel: mijn verzet neemt dagelijkks toe en die vindt vaak zijn weerslag in de manier waarop ik schrijf.
   Ik ben van mening dat in een gezonde maatschappij de stem van de islam in het gunstigste geval hooguit een beetje mag fluisterem. Ik vertrouw de intenties van deze ideologie namelijk niet in het minst, omdat -zelfs in zogenaamde gematigde islamitische kringen , ook daar de pressie vanuit de fundamentalistische hoek NOOIT ophoudt en de ”gelovigen” steeds tot een zuivere vorm van islam beleving oproept.
   Elke islamitische samenleving is daarom steeds instabiel: . Wij zagen dat bij de successen van de IS terroristen in het Midden Oosten de steun voor een meer dogmatische manier van islamitisch denken zeer toenam, vooral onder jongeren.

   Aan dit fundamentalistisch gestook wil maar geen einde komen, dus wij zouden zonder de de aanwezigheid van islam in onze samenleving in een aanmerkelijk weldadiger leefklimaat belanden.
   Veelzeggend is daarbij ook dat islamitische groepen, wanneer die samenklonteren in een woongebied, zich beslist NIET zullen voegen naar onze opvattingen. Zij zullen uitdijende leefgemeenschappen vormen, parallelle samenlevingen.
   Dit kan allemaal, omdat de aanhangers van politiek correct, gelovige christelijk of atheïstisch WEIGEREN het probleem dat ik aanroer aan te pakken.
   Men kijkt liever weg van de deze situatie en houdt zich voor dat wij één mooie samenleving vormen.
   Aan die gedachte wil ik hier liever geen woord meer vuil maken.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s