Fractiechef van de SPD-Berlijn wil Duitse cultuur afschaffen

Screenshot_85

(Door: “Inxi” – Vertaling: E.J. Bron)

Raed Saleh (foto) is moslim, woont in Berlijn en heeft een boek geschreven. Nou en, wie interesseert nu zo´n pamflet, zou je kunnen denken. Saleh is echter niet zomaar een moslim uit het kalifaat Berlijn, hij is fractievoorzitter van de SPD in het deelstaatparlement en zodoende wint het maaksel aan explosiviteit. De linkse pers schrijft dat Saleh een “Palestijn” van geboorte zou zijn. Welnu, de man werd in 1977 in Sebastia, op de “westelijke Jordaanoever”, geboren en kwam in 1982 naar Duitsland. Hij brak een studie medicijnen af om in de privé-economie en natuurlijk de politiek carrière te maken.

PI News (2)

Provocatief reisde de moslim dinsdag naar Dresden (het thuis van Pegida) om bij de Frauenkirche zijn boek “Ich deutsch” te presenteren. Gisteren Maas en vandaag Saleh – wat wil men de inwoners van Sachsen nog meer aandoen?

Over het boek van de heer in fijne zijde

Een maaksel, dat sprakeloos maakt over zijn onverbloemde eis naar afschaffing van de Duitse waarden en cultuur. Nog een handleiding tot islamisering van ons vaderland in heldere taal door de fractiechef van de SPD in Berlijn. De moslim Saleh, die hier in het land carrière kon maken, zet als volgt vraagtekens bij het begrip dominante cultuur:

“Nu moeten we eindelijk een keer zeggen wat deze Duitse dominante cultuur is”, aldus Saleh. “Want zij is zeker niet meer Duitse wijn en Duitse zang, de Hermann-slag en Loreley.”

Voor moslims zeker niet, die hebben andere veldslagen gevochten en doen dat nu nog. Saleh verder:

“Elke burger die hier woont, behoort tot ons volk, behoort tot Duitsland”, schrijft hij. Om het even welke wortels, om het even welke religie. “Het Jodendom behoort voor mij tot de Duitse dominante cultuur – zonder twijfel. Maar datzelfde geldt voor de islam.”

Een ongelooflijke en ontoelaatbare vermenging van de geschiedenis. De islam heeft, in tegenstelling tot het joodse geloof (Saleh gebruikt Jodendom in het origineel), nog nooit tot Duitsland behoort en zal ook niet tot Duitsland behoren.

Beter Turkenduits en getto-taal in plaats van Duits

Natuurlijk moet ook het wellicht hoogste goed van de Duitsers afgebroken worden: de Duitse taal.

Als jongeren een nieuwe taalvariant vormen, die tot nu toe denigrerend “Turkenduits, getto-taal of Turken-slang” genoemd wordt, vindt Saleh dat “een te begroeten ontwikkeling”. Want: “Ook taal is op creativiteit en nieuwe invloeden aangewezen.”

Waarschijnlijk bedoelt Saleh zulke spreuken als: “Ey, isch weiß wo Dein Haus wohnt und fick´ Deine Mutter.”

Wie als vertegenwoordiger van een voorheen en zelfbenoemde volkspartij deze eisen stelt, wie het verwateren en de opgave van de Duitse cultuur eist en dit zelfs als handboek presenteert, die heeft in dit land niets, absoluut helemaal niet verloren, en al helemaal niet in een partij die deelneemt aan de regering.

Meneer de afgevaardigde, u werd op de “Westelijke Jordaanoever” geboren, tegenwoordig noemt deze constructie zichzelf “Palestijnse autonome gebieden”. Gefinancierd door de rest van de wereld en gevoed door aartsvijand Israël, die als dank daarvoor dagelijks met terreur door uw geloofsbroeders wordt bedekt. Pak uw spullen en ga uw thuisland met uw warrige theses verblijden – maar bezondig u niet aan de onze. Dat recht hebt u niet; de zieke ideologie genaamd islam, waartoe u bekennend behoort, hoort niet bij Duitsland!

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Inxi”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", "Westelijke Jordaanoever", achterlijkheid, Arabieren, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, Geschiedvervalsing, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Fractiechef van de SPD-Berlijn wil Duitse cultuur afschaffen

 1. Cathja zegt:

  Met name de laatste alinea, daar ben ik het heel erg mee eens! Laat dat irritante figuur z.s.m. terugkeren naar zijn roots. Hij heeft hier niks te zoeken, niks te zeggen en niks te willen of te eisen. Wij (dus inclusief de Duitsers) zijn Europese, niet-islamitische volkeren. Dat hij deze feiten wil uitpoetsen, daar hebben wij helemaal niets mee te maken. Wij hebben totaal geen behoefte aan het gebral van deze blaaskaak!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Alwéér zo één, die de sociaal-democraten – in dit geval de SPD- als toegangspoortje benut om aan Allah’s opdracht te voldoen. En die nuttige idioten laten hem vanzelfsprekend weer alle ruimte!
  Hoewel de CDU dat bij monde van Merkel natuurlijk net zo goed doet met ‘r “Der Islam gehört zu Deutschland.”
  Maar hier zie je weer: Verschaf zulke lui toegang tot de politiek en ze maken er onmiddellijk misbruik van. Precies, wat je bij ons aanschouwt.
  Enfin, weten we meteen zeker, dat het geen toeval is.

  Like

 3. tjonge zegt:

  langzaam maar zeker worden ze brutaler, arroganter en komt die islamietjes-aap uit de mouw…
  .
  hoelang nog voor dat het (totale) volk ontwaakt ?

  Geliked door 1 persoon

  • rony stokart zegt:

   Het volk ontwaken…? Vergeet het. Het volk slaapt, net zoals ze sliepen toen Dolfke het voor het zeggen kreeg. En zoals ze slapen terwijl Erdogan, de erkende geitenneuker en Nato vriend, alle maskers laat vallen.

   Like

 4. Cleo zegt:

  De ‘socialistische’ (een loze benaming m.i.) partijen in Duitsland, in Nederland en in andere Westeuropese landen hebben zich als de ‘nuttige idioten’ decennia door de islamieten (met hun jihad-instructies altijd op zak) laten gebruiken/misbruiken, totdat deze infiltranten zich vroeg of laat als de verraderlijke vijfde colonne ontpoppen!
  Zie DENK met de trekpoppen van dictator erdogan in ONZE volksvertegenwoordiging!
  TE GEK VOOR WOORDEN!
  DIT VOLKSVERRAAD MOET WORDEN GESTOPT!

  Van lummeltje rutte hoeven de Nederlanders qua daadkracht niks te verwachten! Dat is een grote NUL!

  Like

 5. Ach voor diegenen die nog steeds in de leugenachtige linkse consensus geloofd, heel Europa wordt vroeg of laat totaal geïslamiseerd mede door de democratisch gekozen regeringen van alle EU lidstaten. Het wil maar niet inzinken dat cultuurvernietiging en genocide in de nabije toekomst een feit wordt. Er is té weinig oppositie van de islam kritische partijen, het lukt maar niet om een stok in de wielen van de ongekozen EU leiders te steken, Brexit zal niet genoeg blijken om het megalomane EU monstrum ten val te brengen mijns inziens. Het drama waarin schepping altijd samengaat met vernietiging is door de geschiedenis altijd al een voorbeeld voor de volgende cultuurvernietiging geweest. Voor straks welterusten en morgen weer gezond op zou Sonja Barend gezegd hebben.

  Like

 6. ildiko zegt:

  genetisch afval, en dit soort monsters noemen zich Deutsch, Nederlander, Fransman, Belg, Zweeds enz

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Is dit nu wat de “bovengestelden” onder gezellig samenleven met de nieuwe “Europeanen” verstaan.
  Sicilië: autochtonen en afrikanen gaan elkaar te lijf op de markt.
  Een van hen kan zijn woede niet bedwingen en rijdt met vrachtauto voor­-en achteruit op de menigte in.

  https://vid.me/x3VmU

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Wat kunnen we anders verwachten? Het aantal moslims neemt toe en dus de eisen ook

  Links zal daar hard aan meewerken. Linkse Zweden zeggen al openlijk dat hun cultuur niets voorstelt, dit in tegenstelling tot de islamitische cultuur.

  “Weg met ons” gaat resultaten opleveren.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Het is net de Maffia. Ze zijn al in de hoogste bestuursfuncties geinfiltreerd, en hebben nu de mogelijkheid gevonden, samen met de steun van hun linkse vriendjes, om ons naar de Sharia toe te helpen !

  Geliked door 1 persoon

 10. Williaan zegt:

  Het wordt met de dag griezeliger

  Geliked door 2 people

 11. Asgard zegt:

  Palastijnen bestaan niet, hebben ook nooit bestaan, gewoon nooit!

  Geliked door 1 persoon

 12. Teun zegt:

  Overal herschrijft de pislam de geschiedenis. Ik wil nog een stap verder gaan. De islam behoord niet thuis op aarde. Moord, pedofilie, vrouwenhaat, verkrachting, schending van eerbaarheid van mensen en alle natuurwetten, ubermens arrogantie enz. Conclusie: islam is over zijn houdbaarheids datum heen en dient op de schroothoop van de misdadigers gegooid te worden.

  Like

 13. Marc zegt:

  Ik word niet boos van de wartaal die de man uitslaat, wel dat alweer een traditionele socialistische partij het voor elkaar krijgt een moslim op een sleutelpositie te plaatsen in nota bene de hoofdstad van de belangrijkste Europese economie. Het is net als Marcouch als burgemeester van Arnhem, of die van Kahn over Londen.

  Wanneer start nu eens die burgeroorlog waarin autochtone nationalisten de autochtone internationalisten nu eens duidelijk de wacht aanzeggen!?

  Like

 14. Feniks zegt:

  Deze man bedrijft ultieme hatespeech / discriminatie/(blanke) genocide en belediging tegen de Duitse cultuur en de oorspronkelijke Duitse bevolking en moet zwaar worden vervolgd en met de hoogst mogelijke straf bestraft worden.

  Like

 15. Pietersen zegt:

  Wat een plaag die moslims. Gaan steeds een stapje verder. Zien politici dat niet ?

  Like

  • Wachteres zegt:

   Ja, @Pietersen, dat zien politici wel.

   Maar nu reageren ze nog met “Ach het valt wel mee” ën als het aantal en dus de eisen nog groter worden dan zeggen ze braaf: “Nou, dat is toch ook zo, de islam heeft ook zijn rechten”.

   Like

 16. Beschouwer zegt:

  citaat;

  Meneer de afgevaardigde, u werd op de “Westelijke Jordaanoever” geboren, tegenwoordig noemt deze constructie zichzelf “Palestijnse autonome gebieden”. Gefinancierd door de rest van de wereld en gevoed door aartsvijand Israël, die als dank daarvoor dagelijks met terreur door uw geloofsbroeders wordt bedekt. Pak uw spullen en ga uw thuisland met uw warrige theses verblijden – maar bezondig u niet aan de onze. Dat recht hebt u niet; de zieke ideologie genaamd islam, waartoe u bekennend behoort, hoort niet bij Duitsland!

  Nee meneer de brulboei

  Judea en Samaria behoren bij Israel

  Zo is het !

  Like

 17. Marian zegt:

  Dat ze die klootzak op zo’n hoge positie hebben laten komen. Toppunt van schijnheiligheid.

  Like

 18. Beschouwer zegt:

  Laat deze brulboeiklootzak opdonderen.

  Like

 19. kampersrene zegt:

  Als die denkt dat hij exclusief is , ze zijn daar volop mee bezig de Duitse Cultuur te vernietigen

  Like

 20. Jules Vismale zegt:

  Ik zou het liefste, naar aanleidingen van deze snert-moslims van een Raed Saleh (SPD) en Morad Almuradi, over de Duitse cultuur en het Oktoberfeest in München, ook graag een reactie sturen naar Berlijn of München en dan zou deze ongeveer aldaar zo gaan luiden:

  Geachte stadsraad,

  Ik schrijf deze brief om uw aandacht te vestigen op iets dat ik, en veel autochtone Duitsers, Nederlanders, Europeanen enz. vinden en dat evengoed aandacht nodig heeft. Ik wil u er graag van op de hoogte stellen dat het oproepen van radicale moslims en soortgelijk uitschot dat heel Europa wil islamiseren namelijk een intolerant en anti-Europees project is.
  We hebben jarenlang geprobeerd om dit project te negeren, maar onder de radicale moslims, “asielzoekers, vluchtelingen” en hun linkse beschermengelen vinden teveel on-Europese zaken plaats. Zoals bijv. aanrandingen, verkrachtingen, het openbaar uitschelden, bedreigen en mishandelen van vrouwen, homo’s, christenen enz., aan autochtoonse schoolkinderen het ongevraagd opdringen van het bezoeken aan moskeeën waar vaak haat wordt geprediceerd aan “ongelovige” autochtoonse Europeanen, het verpesten van nationale feestdagen (meestal met hulp van doorgedraaide en huichelachtige linkse bestuurders, politici enz.) om deze door het Suikerfeest te vervangen, “populistische” burgers, die hun eigen land, geschiedenis en cultuur willen behouden en terecht kritiek op de gehate EU en de islam hebben, uit te gaan schelden voor racisten, fascisten, neo-nazi’s en xenofoben wat zij vaak helemaal NIET zijn of hen uit te maken voor honden en varkens die volgens de islam onrein zijn!
  Bovendien weten de opgenoemde Raed Saleh en Morad Almurad, hun soortgenoten en de linkse blauwe jakhalzen vast evenmin dat de nazi’s tijdens WO II stapeldol waren op de islam en vooral Heinrich Himmler (1900-1945), de Reichsführer- SS, heeft duizenden radicale moslims ingelijfd bij de Waffen-SS om hiermee honderdduizenden joden, zigeuners, katholieken, partizanen e.v. a. wreed af te slachten!
  Wij begrijpen daarom eveneens dat het Oktoberfest een jaarlijkse Duitse traditie is, maar wij, de autochtoonse Europeanen, kunnen de radicale islam en de ondemocratische EU helemaal niet meer tolereren, omdat het ons en alle anti-islamieten in de wereld al decennnia’s lang beledigt. Wij verzoeken dan ook dat het komende Oktoberfest in München en de Duitse cultuur gewoon behouden blijft daar er op dat feest bovendien NIET wordt opgeroepen om moslims in massagraven dood te schieten of in vernietigingskampen te vergassen!
  Wij geloven ook dat de Duitse cultuur EN het Oktoberfeest de islamieten helemaal niet kunnen beledigen en anders zeggen zijzelf een eventueel bezoek daaraan maar af en gaan al die vluchtelingen hopelijk als de gesmeerde bliksem terug naar hun islamitische roots en drinken ze daarginder toch gewoon geen alcohol. Dank u voor uw aandacht voor deze zaak.

  Hoogachtend,

  Alle Europeanen (waaronder ikzelf) die TERECHT de anti-autochtoonse-, vrouwen-, christen-, joden- en homo-hatende moslims al jaren kotsbeu zijn en wensen dat de laatsten na hun dood NOOIT het paradijs van Allah ingaan en GEEN 72 maagden op hen wachten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s