Gestoorde nep-nieuws-journalist Jan Kuitenbrouwer verwijdert tweets snel

Screenshot_79

(Door: Michael van der Galien)

Jammer: iedereen heeft ze al gezien Jan!

NRC-columnist Jan Kuitenbrouwer (foto), die onlangs in het nieuws kwam omdat hij een belachelijke column schreef waarin hij Baudet, Roos en Duk wegzette als radicaal-rechtse Machiavelliaanse clowns, en die gisteren nogmaals headlines maakte, omdat hij Stalin rechts noemde, heeft die laatste tweets razendsnel verwijderd.

Kijk zijn Twitter-tijdlijn er maar op na. Meneer de nep-journalist van fop-krant NRC heeft de schokkende teksten offline gezet.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", demoniseren, Desinformatie, Elite, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Gestoorde nep-nieuws-journalist Jan Kuitenbrouwer verwijdert tweets snel

 1. Ivan Chapka zegt:

  Mijn vrouw, die haar Master Sovjet geschiedenis heeft, moest om “rechtse” Stalin onbedaarlijk lachen. Helaas niet de miljoenen mensen die door deze communist zijn vermoord.

  Om dit soort ultieme nitwits zoals deze Jan, journalist te noemen, gaat mij eigenlijk al te ver. Geef hem maar een titel die bij hem past, dus voortaan “klojo” Jan.

  Geliked door 2 people

 2. T.Troubadour zegt:

  Zeker noch nooit in de baltische staten geweest en in het oorlogsmuseum in gdansk.wat een idioot,maar ja tegenwoordig is alles mogelijk bij de nrc.

  Like

 3. Luchtpint zegt:

  Kuitenbrouwer:

  En de Islam is extreem-rechts in de echte zin van het woord, want extreem-conservatief. En dus niet-leuk !

  Op een rare manier bewijst hij wat we hier allemaal weten. Dat hij dat zelf niet door heeft.

  Like

 4. Trucker zegt:

  Hoe graag het links/multikulle/islamofiele genootschap mij (en vele anderen) als rechtse nationalistische islamofoben wil branden en deshalve de kreet “nazi’s extreem rechts of fascisten” gebruikt weet ieder fatsoenlijk mens.
  Maar het tuig (jaja pent gemakkelijker) vergeet dat de nazii ideologie nationaal socialistisch was/is en ik kan van mezelf veel zeggen maar ik weet dan wel zeker dat ik géne socialist ben 🙂
  Mainstream media speelt op het orgel dezelfde melodie maar hier kan ik ook schrijven dat ik geen mainstream media nodig heb omdat ik reeds lang weet dat deze een hidden agenda hebben.
  Maar hoe jammer dat de domme/luie/argeloze/naïeve (of whatever) kiezer/kijker/luisteraar/lezer deze niet doorheeft en, zouden ze wel er geen seconde van wakker liggen en zichzelf de vraag –>stellen is wat de mainstream media “duid” wel juisthaar onderdanen beschermen<– nog handhaaft komt van Mars en is nu reeds een sitting duck.
  In Polen kan je voor enkele duizenden dollars een spoedcursus special forces technieken leren waar uiteraard vuurwapens het grootste deel van innemen, zij die het kunnen doen kans niet laten liggen want ons pad is dat wat AC/DC reeds in de vorige eeuw verkend heeft :

  Like

 5. Flo zegt:

  Zegt toch genoeg over de kneuzen die dit nog kopen ,iq schoenmaat .

  Like

 6. Trucker zegt:

  Oeps, was iets te snel met een comment te pennen, kreeg net onderstaande video onder ogen, komt uit de US en het dappere meisje begeeft zich tussen idiots/scum/leftists Bernie Sanders supporters.
  Ik zie daar een schare jonge (en minder jonge) lieden die mijn inziens ASAP naar één van de islam(ieten) paradijzen moet worden gedeporteerd om enige ervaring op te doen tussen hun knuffel specimen : de islamiet.
  Dit is het tuig dat later probleemloos universiteiten en andere instellingen zal intrekken en klonen zal produceren die denken dat love and peace de wereld kan redden.

  Like

  • Trucker zegt:

   enige toelichting indien nodig, hier zie je dus het equivalent wat mei ’68 was in de vorige eeuw:
   make love no war.
   Tja die nichten/homo’s en/of onozole wichten en tutti quanti garanderen één zaak : welke (rep) POTUS dan ook aan de macht is in de US heeft een grote colonne infiltranten en voorbereiders van de islam(ieten) jihad onder zich.
   In een ideale wereld zonder je die af, isoleer hun en verbannen is ook nog een (humane) oplossing.
   Het grootste gevaar is steeds de infiltratie (van instellingen) geweest en is het door buitenlandse mogenheden of inlandse, het gevaar blijft hetzelfde, Sun Tzu heeft het uitgebreid beschreven.

   Like

   • Trucker zegt:

    verdikke ben opslag verliefd op dat moedige meisje 🙂 schitterend hoe dat zooitje te kakken zet zonder dat ze het zelfs beseffen.
    Mooie meisje heeft meerdere videootjes gemaakt en allen pareltjes…yep k’voel me plots terug 20jaar met vlinders in de buik 🙂 🙂 🙂 🙂
    Het cliché domme blondjes is niet altijd waarheid 🙂

    Like

  • Republikein zegt:

   Tegen een muur praten geeft minder opwinding want zinloos.
   Zou je dat andere blonde meisje met rode haarband uit wraak ook niet doen?
   Eventueel kan je er een kussen opleggen,want salam aleikum en haal h’m uit je broek enz.
   Trouwens nog leuke blonde info hiero, wel scrollen.
   http://www.barenakedislam.com/2017/07/20/for-centuries-we-have-been-silenced-tortured-banished-even-killedor-forced-to-be-invisible/

   Like

   • Trucker zegt:

    Bonni’s BNI ken ik zeer goed, heb er trouwens afgelopen jaren op gepost én gepend in comments, maar ik wil E.J; niet afvallen door te stellen dat BNI beter is.
    Ook Bonni heeft het moeilijk want BNI i!s in de US nog meer gehaat als (meisje) Pamela Geller en Robert Spencer’s blogs samen.
    Die onzin wauwelende met dat rode haarbandje… nooit begrepen hoe knappe mokkels zo fout kunnen zijn, is een steeds wederkerend patroon.
    Dat leuke blondje jaja lef voor twee want Ohio is nu net niet één van de meest gecultiveerde staten waar beleefdheid rule nr1 is.

    Like

 7. koddebeier zegt:

  Die Kuitenknijper is nou éénmaal een onbenullige zak !

  Like

 8. Dat is dezelfde malloot die pleitte vóór meer oorlogsmisdaden:
  https://likud.nl/2017/02/nrc-column-pleit-voor-oorlogsmisdaden/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s