Islamitische Jodenhaat in Amsterdam

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Amsterdam, antisemitisme, Barbarisme, Eurabië, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

19 reacties op Islamitische Jodenhaat in Amsterdam

 1. Cathja zegt:

  Ik denk dat we allemaal wel weten wie zich hier het meest schuldig aan maken. Jodenhaat moet de wereld uit. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks!
  Kritiek op de islam willen ze verbieden, maar als het om Jodenhaat gaat haalt men de schouders op!
  De jaren ’30 mogen niet herleven. Wij hebben van onze Joodse landgenoten totaal geen last. Alleen al dát feit zou de overheid er toe aan moeten zetten om meer te ondernemen tegen het belasteren en bedreigen van Joden.
  Helaas las ik dat (vanwege bezuinigingen?) op diverse plaatsen in ons land niet langer de politie wordt ingezet om Joodse instellingen te beschermen, maar dat men camerabewaking ingesteld heeft.
  Het wachten is nu op misdrijven/aanslagen!

  Ze zijn stapelgek geworden in dit land!

  Geliked door 2 people

 2. BigLJohn zegt:

  Eerst de vijand van onze democratie zich laten nestelen in Nederland, en vervolgens enorme bedragen spenderen om de Joden te beschermen. Ze konden toch op hun vingers natellen wat er zou gaan gebeuren met die massa immigratie van Moslims ? Die 100.000 Euro van de gemeente Amsterdam is een zoethoudertje om te verhullen wat de gemeente Amsterdam precies met haar inwoners voor heeft. Namelijk dit; Eerst komen de zaterdagmensen aan de beurt, en vervolgens de zondag-mensen. En dat principe geldt voor heel Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 3. eva110 zegt:

  Schandalig dat dit nodig is!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Marian zegt:

  Laat Nederland maar eens beginnen met het uitbetalen van smartengeld door de spoorwegen aan overlevende en nabestaande van de Holocaust. Dat hebben ze in Frankrijk al gedaan. Mag best hier ook gebeuren. Alles liep toen zo gesmeerd. De spoorwegen hebben er I.5000 miljoen aan verdient.

  Geliked door 1 persoon

 5. BertG. zegt:

  Weet er iemand of er trouwens nog Joodse bakkers bestaan.
  Die zat vroeger bij ons om de hoek, daar haalden we zondag wel eens van die grote ronde crackers, iets met matses heette die dacht ik.

  Like

 6. tjonge zegt:

  “Wij hebben van onze Joodse landgenoten totaal geen last.”
  .
  nou ehhh, er zijn zat foute joden hoor waar we heel veel last van hebben, die heulen met de islam icm het wegmetons mentaliteit, cohen, assher en vele, vele anderen….

  Like

  • Cathja zegt:

   @ tjonge

   Ik bedoel overlast. Zoals we dat van de moslims hier kennen. Drammen en zaniken. Overal hun zin in willen krijgen.
   Asscher en Cohen zijn via de politiek bekende Nederlanders geworden, en zijn op het pluche terecht gekomen via onze landgenoten die zo nodig op de PvdA moesten stemmen.

   Like

   • tjonge zegt:

    “Ik bedoel overlast.”
    .
    ik vrees dat de impact/overlast van de heren cohen en assher groter is dan u kunt vermoeden, weliswaar niet direct in criminele vorm…wel indirect.

    Like

 7. ReaGluurder zegt:

  Dit hebben we ALLEMAAL te danken aan de Lullo’s die de afgelopen decennia op Het Binnenhof de dienst uitmaakten. Natuurlijk meestal gekozen door de DEBIELE BEVOLKING van NL en EU. En dit houdt heus niet op hoor, des meer allahtonen, des te meer CHARRAH /ELLENDE!! Zeg niet dat er niet gewaarschuwd is!!

  Like

 8. G.smits zegt:

  Schandalige stad, vol met islam in deze stad kom ik niet meer!!!!!!

  Like

 9. Perfide Albion zegt:

  Amsterdamnistan . Stad vol met racistische islamieten en de diefjes van het socialisme… Ik hoop dat je in brand vliegt en tot de grond toe afbrand. Dan hebben we tenminste 1 keer plezier van je..

  Like

 10. Marlies zegt:

  @BertG: Ik kom nauwelijks meer in Amsterdam. Het is totaal verpest. Ik heb veel in het buitenland gewoond, maar als ik even in Nederland was, ging ik dikwijls een broodje eten bij Sal Meijer in de Scheldestraat. Helaas is hij gestopt, maar er is een doorstart gemaakt met nieuwe eigenaren op de Buitenveldertselaan 114. Er is ook een Joodse supermarkt in Buitenveldert; misschien hebben ze daar brood.

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Ik luisterde heden naar de zangeres zonder naam en vroeg me af hoe haar levensliedjes nu zouden klinken ” Het was maar een neger” of erger ” Het was maar een Islamiet” of ” Het was maar een Nederlander !”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s