Trump in Polen in een vlammende toespraak aan het Westen: Vecht voor jullie overleving!

Screenshot_80

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Trump waarschuwt voor socialisme en islam: als dezen niet overwonnen zouden worden, zou het Westen ten ondergaan

Voornaamste actuele gevaren, aldus Trump, zijn de toenemende (door socialistische politici doorgezette) greep van regeringscontrole over het dagelijks leven van de mensen, en het (islamitisch) terrorisme. De westerse naties moeten in verzet komen tegen deze beide slechte tendensen, want deze vernietigen hun persoonlijke vrijheid – anders riskeren zij het, ten onder te gaan, zei Trump.

Michael Mannheimer BlogBlick

Trump vermijdt om tactische redenen gewag te maken van de begrippen “socialisme” en “islam”

Correctheidshalve dient hier te worden vermeld dat Trump noch het woord “socialisme”, noch “islam” in de mond nam. Hij had het erover dat “de voornaamste actuele gevaren de toenemende greep van regeringscontrole op het dagelijks leven van de mensen, èn het terrorisme zijn.” Maar wie verstand heeft van politiek, weet, dat daarmee alleen maar het socialisme en de islam bedoeld kunnen zijn:

Het tyische kenmerk van socialistische politiek is de totale controle van de staat over het leven van de burger. En het typische kenmerk van de islam is de jihad tegen de “ongelovigen”.

Het islamitisch “terrorisme” is niets anders dan deze jihad. Hij is in de afgelopen 1400 jaar niet gewijzigd. Sinds het begin van de islam veroveren de moslims door middel van onversneden geweld de gebieden der “ongelovigen”. Het bevel daartoe is rechtstreeks van Allah afkomstig.

Hier slechts 2 van de in totaal 2.000 (!) bevelen uit koran en soenna aan de moslims om de wereld te veroveren en – waar nodig – de “ongelovigen” te doden om de wereldheerschappij der islam te verwezenlijken:

“Hij is het, die zijn afgezanten met de rechtmatige leiding en de religie van de waarheid heeft gezonden om hen de overhand te geven over alle religies. En Allah als getuige volstaat.” (Soera 48:28)

“…..en dood hen (bedoeld wordt: de ongelovigen), totdat er geen verzoeking meer is en de religie geheel aan Allah toebehoort.” (Soera 8:39)

Media en politiek doen alles om het islamitisch terrorisme niet met de geboden en plichten van de koran in verbinding te brengen

Media en westerse politici doen al het mogelijke om te vermijden naar dit rechtstreekse verband te verwijzen – omdat anders hun politiek van massale import van miljoenen moslims naar de westerse landen zou imploderen.

Arabische politici daarentegen nemen het woord terrorisme zo goed als nooit in de mond wanneer islamitische jihadisten weer eens hebben toegeslagen. Zij spreken van “martelaren”en “helden van de islam.”

Als machtigste politicus ter wereld moet Trump zich diplomatiek uitdrukken. Overigens is dat algemeen gebruik in de politiek: de bedoelde tegenstander wordt normaliter niet bij naam, maar slechts indirect genoemd.

(Michael Mannheimer)

—————————————————————————————————–

Trump´s boodschap aan het Westen: Vecht voor jullie overleving!

Naar aanleiding van de G-20 Top in Hamburg bezocht de president van de VS, Donald Trump, ook Polen. In Warschau hield hij een gedenkwaardige toespraak die werd begeleid door het geestdriftige applaus van een reusachtige mensenmassa. Hij deed daarbij een beroep op de wil tot overleven van het Westen en riep op tot zelfverdediging.

De voornaamste actuele gevaren zijn de toenemende greep van regeringscontrole over het dagelijkse leven van de mensen, en het (islamitische, red.) terrorisme.

De westerse naties moeten tegen deze twee grootste slechte ontwikkelingen in opstand komen, omdat deze hun persoonlijke vrijheid vernietigen – anders riskeren zij ten onder te gaan, zei Trump. Dat is alleen mogelijk, als de landen stáán voor hun waarden – geloof, gezin en vrijheid. Aan beide zijden van de Atlantische Oceaan is er een gevaarlijke ontwikkeling gaande.

“Velen zien dat nog niet in, maar de machtigen zijn hier zeer vertrouwd mee,” zei de president van de VS.

“De toenemende regeringscontrole over het dagelijks leven van de mensen neemt de mensen hun vitaliteit en hun welzijn af,” zei hij.

Het Westen is niet succesvol geweest vanwege bureaucratie en regelgeving, maar doordat mensen hun dromen en doeleinden mochten verwezenlijken. Een ander gevaar is het (islamitische, red.) terrorisme. Naties zoals Amerika, Polen en andere Europese staten hebben steeds de waarden van de individualiteit hoog gehouden.

“Als wij deze krachten laten overwinnen, zullen ze onze moed, onze geest en onze wil tot zelfverdediging afzwakken.”

Daarom moet men die krachten afweren – of ze nu van buitenaf komen of van binnenuit. Want ze  willen onze waarden, tradities en culturele samenhang vernietigen – zelfs al datgene wat ons bepaalt.

Terwijl wij (in de VS – red.) steeds nieuwe burgers, die onze waarden delen en van ons volk houden, welkom zullen heten, zullen onze grenzen steeds voor ieder soort van terrorisme gesloten blijven”, zei Trump.

“Onze eigen strijd voor het Westen begint niet op het slagveld, hij begint in onze hoofden, in onze wil en in onze zielen,” zei Trump.

Mogelijk ook als toespeling op de Poolse knechting onder de Sovjet-Unie en het toenemende dictaat van de EU, waartegen het Visegrad-land Polen zich verzet, zei Trump:

“Zoals de geschiedenis van Polen heeft aangetoond, kunnen wij deze vijanden verslaan – zij zullen verliezen, als wij er alle zeilen voor bijzetten dat zij verliezen – en dat is wat wij willen. Niet alleen de middelen, maar ook de wíl stelt ons overleven veilig. De grondvraag van onze tijd is of het westen de wil heeft om te overleven.”

Bronnen:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Europa, gezond realisme, Islam, Polen, Socialisten, Westen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Trump in Polen in een vlammende toespraak aan het Westen: Vecht voor jullie overleving!

 1. Marian zegt:

  En zo is het en niet anders!!!!

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  En die President noemen velen een charlatan? Aan het eind blijkt hij onze enige hoop te zijn!

  Geliked door 1 persoon

  • Beschouwer zegt:

   Ja dat demoniseren van Trump doen de valse leugenachtige huichelmedia die de reet likken van de globalistische machthebbers. Trump is een goed mens en een prima president.

   Like

 3. T.Troubadour zegt:

  Het schijnt dat het de wil heeft verloren en net als in de tijd voor WW 2 ziende blind en horende doof is.Dit alles onder leiding van de globalisten die niets liever doen dan de westelijke cultuur vernietogen in Europa olv.van Merkel ,ik vrasg mij soms af wil zij Duitsland en Europa weer in een oorlg leiden of is het de vernietiging van de westerse cultuur zoals in de tijd van de cimmunistische onderdrukking mede aangestuurd door deSTASI hoe zit het met U .?

  Geliked door 1 persoon

 4. Teun zegt:

  Nee dat heeft het westen niet, de wil. Verzwakt door wat dood geld ontworteld uit de natuur hebben ze niks om voor te leven.

  Geliked door 1 persoon

 5. prima tekst van Trump , met goed zicht op de werkelijkheid; veel beter dan al die niet-gekozen EU-leiders, Rutte en Merkel met hun irrationele immigratiebeleid

  Like

 6. Trucker zegt:

  heks Mogherini Federica’s ioplossing om de islam(ieten) invasie te stoppen

  Ik stel me zo voor hoe ze het in Rusland denken op te lossen met islam(ieten) invaders over zee die willen infiltreren,
  Een van de meest bekende Chinese uitvindingen is daar niet vreemd aan (en bijzonder effectief zoals steeds als die substansies er aan te pas komen 🙂 ) en dan lees je de grenzeloze stupiditeit (ik weet anders niet hoe het beleefd te formuleren) van dat communistisch wicht die geilt op islam en alles wat daar omheen kleeft.

  Like

  • Beschouwer zegt:

   Ik denk dat het woord heks letterlijk kan nemen omdat ik vermoed dat er nogal wat politici in neopaganistische/luciferiaanse/satanische heksencovens zitten en aan zwarte magie doen. Veel mannelijke politici zitten bij de vrijmetselarij en ook daar zitten er delen die aan zwarte magie doen.

   Like

 7. RonenMar zegt:

  Trump en polen zitten op de goede koers. Regeren is voorruitzien !!
  Er is geen toekomst in je land als je je laat overspoelen door primitieve barbaarse volkeren. Zie in Duitsland de enorme toename van steekincidenten. Verkrachtigen .aanrandingen. En 80% zit binnen 2 jr in de bijstand en zuigen de hele verzorgstaat leeg net zo lang totdat er voor niemand meer wat is !!

  Geliked door 3 people

 8. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  DIT is de man, met moed en ruggengraat
  die blijft benoemen waar het écht om gaat
  dwars door de leugens van de Linkse Wereld heen
  dus deze Trump staat niet meer lang alleen !
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 9. Tistochwat zegt:

  “De toenemende regeringscontrole over het dagelijks leven van de mensen neemt de mensen hun vitaliteit en hun welzijn af,” zei hij.

  Het Westen is niet succesvol geweest vanwege bureaucratie en regelgeving, maar doordat mensen hun dromen en doeleinden mochten verwezenlijken.

  Precies! Blijf met je smerige, zinloze overheidsregeltjes van mijn vrijheid, van mijn leven, af!
  De bemoeizucht van de kleptomane ‘overheid’ werkt verstikkend en is ziekmakend.
  Het zet sommige mensen zelfs aan tot zelfdoding, omdat ze niet tegen deze ‘gevangenschap’ kunnen. Maar dat is wellicht de bedoeling van de dictators. Is er tenminste weer meer plaats voor ‘vluchtelingen’.

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Het tyische kenmerk van socialistische politiek is de totale controle van de staat over het leven van de burger. En het typische kenmerk van de islam is de jihad tegen de “ongelovigen”.

  Dat is logisch. Zonder totale controle kun je de maatschappij van bovenaf niet veranderen. De maatschappij veranderen is de core business van het socialisme. Sterker daarvoor werd het socialisme uitgevonden. Zonder inherente drang tot maatschappij verandering geen socialisme en in mildere vorm sociaal democratie.

  Het zelfde geldt voor de islam. Zonder Jihad is de Islam ten dode opgeschreven en moet ze andere geloven als gelijkwaardig naast zich dulden. Dat gaat dus niet gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

 11. Perfide Albion zegt:

  Daar begint het wel. De socialisten hebben ons de oorlog verklaard. En dat hebben ze lang geleden al gedaan. We hebben ze op alle mogelijke manieren bestreden maar het wordt nu tijd voor andere maatregelen.

  Pleurt alle socialisten om te beginnen op een Noors Eilandje..

  Geliked door 1 persoon

 12. Duchesne zegt:

  Dear mister Trump, president of the united states….relief for sore eyes slayer of evil Clinton and shitforbrains Obama. Thank you for your understanding our problems, are you willing to help us solve them by contibuting some items? Unfortunately i live in a world were self defense and the possesion of a firearm are considered evil and one becomes a bad extreme criminal for having the things in possesion only, except when held in the hands of muslims and other imported trash. Than it becomes cultural difference, and result of trauma or discrimination if the culprits use it on the original inhabitants of Europe.There are budgets to help those unfortunate souls and courses to resocialise them, and military bootcamps with guns so they feel men again, also paid for by government money…..our money. Yes, it is that crazy !

  So, why do i bother to write: because you can make a difference for those willing to defend Europe. Give us the means that are prohibited here, give us guns ! Lend lease is fine, but just make sure the people in Europe get access to means to defend and fight, because our European governments are not on our side. Unfortunately we do not have a second amendment, we have nothing that guarantees freedom in our laws, just some crap about freedom around election time but when we getout to vote we are being put out for pasture…..stuck with nothing to enforce said rights and laws.
  So we need guns. It would be fine if you would change some US laws like the export of firearms and parts, it would help if said articles could be purchased over the internet from Europeand be left unhinderd by the US customs….it would help us European citizens greatly if US army bases would sell old stock firearms tot EU citizens, without paperwork or registration. Now only Albania and Kosovo and Turkey sell guns without a paper trail to citizens, but one has to convert to the dreaded Islam cult….so there is the problem….

  btw….i would like a pair of colt .45 acp 1911A1, a M14 and nightscope or a US made AK in .223 (few parts, easy maintenance and basic in use, it shoots all the time, and plenty ammo to go round for the items mentioned and a couple of boxes MRE’s, and will your government take a smile as downpayment and the promise to use them well as an I.O.U? I have some cash, but you can print lots yourself so why exchange paper. I can bake great apple cakes ! Trade?

  Regards, Duchesne, faithfull believer in freedom and equality, and consumer of plenty of pussy….

  Like

  • kruisridder zegt:

   Nu graag in het Nederlands voor degenen die u volgen en de Engelse taal niet machtig zijn….

   Like

  • Duchesne zegt:

   Misschien kan iemand het naar The Donald sturen…..en niet voor lullig te zijn, maar Engels kunnen lezen is gewoon een noodzaak, je doet jezelf tekort als je niet meer talen kent dan Nederlands. Als dat het geval is leer dan een taal, je bent er nooit te oud voor en het vergroot je inzicht in dingen. En je kunt verschillende soorten nieuws lezen uit verschillende landen. In mijn optiek is communicatie een rijkdom en de kennis van talen een vergroting van iemands wereld. De Engelse taal heeft qua uitleg en beschrijving van dingen veel meer mogelijkheden dan de Nederlandse, zoals de Franse taal tot in de finesse gevoel kan vertalen…..de rijkdom van een extra taal is enorm, en de meeste talen zijn als je moeite doet in de basis binnen weken te leren….

   Ik heb dit stukje in het kinder Engels geschreven om aan te geven in welke positie wij zitten als Europeanen, we zijn compleet afhankelijk willen we overleven. We zijn reeds in de positie van afhankelijke partij, en Trump ziet wel waar Europa heen gaat, zowel gaan de burgers slavernij in van de multinationals en banken als door Islam in het dagelijksleven.

   Het is diep triest dat de bevolking van Europa met al die eeuwen kennis en ervaring zichzelf zonder slag of stoot onderwerpt en afziet van het mens zijn.

   Like

  • BM Fidel zegt:

   Een Colt .45 acp is voor mietjes. Kerels gebruiken een Desert Eagle .50 ae. Een Israëlisch product, doet het altijd en schiet door een gepantserde Mercedes heen. Wel oppassen voor de al even heftige terugslag.

   Like

 13. Mary zegt:

  En dat is nu precies de reden waarom de smerige EU club hem het liefst vandaag nog van het toneel wil doen verdwijnen, Trump staat voor het westerse volk, de EU voor de Islam en vernietiging van dat Europese volk.

  Like

 14. J. C. Th. Köhler zegt:

  Moest dat nou zo nodig in het Engels? Hoewel… Engels kun je het nauwelijks noemen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 15. Beschouwer zegt:

  Ik heb de toespraak van Trump in Polen gezien en de Polen weten Trump op waarde te schatten.

  Like

 16. Republikein zegt:

  Veel mensen in het onderwijs, misschien een meerderheid, waren voor Clinton want anders een wereldoorlog, en niet aan hun verstand te brengen.
  Misschien het verstand voorbij, kenners spreken dan vaak van een psychose.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s