Nieuwe PVV-video: De PVV vecht voor onze middenklasse

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren en “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, PVV. Bookmark de permalink .

14 reacties op Nieuwe PVV-video: De PVV vecht voor onze middenklasse

 1. Thoth zegt:

  Netjes geformuleerd van Geert.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Elk woord staat als een huis en er is geen speld tussen te krijgen.

  Like

 3. Toch weer raar Hij moet het vooral van de arbeidersklasse hebben Politiek inzicht ontbreekt bij iedereen wel is.In ieder geval was naar mijn mening en dat van veel arbeiders die we rond gebeld hebben de titel misleidend Jammer.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  “De PVV is er voor U en voor NIEMAND ANDERS”..ZO IS HET EN NIET ANDERS!

  Elk verstandig mens zorgt eerst voor zijn/haar eigen gezin en als er dan nog geld over is, dan kijkt men goed uit hoe men dat geld uitgeeft. Niet – zoals links dat doet, geld – ook nog van anderen – maar rondstrooien, omdat het zo’n goed gevoel geeft.

  Geliked door 1 persoon

 5. Thomasson zegt:

  De toestand is veel erger dan het beeld dat Wilders in zijn video probeert te schetsten. Het is niet enkel de regering van Rutte. Het politieke kartel is bezig om Nederland en haar bewoners genadeloos op te offeren. Ik weet niet wat voor soort mensen de politiek ingaan, maar drie basiseigenschappen moeten in hun bagage zitten: wreedheid, valsheid en onmenselijkheid. Gebrek aan een van deze eigenschappen, maakt de kandidaatpoliticus ongeschikt. Ik zal hier, zoals ik het al eerder had gedaan, het voorbeeld brengen van de provincies Friesland en Groningen. Als wij op de kaart kijken http://www.gemiddeld-inkomen.nl/per-provincie/
  zien wij dat de gemeenten in Noord West Friesland en Oost Groningen behoren tot de armste gemeenten van Nederland. Toch proberen Friese en Groningse gemeenten met de middelen die ze hebben het hoofd boven water te houden. Er is veel vrijwilligerswerk en plaatselijke initiatieven. Iemand die langs Friese dorpen rijdt, staat verbaasd hoe de huizen en straten zijn verzorgd. De scholen proberen het maximum uit te halen van het budget die ze uit Den Haag krijgen. Dat kan allemaal omdat de bevolking is homogeen. Dus men kan heel veel bereiken al is de gemeente arm. Zie DEEL 2

  Like

 6. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Veel Friezen en Groningers mogen wel arm zijn, maar ze waren tot nu toe vrij en ze genoten van de rust. Nu wordt door Den Haag ook de vrijheid van deze mensen ontnomen. Vrijheid is kennelijk voor Nederlandse regeringen een goedje dat uitsluitend voor rijke mensen is bedoeld. Er werd in beide provincies een fijnmazig netwerk van AZC’s gebouwd, die snel werd volgepropt met, verkrachters, moordenaars, criminelen, terroristen en zelfs kannibalen uit Afrika en Islamitische landen. Het leven van ontelbaar veel mensen die rond een COA-roversnest wonen, veranderde in een groot hel. In beide provincies kan men verhalen horen van mensen die familie hebben die woonachtig is in bijvoorbeeld: Ter Apel en dergelijke safariparken. Hun leven wordt door angst geleid. Nu wordt ook familiehereniging bewerkstelligd en types met status krijgen prachtige huizen in de buurt. In sommige gemeenten zijn de typische symptomen van beginnende Islamisering al zichtbaar. Mensen in sociale woningbouw proberen te vluchten naar gemeenten die nog ‘ongeïnfecteerde zijn’. Mensen met eigen woning proberen hun huis te verkopen. De straatparade van baardapen en hun gesluierde wijven met kinderwagens slentert steeds vaker in de stille straten. Zo ook groepen gevaarlijk uitziende mannen met Afrikaanse en Arabische uiterlijk. De count-down is begonnen. Vraag is: wanneer zouden de eerste vrouwen en kinderen worden verkracht? en een moskee worden gebouwd? Daar zal een burgemeester met PvdA, VVD, D66 of CDA signatuur erg blij mee zijn. Dat laat de kassa rinkelen met geld uit Qatar of goedbetalend petro-dollars land.
  Het is ook bijna van zelfsprekend dat 100 of 98% van deze mensen zou nooit werken. In de noordelijke provincies is niet genoeg werk voor de bevolking zelf, laat staan voor nieuwkomers. Dat betekent dat de lege kassen van de arme gemeenten worden tot de laatste cent leeggezogen en voor de plaatselijke arme bevolking zou er niets meer over zijn. Maar het zal de Grand Signors in Den Haag een zorg zijn!.

  Geliked door 1 persoon

 7. RonenMar zegt:

  Hij heeft gewoon gelijk. Jammer dat hij geen 60 zetels heeft

  Geliked door 1 persoon

 8. Cleo zegt:

  Laat Rutte, Buma, Pechdrol en ‘excuus-truus’ Segers maar finaal vastlopen in hun afzichtelijke formatie-spartelingen: de hardwerkende en nochtans slaafs belasting betalende Nederlanders zijn de afgelopen jaren door de gluiperige ratten-mentaliteit van rutte, asscher, samsom, zijlstra, pechdrol, al schandelijk financieel uitgeknepen (BTW-tarieven verhoogd, zorgpremíes verhoogd, assurantiebelasting verhoogd, huren verhoogd, studie-leningen in plaats van studie-beurzen, afbraak van zorg, grootschalige afbraak van goedlopende verzorgingshuizen, afbraak van jeugdzorg, afbraak van sociale werkvoorzieningen voor lichamelijk en/of geestelijk gehandicapte werknemers, afbraak van openbare voorzieningen zoals bibliotheken, zwembaden, buurthuizen door nog meer bezuinigingen, grootschalige sluiting van politiebureaus door heel Nederland (alsof er nooit iets gebeurt!), MAAR WEL GELD STROOIEN NAAR ongekozen en ongewenste bemoeizieke dictators in Brussel en Straatsburg (via ‘naheffingen’ waarover GEEN VERANTWOORDING NAAR HET NEDERLANDSE VOLK wordt gegeven in onze nationale volksvertegenwoordiging), naar honderdduizenden NEP-VLUCHTELINGEN waarvoor ruimhartig met ONS BELASTINGGELD wordt rondgestrooid voor opvang in azc’s, huizen, gratis gezondheidszorg, gratis tandheelkundige zorg, meubileringskosten, school (waarom zij geen studie-leningen?!), tolken-kosten, eindeloze uitkeringen (want echte Syrische artsen, apothekers zitten er nauwelijks tussen de NEP-vluchtelingen).

  EN terwijl de Groningers wat Rutte (iedereen in hun gezicht uitlachend) betreft het maar lekker uitzoeken met hun verzakte, half-ingestorte huizen, geeft hij nog wel ONS BELASTINGGELD uit aan de jaarlijkse Brusselse bijdrage voor Turkije van die megalomane Hitler-imitator Erdo!

  Laat AUB de PVV de komende regeringsperiode bovengenoemde schade maar eens rechtzetten, zonder die corrupte partijkartel-politici!
  Het is de hoogste tijd!

  Geliked door 1 persoon

 9. Leo zegt:

  Zo is het !!!!!!!!!

  Like

 10. Marian zegt:

  Vreemd, Rutte & Co., gaan drie weken op vakantie om hun hoofd leeg te maken. Heeft er dan ooit iets ingezeten.?

  Geliked door 2 people

 11. koddebeier zegt:

  De autochtone Nederland is en wordt verkocht en verraden door de regenten kliek van oude gevestigde partijen zoals: VVD, D66, CDA, Groen Links, PvdA, SP, CU en een paar meelopers die ook altijd meestemmen ! Kom in verzet, laat U niet langer naaien en misbruiken stem PVV.

  Like

  • R.A.wessels zegt:

   Ik sta volledig achter voorgaande reacties ,en de stellingen van Wilders, nu nog overal uitspreken en de feiten benoemen! Niet bang zijn om voor rassist of zo uitgemaakt te worden.Dus overal waar men het niet durft of vervelend vindt zwijg niet maar spreek mensen aan of zomogelijk toe het wordt een vloedgolf waar men niet meer omheen kan ,of wilt u wachten op de brutale vloedgolven van de Moslims en het kalifaat die u gaan overheersen zodat u definitief moet zwijgen?

   Geliked door 1 persoon

 12. R.A.wessels zegt:

  Freedom!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s