Zweden: Moslim-roedel slaat 31-jarige in elkaar en eist djizja

Screenshot_101

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Wat het Zweedse dagblad “Expressen” op dit moment bericht, zou voor de “vluchtelingen”-, homo- en islam-enthousiaste Zweden pijnlijk kunnen zijn. In Södertälje, ten zuiden van Stockholm, werd de 31-jarige Gabriel Chabo, die uit Syrië afkomstig is, door een groep “mannen” aangevallen en zwaar verwond, omdat zij hem ervan beschuldigden homoseksueel te zijn. Het pikante hier aan: de aanvallers waren Syrische “vluchtelingen”.

PI News (2)

Volgens Chabo zou de groep Syriërs op hem hebben ingeslagen en hem hebben beledigd, omdat ze hem voor een homoseksueel hielden. Ze zouden hem met wapens hebben aangevallen, hem getrapt en uiteindelijk zijn hoofd meerdere keren tegen een autoportier hebben geramd.

De moslims eisen djizja

Meer nog: “Als je in Södertälje blijft, zul je geld aan ons betalen omdat je homoseksueel bent”, zeiden ze tegen hem. Hij hield stug vol niet homoseksueel te zijn en zei tegen de groep hem met rust te laten. Ze wilden me doden”, zei Chabo later. “Afpersing van protectiegeld” is, behalve haat op alle niet-moslims, homoseksuelen en de vrije westerse wereld, gefundeerd in de islam. De zogenaamde djizja is een belasting voor alle niet-moslims die onder islamitische heerschappij staan.

Als oorzaak van de aanval vermoedt Chabo dat hij zich openlijk inzette voor de rechten van homoseksuelen. Dat hij tatoeage van een christelijk kruis op zijn linker onderarm heeft, zou de situatie zeker aangewakkerd kunnen hebben.

Screenshot_102

Ook zijn schoonheidssalon zou al meerdere malen het slachtoffer zijn geworden van vandalen. Dat het bij de daders om “beschermingzoekers” uit Syrië zou gaan, zou voor hem duidelijk zijn. Ze zouden Arabisch met Syrisch accent gesproken hebben, maar ook een beetje Zweeds. Een woordvoerder van de lokale politie verklaarde over het incident dat tot nu toe nog geen daders geïdentificeerd konden worden.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, Eurabië, homofobie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zweden. Bookmark de permalink .

18 reacties op Zweden: Moslim-roedel slaat 31-jarige in elkaar en eist djizja

 1. paulzwueste zegt:

  Hier opnieuw een bijzonder duidelijk voorbeeld van het absolute chronische falen van de overheid in het beschermen van de bevolking tegen aanvallen van buitenaf.
  Niet alléén is het Zweedse politiekorps niet talrijk genoeg om haar bevolking te beschermen tegen aanvallen op klaarlichte dag, maar bovenal wordt hier eens te meer duidelijk dat zelfs de daders in praktisch alle gevallen 100% vrijuit kunnen gaan…

  Vooral dit laatste is onaanvaardbaar…!!!

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Een woordvoerder van de lokale politie verklaarde over het incident dat tot nu toe nog geen daders geïdentificeerd konden worden.

  Dat blijft natuurlijk ook zo, want het zijn geen “rechts”extremisten. Bovendien worden de feiten over de islamisering steeds ongemakkelijker en dan is het maar wat fijn als je als islamiserende overheid deze feiten kunt laten verdwijnen in de bureaucratie.

  Like

 3. anna zegt:

  De naam Gabriel Chabo is geen moslimnaam …. dat kan ook een reden zijn om hem zo te mishandelen

  Like

  • Elisah zegt:

   Precies, hij is een Christen met een rozenkrans op zijn pols getatoeëerd, hij is tevens succesvol en aantrekkelijk, ze hebben dus meerdere redenen om afgunstig te zijn die agressieve losers.

   Like

  • Thom zegt:

   Södertalje heeft 90.000 inwoners waarvan er 30.000 met een christelijke achtergrond zijn uit Irak en Syrië. Het zijn geen moslims maar ze zijn lid van de Syrisch orthodoxe kerk.

   http://www.euronews.com/2014/10/10/sweden-s-sodertalje-shelters-christian-refugees-from-syria-and-iraq

   Syrische christenen wonen al 50 jaar in Södertalje. Het is één grote maffiakliek geworden. Moslims durven zich in Södertalje niet te vertonen. Gabriel is inderdaad een christelijke naam. Degenen die hem mishandeld hebben zullen ook wel christenen zijn. Het zal geen geval van djzha zijn, maar gewoon afpersing door de maffia or collega’s mafioso, waarbij homoseksualiteit de dekmantel zal zijn om hem te grazen te nemen.

   Like

 4. fleckie zegt:

  Moslims eisen toch zeker ..geen..protectiegeld van een andere moslem.( ze ‘denken’ dat ze het hier( Europa) al voor het zeggen hebben, in elk geval…DE..VOORBODEN…DAARVAN, …hoever laat men ze gaan? voordat ze een ‘halt toegeroepen krijgen? …..Dit ALLES, …met dank aan …MUTTI ….die eigenlijk eens onderzocht zou moeten worden door een psychiater.)

  Like

 5. ildiko zegt:

  Ik las een artikel dat in DE de recht sythem is al aan de rand van ineenstorting omdat de vluchtelingen zichzelf massaal aangeven, sommigen bekennen dat ze vele mensen hebben zelf vermoord en vrouwen verkracht ! maar ze weten dat er geen bewijs is en op die manier Deutsland mag ze niet terugsturen maar ook niet veroordelen. LEUKE E ZO EEN IDIOOT RECHTBANK.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Persoonlijk ben ik een fervente aanhanger van vrijheid en democratie. In mijn optiek zijn democratie en vrijheid van meningsuiting de enige manier om een land gezond te houden en positief te ontwikkelen. Toch als ik nu uit mijn raam kijk en zie de groep blonde kinderen die met hun juf op weg zijn, dan denk ik over de kinderen in Zweden. Het verschrikkelijke lot dat hen te wachten staat als er niet snel veranderingen zouden komen. De situatie in Zweden zal geleidelijk grimmiger en levensgevaarlijker worden; mits men abrupt en met een sterke hand een einde maakt aan de pathologische vorm van democratie die daar heerst. In Zweden heersen wat Martien Pennings noemt: crypto-democratie en crypto-vrijheid. Het kan niet zijn dat een heel volk zwicht uit vrije wil aan de ziekelijke grillen van een verraderlijke coalitie van Socialisten en Groenen of andere coalitie van landverraders. Deze duistere mensen streven een doel: Zweden over te bevolken met geitenneukers uit de woestijn en geïmporteerde mensapen uit Afrika. Het land zal en moet overgeleverd worden aan de Islam en het Zweedse volk vernietigd. Dan pas worden de idealen van de Gutmenscheid vervuld. De enigen die Zweden kunnen redden zijn de strijdkrachten. Zweden moet door het leger wordt overgenomen en beheert door een administratieve regering van hoog gekwalificeerde mensen. In de tijd dat het leger verantwoordelijk zou zijn voor het land, zal een grote schoonmaak plaats vinden waar gevaarlijke migranten (moslims zijn bijna altijd gevaarlijk) en 100% van de asielzoekers zouden hardhandig het land worden uitgeknikkerd. In de jaren ’80 werd in Nederland de politieke slagzin geïntroduceerd: Laat Lubbers het karwei afmaken. Nu kan Zweden dezelfde slagzin gebruiken: ‘Laat het leger de karwei afmaken’.

  Like

 7. hslot4 zegt:

  Ik vind het helemaal niet erg om Djiza te betalen .
  Maar ze krijgen wel betaald met gelijke munt en rente er bovenop .

  Like

 8. jawohl zegt:

  Ben die lui echt zat, kunnen ze niet uitsterven die ratten.

  Like

 9. Achtergrondinformatie die we nooit bij de msm zulle zien:

  Like

 10. Er zijn natuurlijk ook wat gevolgen van Zweeds wanbeleid gedurende jaren:

  Like

 11. Maar de tijden veranderen, steeds meer mensen denken zèlf na over hoe de eigen leefomgeving er over 10-15 jaar uit komt te zien, welke leefbaarheid daarin verwacht kan worden en wat daar voor nodig is. Uiteraard ontstaat daarbij ook oog voor de gegroeide structureel geworden solidariteitsovervraging die men welbewust tracht te bagatelliseren of voor non existent verklaart in de mainstream media.

  Like

 12. Oh ja, de samenvatting:

  Geliked door 1 persoon

 13. Republikein zegt:

  Neem altijd kurken mee als bewijs van je gelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s