Breek moslimkartel van de PvdA

Screenshot_109

(Door: Nausicaa Marbe)

Zijn we net bekomen van de zelfverrijking van ’diversiteitsadviseur’ Fatima Elatik (PvdA), is er een nieuwe rel rond een gemeente-moslima. In Amsterdam is topambtenaar Saadia a. T. geschorst, na verdenking van vriendjespolitiek, belangenverstrengeling en fraude. Ze zou een ex-geliefde forse opdrachten hebben toegeschoven. De zaak is ernstig, het OM zit erop.

Een soap! Niet alleen spekte dit PvdA-bestuurslid haar eigen bedgenoot. Zij heeft ook Fatima Elatik´s echtgenoot Mounir Dadi aangenomen voor het Meldpunt Radicalisering van de gemeente. Het hechte trio viert gezamenlijk vakantie. Ach, goede collega’s onder elkaar, kun je denken. Wat nepotisme en fraude betreft, geven andere partijen ook thuis. Niet typisch PvdA, niet typisch een moslim-dingetje.

Lees verder>>>
(h/t Karen B.)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, PvdA, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Breek moslimkartel van de PvdA

  1. Wachteres zegt:

    Niet alleen petje af voor Nausicaa Marbe maar ook een diepe buiging voor haar..

    Er zijn maar weing journalisten die in deze gruwelijke tijd, waar politiek-correct aan de macht is en dus alle invloed heeft, de waarheid zo openlijk naar buiten durven te brengen.

    Schandalig dat het ‘etnisch en religieus nepotisme’ in Nederland ook al hoogtij kan vieren.

    We hebben geen Italiaanse maffia nodig om als corrupt land te boek te komen staan.

    Een GROTE SCHANDE en een belediging voor het Nederlandse volk en in het bijzonder voor veel gewone, eerlijke Nederlanders, die heel veel moeite hebben om een onderbetaalde baan te vinden om hun gezin te onderhouden en die ook nog leeggezogen worden vanwege de linkse droom van een multiculturele samenleving.

    VERVLOEKT IS POLITIEKCORRECT/LINKS!

    In elk opzicht zorgen zij voor de ondergang van onze mooie, vrije westerse samenleving.

    Geliked door 3 people

  2. ReaGluurder zegt:

    Wat wil je ook met al die decennia wegkijkende SUCKELS van Het Binnenhof! Dit land wordt met de dag meer en meer een Bananenrepubliek!

    Geliked door 1 persoon

  3. Steven zegt:

    Dit zal uiteindelijk wel geoorloofd wezen… geen bewijs…zat net iets anders in elkaar dan werd beweerd…
    Maar als het een PVV-er was geweest dan had het OM er een dagtaak aan, en de zwaarste beschuldigingen die je maar kan bedenken om je te pakken…

    Geliked door 1 persoon

  4. paulzwueste zegt:

    Van der Laan is als burgemeester van het open riool van NL 100% hoofdverantwoordelijke van dit nieuwe staaltje van islamisering.
    Weg met die waardeloze criminele krentenkop.
    Waarom zit die vent er nog?
    Zijn walgelijk foute partij is (voorlopig…) gereduceerd tot het voorlopige dieptepunt van 10 zetels.
    Laten we hopen dat ze bij eventuele volgende verkiezingen terugvallen naar min nul.
    Maar ze maken Godbetert nog altijd de dienst uit in Nederland.
    Aan de lopende band wordt hun machtsstructuur uitgebreid via aanstelling van burgemeesters.
    Het zogenaamd “handhaven van democratie” in Nederland is volkomen rot.
    Wat haat ik dat Amsterdams tuig toch!!!

    Geliked door 2 people

  5. Cleo zegt:

    Dat Amsterdamse/pvdalla-tuig, dat zichzelf maar op de ‘gutmenschelijke, politiek-correcte, jihad-faciliterende’ borst blijft kloppen zijn inderdaad als een kwaadaardig gezwel in alle geledingen van het Nederlands openbaar bestuur; decennia van deze zakkenvullende, nep-sociale egoisten aan ‘het roer’ van Nederland hebben geleid tot een verarmd, verdeeld en misbruikt land!
    Het is tijd dat deze gigantische troep wordt opgeruimd en dat dit achterbakse pvdalla-krapuul wordt uitgerookt tot de laatste rat!
    Weg met die moslim-collaboreurs!

    Like

  6. koddebeier zegt:

    Vreemd he, Links houdt niet van de rijken, maar ze proberen wel constant zichzelf te verrijken !
    (En zoals het een goed linkser betaamt, wel van een andermans euro’s)

    Like

    • Alex Delarge zegt:

      Verschrikkelijke parasiterende inteelt muSSlims zijn het.

      Like

    • Cognitieve-Dissonant zegt:

      Dit soort smerige invader profiteurs zijn de etterende zwartegrafkanker van dit land en worden aan de macht gehouden, dus gefaciliteerd door de meest corrupte tering club van de pallahtonen. En heel “toevallig” allemaal in Adam, het gat waar je nog niet dead gevonden wil worden. Waarschijnlijk weten zij teveel betreffende alle malversaties van hun diezelfde teringclub en worden daarom aan alle kanten de handen boven het hoofd gehouden (lees afgekocht met heul veul van het van ons gestolen belastinggeld). En ga er maar van uit dat dit echt pas het topje van de zwaar corrupte ijsberg is wat we te zien krijgen daar uit nummer-1 verderfelijke heumostad van de wereld!!!!

      Like

  7. leefbarbaar zegt:

    Eigenlijk missen we onafhankelijk media.
    Het totale bederf in de politiek kan door rotten omdat er geen verbetering wordt geëist door onze media.
    Jaar in jaar uit vreet de moslim ons land leeg en staan onze politici ze te overladen met geld en gunsten.
    Natuurlijk is de PvdA de grote boosdoener, maar alle andere (bijna alle andere) partijen, werken er aan mee. Of doen precies hetzelfde.
    Wordt het niet eens tijd om, bijvoorbeeld, alle betrokkenen te straffen voor hun medewerking aan de baan van Kopvod Elatik als adviseur van de politie? Moeten we deze maffia, niet eens gaan behandelen als maffia? We hadden een geweldig land en ik wil het terug.

    Like

  8. delamontagne zegt:

    Nu is er zoveel te doen over die corrupte ambtenaren in Amsterdam !
    Het viel mij op dat de meeste van hen die voor de “deradicalisering” werken MOSLIM-namen hebben.
    Of is dat toeval ?
    En waarom zulke overdreven salarissen.
    Zo moeilijk is die materie toch niet !

    Like

  9. met foute joden aan de macht; Ed v. Thijn, Job Cohen, van der Laan en ex-wethouder Rob Ouwerkerk krijg je vele problemen

    Like

  10. Pingback: Maak van jezelf geen zuurpruim, Nausicaa | E.J. Bron

  11. ildiko zegt:

    inderdaad, Amsterdam likt de konten van de moslims, MO likt ook de konten van de moslims, west Europa likt gezamenlijk de konten van de moslims, gewoon Oost Europeanen haten de islam en de moslims. Waarom ?omdat ze uit ervaring weten wat een totalitaire systeem betekent, westerlingen zijn blind en naive ze denken al decennia lang dat met hun democratie zal niks ergst gebeuren. Droom verder naar een totale chaos en ellende.

    Like

Plaats een reactie