Column Jan Roos: Klimaatsprookje

Screenshot_110

(Door: Jan Roos)

Er zijn van die onderwerpen waar je van weet dat links gaat schuimbekken. Maar het onderwerp waar je ze echt helemaal ziedend mee kan maken is hun ongelijk aantonen inzake de voor hen heilige klimaatproblematiek.

Op een of andere manier heeft links het monopolie op het klimaat geclaimd en verdedigen dit op de bekende “progressieve” manier: hysterisch krijsend. Iedereen die een vraagteken plaatst bij de door hen geschetste ondergang van de opwarmende aarde is direct verschrikkelijk dom, heel erg gek of een combinatie daarvan. Terwijl het klimaat niet eens bestaat.

Ik heb een aantal gesprekken gevoerd met zogenaamde klimaatsceptici, mensen die wetenschappelijk aantonen dat alle onheilspellende voorspellingen van de klimaat-alarmisten gewoonweg niet kloppen. We hebben het hier niet over mafketels die in allerlei complottheorieën geloven, hun kinderen niet inenten en naar binnen halen als ze chemtrails in de lucht zien hangen. Dit zijn gerenommeerde wetenschappers die zeggen: allemaal leuk en aardig, maar de bangmakerij over het klimaat is niet gebaseerd op feiten.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, gezond realisme, Graaien, Groenen, Hypocrisie, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Column Jan Roos: Klimaatsprookje

 1. Sabeltant zegt:

  De “wetenschappers” die lopen te blèren dat Nederland makkelijk op wind en zonne-energie kan draaien kunnen geen enkele berekening laten zien dat dit daadwerkelijk het geval is.
  Meestal zijn het ook “wetenschappers” uit de zachte sector.

  Niet bestaande winsten en niet zelden doorgerekend met kWh prijzen van 23 cent per kWh.
  De gemiddelde prijs van een kWh ligt rond de 8 cent rekent u het gewoon na met uw eigen verbruik.
  Met 8 cent komt geen enkele wind of zonne-energie centrale ooit uit de kosten.

  Er moeten bergen subsidie naar toe om het draaiend te houden.

  U gaat straks in plaats van 8 cent misschien wel die 23 cent betalen en daar komen dan nog die 85% belastingen bovenop. (transportkosten, milieuheffing, meterhuur, etc.)
  Energie is ook een melkkoe van de overheid.

  Het klimaat is een leugen gebracht als geloof.
  Nergens zijn harde bewijzen er wordt veel gesjoemeld met de bewijzen.
  NL verantwoordelijk voor 0,4 % CO2 van de wereld gaat voor 120 Miljard windmolens en zonne-energie neerzetten, weggegooid geld want de productie gaat zoveel CO2 kosten dat de balans nooit positief wordt.
  De netto CO2 besparing is ook gewoon fake!
  NL kan zich hooguit op de borst kloppen dat ze energie neutraal zijn maar U gaat die grap betalen.

  Linkse mensen zijn erg makkelijk voor de gek te houden, ze zijn veel vaker collectief dan rechtse mensen (die zelf nadenken). Het is nog het meest te vergelijken met een religie, ook een sprookje maar bijna iedereen geloofd het.

  Het échte verhaal over zon en wind…

  http://www.groenerekenkamer.nl/duitse-zon-en-windenergie-vooral-grote-subsidieslurpers/

  Like

 2. Marian zegt:

  Het is weer het gewone geldklopperij en meer niet. Ik geloof niet in sprookjes. Het klimaat doet wat het wil en daar hebben wij niet de middelen voor om daar in te kunnen veranderen.

  Geliked door 1 persoon

 3. paulzwueste zegt:

  Jammer dat Jan Roos niet verder is gekomen in de politiek.
  O.a op een kritiek moment afgemaakt door Pauw en Jinek.
  Heeft het hart op de goede plaats, namelijk helemaal aan de rechterzijde, observeert uitstekend en is een keiharde werker.

  Zijn fout is dat hij zich een verkeerd imago heeft aangemeten.
  Jammer.

  Geliked door 1 persoon

 4. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Dat die klimaat idioten CO2 proberen te verminderen is waanzinnigheid ten top. Hoe meer CO2, des te meer plantengroei, en des te meer zuurstofproductie. Het verminderen van CO2 betekent dat veel groen afsterft dat leidt tot woestijnvorming en een steeds hetere aarde. Bovendien reguleren de oceanen het CO2 gehalte. Zij nemen bij een teveel uitstoot de CO2 op, en stoten het af als er te weinig in de lucht is. Al die aannames en rekenmodellen aangaande het klimaat zijn nergens op gefundeerd en zijn pure leugens. Er zijn hete en koude periodes in het bestaan van de aarde geweest, en niemand kon dit veranderen. En dit in tijden dat er bijna geen mensen waren op de aarde ! De mens die het klimaat gaat beheersen, ha ha, ha ! Complete misleiding en baarlijke nonsens ! Niemand kan aangaande het – klimaat – het wiskundig bewijs leveren. Ja, zo heet dat, het wiskundig bewijs. Iedere wiskundige kan er u het fijne over vertellen. Dat wiskundig bewijs zal nooit geleverd worden ! En wie heeft het nog over de zure regen, en over dat ozongat ? Al Gore hield er al een vette bankrekening aan over, met zijn leugens over het klimaat. De sprookjes van Grimm zijn in dit alles nog geloofwaardiger. Klimaat idioten die elektriciteits centrales willen sluiten die op kolen en gas draaien, die kerncentrales willen sluiten, die iedereen in een elektrische auto willen…..En al die miljarden kilowatts moeten opgewekt worden met windmolentjes en zonnepanelen ? Dan betalen wij geen 24 Eurocent per Kilowatt meer, zoals nu, het wordt dan meerdere euro’s per Kilowatt !

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Vooral het artikel van Dirk Thoenes, waarnaar Jan Roos verwijst is uitermate interessant.
  Lezen, mensen!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s