OIC: Islamisering van Europa is een strategie

Screenshot_118

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

De Organisatie voor Islamitische Samenwerking (OIC) heeft een strategie ter islamisering van Europa uitgewerkt. Maar wie daarop wijst, is immers “islamofoob” . . .

Contra magazine

Het is geen geheim dat de islam als missionaire religie de totale islamisering van de wereld tot doel heeft. Daarbij ligt de focus op Europa, zoals de publicatie “Europa en het komende kalifaat. De islam en de radicalisering van de democratie” uit het jaar 2014 aantoont. Daarbij dient, aldus de islamitische strategen, in feite een aanval op meerdere niveaus plaats te vinden, namelijk door de politieke structuren (bijvoorbeeld door islamitische kandidaten) te ondermijnen, invloed op de media te nemen, evenals op de scholen en universiteiten.

Hoe succesvol men daarbij inmiddels al is, toont de omstandigheid aan dat men tegenwoordig als islamcriticus rekening moet houden met steeds scherpere sancties. Men wordt als “islamofoob” gebrandmerkt en veracht. In de media en de politiek functioneert dit al behoorlijk goed. Ook in de openbare dienst kan men voor kritiek op de sharia en de onderdrukking van vrouwen door de islamitische regels op straffen rekenen.

Verder dient de islamitische migratie naar Europa “in grote stijl” plaats te vinden, om zodoende in feite voldongen feiten te creëren. De dubbele werking van islamitische immigratie en hogere geboortecijfers dan de autochtone bevolking, evenals de opname van bekeerlingen, dienen ervoor te zorgen dat het continent successievelijk een islamitische bevolkingsmeerderheid krijgt. Tegelijkertijd wordt door de islamitische verenigingen en hun collaborateurs een soort appeasement-politiek gevoerd en bezweert men dat dit alles toch helemaal niet zo erg zou zijn.

Maar de Europese politiek  is wat dit betreft blind en ignorant. En de christelijke kerken? Die ondersteunen deze ontwikkeling zelfs nog – in plaats van de rollen om te draaien en te proberen de moslims (in Europa en in de islamitische landen) te “evangeliseren”. Vermoedelijk ook, omdat ze weten dat hierop in enkele islamitische landen de doodstraf staat en de koran voorschrijft dat een moslim die van zijn geloof afvalt, gedood moet worden.

Natuurlijk, nog zijn de gevolgen van in ieder geval het islamitische bevolkingsaandeel in veel landen nauwelijks zichtbaar. In de meeste belangrijkste immigratielanden (Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, Oostenrijk, Zweden) bedraagt het aandeel moslims op de totale bevolking slechts ongeveer 4-8%. Maar een blik op de verschillende leeftijdsgroepen laat zien: gemiddeld zijn de moslims vooral bij de jongere generaties bovengemiddeld vertegenwoordigd. Dat betekent ook dat het al over 20-30 jaar, wanneer de “oude Europeanen” van de babyboom-tijd langzaam “wegsterven”,  tot een sterke stijging van het islamitische bevolkingsaandeel zal komen. Zoals je ziet, gaat de strategie van de OIC op.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op OIC: Islamisering van Europa is een strategie

 1. Beschouwer zegt:

  Sja de strategie om de islam groter en groter te doen maken in immigratie van moslims naar voorheen niet-islamlanden. Deze moslims pogen door grote moslimaanwas van de bevolking in de niet-moslimlanden een zo groot mogelijk aandeel van de bevolking moslim te maken

  Gelukkig zijn er onder deze zogezegde moslim immigranten veel ex-moslims en een goede moslim is een
  ex moslim

  Like

  • Cognitieve-Dissonant zegt:

   @Beschouwer:
   Quote: “Gelukkig zijn er onder deze zogezegde moslim immigranten veel ex-moslims en een goede moslim is een ex moslim” Unquote.

   Dus 90% booslimratten importeren voor de 10% ex-ratten en daardoor onze hele beschaving naar de klote helpen ???????????????????? Trouwens, een goede booslim woont in zijn eigen klote zandbak en niet in Europa op onze kosten. De hele import vanaf 1975 heeft NL al zo’n 200-250 miljard gekost aan fucking uitkeringen. Momenteel maken ze zo’n 8% van de bevolking uit en gaat 60% van de sociale uitkeringen naar deze ballah aanhangers, dus oppleuren met al die parasieten !!!!!!!!!

   Geliked door 2 people

   • ReaGluurder zegt:

    8% ? Ik ga uit van 15! Kijk/Luister om u heen, en huiver! De verrijking van NL is grotendeels gefinancierd met de inkomsten van de gasvoorraad! Nog 2 decennia en deze is opgesoupeerd. De Groningers kunnen stikken in hun halfingestorte huizen!

    Like

   • Beschouwer zegt:

    U heeft gelijk dat de islamitische migranten percentagegewijs meer meevreten uit de uitkeringspot dan autochtonen. Ik ken ook nogal wat ex-moslims die kebabzaakjes en oosterse winkeltjes hebben. Die hebben geen uitkering.

    Like

   • Elisah zegt:

    Ik hoorde laatst in een reportage, dat al het gasgeld al op is en niemand weet precies waar het allemaal aan uitgegeven is….

    Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Breaking; Zag net foto’s op het Israeliese nieuws van een slachtpartij waarbij 3 Joden zijn afgeslacht in Yudeah/Samaria!

  Like

 3. Teun zegt:

  Mensen we moeten stoppen met symptoom bestrijding. 1 middel is effectief. Uitzetten die moslims. Te beginnen met de jonge mannen. Incluis die hier geboren zijn. Regering doey niets. Je bent voor je eigen verantwoordelijk dus ook voor de toekomst van je familie. Dus wat doe jij om zo iets op poten te zetten? Ik vind het een natuurwet dat alleem blanken in dit klimaat leven.

  Like

  • Cognitieve-Dissonant zegt:

   @Teun,
   Uitzetten booslims is pas symtoon bestrijding, je zult de fucking nsb-faciliteerders in Brussel en zeker die tering muts in Berlijn naast de ratten in den Haag aan moeten pakken!! Daar ligt de oorzaak van al onze ellende. En heel Brussel bestaat alleen maar uit smerige nwo-trekpoppen die doen wat soros en consorten zeggen, daar worden ze op geselecteerd.
   Inplaats van te investeren in geboorte beperking in Afrika, halen we de komende jaren wel tientallen miljoenen fucking schrurftige/ebola-lijers/aids-lijers/open-tbc-lijers/etc.-etc.-lijers naar Europa om de blanke cultuur te vernietigen en hier te leven op het van ons geroofde belastinggeld.

   Like

 4. tippelaar zegt:

  Een kleine groep militanten ziet kans om een heel volk te gijzelen met dreigementen en geweld. Dat zijn de jihadstrijders van de islam in Europa. Dat zijn de fronttroepen van de islam. Hitler leverde het bewijs voor mijn stelling met het optreden van zijn SA. Het hele duitse volk deed daarna mee, meestal uit overtuiging, sommigen uit angst voor de staatsterreur. Dat is nu de huidige situatie in Europa. Exact dezelfde situatie als in de jaren 1930 in duitsland. Nu heet de dictator Merckel maar de methoden zijn gelijk.

  Like

  • Elisah zegt:

   Veel mensen realiseren zich niet wat er stiekem gaande is, het enige wat kan helpen is om er voor te zorgen dat iedereen zo veel mogelijk op de hoogte gebracht wordt.

   Like

 5. Marian zegt:

  Het is inderdaad een strategie het Coudenhove – Calergi plan uitvoeren. Daarom hebben Rutte & Co., alle tijd.

  Like

 6. de vraag is waarom de EU hen een paspoort geeft

  Like

 7. Qvic zegt:

  Over 10 jaar is de gehele economie geïmplodeerd, ik zie steeds minder aanwas in technische functies in het bedrijfsleven. Het technische vakbekwame niveau van tegenwoordig is echt om te huilen, de basis kennis is er niet eens meer aanwezig bij de jeugd. Onderhoudsbedrijven kunnen amper nog geschoolde mensen krijgen en bij de nieuwbouw is het ook al rampzalig. Niet voor niets is de pensioenen leeftijd omhoog gegaan, zodat er nog redelijk wat vakbekwaam personeel aanwezig is in het bedrijfsleven. Maar deze regeling is eigenlijk uitstel van executie. De oorzaak ligt in de jaren ’90. Toen heeft Nellie Smit-Kroes de LTS afgeschaft en daarmee de massale interesse in de techniek bij de jeugd weg gehaald.

  Like

 8. Jan zegt:

  Islamitische ‘leraar’: Als een sharmuta haar hoofddoek niet kuis draagt is de kans groot dat er djinn op haar afkomt

  Fout, waarschijnlijk djinn al in aantocht

  http://stepfeed.com/women-without-proper-hijab-attract-jinn-says-islamic-teacher-0092

  Die leraar heeft niets voor ons mannen in petto, als wij blootshoofds naar buiten gaan. Ik had toch een Jeannie verwacht zoals in ‘I dream of Jeannie’

  Like

 9. Pingback: DE ISLAMISERING VAN EUROPA IS EEN STRATEGIE! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s