Onderzoek: Jodenhaat wijdverbreid onder islamitische scholieren in Berlijn

Screenshot_122

De koran: bron van de haat tegen de Joden.

(Vertaling: E.J. Bron)

Antisemitisme op Berlijnse scholen is blijkbaar een veel groter probleem dan tot nu toe werd aangenomen. Het American Jewish Committe Berlin enquêteerde voor een niet representatief onderzoek naar salafisme en Jodenhaat 21 leraren van het voortgezet onderwijs uit acht districten in Berlijn. Een meerderheid van de leraren zegt dat het woord “Jood” op het schoolplein in toenemende mate als scheldwoord gebruikt zou worden. “Wat ik meerdere malen heb meegemaakt, is dat leerlingen, die zich op de een of andere manier niet conform uitlaten, daarna voor Jood worden uitgescholden”, wordt er gezegd. Of: “Als ze voetballen en op doel schieten: Dat is voor Jeruzalem.”

Junge Freiheit

Ook vertellen de leraren van antisemitische stereotypen in de hoofden van de scholieren. Een vaak aan te treffen vooroordeel zou zijn dat de Joden het financiële systeem en de media zouden controleren. Ook de uitspraak “Joden zijn moordenaars, die pakken ons land van ons af” werd vaak genoemd. In Atlanten roeiden leerlingen de staat Israël uit en maakten diens territorium zwart met viltstiften.

Ook anti-Amerikanisme is een groot probleem

De leraren schetsen ook dat ze in de lessen überhaupt het thema Jodendom niet durven aanroeren, “omdat er dan onmiddellijk een kleine Intifada in het klaslokaal plaatsvindt.” Als verantwoordelijke noemt het onderzoek hoofdzakelijk islamitische scholieren. Niet alleen kinderen, wier ouders vanuit het Midden-Oosten geïmmigreerd zijn, maar ook Noord-Afrikanen zouden volgens het onderzoek vaak Joden-vijandig zijn.

Screenshot_123

Bovendien zouden de scholieren ook openstaan voor anti-Amerikanisme en samenzweringstheorieën. “als je een inval-uur hebt, is het eerste dat ze je vragen als je binnenkomt: Kunnen we het over 11 september hebben”, zeggen leraren. “Dat waren de Amerikanen en de Joden”, zouden dan veelvuldige bijdragen aan het debat zijn.

“Het geloof in een vermeende joods-westerse samenzwering tegen moslims versterkt het gevoel van de eigen slachtofferrol en maakt jongeren vatbaarder voor extremistische ideologieën”, aldus de slotsom van de schrijvers. Ook wordt door de leraren bekritiseerd dat de meeste van hun collega´s zwijgen over het antisemitisme en anti-Amerikanisme van de scholieren. “In het voorjaar hadden joodse ouders hun zoon van een school in het Berlijnse stadsdeel Friedenau gehaald, nadat deze daar meermaals antisemitisch beledigd en lichamelijk aangevallen werd. De zaak zorgde destijds voor internationale krantenkoppen.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Arabische wereld, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Onderzoek: Jodenhaat wijdverbreid onder islamitische scholieren in Berlijn

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Europe is gone.
  Door krankzinnige en (bewust) onnozele politieke halzen (en vooral kiezers) ‘keurig’ om zeep geholpen.
  Einde oefening.
  En op één of andere vreemde manier nog wel terecht ook.
  Deze Europese beschaving is aan het einde van haar latijn.
  Heeft zich laten uithollen door zaken zoals:
  81 vormen van gender (inmiddels).
  Iedereen is gelijk.
  De wereld is van iedereen.
  Culturen kan je ‘mengen’.
  De Chrislaam is mogelijk.
  Links lullen, rechts vullen (en ermee wegkomen).
  Negers zijn sowieso zielig.
  De onvoorstelbare (en bewust gekozen) bangheid van ‘bestuurders’ (hallo Rutte).
  Marokannen zijn een ras.
  Treitervlogers tot een verdienmodel weten te maken.
  Enz.
  Enz.
  Enz.
  Enz.
  Enz.
  Enz.
  Enz.

  Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Dit soort achterlijke mongolen met zieke geest staan aan het roer van de vernietiging van Europa!! Kijk goed naar haar lichaamstaal, dat mens is genomen door een demoon!!

   Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Ik ben reuze benieuwd wanneer de gedachtenpolitie bij mij op de stoep staat om mij te corrigeren.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hitler heeft militair gezien de oorlog verloren, maar ideologisch heeft hij postuum gewonnen. Bravo!

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Eric Moreland. Nee! Hitler heeft de oorlog compleet verloren. Hij deed zijn best de Joden, zigeuners en Slavische volkeren fysiek te verdelgen en nu dreigt zijn eigen volk samen met andere volkeren in West en Noord Europa compleet van de aardebodem te verdwijnen. Dat zal niet gebeuren door een super macht met hoge technologie en leger die nu al de wapens van de 22ste eeuw gebruikt. De overname van Europa zal gedaan worden door analfabeten uit islamitische landen en Afrika die niets anders bezitten dan getinte of zwarte kloten, hoofddoeken en kinderwagens. Hitler kon het nooit voorstellen dat zijn land en Europa zullen bezet worden door 5de colonne van autochtone pathologische politieke leiders die 100% aan de kant staan van de vijand en bieden hem de alle mogelijke hulp. Ze werken samen met het ongedierte van Allah om het recht van bestaan van hun eigen volk te ontnemen en het land te vernietigen.

   Like

  • Marian zegt:

   Helaas waar Eric.

   Like

 4. Joshua zegt:

  Het enige gevaar in het leven zijn de hersenloze, islamieten en het tuig dat zich volkvertegenwoordiger durft te noemen.

  Geliked door 2 people

 5. kampersrene zegt:

  Die hedendaagse jodenhaat,die ze zo graag promoten heeft als oorzaak dat de Joden of liever Israeliers niet met hun ballen laten spelen , zeker niet door de Islam . Onze Europese verlichte geestes kunnen daar maar niet aan wennen

  Geliked door 2 people

 6. BertG. zegt:

  https://www.powned.tv/artikel/reclamebureau-weigert-pvv-reclame

  Like

 7. tippelaar zegt:

  Met mij valt niet te praten. Leve Israël.

  Like

 8. Teun zegt:

  Ze moeten wel het joodse thema blijven behandelen. Bij protesten: van school trappen. Net zo straat schoffies. Uitzetten of in een werkkamp zetten. De hardste jonges komen er als kleine jochies uit. Bovendien zien die jochies niets anders als je ze hun zin geeft.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Het is vanzelfsprekend dat moslimse Joden zo haten. Israëlische Joden zijn de enige volk in de wereld die niet zwicht voor hen. Niet voor hun eeuwige slachtoffergejank en zeker niet op het slagveld. Moslims zijn niet in staat om de realiteit in te zien, of te analyseren waar ze de fout ingaan. Dat geldt zeker voor moslims van Arabische, noord Afrikaanse en Afrikaanse afkomst. Daarvoor staan ze genetische te dicht bij de aap. Te beginnen met hun fysieke kenmerken en eindigen met hun IQ. Gisteren zat ik paar video’s over de ongeregeldheden in Schorndorf te bekijken. Er waren paar video’s die geknipt waren uit nieuwsuitzendingen van ARD, ZDF en RTL. De zenders deden hun uiterste best om de gebeurtenissen in dit Baden Würtenbergische stadje op grove wijze te trivialiseren. Er werden daar stadsbewoners geïnterviewd. De mensen gedroegen zich meestal als de bewoners van de vroegere DDR. Ze deden alles om niet in de fout te gaan; anders komt weer de GESTAPO of de STASI. Als buitenstaander vraag jij je af: Wat doen de aapmensen überhaupt in Baden Wurtenberg? Een plek waar ze niets te zoeken hebben? Waarom komen de autochtonen in Schorndorf (en andere plaatsen) niet in opstand? Waarom laten ze het ongedierte dat normaliter hoort in een of andere vuilnisbak of riool ergens in de Derde Wereld, hun stad kapot maken? Waarom laten ze niet hun ongenoegen zien, tegenover mensen die met verkiezingslist en bedrog aan de macht kwamen? Hetzelfde geldt ook voor de autochtone Berlijnse burgers; ik bedoel wat er nog van over is. Er gaan miljarden in het Berlijnse onderwijssysteem om deze asbakkinderen op te voeden. ZIJN ZE WERKELIJK HET WEGGESMETEN GELD WAARD? Ik denk aan de scène uit de Amerikaanse serie “All in the Family” waarin Archie Bunker zich uit over zijn geliefde bevolkingsgroep The Jungle Bunnies : “You Take a gorilla ..A little one ..A baby gorilla! ..You give it all it needs and send him to the best schoold. When he grows up …He will still be a gorilla!”.

  Like

 10. Als we straks toch bezig zijn met de Kerk, welke dan ook, uit De Staat (die van Das Volk) te hakken moesten we meteen ook elke ander cultuur eruit flikkeren onder het motto dat als je in Holland wil leven loop je maar op klompen en zorg je ervoor dat je met Rokjesdag maatje 34 aan kunt. Dan kan iedere cultuur zijn eigen ding doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s