Brief aan NL-hater Hanina Ajarai

Screenshot_154

(Door: “Landerdoek”)

Op 20 juli schreef jij als columnist van het AD i.v.m. de MH17-ramp: “Ik moet bekennen: op emotioneel niveau doet het mij niets. Helemaal niets. Ik heb geen seconde getreurd om de slachtoffers”, terwijl je je als gast bij RTL terecht afvraagt waarom je het leed niet hebt kunnen meevoelen. Laat ons het je maar even uitleggen.

De MH17-ramp, waarschijnlijk het ergste incident sinds de Tweede Wereldoorlog waar zoveel Nederlanders bij betrokken waren, heeft heel Nederland (Nederlanders dus) diep geraakt, maar jou niet, totaal niet. Hoe komt dat, vraag je je af. Nou, kijk eerst even in de spiegel; wat zie je daar op je hoofd? Een achterlijk doek, en daar begint het. De Nederlanders leven met de ramp mee, omdat ze Nederlanders zijn’; een ontwikkeld volk met veel gevoelens van empathie. En jij leeft niet mee, omdat je geen Nederlander bent. Zo eenvoudig is dat, snap je dat? Je bent geen Nederlander, en dat word je nooit.

Je bent gewoon een Marokkaan, een primitief volk, net als de rest van de psychopathische Marokkanen die homo’s in elkaar slaan, vrouwen lastig vallen, de hele dag spugen, fietsers met scooters terroriseren, oude vrouwen beroven, met z´n allen de dood van Theo van Gogh vieren, feesten als Nederland de halve finale van Argentinië verliest, en een hekel hebben aan de ongelovige, blanke, christelijke Nederlanders, die ze horen af te maken volgens de koran. Ja, precies die Marokkanen. Dan is het toch logisch dat het jou niets kan schelen dat zoveel Nederlanders in de lucht zijn opgeblazen. Het is juist lachen.

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, christenhaat, demoniseren, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

54 reacties op Brief aan NL-hater Hanina Ajarai

 1. Het is de harde waarheid… Landerdoek!!!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Dat ze dat stomme wijf met die badmuts nog ’n podium bieden zowel op TV als in de pers.
   Het is werkelijk ongelofelijk…
   Ze worden zo ongelofelijk voorgetrokken boven de Nederlanders en dan is men gekwetst als zo’n badmutshoer schrijft dat ze er geen enkel gevoel bij had dat er bijna 200 Nederlanders omkwamen.
   Reden te over voor onmiddellijke uitzetting !!!

   Like

 2. Anton Haksteeg zegt:

  En dat soort marokkaans tuig, leeft in Nederland? waarom wordt dat onkruid niet gewiet? Moet ik iets voelen als een marokkaanse nietsnut afgeschoten wordt? Ja iets van blijheid dat wel.

  Geliked door 2 people

 3. Elisah zegt:

  Deze vrouw laat ons akelig precies zien wat er mis is met veel 2-paspoortigen, ze is helaas zo dom dat ze dat zelf niet door heeft en het nu nog steeds niet wil beseffen.

  Geliked door 5 people

 4. anna zegt:

  als je in de Caribean zou wonen zouden ze je vastbinden aan de stekels van een kapokboom …..

  Geliked door 1 persoon

 5. tippelaar zegt:

  Kijk en daarom wil ik dat soort gespuis uit nederland verwijderen

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Hun Koning, ik bedoel niet Willem A maar Hassan II van Maroc, zegt het zelf:”…..het zullen nooit ECHTE Fransen [ c.q. NL-ers ] worden.
  Misschien enkelen………?

  Geliked door 1 persoon

 7. Republikein zegt:

  Niet gelezen op ingezonden meningen, komt er ook niet van.

  Like

 8. Steven zegt:

  Het ergste van alles is dat dit soort gasten aan alle kanten worden verdedigd, baantjes toegestopt krijgen waar jij als Nederlander alleen maar van kan dromen. (nu zal de linkse kliek hierop reageren met…. dan heeft u waarschijnlijk de capaciteit niet zo’n functie te vervullen)

  Het enige wat dit volk wel verlangt is medeleven als er iets gebeurt wat hen raakt…want anders ben je barbaars…UGHH

  Like

 9. Spyro zegt:

  Juist deze moslima laat onder andere mijn onderbuik gevoelens spreken.
  Zo vind ik het ook niet erg dat Nouri nu een hersenbeschadiging heeft. Volgens mij hebben moslims dat namelijk al bij hun geboorte. Dan daarbij heeft karma tenminste zijn werk gedaan bij Nouri.
  Moslims willen volgens de koran dat alle joden vermoord worden, terwijl deze stink moslim wel schijnheilig bij een joden club ( Ajax ) gaat voetballen en zijn handje ophoud voor zijn salaris.
  Dus ik zeg dik verdient die hersenbeschadiging.

  Like

 10. boorzalf zegt:

  Hanina Ajarai, ik dat je beter naar Saoedi-Arabië kan verhuizen daar zit je beter op je plek, want soort zoek soort zullen we maar zeggen. Hier wat regeltjes wat jou maangod allemaal voor de moslim wijfjes heeft vast gelegd.

  Geliked door 1 persoon

 11. Henk der Niederlànder zegt:

  Precies verwoord wat ik er ook van denk, maar of het juist lachen is durf Ik niet te zeggen.
  Wel de gevoellosheid richting het land waar ze opgenomen is.
  Wat dat betrefd sluit Ik me echt aan bij de reactie van Elisah.

  Like

 12. Alex Delarge zegt:

  Emotioneel doet het haar niets omdat de de hersens van deze parasiterende inteelt muSSlimmocro zijn aangetast door eeuwenlange neef-nicht relaties.
  http://www.rijnlandmodel.nl/allochtonen/cultuur_verschillen_inteelt_bronnen.htm

  Like

 13. Statler & Waldorf zegt:

  Mwah, vast veel te complex voor Hanina maar ik doe een gooi:

  “Employ your time in improving yourself by other men’s writings so that you shall come easily by what others have labored hard for.”

  Socrates
  469 – 399 (BC)

  Like

 14. Benesha zegt:

  Ik ben in Marokko geweest en daar zijn best wel beschaafde mensen hoor. Alleen verklaren ze daar dat de onderontwikkelden uit de bergen, veelal fundamentalisten, in de jaren 60-70 naar hier zijn geëmigreerd.
  Geen empathie voelen kan inderdaad alleen maar als je een volbloed psychopaat bent -zou kunnen uiteraard- of indien je de omgekomen mensen hartsgrondig haat. Zou ook kunnen als je de Koran leest en volgt.

  Like

 15. Elena zegt:

  Ik heb medelijden met dit kopvodvrouwke.
  Het zit zo : mensen die nauwelijks empathisch vermogen bezitten hebben een geestelijke beperking.
  Kan zij niets aan doen, is erfelijk.

  In de jaren ’70 kwamen Marokkanen uit t Rifgebergte.
  De Marokkaanse Koning gaf toestemming juist die bevolking naar Europa te laten gaan, was hij ervan verlost.
  Zij waren een “lastig” volkje in Marokko.

  Deze mensen oftewel dit kopvodvrouwke heeft een onderontwikkeld linker hersendeel.

  http://www.idee-pmc.nl/zijn/empathie.html

  Like

 16. kampersrene zegt:

  Dat is het verschil tussen een beschaafd volk en een troep wilden . Het spijtige is , ze vallen niet onmiddellijk op omdat ze rechtop lopen zoals wij….Inderdaad BENESHA het zijn “beschaafde” mensen als ze uit een grootstad komen , dat weet ik uit ondervinding . Het zijn de berbers die nog niet tot de beschaving zijn doorgedrongen …..en alhoewel ze dezelfde kenmerken hebben , koppel benen , armen een romp met hoofd erop . Zijn Het Geen Mensen Zoals Wij !

  Like

 17. ildiko zegt:

  ze liegen, janken, schreeuwen, bedreigen, achterlijke afval

  Like

 18. Theresa Geissler zegt:

  Goed gezegd, Landerdoek. Het verschijnsel had alleen nog wel wat meer uitgediept kunnen worden.
  Tegen die onbestaanbare kopvoddentrut zou ik alleen nog willen zeggen: Als jij voor bepaalde bevolkingsgroepen die empathie dan niet kunt opbrengen – en dat komt op zichzelf vaker voor, dan we tegenover elkaar durven te bekennen- heb dan tenminste nog het fatsoen om daar in het openbaar over te zwijgen, in elk geval, zolang er door niemand naar wordt gevraagd!
  “Eerlijkheid?” Dit is gewoon moedwillige schoffering! (Wat trouwens met de meeste vormen van “eerlijkheid” het geval is.)

  Like

 19. Marian zegt:

  Wat een verachtelijk wijf, dat kan je geen vrouw meer noemen.

  Like

 20. Smits zegt:

  Neem aan dat het AD nu eindelijk ens actie onderneemt naar deze aardsleugenaar toe? Is begonnen met een leugen en nog steeds leugen briefjes schrijven voor een slinks waardeloos blad. Indien het AD het moet hebben van dit soort schrijvers is het einde echt nabij. Gelukkig.

  Like

 21. leefbarbaar zegt:

  Moslima’s zijn extreem stom, want ze dragen het geloof uit, dat hen reduceert tot broedbak en nepmens. Welke idioot geeft ze dan nog de ruimte in de oude media?
  Het AD wordt al jaren geschreven door de PvdA. Derhalve krijgt iedere allochtoon er de ruimte om zijn/haar achterstanden te etaleren. Dat is erg, maar daar kun je wat aan doen: nooit die krant kopen en nooit die krant lezen.

  Erger, onze regering kan het ook geen zak schelen wat er gebeurde met MH17 en 300 landgenoten. Helaas kunnen we daar niets aan doen. Op democratische wijze krijgen we Rutte niet weg en hebben we nu een herdenkingsbos en gaat de uitbreiding van de EU met de Oekraïne gewoon door.
  Het enige verschil tussen meneer Rutte en mevrouw Kopvod is, dat zij tenminste toegeeft dat het haar niet interesseert. Rutte doet nog steeds alsof.

  Like

 22. Ina Mulder zegt:

  Dus als geen Nederlander, hoor je ook niet in Nederland thuis. Geen uitkering, geen woning, geen kinderbijslag, en zeker geen Nederlands paspoort.
  Wat gebeurd er met ons als wij dergelijke uitspraken in Marokko uiten?
  Al decennia zijn wij te tolerant, durven onze mening niet uit te spreken. Streven wij af op een land waarvan de hoofd religie Islamitisch is? Willen wij dat?
  Is Nederland nog wel democratisch te noemen? Of word NL geregeerd door angsthazen die de stemmen van de bezorgde Nederlanders aan de kant schuiven? Stuisvogel politiek. Wij sterven af op onze afgrond, veroorzaakt door onze verzorgingsstaat en tolerantie. VVD CU D66 SP word eens wakker!!!

  Like

 23. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 24. Leon zegt:

  Het is een walgelijke uitspraak gemaakt door een walgelijke vrouw.
  Jammer dat ze geen boerka draagt, dan hoef je haar gezicht niet te zien.

  Like

 25. E.Eliveld zegt:

  De ontsteltenis van deze multiculturalisten aan tafel is aandoenlijk.

  Hun reacties zijn hypocriet want dat wat zij geen van allen durven uit te spreken is het bewijs van het definitieve faillissement van het Europees multiculturalisme. Een faillissement nu eens niet bijna traditioneel uitgesproken door boze blanke mannen maar door een door slinks en feministen zo gepamperde moslima die het toppunt van het ‘zij en wij’ denken etaleert. Het is daarom ook dat deze multiculturalisten zo heftig reageren omdat zij zich realiseren dat niet alleen Nederland maar heel Europa door een vijfde colonne van dergelijke cultureel onaanpasbaren is geïnfiltreerd. Allemaal door henzelf uitgenodigd. Onaanpasbaren die zich in helemaal niets met hen identificeren. Maar die de autochtoon wel vertellen wat die in zijn/haar eigen land nog kan en mag. En die zich van hun lot he-le-maal niets aantrekt…

  Zie hier hoe het volk krijgt wat het verdient!

  Like

 26. Thoth zegt:

  Multidiversiteit noemen ze dat. Marokkaanse ‘nederlanders’ met een Nederlands paspoort. Een 2e. En, ze zitten overal in de samenleving. Ze zorgen vooral voor de mede Marokkanen alhier. Want ze mogen alleen trouwen met een mede moslim, de rest verachten ze. En dit is een voorbeeld van ze… de muts Arajai.

  Like

 27. Rapunzel zegt:

  Het AD al opgezegd toen ze de fenomenale Pamela Hemelrijk dumpten.
  Nooit spijt van gehad.

  Volgens huidige hoofdredacteur Nijenhuis is Arajai het beste wat er te krijgen is qua kopvod wat de vermoedens dat de rest nog stommer is bevestigd.
  Arajai geeft wel toe dat het lot van Nederlanders haar geen ruk boeit.

  Rutte interesseert het ook niks maar die staat wel schijnheilig op elke herdenking van de slachtoffers.
  Terwijl er nu nóg lichaamsdelen bij elkaar geraapt worden op de plaats van de rampplek, euh, aanslag.

  Maar indrukwekkend hé? Die lijkwagens met zonder lichamelijke overschotten? Wat zou er nu in die kisten gezeten hebben? Onderste stenen?

  Like

 28. fleckie zegt:

  ‘JOURNALISTEN ..en…BELEIDSADVISEURS………..in Israel met CIDI’ . Israel Nieuwsbrief CIDI
  Juli 2017. ‘ ……….’ van 2 tot 9 juli vond de jaarlijkse Cidi-studiereis voor .journalisten plaats.Dit jaar was de reis voor het eerst ook toegankelijk voor politieke beleidsmedewerkers ………..Met een delegatie van 20 personen , deels journalisten ..werkzaam voor kranten, televisie,nieuwswebsites en deels politiek adviseurs van diverse partijen,begon CIDI de reis in TEL AVIV……….GAZA en SEDEROT…Om meteen diep in de materie in te duiken bezocht de groep het institute for Natonial Security Studies( INSS) .Hier vonden ontmoetingen plaats met experts over Israels interne uitdagingen , Israel en de PALESTIJNEN.De deelnemers kregen een regionaal overzicht ,er werd gesproken over de militaire uitdaging in de SINAI( IS) en uiteraard kwam ook de IRAANSE dreiging aan bod. ……….De reis ging door naar de grens met Gaza en het veelvuldig door HAMAS beschoten plaatsje Sederot, waar Elliot Chodolff uitgebreid inging op de situatie in Gaza en de dreiging die …daarvan uitgaat …………………KNESSET..en..YAD..VASHEM………………….
  Vervolgens vertrok men naar Jerusalem,waar in de Knesset gesproken werd met de Knessetleden Yaakov Perry van Yesh Atid en Amir Ohana van Likud. De delegatie kreeg in de middag een unieke inblik in de charedische gemeenschap met een tour door een ultra- orthodoxe wijk en uiteraard stond in Jerusalem ook een bezoek aan Yad Vashem op het programma. Het laatste maakte veel indruk op de deelnemers en daarom volgde er na dit bezoek wat vrije tijd voor bezinning.De TWEEDE dag werd afgesloten met een diner met schrijver en journalist Yossi Klein Halevi. DIENS lezing was voor veel deelnemers een van de hoogtepunten van de Reid …….
  …..De derde dag in Israel begon met een politieke tour rond om Jerusalem waarbij werd ingegaan op de verschillen tussen Oost- en West Jerusalem, de Joodse en ARABISCHE wijken en de veiligheidsbarriere .De Reid ging door via de Westbank ,Ramallah en Rawabi. …..In Ramallah vonden ontmoetingen plaats met diverse politici,Jonge ondernemers ,een kunstenares en studenten. Via Rawabi ,de eerste geplande Palestijnse stad,en een
  Inch bij een familie in de nederzetting Shiloh ging de reis via een vluchtelingenkamp in Nablus en een korte stop in Jenin door naar Tiberias,waar de delegatie een duik in het meer maakte en overnachtte in kibboets Degania. …………………IS…en…HEZBOLLAH………………..Met Sarit Zehavi
  , luitenant-kolonel b.d. Van het Israelisch leger,leerde de groep over het strategisch belang v.d.GOLAN. Er werd gestopt bij diverse punten waarbij er uitgekeken werd op IS-gebied inSYRIE en op Hezbollah in LIBANON. Na een lange reisdag werd de sjabbat ingeluid in Tel Aviv,waar ook enkele start-ups bezocht werden.Op de laatste dag werd in Jerusalem een historische tour door de Oude Stad gemaakt. ……………Yossi Beilin ……………De reis werd afgesloten met een boodschap van hoop en VREDE door Yossi Beilin , de grondlegger van de …OSLO-AKKOORDEN
  ……Het was een intensieve maar zeer informative reis,die een nieuwe groep journalisten en politieke beleidsmakers in staat heeft gesteld om kennis te maken met Israel en de ( geopolitieke uitdagingen waar het land mee te maken heeft.CIDI kijkt alvast uit naar de volgende journalistenreis.*(KH)<<<<<<<<<<

  Like

 29. Kapotboycotten die tiefuszooi. Als je het gelul in een krant niet pruimt moet je niet alleen de kat er blij mee maken maar ook niks meer kopen bij hun adverteerders of bij de winkels waar ze dat schijtvod verkopen. Desnoods ga je naar de duurdere concurrent, dát is ook revolutie met het mooiste wapen dat d’r is, de portemonnee.

  Like

 30. Bennie zegt:

  ADe islamiseren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s