Buitenlander-criminaliteit: “Spiegel”-redacteur heeft er genoeg van

Screenshot_144

(Vertaling: E.J. Bron)

De linkse journalist van de “Spiegel”, Sven Böll, begrijpt de wereld niet meer. Als jurylid bij de Berlijnse jeugdrechtbank maakt hij mee hoe “de rechtsstaat zichzelf belachelijk maakt”, migranten zonder straf wegkomen en hun slachtoffers in de steek gelaten worden.

Blick

“Ik heb meer dan twaalf zaken meegemaakt (…). Ik heb nog geen aangeklaagde vrouw gezien. Altijd alleen maar mannen, jonge mannen. De meesten hadden dat, wat men een migratieachtergrond noemt.

Aangeklaagden worden steeds brutaler

Bijna een vierde deel van alle verdachten is jonger dan 21 jaar. (…) “Velen staan vaker genoteerd in het strafregister dan hun eigen leeftijd”, schetst Sven Böll zijn ervaringen bij de rechtbank voor strafzaken in Berlin-Moabit, de grootste rechtbank voor strafzaken in Europa. Per 100.000 inwoners werden in Berlijn verleden jaar 16.000 (geregistreerde!) delicten gepleegd. Overwegend door “migranten”.

“Toebrengen van lichamelijk letsel, seksueel misbruik, afpersing met roof. Meestal zijn het steile carrières. Bij iedere zaak testen de aangeklaagden hoever ze kunnen gaan en worden ze een beetje brutaler”, schrijft Böll in zijn artikel in de “Spiegel”.

De staat maakt zichzelf belachelijk

“Dat kan toch niet”, zegt de linkse journalist verontwaardigd als hij bericht over een crimineel uit Noord-Afrika die vrijgelaten werd. Hij beroofde en intimideerde weerloze mensen en misleidde de rechtbank. Zoals gebruikelijk onder “asielzoekers” gaf ook hij bij binnenkomst in het land een valse leeftijd op om volgens het jeugdstrafrecht veroordeeld te worden.

Effect van de vonnissen “bijna nihil”

“Pas wie 21 is, wordt volgens het volwassenen strafrecht behandeld”, weet Böll, die het vonnis voor de Afrikaan veel te mild vindt: “In het geheim was ik vermoedelijk niet de enige in de zaal dat hij na zijn vrijlating zou onderduiken en daarmee verloren zou zijn voor justitie. Zodoende bleef ik niet alleen met het akelige gevoel achter dat wij – en daarmee de rechtsstaat – onszelf nog meer belachelijk hadden gemaakt”, geeft Böll toe. Het effect van de oordeelverkondiging zou “bijna nihil” zijn. De journalist van de “Spiegel” erkent duidelijk: “uiteindelijk  mislukt ook hier onze staat.”

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Buitenlander-criminaliteit: “Spiegel”-redacteur heeft er genoeg van

 1. H J zegt:

  Een linkse journalist? Het begint mogelijk te dagen in het oosten.
  Maar laten we ons gelukkig prijzen dat er mogelijk toch nog medeleven in de linkse hoek zit.
  Als de copij van die journalisten de MSM bereiken, dan hebben we toch al weer iets gewonnen.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Sjaak,had u niet even kunnen waarschuwen? Ik klikte er op en zag die vreselijke foto,ik ben gek op katten en dieren,ik schrok me rot vuile vieze gore teringleiers,arm dier

   Like

  • Elisah zegt:

   Zoiets walgelijks zou toch reden voor onmiddellijke uitzetting moeten zijn. Ze demonstreren met een onschuldig diertje wat ze met ons van plan zijn…

   Like

 2. A.J. de Koning zegt:

  Af en toe begint er bij sommige journalisten toch iets te dagen en begint de waarheid door te dringen. Wel een beetje laat want de gewone mensen weten dit alles al jaren en zijn er niet eens meer verbaasd over.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Het zijn niet de “vluchtelingen” die Europa (niet de EU bedoeld) kapot maken. Het is de elite in de wetgevende, bestuurlijke en uitvoerende macht die Europa kapot maakt.

  Geliked door 1 persoon

 4. kampersrene zegt:

  Dat komt omdat die rechters teveel cultuurschokken te verwerken krijgen . Godsdienstvrijheid staat hoog in hun vaandel en vetgedrukt in het wetboek . Als ooit die rechters, ook het doden van ongelovigen als een religieuse daad moeten beschouwen , volgens de richtlijnen van de EU , dan zou rechts op straat komen om fel te protesteren en vechten tegen de linksen die respect willen afdwingen in een tegenbetoging

  Like

 5. tippelaar zegt:

  Ik ben bang dat we al niet meer te redden zijn. De politici houden elkaar met tegenstrijdige opvattingen in een machteloze situatie zodat er geen maatregelen tegen het getijsem worden genomen. Te laat dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s