Islamitische immigratie – Joden en homoseksuelen in gevaar

Screenshot_141

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

De immigratie van moslims naar Europa zorgt voor toenemende haatcriminaliteit tegenover Joden en homoseksuelen. In een geciviliseerde samenleving mag dit echter niet getolereerd worden.

Contra magazine

Je kunt over het “huwelijk voor iedereen” of over de politiek van Israël denken wat je wilt – maar in een geciviliseerde samenleving discussieert men hierover ook met geciviliseerde middelen. Dat betekent: men debatteert erover en accepteert ook de verschillende standpunten, zelfs wanneer men deze persoonlijk niet deelt. Ook wanneer men zulke discussies graag heftig voert, dan is dat absoluut in orde.

Maar met de immigratie van moslims, die vaak ook nog zeer conservatieve en anti-Israëlische opvattingen met zich meebrengen, komt ook hun manier naar Duitsland hoe er met Joden (die gelijkgesteld worden met Israëli´s) en homoseksuelen wordt omgegaan. En deze manier blinkt niet uit in tolerantie, maar veelmeer in haat, geweld en zelfs doodslag.

Het resultaat: weliswaar mogen homoseksuelen inmiddels met elkaar trouwen, maar op straat staan ze in toenemende mate tegenover gewelddadige overvallen. En dat niet door bijvoorbeeld “intolerante Duitsers”, maar veelmeer door islamitische immigranten, die in hun religieuze haat dienovereenkomstig handelen. Volgens berichten in de media is het aantal gewelddaden tegen homo- en transseksuelen sinds 2005 verdriedubbeld.

Ook de joodse minderheid in Duitsland ziet zich in toenemende mate tegenover vijandigheid geplaatst. Op de scholen door islamitische kinderen en op straat door islamitische immigranten – vooral door Turken en Arabieren. Maar terwijl men bij anti-joodse Duitsers meteen vol op het orgel gaat, wordt bij de moslims meestal eerder weggekeken. Een omstandigheid die meer dan alleen maar bedenkelijk is.

Duitsland haalt met de islamitische immigranten gewoon ook een enorm geweldpotentieel binnen, dat zich tegen andere minderheden richt. En het Duitse establishment heeft wat dit betreft blijkbaar een bipolaire storing ontwikkeld: haat tegen Joden en seksuele minderheden wordt veroordeeld wanneer deze door Duitsers/christenen wordt uitgeoefend, maar wanneer moslims hun haat de vrije loop laten, wordt dat om redenen van een verkeerd begrepen politieke correctheid grotendeels genegeerd.

Moeten er eerst weer pogroms plaatsvinden, zodat de politiek en de media zich serieus bezighouden met dit thema en de desbetreffende conclusies trekken? Men kan aan zijn afwijzing respectievelijk kritiek verbaal uitdrukking verlenen – maar geweld door bepaalde van haat vervulde groepen heeft in een geciviliseerde samenleving niets te zoeken.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, homofobie, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Racisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Islamitische immigratie – Joden en homoseksuelen in gevaar

 1. Steven zegt:

  Joden en homohaat wordt niet zoveel aan gedaan. Als je een steentje naar de moskee gooit staat er meteen een heel leger aan wetshandhavers voor de deur…

  Like

 2. bokito zegt:

  ,,steven,, en word je opgesloten in een gevangenis vol met moslim terroristen

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  van haat vervulde groepen heeft ( hebben) in een geciviliseerde samenleving niets te zoeken
  dat roepen /schrijven wij al een poos, en maar doorgaan met binnen halen van mensen die ons tot op het bod haten, wij lopen toch ook niet in die landen met een Volendammer kostuum en klompen daar te schreeuwen wij haten jullie en je islam, nou dat kost je je kop, maar zij mogen maar roepen en zeggen wat ze willen, en wij lopen op onze tenen, om vooral geen zielige hulpeloze mensen te kwetsen

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  In de jaren ’70/80 gingen de homo’s nog wel de straat op en lieten van zich horen. Zelden meer een homodemo gezien sinds de komst van ploflims. Waarschijnlijk ook ingedut. Ook profiteren nogal wat ho’s van de diensten van mohammedaanse escorts. Ze lusten er wel pap van! Wil homostellen waarvan 1 een “vluchteling” is, niet graag de kost geven.

  Like

 5. dit alles is veroorzaakt door de foute keuze tot paspoortafgifte aan niet-Europese moslims

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  “Je kunt over het “huwelijk voor iedereen” of over de politiek van Israël denken wat je wilt – maar in een geciviliseerde samenleving discussieert men hierover ook met geciviliseerde middelen.”

  Geciviliseerd of niet…..ik heb er geen probleem mee om mensen die zich NIET aan deze regels conformeren met alle middelen te vermorzelen.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Volledig eens met de inhoud van dit artikel. Het komt er gewoon op neer dat we moslims kei- en keihard moeten gaan aanpakken, en hun geweld met ons geweld moeten beantwoorden. Doen we dit niet, dan winnen zij jaar na jaar terrein, totdat zij ons volledig in de tang hebben.
  Het gaat hier over ons buurland Duitsland, maar ook bij ons zijn er aanwijzingen dat het dezelfde kant op gaat. Denk maar eens aan de manier waarop er op openbare scholen (dus waar veel moslimkinderen zitten) gesproken wordt over Joden en homo’s. De leerkrachten doen het in hun broek als er geschiedenislessen gegeven moeten worden waarin ook de Holocaust besproken zou moeten worden. Dus rond de 4 mei-herdenkingen. De moslimkinderen domineren alles…!
  Echt niet normaal, wat ook in ons land door de vingers wordt gezien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s