Morgen zou hij 60 geworden zijn . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Martin Bosma

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Morgen zou hij 60 geworden zijn . . .

 1. Golden Girl zegt:

  Theo had nooit gedacht dat hij zo zou sterven
  Ik heb hem nog meegemaakt dat hij regisseur was van een film met Paul de Leeuw ,heette de pijnbank, ik was daar figurant.nooit meer iets van die film gezien
  Maar ja hij zei ook wat hij dacht, en in die tijd stond je nog niet stil bij aanslagen en moorden uit naam van de islam, triest

  Geliked door 1 persoon

  • Toen waren we nog naief onschuldigen met vertrouwen in elkaar en onze leiders, nu zijn we al zombieschapen die alleen nog maar wakker te krijgen zijn als er een boer een hoer op de tv zoekt. Als Theo nu nog een kijkje kon nemen zou ie zich verbazen dat er maar 300 dapperen zijn die schuimbekkend en vloekend onder 200 verschillend nicknames, waarvan de jongens van de GeenStijl er al minstens 190 van in gebruik hebben, hun gal spuwen. Wij reaguurders vertegenwoordigen slechts 0,00043% van de min of meer nog levendige populatie dus ze laten ons maar lullen net zoals een olifant die ook weinig last van een vlooi heeft tot ie aan z’n oor komt en dan gaat ie eraan.

   Like

 2. Gert Jan Reitsma zegt:

  Hoe waar is het wat hier bij de foto staat!!!

  Like

 3. abouneenee zegt:

  Theo moest met z’n leven bekopen dat hij zijn vrije mening uitte en daarmee op moslimse lange tenen ging staan. Als Wilders onbeveiligd had rondgelopen lag het ook al in de lijn der verwachtingen dat een immer ‘verminderd toerekeningsvatbare’ (in verband met islamitische hersenspoeling) moslim vergezeld van steek- of vuurwapen hem een bezoekje kwam brengen.

  Moslims redeneren dat Wilders namelijk niet de vinger op de zere plek hoeft te leggen, dat hij daarmee hele bevolkingsgroepen direct kwets en nog wel onnodig.

  Niemand bestrijdt moslims vanwege het praktiseren van de islam in een islamitisch land, waarom moest de betreffende moslim Theo vermoorden in het voormalige land van de tolerantie?

  Ik denk dat groepsdrang vanuit de islamitische gemeenschap het enige is wat een drijfveer was voor deze Mohammed met het IQ van niet groter dan een banaan.

  Like

 4. tippelaar zegt:

  Met theo van gogh is ook onze vrijheid van meningsuiting vermoord. Theo werd vermoord door mohammed. Onze vrijheid van meningsuiting is vermoord door de rechterlijke macht. De trekpoppen van de haagse politiek.

  Like

 5. Jade zegt:

  Theo, rokend als een ketter, en iedereen
  tegen de haren instrijkend…
  Vreselijk, dat je er niet meer bent man.
  Ik mis je. Zie de parlementsleden anno 2017…
  Geen stropdas, bovenste knoop los, en de handen
  diep in de zakken. Ik weet zeker dat dat je ze voor
  lul gezet zou hebben.

  Geliked door 1 persoon

 6. Saillant detail is dat na de moord op Theo koningin Beatrix – in plaats van een bezoek te brengen aan de diepbedroefde ouders van Theo – 10 dagen later, op vrijdag 12 november 2004, thee ging drinken in het Marokkaanse jongerencentrum Argan aan de Amsterdamse Jan Tooropstraat om samen met de toenmalige burgemeester Cohen “de boel bij elkaar te houden”. Het betreffende jongerencentrum had overigens banden met de extremistische moslimbeweging Hizb-ut-Tahrir. Voor meer informatie zij mijn artikel met onder andere de video van Beatrix’s bezoek.
  https://gerard1945.wordpress.com/2015/11/18/over-de-aivd-de-moord-op-theo-en-het-bezoek-van-de-koningin/

  Like

 7. Marian zegt:

  Theo ik had je graag nog bij ons gehad, we missen je zo. En ik hoor je nog zo zeggen; het vrije woord gaat nooit verloren, al vliegen de kogels om je oren. Dat je op zo’n wrede manier moest sterven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s