Voormalig politieman: “Angela Merkel is het ergste dat Duitsland en Europa ooit kon overkomen.”

Screenshot_136

(Door: Tim Kellner – Vertaling: E.J. Bron)

Beste Duitse regering,

Ik zet de tv aan en ik zie “vluchtelingen”. Ik sla de krant open en ik lees “vluchtelingen”. Ik ga online en ik zie reclame waarin de Duitse economie reclame maakt voor wat? Juist, voor “vluchtelingen”. Ik wandel door mijn woonplaats en ik zie “vluchtelingen”. Ik rijd in de auto en zie aan de kant van de weg in groepen lopen: “vluchtelingen”. Ik ben het zat. Wat hebben jullie ons eigenlijk aangedaan?

journalistenwatch

Wie van ons werd gevraagd of hij dit alles wilde en goedkeurt? Wie of wat zijn jullie überhaupt? Jullie zijn onze werknemers. Niet meer en niet minder. Jullie zijn aangesteld en tijdelijk gelegitimeerd om onze belangen te vertegenwoordigen. Waarmee we bij de kern zijn aangekomen: ONZE belangen!

Is het in het belang van het volk dat er honderden miljarden aan Griekenland werden geschonken? Is het in het belang van het volk dat er miljoenen economische asielzoekers via open grenzen bij ons binnenkomen? Is het in het belang van het volk dat er een bedrag van bijna € 100 miljard voor “vluchtelingen” wordt opgebracht? Wat matigen jullie je eigenlijk aan? Als er een referendum zou worden gehouden, daar ben ik zeker van, dan zou tot 70% van de bevolking tegen deze “vluchtelingenpolitiek” stemmen. Dat weten jullie uiteraard en daarom vinden er ook geen referenda plaats!

En dan spugen jullie het volk midden in het gezicht door de kinderbijslag met een ongelooflijke € 2,- te verhogen? Schamen jullie je niet? Jullie zijn voor mij een gemeenschap van ruggengraatloze en volgzame hulpjes. Een conglomeraat van politieke draaikonten, opportunisten en egoïsten. Maar één ding zijn jullie wat mij betreft in heel bijzondere mate: jullie hebben diegenen verraden voor wie jullie er eigenlijk zouden moeten zijn en die jullie ooit hun vertrouwen hebben uitgesproken. Elke dag breken jullie je eed, waarin jullie hebben gezworen dat jullie er voor het volk zijn en schade van hem zullen afwenden. Jullie zijn er niet voor jullie eigen volk, maar in de eerste plaats voor al het andere en voor iedere vreemdeling.

De open grenzen schaden ons land en onze bevolking. Vrouwen en kinderen voelen zich niet meer veilig en worden slachtoffer van overvallen. De ontelbare miljarden die voor vreemden worden opgebracht, zijn een klap in het gezicht voor een ieder die hier woont, gewerkt heeft of eerder recht heeft op dit geld. Jullie bespotten ons iedere dag en willen dat we onze mond houden en stil naar onze eigen ondergang kijken. Jullie mensen zitten in de persraad, in de adviescommissies van de publieke omroep, in de hoogste regionen van de nieuwszenders en grote kranten en verbreiden het door jullie gewenste denken. Zo willen jullie meningen creëren, beïnvloeden en ook onderdrukken.

Angela Merkel, het ergste dat Duitsland en Europa ooit kon overkomen. Sigmar Gabriel, een “rietstengeltje”, dat vandaag naar links buigt en morgen naar rechts, echter zonder een zuchtje wind. Heiko Maas, een man die het internet wil censureren en die wellicht in de landverraadaffaire tegen journalisten tegen het Duitse parlement heeft gelogen. Minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, die zo graag anders zou willen handelen, maar die niet tegen zijn “koningin” in opstand durft te komen. Ursula von der Leyen. Wat moet je daar nog over zeggen? Hermann Gröhe: juist, dat is diegene die als een bedremmelde schooljongen moest toekijken hoe “Mutti” de Duitse vlaggetjes verzamelde en van het podium gooide. Wolfgang Schäuble: dat was diegene van de “inteeltuitspraak”. Peter Altmaier: ha ha ha ha. Peter Altmaier!

Dat waren slechts enkele voorbeelden. Niet te vergeten echter ook Horst Seehofer, de Beierse deelstaatvorst, die zich conservatief voordoet, maar zich uiteindelijk door Angela als een circusbeer aan de neusring door de manege laat leiden. Dat is alles? Is dat echt alles wat jullie te bieden hebben? Niemand van jullie pakt de “vluchtelingencrisis” aan of handelt in de zin van het eigen volk.

Het thema “vluchtelingen” is geen tijdelijk thema, het is het thema dat dit land zal veranderen. En niet ten goede. Integendeel! Het begin maken we immers nu al mee.

Screenshot_135

Jullie willen mijn mening horen en ik uit deze mening als voormalig politieman, die 10 jaar lang op straat met eigen ogen heeft gezien wat er werkelijk gebeurt?!: Duitsland zal niet meer het Duitsland zijn dat wij allemaal kennen en waarin we ons goed gevoeld hebben. Het zal een ander land worden. Een land van sociale onrechtvaardigheid, van interne spanningen en onlusten. Een land, waarin vrouwen en kinderen zich niet meer veilig voelen en het ook niet meer zullen zijn. Een land, dat zijn vooruitgang, zijn identiteit en ook grote delen van zijn cultuur zal opgeven, als het zo doorgaat zoals deze “regering” dit met alle denkbare middelen forceert en lanceert. En niemand kan mij vertellen dat deze “regering” in de eigen zin en voor het volk handelt. Jullie zijn slechts de uitvoerende elementen van diegenen die een heel ander plan volgen.

Dat alles interesseert me echter niet, want het enige dat mij interesseert is het land waarin ik leef en waarin onze kinderen zijn opgegroeid.

Op de internetsite van de Duitse regering staat “Integratie die iedereen helpt. Duitsland kan dat.” Ik echter antwoord jullie daarop: Remigratie (uitzetting van economische asielzoekers,religieuze fanatiekelingen, criminelen en potentiële terroristen) die iedereen echt helpt. Duitsland kan dat!

Geen deel van het systeem!

Bron:
www.journalistenwatch.com
Auteur: Tim Kellner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t C.M.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Voormalig politieman: “Angela Merkel is het ergste dat Duitsland en Europa ooit kon overkomen.”

 1. Steven zegt:

  Ik heb het antwoord gevonden waarom socialisten zo DEBIEL denken…EEN DEFECT DUS..haha

  wetenschappers focusten zich vooral op een specifiek gedeelte van het DNA: chromosoom 7, het gebied dat bij mensen verantwoordelijk is voor het Williams-Beuren-syndroom. Mensen met een defect in dit gebied zijn veel socialer en praten graag.

  Geliked door 2 people

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Binnen 100 jaar tijd tot drie keer toe is Europa door de moffen in de ellende gestort.
  Ditmaal echter met behulp van de USA, het Midden-Oosten en de EU.
  Divide et impera is onderhand de lijfspreuk van de USA/EU.

  Geliked door 1 persoon

 3. Geronimo zegt:

  Daar komt het toch allemaal een beetje op neer. Weliswaar uit zijn verband gerukt, maar wie kan ontkennen dat dit de rauwe realiteit is? Vandaag, gisteren en…morgen. De mythe van het gezag:

  “Kortom, regering bestaat niet. Het heeft nooit bestaan en zal nooit bestaan. De politici zijn echt, de soldaten en politieagenten die de wil van de politici uitvoeren zijn echt, de gebouwen waar ze in zitten zijn echt, de wapens die ze dragen zijn heel echt, maar hun vermeende “gezag” niet. En zonder dat “gezag”, zonder het “recht” om te doen wat ze doen, zijn ze niets anders dan een bende boeven. De term “regering” impliceert legitimiteit – het betekent het uitoefenen van “gezag” over bepaalde mensen of een bepaalde plek. De manier waarop mensen over machtsdragers praten, hun bevelen “wetten” noemen, ongehoorzaamheid aan hen “misdaad”, enzovoort, impliceert het recht van de “regering” om te heersen, en de daarbij behorende morele verplichting van hun onderdanen om te gehoorzamen. Zonder het recht om te heersen (“gezag”), is er geen reden om de entiteit “regering” te noemen, en zijn alle politici en hun huurlingen volstrekt niet meer van een gigantisch georganiseerd misdaadsyndicaat te onderscheiden, en zijn hun wetten niet meer waard dan de dreigementen van overvallers en struikrovers. En dat, in de realiteit, is wat elke “regering” is: een onrechtmatige bende boeven, dieven en moordenaars, die zich voordoen als een rechtmatig heersend lichaam.”

  Uit ‘Het meest gevaarlijke bijgeloof” door Larken Rose

  Geliked door 6 people

  • paulzwueste zegt:

   Gezag komt uit de loop van ’n geweer, beste Geronimo.
   Dat is geen cynisme.
   Het is de bittere werkelijkheid.
   Kortom, de regering die “nooit bestaan heeft” zal aan de politie en het leger het bevel geven haar “gezag”, dat dus ook niet bestaat, te vestigen door middel van geweld.
   Van ’n stelletje boeven kun je immers niets anders verwachten.
   En dan zijn we weer bij af.

   Geliked door 3 people

 4. Golden Girl zegt:

  de heer AH was eind jaren dertig ook het ergste dat Duitsland is overkomen
  maar hij wilde een blank ras met blond haar en blauwe ogen, deze vreselijke vrouw wil zwarte haatogen, zwart haar, hoofddoeken, mannen lange gewaden en idiote gebreide mutsen op, het kan haar niet genoeg zijn, irritante gek rotwijf

  Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Een zeer waardevolle reactie van deze ex-politieman. Dat er veel meer mensen zoals hij het zwijgen zullen verbreken, en hun harten gaan luchten. Want ik geloof er niets van dat een groot deel van de Duitsers het met Merkel’s beleid eens zijn. Dat er massaal wordt gezwegen komt omdat men bestraft wordt als men kritiek heeft op het ‘vluchtelingenbeleid’.
  Goed dat deze man nu eens klip en klaar heeft gezegd wat er in ons buurland aan het veranderen is. Hij heeft het heel goed gezien, dat Duitsland Duitsland niet meer is.

  Respect voor deze man, die middels deze brief aandacht vraagt voor zijn vaderland!

  Geliked door 1 persoon

 6. fleckie zegt:

  Op ejbron 5.6.2016, ‘Linkse solidariteit geldt niet voor Duitsers’, ( ook de moeite waard te LEZEN)

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Heel mooi geschreven.

  Deze brief kan met wat kleine aanpassingen regelrecht naar de ‘regering’ hier worden gestuurd.
  Misschien heeft ‘zijne doorluchtigheid’ ook wel even tijd om hem te lezen, tussen zijn diverse snoepreisjes door.

  Like

 8. Flo zegt:

  Godverdomme… en zo is het!

  Like

 9. Sabeltant zegt:

  Deze vrouw heeft Europa in het verderf gestort.

  Ze hoort samen met de kopstukken van het christelijke en sociaal rapaille tegen de muur.
  Een andere straf kan ik niet bedenken.

  Leiders die het volk zo voorliegen en voor de gek houden moeten met grote kracht van hun plek worden gegooid.

  Europa komt er nooit meer bovenop als we ons niet heel snel niet met hand en tand gaan verdedigen tegen de barbaren uit Afrika.

  Geliked door 3 people

 10. Sabeltant zegt:

  Angela Merkel is de nieuwe Adolf Hitler.
  De Joden van toen zijn de Europeanen van nu.

  Geliked door 1 persoon

  • Marian zegt:

   Jij hebt precies mijn gedacht vertolkt sabeltant.

   Like

  • H J zegt:

   Bedankt voor je reactie. Niemand wil feiteljk de wapens oppakken, maar er zal toch iets moeten gebeuren willen we niet ondergesneeuwd raken. De Moslims schreeuwen overal dat ze de Europese cultuur gaan vernietigen. Dus ook jij en je buurmanfamilie toch? Moeten we dat allemaal pikken omdat de EU niets doet? Nou ja, ze voeren de bevelen van de globalist elies uit.

   “Maar als het moet zullen er zeker genoeg zijn” zeg je. Wie of wat bedoel je daarmee?

   Like

 11. Perfide Albion zegt:

  Laten we hopen dat 1 dappere Duitser dat juiste schot lost…Daarna zal het volk recht spreken over de in de column genoemde landverraders.

  Like

 12. Jean zegt:

  Mijn hele leven lang zet ik mij in “tegen” geweld maar die fuhrer wil ik toch heel graag zien hangen, als het effe kan liefst al morgen.

  Like

 13. Henk.V zegt:

  Verplichte kost voor ELKE Duitser (en voor iedereen in het Westen ook, natuurlijk), maar of het ooit zover komt dat IEDEREEN er inzage in krijgt?
  Tim Kellner spreekt onweerlegare waarheden uit die veel Duitsers zullen onderkennen en beamen. En het is waar: Bij ondervraging vindt de meerderheid van de Duitse bevolking inderdaad dat de islam niet bij Duitsland hoort, dat de honderdduizenden migranten die het land moesten ”verrijken” nooit in zulke enorme aantallen hadden moeten worden toegelaten.

  Het is ook waar dat de AfD, de enige echte politieke tegenstem tegen de krankzinnige politiek die Merkel bedrijft weer in opmars is, na een lange periode van zwartmakerij uit de hoek van politiekcorrect, maar één ding staat paradoxaal genoeg ook als een paal boven water: De positie van Merkel blijft onaantastbaar, wat ze ook doet.
  De CDU blijft zeker de grootste partij, want de aanhangers van die partij blijven, tegen de klippen op, geloven in een goede ontwikkeling,. Duitsland zal Duitsland blijven, zelfstandig en al en welvarend… Zo’n geloof is griezelig om mee te maken. De parallel met de hondstrouwe Duitsers die achter de Führer bleven marcheren, dringt zich onbedwingbaar op!
  Ik denk wel eens dat, generaliserend gesproken, enorm veel Duitsers kennelijk niet kunnen leren uit de geschiedenis. Het lijkt alsof ze niet van hun gehoorzaamheidsreflex verlost kunnen worden.
  De Duitse ‘Befehl ist Befehl’ mentaliteit bestaat nog altijd, de overheid vooral volgen zit er diep in bij de mensen. Het enige wat zij kennelijk nodig hebben is een persoon die ogenschijnlijk onwrikbaar aan de touwtjes blijft trekken… En daar marcheren velen achteraan..

  Nee, het heil komt niet uit Duitsland.

  Wij moeten beslist goed kijken naar de landen die tijdens de Russische overheersing genoeg moed en karakter bezaten om voor hun zelfbeschikking en vrijheid op te komen: Tsjechië, Polen en Hongarije! Zij zijn het die tegen Duitsland tegengas bieden aan de krankzinnige aspiraties van de EU.
  Zij herkennen namelijk de eerste symptomen van een dictatuur die de macht wil grijpen, zodra die zich aandienen.
  In die drie landen zitten onze hedendaagse ervaringsdeskundigen. Zij hebben nog weet van hun eigen historie, van de waarde van een eigen identiteit en het is alleszeggend dat zij zich meer en meer gaan verzetten tegen de EU-dictatuur, die feitelijk hoofdzakelijk wordt bepaald door de inbreng van één land en haar politieke leider.

  Alle vrijheidslievende partijen en stromingen in de EU moeten zich in verbinding stellen met deze landen, waar de waarde van vrijheid nog wordt beseft.
  De EU heeft middelmatige en karakterzwakke politici gekweekt, egotrippers en vervrouwelijkte luchtfietsers. Ze kunnen wat mij betreft niet snel genoeg opkrassen.

  Van het hedendaagse Duitsland verwacht ik helaas niets goeds meer…

  Geliked door 1 persoon

  • tippelaar zegt:

   Beste Henk V. dit is to the point.

   Like

  • Harry zegt:

   Helder verhaal !

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Geduld, geduld, waarde Henk V.
   Niet zo haastig.
   Keulen en Aken zijn nu eenmaal ook niet op één dag gebouwd, nietwaar.
   2 Duitse steden ook nog.
   Geloof mij maar, onze bevrijding komt uit het Oosten.
   Die Balkanlanden zijn goed bezig maar je kunt ze niet vergelijken met Duitsland.
   Duitsland is het machtigste EU-land, dat 100% domineert.
   Daar moet onze bevrijding van komen.
   Pas als Duitsland genoeg vernederd is door zijn eigen leiders zal er zal de nieuwe leider opstaan.
   Geloof me…
   Van de rest zal niks komen dan alleen financiële ellende.

   Like

 14. bandiet zegt:

  Ik lees een hele hoop zin, en onzin. af en toe lach ik me kapot, dan weer wordt ik geconfontreerd met mn zachte zelf, maar denk wel op het juiste spoor te zitten; Het hedendaagse Duitsland, is gewoon nog steeds bezet grondgebied, heb het Duitse Grondwet artikel betreffende ”Siegermachers” ook gezien, maw, Merkel voert alleen Brits/Amerikaanse orders uit. Iedereen kan haar de schuld geven, doch bedenkt zij zelf niet het gevoerde beleid,zij voert alleen uit. Voor wie dan? In mijn optiek zijn wij ”Nederlanders”, toch vele malen erger. Nee, hier geen aanslagen, Willie wil geen rotzooi in zn slavenparadijsje, ik denk dat elke jihadist begrijpt dat ie met Willie niet moet fokken, want dan kom zn grote broer VS meteen verhaal halen, ze verstaan immers alleen de taal van de sterkste. NL is denk ik geen bezet grondgebied, in die zin van een buitenlandse mogendheid, daarvoor is t bloedverband tussen de Oranjes en Rotschildt te sterk. Ik heb wel begrepen dat de hele EU in NL wetgeving verankerd ligt, net als de VN. Willen wij overleven, deze genocide stoppen, dient toch echt eerst de grootste Kaaskop, nl. Willie Pils, gewipt te worden!!! Tot die tijd is White Genocide een feit. Maar hem wippen, en NL terug veroveren, denk dat ze nog liever hier alles platgooien, en dit een stukje woestijn maken, hij gaat wel op de Pampa zitten, maw; zeg maar dag met je handjes, Nederlanders. Ik twijfel alleen nog over hun richting, een sterke variant vind ik ook mijn theorie, dat wij, de Blanken tot t uiterste worden gedreven, om daarna de rest van de wereld uit te roeien, teneinde t overbevolkings vraagstuk te tackelen. Want daar ben ik van overtuigd, als de Europeaan, uit pure overlevingsdrang, terugvalt op zijn werkelijke zelf, dan is t over met al die moslims, en waarschijnlijk ook met de rest van de wereld, en dan heb je precies die 500.000.000 van die Georgia guide stones! Ergo; of wij verdwijnen, of de rest vd wereld! Kies maar…………………….

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Leuk geschreven.
   Dus het hangt van prins pils af?
   Zou die blaaskop dat zelf wel doorhebben, vraag ik me af.
   Kijk, z’n vader prins Claus werd radiografisch bestuurd door Beatrix.
   Die had zo’n apparaatje in dr mof en daarmee werd Claus gedirigeerd.
   Wat Lex betreft, snol Maxima heeft dat apparaatje van Beatrix gekregen en er nieuwe batterijen in gestopt voor Lex.
   Nee, Lex heeft geen enkele rol in het internationale spel in dezen.
   Daar issie gewoon te stom voor.
   Dat ze t.z.t, naar Argentinië zullen vluchten, daar ben ik zeker van.
   Kijk, als er rotzooi in NL komt zijn ze direct weg.
   Ze weten wel dat ze daarna niet meer terug hoeven te komen.
   En wat Duitsland betreft, het is, en dat blijft zo, dat het volk op ’n gegeven moment echt beslist.
   Ook al is niemand dat met mij eens hier.
   Er moet wel ’n charismatische leider aan te pas komen natuurlijk.
   Dus wachten maar op het juiste moment en de juiste man…
   Want vrouwen zijn ’n ramp in de politiek.

   Dat zie je wel aan Duitsland.

   Like

   • H J zegt:

    “Ook al is niemand dat met mij eens hier.”
    Daar ben ik niet van overtuigd Paul. Weet niet of het je iets uitmaakt, maar ik sta daar wel achter. De tijd is nog niet rijp denk ik.

    Like

 15. Geronimo zegt:

  @paulzwueste
  Uw reactie toont aan dat u de tekst in feite niet goed begrepen hebt, of beter gezegd, niet in zijn juiste kader ziet/kan zien.

  Zoals ik zei, dit citaat is uit zijn verband gehaald, en daarom al zeker niet direct duidelijk, gewoon omdat zijn argumentatie om te komen tot zijn stelling dat ‘gezag niet bestaat’, ontbreekt.

  Dit werk heeft niets te maken met eender welk religieus motief, maar handelt enkel over de ‘mythe van het gezag’, m.a.w. de auteur, stelt het vermeende ‘gezag’ van een regering in vraag, vandaar zijn stelling dat ‘regering niet bestaat’ omdat volgens hem ‘gezag’ niet bestaat.
  Hij zegt niet dat het machtsapparaat van ‘die bende boeven’ (= regering = vermeend gezag) niet bestaat, integendeel, want de ‘wapens die ze (hun politie) dragen, zijn heel echt’, wat meteen uw stelling dat de macht uit de loop van een geweer komt, bevestigt. Daarom stelt hij dat een regering vanuit zijn visie in feite niets anders is dan een stelletje ordinaire boeven – zelf spreek ik altijd over bandieten in maatpak – waaraan de bevolking meent te moeten gehoorzamen enkel omwille van ‘hun vermeende gezag’. Ware dit laatste element er niet, dan zou niemand er aan denken om hen gehoorzaam te zijn, maar hen beschouwen als pure misdadigers.

  U moet bijgevolg een en ander in dit kader eerder filosofisch benaderen. Leest u misschien nog eens dit kleine deeltje uit mijn citaat aandachtig door, en dan zal u zien dat hij in feite zegt wat u in uw reactie aanhaalde. Of beter, lees eens uit interesse, zelfs al bent u, net als ik, niet direct een anarchist, deze pdf (gratis download op het internet). U zal zien, er staan naast confronterende/botsende zaken, ook veel zinnige dingen in. Een heuse denkoefening, dat zeker:

  ‘Kortom, regering bestaat niet. Het heeft nooit bestaan en zal nooit bestaan. De politici zijn echt, de soldaten en politieagenten die de wil van de politici uitvoeren zijn echt, de gebouwen waar ze in zitten zijn echt, de wapens die ze dragen zijn heel echt, maar hun vermeende “gezag” niet. En zonder dat “gezag”, zonder het “recht” om te doen wat ze doen, zijn ze niets anders dan een bende boeven.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Geronimo.
   Heel interessant.
   Ik moet toegeven dat ik te eenzijdig heb gereageerd.
   Het spijt me.
   Ik zal e.e.a. eens nader bestuderen.
   Ben echt benieuwd.

   Like

  • Marlies zegt:

   Iedereen zou dat boek van Larken Rose moeten lezen, dan weet men meteen dat demonstreren geen enkele zin heeft. De boeven hebben alleen angst voor a) het weglopen van het stemvee en “slachtvee” t.w. leger en politie, b) potentiële machtsovername. Een combinatie van die twee factoren zou het summum zijn. Dan kom ik uit bij het échte verzet, want een machtsovername zonder geweld is een utopie. En dat leidt mij weer naar een enkeling, die dat propageert, maar de verkeerde vragen stelt, zodat ik uitkom bij het woordje “mol”. .

   Like

 16. Onno zegt:

  “Angela Merkel is het ergste dat DUITSLAND (???) en Europa ooit kon overkomen.”
  —————————
  De BRD is Duitsland niet (en dient dus ook niet -de ware belangen van- het Duitse volk) en Prins Bernhard BV is de Staat der Nederlanden niet (en dient dus ook niet -de ware beoangen van- het Nederlandse volk).

  Het zijn beide vazalstaten = verlengstukken (Edward Snowden gaf het ook al aan) van de USA/GB psychopathische ‘deep state’ (de weerzinwekkende ijskoude gruwelmoordenaars van o.a. Dresden, heersers -geen dienaren- conform Machiavelli’s receptuur uit zijn getrapt leugenachtige en krankzinnig pragmatische werkje “De Prins” dat is gebaseerd op het reilen en zeilen van een psychopathische -en vandaar herkenning bij psychopaat Machiavelli oproepende- Borgia bastaard, die zichzelf met gestoord volgehouden proactief ‘pure evil’ geweld tot absoluut -gruwelmoorden naar hartelust, zonder dat “de politie” ingrijpt- heerser wil maken).
  En hoe hoog die de burger hebben zitten en willen dienen (het is een mentaliteit) zie je globaal (hoewel ook op Internet met een wirwar aan valse cijfers van naar beneden gekletste aantallen zware bommenwerpers en hun lading, het aantal ondenkbare gruwelslachtoffers, wie deze -mijlenver over de schreef gaande- raids nu precies hebben uitgevoerd enz. enz.) aan de foto’s als je even googled op “Dresden bombing”.

  De mentaliteit komt ook goed aan het licht bij de afrekening “zonder aanzien des persoons” van WOII (waar er twee vechten, hebben er twee schuld, zei mijn moeder vroeger al) door………de (neutrale?) geallieerde “overwinnaars”.
  Waarbij UITSLUITEND (wijst dit op een diep zittende democratische inslag?) gekeken is naar oorlogsmisdrijven (we hebben het hier dus wel over weerzinwekkende MISDRIJVEN begaan door staten die beter zouden moeten weten) van DE OVERWONNEN partijen……zonder aanzien des persoons. Een raar soort “ambtenaren” die het “zonder aanzien des persoons” (maar wij niet) zo zien!

  Vervolgens zijn ook de instanties als de Volkenbond buitenspel gezet en doodleuk vervangen door nieuwe organisaties, die dan geen mandaat hebben om naar aangelegenheden WOII betreffend te kijken.

  Psychopaten willen er kenmerkend steeds mee wegkomen en daar is achteraf hun gehele ‘pure evil’ (alles aan elkaar vastliegende, verdraaiende en naar de hand zettende e.d.) inspanning op gericht. Moorden -op zo groot en gruwelijk mogelijke schaal- vinden deze logische morele debielen erg prettig……..maar niet als je er achteraf dan niet mee wegkomt. Logisch!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s