Afghanen willen seksuele avonturen in het Westen, maar trouwen met een islamitische maagd

Screenshot_155

(Vertaling: E.J. Bron)

De seksualiteit van jonge Afghaanse mannen – met dit onderwerp hield het ORF-programma “Wien heute” zich vorige week zaterdag bezig. De uitzending werd een grove poging om begrip op te brengen voor de vele seksuele delicten en brute verkrachtingen waarvoor deze groep “vluchtelingen” in Oostenrijk verantwoordelijk is.

ongecensureerd.at

Afghanen willen westerse vrouwen voor hun lusten

Want bij de jonge Afghanen – aldus de conclusie van de bijdrage – zou een enorme seksueel-pedagogische voorlichtingsbehoefte bestaan. Condooms en seks voor het huwelijk zouden verboden zijn, zelfbevrediging zou ziek maken. Dat zou een jonge “vluchteling” uit Afghanistan aan het tijdschrift “Biber” hebben verteld. Maar ook dat hij zijn seksuele lusten met westerse vrouwen zou willen uitleven. Voor een huwelijk echter zou alleen een islamitische maagd in aanmerking komen.

ORF verzwijgt brute verkrachtingen

Wat de bedoeling van deze ORF-bijdrage moest zijn, maakte de inleiding van Paul Tesarek al duidelijk:

Steeds opnieuw zorgen incidenten met jonge vluchtelingen in zwembaden voor negatieve krantenkoppen. De wortels van veel conflicten liggen vermoedelijk deels in het vrouwenbeeld van deze jonge mannen dat ze uit hun thuisland meenemen. En dat veel vluchtelingen in hun thuisland nooit zijn voorgelicht.

De ORF is zijn onderwijsopdracht volledig nagekomen. Vrij vertaald zou deze inleiding van Paul Tesarek ook zo geïnterpreteerd kunnen worden dat de inwoners van Wenen begrip voor de “incidenten” met jonge vluchtelingen zouden moeten hebben. Ze zouden gewoon een ander beeld van vrouwen hebben en nooit zijn voorgelicht. De talrijke brute verkrachtingen door Afghanen werden uiteraard bewust weggelaten in het programma.

In de “workshop” ervaren hoe een kind ontstaat

In de uitzending zelf onthult de plaatsvervangend hoofdredactrice van het tijdschrift “Biber”, Delna Antia, een ware sensatie, nadat ze met de 18-jarige “Farrog” een interview over seks hield:

Een sympathieke jonge man, die echter dan toch tegenover mij bevestigde waarover ook al veel gefluisterd werd: de vluchtelingen weten van niets. En hij heeft me verteld dat hij door de seksueel-pedagogische workshop eigenlijk heeft ervaren hoe een kind ontstaat.

 Moslims willen alleen maar trouwen met islamitische maagden

Hoe men vader wordt of hoe men voorbehoedmiddelen gebruikt, weten Afghaanse vluchtelingen dus niet. Hoe men een vrouw – zoals onlangs het 15-jarige meisje in Tulln – meervoudig verkracht, echter wel?

In Wenen, zo komt de kijker verder te weten, wonen 900 “onbegeleide minderjarige vluchtelingen”, 80 meisjes en 820 jongens. Ze komen hoofdzakelijk uit Afghanistan, Somalië en Syrië.

Dan moet je op je hoede zijn. Want tot slot verraadt Delna Antia wat deze “Farrog” haar nog verteld zou hebben:

De vrijheid wil men dan op de een of andere manier toch hier in Oostenrijk leven. Ze willen dus seksuele ervaringen verzamelen met West-Europese meisjes, maar later willen ze alleen maar trouwen met een islamitische maagd.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Oostenrijk, Pacifisme, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Afghanen willen seksuele avonturen in het Westen, maar trouwen met een islamitische maagd

 1. Steven zegt:

  Achterbaks klote volk is het…

  Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  Als je je lul achterna loopt zal je verstand daar ook wel zitten en dan resteert de sexuele lust.

  Geliked door 2 people

 3. ReaGluurder zegt:

  Duh, niet alleen Afghanen hoor, al die Ploflims. Hier een beetje rondneuken op onze kosten met “hoeren” en later, ook nog eens op onze kosten, uit Verweggistan een (nep)maagd importeren. Allemaal gefaciliteerd door De Debielen van Het Binnenhof / Bussel! Al decennialang!

  Geliked door 2 people

 4. Jackholland zegt:

  Het is en blijft primitief apengedrag van islamitische barbaren. Laat een groep bavianen ontsnappen uit de dierentuin en je zult soortgelijke toestanden gaan meemaken. Weet alleen niet of apen zich seksueel aangetrokken voelen tot mensen maar mochten er bavianenvrouwtjes rondlopen dan zul je soortgelijk gedrag zien . Het voordeel van apen is dat ze niet besmet zijn met Islam. En waarom zetten we apen achter de tralies en Afghanen niet? Wat is het verschil?

  Geliked door 2 people

 5. Mirjam zegt:

  Het is eigenlijk een schandaal hoe men in deze landen over westerse vrouwen in het algemeen denkt. Hun eigen vrouwen worden mishandeld, onderdrukt, zijn fokmachines voor het maken van talloze kinderen en worden als voetveeg gebruikt voor hun eigen perverte sexuele genoegens, toch noemen zijzelf dit respect en houden ze voor de buitenwereld het air hoog dat hun vrouwen duizend keer meer te respecteren zijn, gesluierd en wel, dan de westerse vrouwen

  De westerse vrouwen zijn, volgens hun mening, hoeren, die gewild of ongewild, voor hun gerief kunnen, mogen en moeten worden misbruikt, verkracht en weggegooid. Het zijn helse wezens, duivelse verleidsters volgens hun levensleer en daarom nog minder dan het grootste vuil zijn. Dus totaal niet respect waardig. Zij hebben het ‘recht’, maar vooral de plicht, volgens hun ‘religie’, zoals we allen weten, om dit te doen. Hun achterlijk fictief figuur allah legt het hun op.

  Ze komen hiernaartoe om hun ongebreidelde lusten te botvieren en onze vrouwen geestelijk, zowel als lichamelijk kapot te maken, want dat mag zomaar en dat zijn ze verplicht volgens een boek, geschreven door een gek. En wij in het westen moeten dit maar zo accepteren, want het is hun ‘devine’ recht, maar in werkelijkheid het grootste, smerigste onrecht.

  Het was een westerse vrouw, die al onze westerse vrouwen verraden en uitgeleverd heeft aan dit smerige tuig en alle grenzen, letterlijk en figuurlijk, heeft opengezet voor deze ellende en ons allen, onze bevolkingen, onze cultuur, het doodsoordeel heeft gegeven door dit aan te moedigen. Gewoonweg smeerlapperij.

  Geliked door 2 people

 6. Claudia M. zegt:

  West-Europese meisjes moeten heel goed beseffen dat ze alleen “oefenmateriaal” zijn. Verstandige meisjes weten dit en blijven ver, heel ver uit de buurt van alles wat moslim is. Ook al is het nog zo’n “mooi bord”, ervan vreten kun je niet!

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Je hebt ze ook die juist verzamelingen aanleggen.
   Hier om de hoek woont er 1 die heeft zeker van elke nationaliteit er 1tje rond lopen in werkelijk elke denkbare leeftijd.
   Van 1 jaar tot een jaar of 20, en allemaal een ander kleurtje.

   Like

  • Jackholland zegt:

   Zeg ik ook alrijd tegen blonde nl meiskes. Zoek de mocro maar op die samen met Ingrid zonder hoofddoek achter de kinderwagen loopt.

   Like

 7. Marian zegt:

  En toch blijven westerse vrouwen het maar doen, ook trouwen. Het eind van het avontuur is als hun kind(eren) ontvoerd worden.

  Geliked door 1 persoon

 8. Onno zegt:

  Afghanen willen seksuele avonturen in het Westen, maar trouwen met een islamitische maagd.

  Zat Hollandse kaasboertjes die dat ook willen. Recept voor echte liefde en een door Allah gezegend huwelijk……..

  Like

 9. Steven zegt:

  In NL is de jeugd dol op alles wat niet blank is…dus die doe je daar waarschijnlijk een GROOT plezier mee…

  Like

  • Elisah zegt:

   Volgens mij toch niet hoor, ik denk dat het vooral ligt aan het milieu of de buurt waar men opgroeit. Hele volksstammen houden zich daar niet aan op.

   Like

 10. Pietersen zegt:

  Wat doen die Afghanen uberhaupt hier. Stuur ze terug om de Taliban te gaan bevechten ipv hier de asielgerechtigde uit te hangen.
  Van deze bevolkingsgroep is helemaal niets te verwachten met hun tribale moslim-achtergrond, het zijn voor het overgrote deel criminelen.

  Geliked door 2 people

 11. Theoden zegt:

  Allemaal langs vervoeren uit Europe.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Busje naar Hamburg en München staat al klaar, kaartje kopen hoeft niet, heeft Angela gedaan.

  Like

 13. Kojoz8 zegt:

  De rotte volk hebben de natuur kapot gemaakt. Julie weten wat ik bedoel .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s