GAAT U MAAR RUSTIG SLAPEN . . .

Screenshot_166

(Door: “Driek”)

Inmiddels heeft de islam zijn duister gedachtegoed over Nederland uitgespreid en vele Nederlandsche burgers zijn geïntimideerd door zijn ongelooflijk brutaal optreden. Maar, lezer, we zijn er nog lang niet, dit is nog maar het begin. De machtsuitbreiding der islamieten gaat ongestoord verder. Tegenstand door lieden die ‘populist’ worden genoemd, wordt in den kiem gesmoord door onontwikkelde lieden die zelden of nooit een boek inkijken. Ik vind het beangstigend. Soms, in den middernachtelijke uren, wanneer mijn slaapvertrek in diepe duisternis verzonken is, word ik door angstdromen gekweld, pas het eerste morgenlicht schenkt mij enige verlichting. Want, let wel, spitse lezer van “E.J. Bron”, het is niet ondenkbaar dat al dien negroïde sujetten uit Afrika straks onzer straten veroveren. In mijn overspannen gemoedstoestand klinkt dan van verre alreeds het oorlogsgeluid van versplinterd houtwerk en het glasgerinkel der ingegooide etalageruiten.

Lezer, we gaan naar het jaar 624. Mekka was veroverd en de aldaar verblijvende Joden en christenen werden verdreven uit de stad. Hun bezittingen, werkplaatsen en vruchtbare dadelplantages werden mohammedaans bezit en de Joden werden van de Arabische handel met verre landen uitgesloten. De oude traditie van stammenstrijd en rooftochten werd onder het motto van ‘Heilige Oorlog’ door Mohammed voortgezet. De nog her en der verspreide Joodse en christelijke stammen werden tot onderwerping gedwongen, doch wanneer zij de schatting tijdig betaalden, werd hun de vrijheid om hun eigen geloof uit te oefenen gegarandeerd.

De vele oorlogen en strafexpedities tegen Joden en christenen lieten hun sporen na in de koran. Lasteringen, mislukkingen en misdrijven kwamen op rekening van de ongelovigen. Voortaan verkondigde Mohammed maar één beginsel: “Er is maar één God en Mohammed is zijn profeet.” Hij legde de strenge richtlijn neer in de koran: “Bestrijd degenen die niet in Allah geloven”.

Na zijn dood in 632 ontbrandde een strijd om de opvolging. Valse, concurrerende profeten stichtten onrust en verwarring. Vele van de nog maar pas overwonnen Joodse en christelijke stammen verbraken de verdragen en keerden tot het ‘geloof der vaderen’ terug. Doch de eenheid werd hersteld en versterkt volgens het voorbeeld van Mohammed in Medina. De Joodse en christelijke minderheden werden verdreven en Medina werd gereinigd van ongelovigen. Binnen korte tijd vernietigde de ‘Heilige oorlog’ de maatschappijen van het Middellandse Zeegebied, Egypte, Noord-Afrika, Spanje, Palestina, Syrië, Mesopotamië en Perzië werden onder de voet gelopen en er ontstond een groot islamitisch-Arabisch rijk. De koran werd tot politiek-religieuze grondwet en de islam tot de heersende godsdienst verheven.

Screenshot_167
Een stadsbeeld in Amsterdam.

Het bekeren van Joden en christenen onder dwang kwam niet in aanmerking, de islam vond de oplossing in onvoorwaardelijke onderwerping en het betalen van schatting Het was de kalief Omar I (634 – 644) die het beginsel der mohammedaanse wetgeving vastlegde. Hij eiste van de ‘bezitters van het Woord’ de onderwerping en de loyale erkenning der Arabische heerschappij. Als tegenprestatie beloofde hij Joden en christenen wettelijke bescherming voor leven en eigendom en bracht hen onder de islamitische beschermheerschappij (dhimma). Hij verplichtte de ‘dhimmi´s’ tot de betaling van een bijzondere belasting en garandeerde daarvoor de vrijheid van geloof.

Latere overleveringen schreven aan kalief Omar I het invoeren van discriminerende maatregelen toe: het verbod om nieuwe kerken en synagogen te bouwen, de godsdienst in het openbaar te belijden, op edele paarden te rijden of wapens te dragen. Joden en christenen golden als belastingplichtige minderheden, maar nu als ‘beschermde en getolereerde minderheden’.

Lezer, om een lang verhaal kort te houden, anders wordt dit artikel te langdradig: Joden en christenen werden op alle mogelijke manieren gediscrimineerd. Zij werden verplicht speciale kleding te dragen zodat zij herkenbaar waren. De kleur ‘geel’ kreeg hierin een dominerende functie. Men verbood Joden hardop te bidden en alle kerken en synagogen werden met de grond gelijk gemaakt. Ziehier wat ons allemaal nog staat te wachten.

Want, let wel, lezer, ook dien vriendelijke islamitische buurman zal op den duur partij kiezen en U verachtelijk tegemoet treden omdat U een ‘dhimmi’ bent. Denkt U maar aan die sympathieke kapper in Herzberg, Mohammad Hussain Rashwani, die plotsklaps zijn bazin aanviel met een mes, waarmee hij haar zwaar aan de hals verwondde. Neen, lezer, zij zullen nimmer fijne medeburgers van ons worden. Beter zoude zijn wanneer zij allemaal teruggaan naar hun landen van herkomst. Dan is hier de rust wedergekeerd.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, sharia, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op GAAT U MAAR RUSTIG SLAPEN . . .

 1. Beschouwer zegt:

  In de grote steden zullen er waarschijnlijk wel meer en meer rellen gaan plaatsvinden zoals tijdens de ramadan. Hoe meer moslims men binnenlaat hoe meer de kans op Parijse toestanden is.

  Like

 2. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 3. Marian zegt:

  Met andere woorden, een goede moslim is een dode moslim.

  Geliked door 1 persoon

  • win zegt:

   ,,,of een afvallige moslim, of een gay-moslim, of een gevluchte vrouwelijke moslim marian. …maar dat zijn eigenlijk geen moslims meer, dus misschien heb je gelijk. overtuigde moslims.

   Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Ik weet niet of ik dat hier mag plaatsen, maar dat weet ejbron wel.

  Hier nog wat meer sfeerbeelden van islam/koppensnellerterreur. Je moet wel flink gestoord zijn om dit te kunnen doen. Gevalletje inteelt!

  http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/In-pictures-The-grisly-scene-of-the-Halamish-terror-attack-500488

  Like

 5. Jade zegt:

  Beste Driek, laat dat “Het is niet ondenkbaar” maar weg.
  Verder is het artikel weer ijzersterk.

  Like

 6. Moeder van de Palestijnse terrorist die een Israelisch gezin vermoorde, zij is trots op haar dode zoon.

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   Moeder? Zou zo maar zijn over-oma kunnen zijn. Ach, dat ouwe mens mag alleen maar van deze bs opdreunen van haar sprookjesgeloof/omgeving. Zal wel niet meer lukken, anders liet ze zich vandaag nog bezwangeren!

   Geliked door 1 persoon

   • “anders liet ze zich vandaag nog bezwangeren!” Denk dat ze daar helaas óók niets over te vertellen heeft, dit gebeurt gewoon in deze islamofascistische schaamtecultuur tegenstribbelen, anders!

    Like

 7. Jean zegt:

  Driek, voor 100% met u eens, ik heb hetzelfde beeld, beangstigend.
  Er is maar één redding en dat is die EU bende verdrijven en droogleggen en de grenzen sluiten en dadelijk starten met gigantische transporten volgeladen treinen richting Afrikaanse kust en daar de troep lossen, op naar de volgende trein resp. vliegtuig tot Europa weer veilig is en vrij van islamitische smeerlapperij.

  Like

 8. Steven zegt:

  Die taferelen op de foto zullen in de toekomst ook wel op de DAM gaan plaatsvinden. Dat zal zo lang wel niet meer duren met die slappe knieën elite hier…

  Like

 9. tippelaar zegt:

  Ik ben er heilig van overtuigd dat de islam heel Europa zal overheersen. Er valt niets tegen te ondernemen want wij kiezen nog steeds de verkeerde leiders. Opstandige bewegingen zullen met geweld de kop in worden gedrukt want den Haag zal met hulp van de moslims in NL die klus wel klaren. Conclusie, wij zijn ten dode opgeschreven. Niets kan dat meer veranderen. Sluipend worden er al maatregelen genomen om de islam volledig te implementeren in NL. Rotterdam en Arnhem officieel een moslimburgemeester. Amsterdam een schaduwmolimgemeenteraad. In Rotterdam een deelgemeenteraad IJsselmonde, geheel bezet door Turkse moslims en ga zo maar door. En als klap op de vuurpijl een vooraanstaand politicus als de heer Donner, van de Raad van State die in een interview op tv zei: Als de nederlanders kiezen voor de Sharia, dan komt er de sharia”. Met Nederlanders bedoelde hij waarschijnlijk iedere buitenlander aan wie wij ons kostbare stemrecht hebben weggegeven.

  Like

  • Bezorgde burger zegt:

   Heel Europa zeker niet. Oost Europa zal vrijuit gaan, die tonen ruggengraat en zijn vrijwel moslimvrij. Wellicht goede tip voor een ongeruste en plezierige vakantie: prachtige landschappen, vriendelijke bevolking, betaalbare accommodatie en geen moslimtuig.

   Like

 10. win zegt:

  waarde driek,

  met “negroïde sujetten uit Afrika” is weinig mis. behalve als die “negroïde sujetten uit Afrika” moslims zijn. dat zijn 2 dingen die gescheiden dienen te blijven. anders is het racistisch. een zwarte huid doet je geen kwaad, een kwaadaardige zwarthuidige wel, een kwaadaardige withuidige ook trouwens.

  Like

 11. tippelaar zegt:

  Win, helemaal gelijk. Maar in het tumult is het vaak moeilijk zo niet onmogelijk om dat onderscheid te hanteren. Als we het hier hebben over levensbedreigende aantallen zwarte moslims zou ik niet weten hoe ze uit elkaar te houden. Doet onze asielindustrie ook niet. Die zet zwarte christenen en zwarte moslims bij elkaar. Dat wordt dan moord en doodslag en u mag 3 keer raden wie er wint. En ook hier, niemand doet er wat aan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s