Illegale migratie: goederentreinen steeds populairder

Screenshot_174

(Vertaling: E.J. Bron)

Steeds meer illegale “migranten” proberen met goederentreinen Duitsland binnen te komen. De belangrijkste route daarbij is die van Italië via Oostenrijk. Het aantal vastgestelde “migranten” dat op gevaarlijke wijze illegaal met een goederentrein binnenkwam, is onlangs duidelijk toegenomen. Dat bericht de “Welt am Sonntag” onder verwijzing naar informatie van het Gemeenschappelijke Analyse- en Strategiecentrum illegale Migratie (Gasim) van eind juni.

Contra magazine

Volgens die informatie bevond zich het aantal vaststellingen door de federale politie tot mei met in totaal 120 nog “op relatief constant laag niveau”. Sindsdien registreerde men echter opnieuw een stijging. Door de uitwisseling met andere politiebureaus in Duitsland kwam de federale politie er achter dat alleen al in de eerste week van juni 47 “migranten” op deze wijze illegaal het land binnenkwamen. Dit duidt erop dat veel “migranten” niet ontdekt worden bij de controles aan de grens.

In totaal liggen de cijfers in dit jaar duidelijk onder die in 2016. In het vierde kwartaal van vorig jaar hadden de autoriteiten meer dan 300 “migranten” in goederentreinen ontdekt. Daarvoor had nauwelijks iemand geprobeerd om op deze manier het land binnen te komen. In de eerste vijf maanden van 2016 registreerden de autoriteiten slechts één poging. De dit jaar ontdekte “migranten” zaten bijna uitsluitend in goederentreinen verstopt die via Oostenrijk uit Italië kwamen.

De ontdekte personen kwamen vooral uit Guinee, Eritrea en Gambia – er werden slechts twee Syriërs geteld. De deskundigen van Gasim gaan er daarom van uit dat er vooral “migranten” in goederentreinen zouden binnenkomen die eerst via de centrale Middellandse Zeeroute naar Italië gekomen zijn. Eind 2016 hadden de autoriteiten in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk de controles van goederentreinen opgevoerd. De “migranten” verstoppen zich bijvoorbeeld in de wielkassen van vrachtwagens, die op goederentreinen over de Alpen getransporteerd worden.

Hoe gevaarlijk dat is, bleek bijvoorbeeld in december: twee “migranten” kwamen om het leven, toen de vrachtwagenchauffeur hen overreed toen hij vertrok.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Europa, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Illegale migratie: goederentreinen steeds populairder

 1. tippelaar zegt:

  Als ik zeker zou weten dat de illigalen de treinreis niet oveleven heb ik er geen bezwaar tegen.

  Like

 2. Steven zegt:

  Hoe gevaarlijk dat is, bleek bijvoorbeeld in december: twee “migranten” kwamen om het leven, toen de vrachtwagenchauffeur hen overreed toen hij vertrok.

  Dit JUICH ik alleen maar TOE..eigenlijk hoop ik dat ze die treinen helemaal niet meer uitkomen!!

  Like

 3. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 4. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  RATTEN VERVOER

  Like

 5. Marian zegt:

  Wat ze er al niet voor over hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s