Maak van jezelf geen zuurpruim, Nausicaa

Screenshot_178

(Door: “Weethetwel”)

Afgelopen donderdag maakte Nausicaa Marbe (foto) zich in de Telegraaf enorm kwaad over het moslimkartel bij de PvdA. Een top-artikel en dat er nog maar veel mogen volgen. En dat nadat ze nog maar twee weken eerder een vurig pleidooi hield om het moslimkartel in Arnhem uit te breiden met de benoeming van Marcouch tot burgemeester. Ook een PvdA- moslim met een islamiseringsagenda. Het zal Nausicaa niet brodeloos maken, want over een aantal jaren kan ze een artikel met dezelfde strekking over Arnhem schrijven. Maar vergeet één ding niet, Nausicaa Marbe: Nederland is dan al weer een stuk verder weggezakt in het grauwe moeras van de islamisering. En uit de strekking van je artikelen begint nu toch te blijken dat je dat niet wilt.

Het wordt dus hoog tijd dat je dat laatste stapje gaat zetten door na te denken over de oplossingen. Je hebt het hele traject meegemaakt, hoe je naar Nederland bent gekomen en daar een waardevolle plaats hebt kunnen verwerven. Nota bene door het schrijven van het vrije woord. Je hebt een ontwikkeling doorgemaakt waarbij je uiteindelijk bij de Volkskrant bent vertrokken. Dat was ook niet voor niks. Je hebt daar meegemaakt hoe het vrije woord langzaam maar zeker vervangen werd door verstikkend moraliteit-gebeuzel. Bij de Telegraaf heb je nieuw onderdak gevonden, maar daar is ook nog veel werk aan de winkel, omdat het gros van de collega’s afkomstig is uit het Nederlandse brainwash onderwijs en velen zich (nog) niet ontwikkeld hebben tot een onafhankelijke geest.

Denk er om, Nausicaa Marbe, jouw bovengenoemd artikel is er één uit een reeks die allemaal over moslims zullen gaan. Over vier jaar schrijf je niet over Arnhem, omdat de corruptie daar niets is vergeleken bij de grote aanslagen en moordpartijen in Europa. Dat bejaarden niet meer zelfstandig kunnen wonen, omdat ze als “ongelovigen” een makkelijke prooi zijn voor roof en moord. Dat onze bestuurlijke elite op grote schaal gaat emigreren, omdat het in Polen en Hongarije zo mooi is. Dat er een EU-leger is dat meedogenloos optreedt tegen de oorspronkelijke bewoners van Europa als ze kritiek hebben op moslims. Daar zul je meer dan voldoende onderwerpen aan hebben.

Maar deze onderwerpen zullen je alleen maar kwader en machtelozer maken. Het beschrijven van de ontwikkelingen lost helaas niets op. Integendeel, je zult terugkijken op een leven waarbij je het wel allemaal hebt zien gebeuren, maar er niets aan hebt kunnen veranderen. Je eindigt als zuurpruim.

Er is dus één goed advies: radicaliseer een beetje. Geef toe dat de oorzaak van het kwaad de islamisering is, of die nu door moslims uitgevoerd wordt of vooral door onze bestuurlijke elite.

Dat daar paal en perk aan gesteld moet worden. Vanaf nu en desnoods met harde hand. Het zal je geen vrienden opleveren bij de elite en de leugen-pers, maar bij de gewone Nederlanders des te meer.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Islamisering, Nederland. Bookmark de permalink .

6 reacties op Maak van jezelf geen zuurpruim, Nausicaa

 1. Jack vanderStoep zegt:

  Een schitterend artikel in de Telegraaf van Nausica, het is de waarheid die door politici niet overgenomen wordt waardoor zij mede schuldig zijn aan alle moorden gepleegd door de islam! Ook commentaar van ‘weet het wel’ is de spijker op de kop!

  Like

 2. hslot4 zegt:

  Zeg vanmorgen nog tegen zo’n roemeense kut die bij de action staat te schooien dat ze beter in haar eigen land kan gaan parasiteren mischien even googlen wat dat betekend .
  Beginnen er ineens een aantal mensen om me heen heel hard te lachen zullen wel gedacht hebben kijk een uit de klei getrokken Nederlander stand up comedian .
  Tjah ik zeg wat jullie denken moet je ook eens proberen werkt heel bevrijdend bij wijze van spreken dan het echte bevrijden laat nog even op zich wachten ben ik bang maargoed we blijven positief en gaan gewoon door .

  Geliked door 1 persoon

 3. Helena zegt:

  Dit is me uit het hart gegrepen “Weethetwel” .Terwijl ik normaliter graag haar columns lees (vooral die waarin ze Alexander Pechtold fileert was er een om in te lijsten) sloeg Nausicaa, in de column waarnaar u refereert, de plank volledig mis.
  Ja, in Arnhem was reuring ontstaan vanwege de benoeming van de heer Marcouch als burgervader! En waarom: omdat van de heer Marcouch bekend is welke denkbeelden hij heeft, hij is in de eerste plaats een moslim!
  Nausicaa haalde een uitspraak van de door haar zeer gewaardeerde collega Rob Hoogland aan, die onderscheid maakte tussen redelijke (geen binding met de stad) en smakeloze bezwaren (de demonstratie van Wilders). Marcouch zou een ervaren bestuurder zijn, zo oordeelde mevrouw Marbe maar: “ heeft in het verleden uitspraken gedaan waaruit bleek dat hij morrelt aan de scheiding van kerk en staat” schreef ze ook. “Dat is ook een punt van kritiek en politieke discussie die niet mag ontaarden in een kwalijke hetze!” (de demo van Wilders)
  Verder oordeelde mevrouw dat tijdens die demonstratie tegen de aanstelling van Marcouch, het aantal beveiligers van de heer Wilders talrijker was dan het aantal demonstranten! Ik vermoed dat mevrouw vluchtig naar de Staatsomroep gekeken heeft, en die is niet zo van de eerlijke nieuwsgaring. Als mevrouw Marbe erbij was geweest in Arnhem dan was ze tot een andere conclusie gekomen. Ik stond daar namelijk wèl, tussen die honderden Arnhemmers die de landelijke politiek en het bestuur in Arnhem spuugzat zijn en hoorde de verhalen van de mensen die zich zorgen maken over nog meer islamisering in Arnhem! Weet mevrouw wel dat Arnhem een van de grootste Jihadistische bolwerken is in Nederland en dat het Salafisme hier welig tiert? Dat er wijken in Arnhem zijn waar niets Nederlands meer aan is bijvoorbeeld Presikhaaf, Malburgen-West en Malburgen-Oost, en sinds vorig jaar ook het dorpje Elden, dat opgezadeld is met een AZC in een voormalig verzorgingstehuis (waar de oudjes op de tocht lagen vanwege de slechte staat van het gebouw) dat weer opgekalifaterd werd, en zelfs de eigen keuken weer in ere is hersteld (de oudjes kregen doorgekookte prut) zodat de ‘vluchtelingen’ naar eigen wens hun maaltijden kunnen samenstellen. Ook Elden is niet meer wat het geweest is en de buurt klaagt steen en been over de vele criminele activiteiten die er in- en rondom het AZC plaatsvinden en die de politiek zoveel mogelijk onder de pet probeert te houden. Arnhem is in staat van ontbinding! De stad waar ik ben geboren en getogen is in verval! En terwijl ik daar stond op dat plein tussen al deze bezorgde Arnhemmers met links de schreeuwers van de door links gesubsidieerde ‘Antifa’ met hun vooraf gefabriceerde A=4 tjes ‘tegen nazi’s’ zag ik iets aan mijn rechterzijde gebeuren en ik was niet de enige:
  Daar stond de ‘tijdelijke burgervader’ Boele Staal een groepje ‘nieuwe Arnhemmers’ met veel omhaal te feliciteren en ging breed grijnzend met ze op de foto. De vrouwen gehuld in bedekkende kleding terwijl de mannen in de laatste modieuze jeans en met hun dure mobieltjes in de hand liepen te bellen om hun achterban te informeren over deze geslaagde actie, ik kon het niet verstaan maar aan hun glunderende gezichten te zien was de ‘mission accomplished’! De kindertjes beschikten over prachtige nieuwe fietsjes, waarmee ik bijna omver werd gereden, terwijl een baby in een prachtige buggy lag te slapen.
  Ik besloot te vragen wat er te vieren was: de burgemeester vertelde dat deze mensen voor hun inburgeringscursus waren geslaagd. “Daar heb je dan niet veel voor nodig!” merkte ik op “Ze zien er niet erg ingeburgerd uit, tenminste die vrouwen niet!” Ik kreeg bijval van een paar andere mensen maar de burgemeester vond dat we verplicht zijn te helpen, “Ze zijn gevlucht voor de oorlog!!” Ik probeerde het maar weer eens: “We kunnen niet iedereen helpen meneer, je kunt niet iedereen hier maar binnenlaten in dit land, de meesten zijn islamieten en daar zitten we ook niet op te wachten, dat zal uiteindelijk onze samenleving nog meer gaan ontwrichten. De minderheid zal de meerderheid moeten onderhouden en wat denkt u van de criminaliteit? Het zijn geen vluchtelingen, de meerderheid is gelukszoeker!” Hij stond me een beetje glazig aan te kijken: “Dat valt allemaal wel mee mevrouw!” Toen ik vroeg wat hij zou doen als de hel los zou breken omdat de mensen het uiteindelijk niet meer zouden accepteren viel hij stil, hij moest weg er werd op hem gewacht! “Wat gaat u hierna doen?” Hij grinnikte: “Lekker van mijn pensioen genieten!” We riepen hem nog na: “Dan heeft u vast alle tijd om aan uw kleinkinderen te denken meneer, wat zullen ze trots op u zijn!” Hopelijk zullen de burgers van Arnhem de kracht vinden om deze eens zo mooie stad weer terug te veroveren op de islam, zodat de stad weer met trots Arnhem gaat heten en niet Arnhemistan, maar daar is wel lef voor nodig en dàt lef hadden ze op 5 juli!

  Geliked door 2 people

  • Wim zegt:

   Goede actie in Arnhem Helena. Net als Hslot4 moeten we meer van ons laten horen. Ontmaskert de elite die met de mond vol tanden staat als de echte vragen worden gesteld en sterkt de mens met latente onvrede om ‘uit de kast’ te komen.
   Zelf was ik ooit in een Karwei waar in het kader van ‘beleving’ een medewerker halal loempia’s verkocht… Ik protesteerde bij de manager en wat bleek? Het was een persoonlijke goedmensactie van die medewerker. Manager heeft haar aangesproken en mij toegezegd dat dit niet weer zou gebeuren…
   Nogmaals, goede actie Helena. We blijven doorgaans veel te stil. Behalve hier bij Bron dan…

   Geliked door 2 people

  • ildiko zegt:

   Hallo Helena, ik vind heel erg alles wat jij beschrijft. Zou Nausica niet echt goed geïnformeerd zijn of is al ook bang van de moslims??? Het volk is zo verlamd zo uitgeknepen ( belastingen, valse beloftes geïntimideerd enz) dat ik vrees voor de ergste. Maar er zijn nog een knap meerderheid die nergens zich mee bemoeit en alles goed vindt Het volk is overgeladen met domme festivals, zingen en dansen en TV programma’s om niet meer te hoeven te denken.

   Like

  • Karen zegt:

   Wat adrem, geweldig Helena!
   Ja het is triest wat er in Arnhem gebeurt. Niet 1 stad of dorp zou een mohammedaan als burgemeester moeten krijgen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s